Şark

Şark

Son dakika şark haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şark ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şark haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şark

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şark gelişmeleri de dahil olmak üzere 560 şark haberi bulunmuştur. Tüm şark haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Polislere 2. şark devam ediyor mu, 2. şark kalktı mı? Polislerin 2. şark görevi iptal mi?
Polislere 2. şark devam ediyor mu, 2. şark kalktı mı? Polislerin 2. şark görevi iptal mi? 2. şark görevi kalktı mı, polislere 2. şark devam ediyor mu? Dönemin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "2025 yılı sonu itibarıyla iki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz. Genel planlamamızı, programlamamızı bunun için gerçekleştiriyoruz." Açıklaması yapmıştı. Polisler şimdi 2. Şark görevinin iptal edilmesini beklerken, Polislerin 2. şark görevi iptal mi? Sorusuna da yanıt arıyor.
26.02.2024 Çalışma Hayatı
Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı? Bugün Kızılcık Şerbeti var mı, bu hafta Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümü yayınlanacak mı, neden yok?
Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı? Bugün Kızılcık Şerbeti var mı, bu hafta Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümü yayınlanacak mı, neden yok? Her hafta Cuma günleri, Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Kızılcık Şerbeti'nin 46. yeni bölümü, izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyordu. Fragmanda, Doğa'nın Fatih ile evlenerek Pembe'ye meydan okuması ve Pembe ile Rüzgar'ın ortaklığı sonucu atılan ilk adım öne çıkıyordu. Alev ise gözaltına alınıyordu. Peki, Kızılcık Şerbeti'nin 46. bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Bugün Kızılcık Şerbeti var mı, Kızılcık Şerbeti bu hafta neden yok?
5.01.2024 Televizyon
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’"
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’" Prof. Dr. İlber Ortaylı, 'Bugün etrafımızdaki coğrafyalar kaynıyor. Bunlar içinde Türkiye en iyi durumdaysa ve barışını kısmen de olsa sağlayabiliyorsa bu büyük bir başarıdır' dedi. Ortaylı Atatürk’ün Cumhuriyet fikriyle ne zaman tanıştığını anlattı.
29.10.2023 Gündem
Polis 2. şark iptal edildi mi, polislere 2. şark kalktı mı? Polislerin 2. şark görevi ne zaman çıktı, kalkacak mı?
Polis 2. şark iptal edildi mi, polislere 2. şark kalktı mı? Polislerin 2. şark görevi ne zaman çıktı, kalkacak mı? Polisin 2. şark görevi iptal mi, polislere 2. şark kalktı mı? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu polislerin şark görevi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu’nun açıklamasının ardından polisler arama motorlarına yönelerek “Polislere 2. şark kalktı mı?” sorusuna yanıt arıyor. EGM bünyesinde çalışan binlerce polisin merak ettiği şark görevi hakkındaki detaylar…
22.05.2023 Çalışan Hakları
Bakan Özer: Deprem bölgesindeki kurslardan 340 bin vatandaş yararlandı
Bakan Özer: Deprem bölgesindeki kurslardan 340 bin vatandaş yararlandı  Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem bölgesinde açılan 24 bin 413 kurstan 340 bin vatandaşın yararlandığını açıkladı. 
21.05.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan polislere müjde: İki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz
Bakan Soylu'dan polislere müjde: İki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polislere müjde vererek, "2025 yılı sonu itibarıyla iki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz" dedi.
21.05.2023 Gündem
Polis atama ve yer değiştirme ile ilgili yeni karar! Hizmet süresi değişti
Polis atama ve yer değiştirme ile ilgili yeni karar! Hizmet süresi değişti Emniyet Hizmetleri Sınıfı Mensupları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Polis Meslek Eğitim Merkezleri Giriş Yönetmeliğinde yapılan değişiklikler, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
12.05.2023 Çalışan Hakları
MHP lideri Bahçeli: 14 Mayıs, Türkiye için bir dönüm noktasıdır
MHP lideri Bahçeli: 14 Mayıs, Türkiye için bir dönüm noktasıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Çorum'da 'Aziz Milletim Sıra Sende' mitinginde konuştu.. Bahçeli, '14 Mayıs, Türkiye için bir dönüm noktasıdır.' dedi.
5.05.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan fahiş kira açıklaması: İşlemlerimize başladık
Bakan Soylu'dan fahiş kira açıklaması: İşlemlerimize başladık İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Soylu, AK Parti'nin Bahçelievler'deki seçim bürolarına yönelik saldırı girişimine ilişkin 'Hem İstanbul Emniyeti, hem savcılık işin peşinde' dedi. Avrupa ve Amerika'nın PKK/PYD'yi desteklediğini söyleyen Soylu, "Türkiye tek bir vatandaşı da kalsa o terör devletini kurdurmaz", ifadelerini kullandı. Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 50 bin 783 olduğunu duyurdu. Emniyet'teki yeni yapılanma iddialarını değerlendiren Soylu, konu hakkında 'Orada önemli bir yapı yakaladık. Bu yapıda hiç tesadüfi olmayan ilişkileri gördük' dedi.
22.04.2023 Gündem
Her şey bir ısırıkla başladı! Sinek yüzünü tanımayacak hale getirdi
Her şey bir ısırıkla başladı! Sinek yüzünü tanımayacak hale getirdi Sinek ısırığı hayatını kabusa çevirdi. Zonguldak'ta yaşayan 48 yaşındaki Murat Terzi çalışmak için Antalya'ya gitti. Terzi, çalışmaya başladıktan 1 ay sonra çeşitli belirtilerle hastanenin yolunu tuttu. Yüzünde ve kollarında gün geçtikçe yaralar oluşan Terzi, hastanede hayatını alt üst eden gerçeği öğrendi. İşte haberin detayları...
4.02.2023 Yaşam
Polislere müjde! Bakan Soylu canlı yayında açıkladı
Polislere müjde! Bakan Soylu canlı yayında açıkladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “12-36 çalışan polisimiz 4 grup çalışacak ve polisimiz istirahatinden fedakarlık etmeyecek. Şark görevi sürelerini düşürmüştük daha da düşürüyoruz. Polislerimiz şark görevinden döndükten sonra istediği vilayete gidebilecek.” dedi.
10.01.2023 Gündem
Nişestend u goftend u ber-hâstend ne demek, Türkçesi ne? Erdoğan'ın 6’lı masa için söylediği İran atasözü ne anlama geliyor?
Nişestend u goftend u ber-hâstend ne demek, Türkçesi ne? Erdoğan'ın 6’lı masa için söylediği İran atasözü ne anlama geliyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan altılı masaya “Nişestend u goftend u ber-hâstend” İran atasözüyle göndermede bulunurken 'Oturdular konuştular dağıldılar.' ifadesini kullandı. Söz konusu açıklamaların ardından Nişestend u goftend u ber-hâstend ne demek, ne anlama geliyor? İşte İran atasözü Nişestend u goftend u ber-hâstend’ın anlamı…
30.11.2022 Gündem
AK Parti ve MHP, İzmir'in kurtuluş yıl dönümünde Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı
AK Parti ve MHP, İzmir'in kurtuluş yıl dönümünde Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı Tolga TAHÇI/ İZMİR, (DHA)- İZMİR'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümü nedeniyle AK Parti ve MHP il başkanları, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.
9.09.2022 Gündem
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri! Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal vefatının 22. yılında yad ediliyor! 26 yıllık oyunculuk kariyerinde 82 filmde rol alarak sinemanın unutulmaz isimleri arasında yer alan Kemal Sunal ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında vefat etti? Kemal Sunal neden öldü? Kemal Sunal’ın kaç filmi var? İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
3.07.2022 Kültür Sanat
EGM tayin sonuçları açıklandı! Emniyet’te 35 bin 874 personelin atamaları tamamlandı!
EGM tayin sonuçları açıklandı! Emniyet’te 35 bin 874 personelin atamaları tamamlandı! Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) duyurdu! 35 bin 874 personelin atamaları tamamlandı! EGM tayin sonuçları ile ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada, “Emniyet Genel Müdürlüğünce 2022 yılı Genel Atama çalışmaları çerçevesinde, Başkomiser, Komiser, Komiser Yardımcısı, Kıdemli Başpolis Memuru, Başpolis Memuru ve Polis Memuru rütbelerindeki toplam (35.874) personelin atama ve yer değiştirme işlemleri gerçekleştirilmiştir.” denildi. Peki, EGM tayin sonuçları nasıl öğrenilir? İşte detaylar…
27.05.2022 Memur
Polis tayinleri açıklandı mı? EGM POLNET polis atama sonuçları ile şark tayini sorgulama! Polis şark tayinleri ne zaman açıklanacak 2022?
Polis tayinleri açıklandı mı? EGM POLNET polis atama sonuçları ile şark tayini sorgulama! Polis şark tayinleri ne zaman açıklanacak 2022? Polis tayinleri açıklandı mı? sorusuna yanıt aranırken, EGM POLNET polis atama sonuçları için yapılan aramalar da arttı. 2022 polis tayinleri ve atamaları için gözler Emniyet Genel Müdürlüğü’ne çevrildi. Haziran ayı itibariyle şark görevi bekleyen polisler tayin sonuçları araştırmalarını hızlandırıyor. Peki, Polis şark tayinleri ne zaman açıklanacak 2022? Polis şark tayinleri açıklandı mı? İşte polis atama sonuçları 2022 hakkında merak edilenler…
20.05.2022 Memur
75 ilin defterdarı değişti! Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı...
75 ilin defterdarı değişti! Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı... Özelleştirme İdaresi Başkanlığına Bekir Emre Haykır atanırken; Hazine ve Maliye Bakanlığında 5 il defterdarı görevden alındı, toplam 75 il defterdarlığında değişikliğe gidildi. Kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzaladı. Strateji ve Bütçe Başkanlığında açık bulunan Sektörler ve Kamu Yatırımları Genel Müdür Yardımcılığına Faruk Cirit ve Murat Deliçay; Bütçe Genel Müdür Yardımcılığına Ali Rençber, Ömer Nuri Türkşen, Halil İbrahim Kurdoğlu; İSEDAK ve Uluslararası Kalkınma İşbirliği Genel Müdür Yardımcılığına Selçuk Koç atandı.
9.04.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Operasyon başladı, 566 askerle...
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Operasyon başladı, 566 askerle... İçişleri Bakanlığı'nca Mardin'de 566 personelin katılımıyla Eren Kış-33 Şehit Jandarma Er Harun Lal Operasyonu başlatıldı.
2.04.2022 Gündem
Polis atamalarıyla ilgili son dakika! Ve değişiyor! Şark görevi...
Polis atamalarıyla ilgili son dakika! Ve değişiyor! Şark görevi... Atamalarla ilgili son dakika gelişmesi. Emniyet atama yönetmeliğinde yapılacak değişiklikte 4 tayin bölgesi uygulamasından vazgeçiliyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğünün yeni yayımlanan personel atama yönetmeliği ile ilgili açıklama yaptı.
2.04.2022 Gündem
Bakan Soylu, Tuzluçayır Karakolu polisleriyle sahur yaptı
Bakan Soylu, Tuzluçayır Karakolu polisleriyle sahur yaptı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ramazan ayının ilk sahurunu Ankara'nın Mamak ilçesindeki Tuzluçayır Polis Merkezi Amirliği'nde görevli polis ve bekçilerle yaptı.
2.04.2022 Siyaset
Polis memurlarının şark süreleri kaç yıl oldu? İşte il il polislerin hizmet süreleri!
Polis memurlarının şark süreleri kaç yıl oldu? İşte il il polislerin hizmet süreleri! Polislerin şark görev sürelerinde değişikliğe gidilmiş, Emniyet Hizmetleri Sınıfı Mensupları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanan kararla yürürlüğe girdi. 62 bin 630 personeli ilgilendiren hizmet süreleri ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, Polis memurlarının şark süreleri ne oldu? İşte il il polislerin hizmet süreleri!
18.03.2022 Memur
Emniyette yeni dönem! Atama ve yer değiştirmede şartlar değişti, polislerin şark görevi...
Emniyette yeni dönem! Atama ve yer değiştirmede şartlar değişti, polislerin şark görevi... Emniyette yeni dönem. Atama ve yer değiştirmede son dakika kararı. Emniyet Hizmetleri Sınıfı Mensupları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu yeni yönetmelik ile Emniyet Teşkilatı'nda ‘bölge sistemi’ getirildi. Buna göre, illerin ve ilçelerin görev süreleri yeniden belirlendi. Kamuoyunda şark olarak bilinen 2. bölge illerindeki hizmet süreleri düşürüldü. Böylece, bu bölgelerde görev yapan 62 bin 630 personel yeni sürelere tabi olacak. Hizmet süresi artırılan bazı yerlerde görev yapan polisler ise bu artıştan etkilenmeyecek. İşte son dakika haberin detayları...
17.03.2022 Memur
Pera Palas nerede, tarihi ne? Pera Palas kimin, otel gezilebilir mi?
Pera Palas nerede, tarihi ne? Pera Palas kimin, otel gezilebilir mi? Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi 3 Mart Perşembe günü dijital platformdaki ekran macerasına başladı. İzleyiciyi Kurtuluş Savaşı yıllarına götürüp, İstanbul’un etkileyici atmosferini ekrana yansıtan dizi sonrası Pera Palas ile ilgili merak edilenler arttı. Peki, Pera Palas nerede, tarihi ne? Pera Palas kimin, otel gezilebilir mi?
4.03.2022 Kültür Sanat
Polis şark süreleri düşüyor mu? Yeni mezunlar ilk nereye atanacak? İşte Polis Atama Yönetmeliği!
Polis şark süreleri düşüyor mu? Yeni mezunlar ilk nereye atanacak? İşte Polis Atama Yönetmeliği! Polisleri ilgilendiriyor! Yönetmelik değişikliği geliyor! Polislerin şark süreleri ve yeni mezun olan polsilerin atamaları ile ilgili yeni düzenleme yapılıyor. Düzenlemeye göre, polislerin şark görev süreleri düşürülecek, yeni mezunlar önce batıya atanacak. İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün son aşamaya getirdiği yönetmelik değişikliğinin detaylarına ulaşıldı. Peki, Polis şark süreleri düşüyor mu? Yeni mezunlar ilk nereye atanacak? Polis şark süreleri kaç yıl olacak? İşte Polis Atama Yönetmeliği ile ilgili düzenleme ile ilgili detaylar...
9.02.2022 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Şark ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şark haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.