Şampuan

Şampuan

Son dakika şampuan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şampuan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şampuan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şampuan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şampuan gelişmeleri de dahil olmak üzere 424 şampuan haberi bulunmuştur. Tüm şampuan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu masaj saçları uzatıyor: Günde 2 kez yapın, farkı görün!
Bu masaj saçları uzatıyor: Günde 2 kez yapın, farkı görün! Daha uzun ve gür saçların sırrı kullanılan şampuan ya da bakım ürünlerinin yanısıra saç derisinin sağlığını da gözetmektir. Saç uzaması için baş masajı yapmak saç derinizi beslemekle kalmaz daha güçlü uzamasını da sağlar. İşte saç derisine masaj yapmanın püf noktası... Saç derisine masaj nasıl yapılır?
1.04.2024 Yaşam
Bahar Öztan'dan kötü haber! Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor
Bahar Öztan'dan kötü haber! Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor Yeşilçam'ın göz bebeği Bahar Öztan, geçtiğimiz ekim ayında sağlık durumunu sosyal medya hesabında takipçilerine paylaşarak dualarınıza ihtiyacım var demişti. Dördüncü kez kansere yakalanan Öztan'ın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor.
12.03.2024 Magazin
Dünyaca ünlü kuaförden şampuan tüyosu: 2 kez yapmak saçları öldürüyor!
Dünyaca ünlü kuaförden şampuan tüyosu: 2 kez yapmak saçları öldürüyor! Temiz ve parlak saçlar hayali herkesin aklındadır. Ancak saç sağlığı için yıkama rutini de önemlidir. Doktor Rachel Valentine, kişiden kişiye değişen şampuan kullanımı hakkında tüyoyu verdi.
24.02.2024 Yaşam
Yedikçe B7, B1, B3 vitamini depoluyor! Saç dökülmesini durdurmada 10 kat daha etkili: Çünkü folat ve A vitamini ihtiyacınızı karşılıyor
Yedikçe B7, B1, B3 vitamini depoluyor! Saç dökülmesini durdurmada 10 kat daha etkili: Çünkü folat ve A vitamini ihtiyacınızı karşılıyor Saç dökülmesi hele bir de yoğun olunca endişeyi de beraberinde getirir. Şampuan seçimi, saç stillerindeki yanlış uygulamalar gibi faktörler bu süreci daha da hızlandırır. Ama iyi beslenmek dökülmeyi yavaşlatabilir. Cildi etkilediği gibi saç sağlığını da etkileyen vitamin deposu yiyecekler şunlardır:
10.02.2024 Yaşam
Uzay yolculuğunda tarihi gün! Alper Gezeravcı’dan uzay istasyonunda ilk mesaj
Uzay yolculuğunda tarihi gün! Alper Gezeravcı’dan uzay istasyonunda ilk mesaj Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'yı taşıyan kapsülün Uluslararası Uzay İstasyonu'na yolculuğu tamamlandı. Gezeravcı ile birlikte 3 astronotun daha bulunduğu Dragon kapsülü uzay istasyonu ile kenetlendi. Kenetlenme işlemi sonrasında astronotlar için karşılama töreni TSİ 15:30'da yapılacak. Alper Gezeravcı, bu sırada istasyonda kendilerini bekleyen ekip arkadaşlarına Türkiye'den götürdüğü hediyeleri verecek. Kenetlenme işlemi sonrasında astronotlar istasyona giriş yaptı.
20.01.2024 Gündem
Alper Gezeravcı uzaydaki eve varıyor! 2 hafta böyle geçecek
Alper Gezeravcı uzaydaki eve varıyor! 2 hafta böyle geçecek Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gazeravcı ve ve 3 takım arkadaşını taşıyan Dragon kapsülü, Uluslararası Uzay İstasyonu'na doğru ilerliyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, uzay aracının bugün saat 13:45'te Uluslararası Uzay İstasyonu'na (ISS) kenetlenmesini beklediklerini belirtti. Bakan Kacır tarihi anların Taksim ve Kızılay meydanlarındaki planetaryumlardan takip edileceğini söyledi.
20.01.2024 Gündem
Kepek Nasıl Geçer? Kepek Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Kepek Nasıl Geçer? Kepek Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Kepek, kaşıntı ve kafa derisinde görülen deri dökülmesiyle birlikte kendini gösteren bir cilt rahatsızlığı olarak bilinir. Bulaşıcı değildir ancak tedavi edildiği takdirde dahi arada sırada tekrarlanabilen bir hastalıktır.
4.01.2024 Sağlık
Keratin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Keratin Barındıran Gıdalar Listesi...
Keratin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Keratin Barındıran Gıdalar Listesi... Yapısal bir protein türü olan keratin her zaman ilgi çekmeyi başarmaktadır. Özellikle keratin denildiği zaman akla yumurta, soğan ve somon olmak üzere birçok gıda gelir. Tabi bu gıdaların alınırken yeterli seviyede olmasına dikkat edilmelidir. Yani ihtiyaca göre keratin almak daha mantıklı görülür. Ayrıca cilt, tırnak ve saç için keratin oldukça önem arz etmektedir.
4.01.2024 Sağlık
Defne yaprakları, kadınlar için gelir kapısı oldu! Yüzde 90'ını Türkiye karşılıyor
Defne yaprakları, kadınlar için gelir kapısı oldu! Yüzde 90'ını Türkiye karşılıyor Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde kurulan tesiste, günde 1 ton yaş defne yaprağı kurutuluyor. Daha sonra ilçedeki kadınlar tarafından ayrıştırılan yapraklar, firmaların ihtiyacına göre paketleniyor. 19 Mayıs Ekolojik Üreticiler Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakkı Karaman, "20 kişiye 12 ay boyunca istihdam sağlıyoruz. Daha çok yaygınlaşması için çiftçilerimize ücretsiz dağıtımın
24.12.2023 Ekonomi
Parkta oturan kız çocuğunun fotoğrafını çektiği iddia edilip öldürülmüştü! Anne ve kızın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Parkta oturan kız çocuğunun fotoğrafını çektiği iddia edilip öldürülmüştü! Anne ve kızın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı 2022 yılında Diyarbakır'da yaşanan olayda 12 yaşındaki kız çocuğu G.S.’nin fotoğrafını çektiği iddiasıyla bıçaklanıp dövülen, yaralı halde sokaklarda gezdirilip, hayatını kaybeden ancak yanlış kişi olduğu ortaya çıkan Ergün Arslan'ın (40) ölümüne ilişkin 2’si tutuklu, 6 sanığın yargılandığı davada, olayın başlamasına sebep olduğu iddia N.S. ve kızı G.S. dinlendi. Anne kız fotoğrafı çekenin Arslan olmadığını söyledi. G.S., çöpçü kıyafetli kişinin telefonu üzerine doğru tuttuğunu belirterek, “Daha sonra eve gidip anneme anlattım. Gelip oraya baktık ama kimseyi göremedik. Ben olaylar nasıl gelişti bilmiyorum. Fotoğrafımı çeken Ergün Arslan değildi. Emniyette de fotoğrafını görmüştüm o değildi” dedi. Mahkeme, 2 tutuklu sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
25.10.2023 Gündem
Duştan önce bu yöntemi deneyin, duşakabin pırıl pırıl parlasın! Birkaç dakika yetiyor
Duştan önce bu yöntemi deneyin, duşakabin pırıl pırıl parlasın! Birkaç dakika yetiyor Duşakabin evin en zor temizlenen bölgeleri arasında yer alır. Sabun, şampuan lekeleri kalıcı hale geldiği zaman söküp atmak çok zordur. Bu durumda duşakabini daha sık yıkamak gerekir. Ancak duşakabin temizliği hakkında yaygın bir yanlış yapılıyor. Duşakabinleri temizlemek için kullanılan temizlik ürünleri camların çizilmesine ve bulanık görünmesine neden oluyor. Gelin duşakabin temizliğinde en iyi yönteme birlikte bakalım.
2.10.2023 Gündem
Sonbaharda saç kendini korumak için harekete geçer! Daha fazla melamin üretir
Sonbaharda saç kendini korumak için harekete geçer! Daha fazla melamin üretir Saç dökülmesi büyük oranda kalıtsal nedenlere bağlı gerçekleşse de stres, hormonel dengesizlik, düzensiz beslenme hatta mevsim geçişleri de saç dökülmesinin nedenleri arasında yer alır. Gün içinde yıkanma, taranma, çekme ve kırılma gibi faktörlerle 50 ile 100 tel arasında yaşanan saç kaybı sonbaharla birlikte artabilir. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, mevsimsel saç dökülmesi olarak adlandırılan bu durumun nedenini mevsim değişikliklerinin saç büyüme döngüsüne etki etmesine bağlarken, sonbahar mevsiminde çoğu kişide ortaya çıkan saç dökülmesi problemi hakkında merak edilenleri anlattı ve tavsiyelerde bulundu.
17.09.2023 Sağlık
Saç dökülmesine neden oluyor! Bakım yaparken dökülmeyi kronik hale getirmeyin
Saç dökülmesine neden oluyor! Bakım yaparken dökülmeyi kronik hale getirmeyin Günümüzde pek çok kişi hayatının belli dönemlerinde saç dökülmesi problemi ile karşı karşıya kalıyor. Saçlar farklı nedenlerle dökülebiliyor ve saçı seyrelen kişiler bu durumdan psikolojik olarak olumsuz etkileniyor. Bu durumu yaşayanlar yaptıkları saç bakımları ile saç dökülmesinden kurtulmak istiyor. Ancak bazen bakım işlemleri saçların daha da kötü hale gelmesine ve dökülmenin kronikleşmesine yol açabiliyor.
17.08.2023 Sağlık
Bu şampuanları sakın almayın! Kepek, kaşıntı, egzama en önemli nedeni
Bu şampuanları sakın almayın! Kepek, kaşıntı, egzama en önemli nedeni Sağlıklı saçlara sahip olabilmek için saçlarınızın temizliğini önemsemeniz gerekir. Saçın en temel bakımını saç temizliği oluşturuyor. Düzenli aralıklarla saç temizliği yapmak, saçınızın daha parlak görünmesine ve sağlıklı uzamasına yardımcı oluyor.
14.08.2023 Sağlık
Turistin odasından çıkanlar pes dedirtti: Otel çalışanları neye uğradığını şaşırdı
Turistin odasından çıkanlar pes dedirtti: Otel çalışanları neye uğradığını şaşırdı Antalya'da bir otelde konaklayan turistin odasına giren görevliler, turistin havlular, şampuanlar, gazlı içecekler, paketli çay çeşitleri, kuruyemiş ve çeşitli yiyeceklere kadar birçok ürünü odasında biriktirdiğini gördü. Odadaki malzemeler cep telefonu kamerasına alınarak tespit edildi.
2.08.2023 Yaşam
Turistin odasından çıkanlar otel çalışanlarını şaşkına çevirdi
Turistin odasından çıkanlar otel çalışanlarını şaşkına çevirdi Antalya’da 5 yıldızlı bir otelde konaklayan turistin odasından çıkan çok sayıda paketlenmiş kuruyemiş, şampuan, havlu ve gazlı içecek otel görevlilerini şoke etti.
31.10.2023 Yaşam
Lavanta Yağı Nasıl Kullanılır? Lavanta Yağı Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Lavanta Yağı Nasıl Kullanılır? Lavanta Yağı Kullanırken Yapılması Gerekenler... Lavanta yağı kendine özel aroması, vücuda olan yararları ve kullanım şekilleri ile beraber hayatımızda önemli yere sahiptir. Lavanta yağı doğal ağrı kesici olarak kullanılır. Vücudun farklı yerlerine farklı etkiler sağlar.
7.07.2023 Sağlık
Mor Şampuan Nasıl Kullanılır? Mor Şampuan Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Mor Şampuan Nasıl Kullanılır? Mor Şampuan Kullanırken Yapılması Gerekenler... Daha çok saç rengini korumak için evde kullanılabilecek şampuan türlerinden biri olarak mor şampuan öne çıkmaktadır. Mor şampuanın içerisinde bulunan menekşe tonları ile beraber pigmentler saçların sıcaklığını koruma özelliği sağlar. Aslında bu durum diğer bir ifadeyle turunculuğunu dengeleme olarak ifade edilebilir.
4.07.2023 Sağlık
Ebru Polat dekoltesiyle sınırları zorladı!
Ebru Polat dekoltesiyle sınırları zorladı! Sosyal medyada yaptığı iddialı paylaşımlarla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Ebru Polat bir dizi estetik yaptırarak adından söz ettirmişti. İddialı paylaşımlarıyla adından söz ettiren şarkıcı son olarak göbeğine kadar inen dekoltesiyle dikkat çekti.
18.06.2023 Magazin
Çok köpüren şampuanlar sağlıksız mı? Seçerken içeriğindeki bu maddeye dikkat edin!
Çok köpüren şampuanlar sağlıksız mı? Seçerken içeriğindeki bu maddeye dikkat edin! Şampuan, saç bakım ürünlerinin en başında geliyor. Saçlarınızı temiz tutarken kullanılan şampuanın içeriği de önem taşıyor. Uzmanlar farkında olmadan alınan sülfat içerikli şampuanlara karşı uyardı. İşte doğru şampuan seçiminin püf noktaları...
19.05.2023 Sağlık
Yeni boyattığınız saçlarınıza bu karışım şifa gibi! Tuzsuz şampuanı evde yapın, boyanın ömrünü uzatın!
Yeni boyattığınız saçlarınıza bu karışım şifa gibi! Tuzsuz şampuanı evde yapın, boyanın ömrünü uzatın! Tuzsuz şampuanı hiç duydunuz mu? İçeriğinde deniz tuzu olmayan ve sülfat içermeyen formüllerle üretilen bu ürünler son yıllarda saç bakımında oldukça popüler. Yıpratmadan ve kurutmadan temizleyen bu tarz şampuanlar ayrıca renkli ve boyanmış olanları da besliyor. Özenle bakımını yaptığınız saçlarınızı banyoda hasara uğratmamak için tuzsuz şampuan tarifleri hazırladık.
3.05.2023 Sağlık
4-9 Mayıs ŞOK aktüel 2023 katalog yayınlandı! ŞOK ayçiçek yağında, şampuanda fiyatlar tepetaklak!
4-9 Mayıs ŞOK aktüel 2023 katalog yayınlandı! ŞOK ayçiçek yağında, şampuanda fiyatlar tepetaklak! ŞOK 4-9 Mayıs 2023 aktüel katalog yayınlandı. ŞOK ayçiçek yağı fiyatları tepetaklak oldu. Ucuz alışveriş isteyenler ŞOK bu hafta katalogda birbirinden farklı ürünleri indirimli fiyatlarla gördü. Mayıs ayının gelmesiyle yazlık ürünlerde indirim yapan markette borcam, şampuan ve iç giyimde de sürpriz kampanyalar yer aldı. İşte 4-9 Mayıs ŞOK aktüel 2023 katalog ve indirimli ürünler listesi...
3.05.2023 Ekonomi
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu...
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu... Yeşilçam'ın 'Gamzeli Güzel'i olarak tanıdığımız Bahar Öztan, birçok kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıklamıştı. 'Şaşkın Milyoner' (1974) ve 'Ortadirek Şaban' (1984) gibi unutulmayan filmlerde rol alan usta oyuncunun, Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü sanatçı, son durumu hakkında açıklama yaptı.
28.03.2023 Magazin
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi!
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi! Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak tanınan Bahar Öztan, dört kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıkladı. Usta oyuncu, 10 gündür Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğünü söyledi.
23.03.2023 Magazin
BİM 14 Mart 2023 aktüel katalog yayınlandı! 32'li tuvalet kağıdı 95 TL, Bulaşık tableti 129 TL'ye BİM indiriminde
BİM 14 Mart 2023 aktüel katalog yayınlandı! 32'li tuvalet kağıdı 95 TL, Bulaşık tableti 129 TL'ye BİM indiriminde BİM 14 Mart 2023 aktüel katalog yayınlandı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenler, BİM marketin ülke genelindeki şubelerinde farklı kategorideki binlerce üründe indirimli alışveriş yapıyor. 14 Mart BİM aktüel katalogunda 32'li tuvalet kağıdı 95 liraya, bulaşık tableti 129 liraya kadar düştü. Şampuan, leke çıkarıcı, çamaşır suyu gibi ürünler indirimli ürünler listesinde yerini aldı. İşte BİM 14 Mart katalog 2023 aktüel ürünler listesi...
7.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Şampuan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şampuan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.