Saldırılar

Saldırılar

Son dakika saldırılar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan saldırılar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını saldırılar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saldırılar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saldırılar gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.606 saldırılar haberi bulunmuştur. Tüm saldırılar haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir Yunanistan'ın Deniz Parkı ilan etme girişimi hakkında konuşan MSB Kaynakları, "Bakanlık olarak Ege Denizi’nde hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak ve Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek maksadıyla teyakkuz halinde bulunmaktayız." ifadelerini kullandı. Bakanlık kaynakları, Kürecik’teki NATO radarının İran’ın İsrail’i vurduğu sırada İsrail’e bilgi aktarıp aktarmadığı yönündeki iddialarla ilgili, "Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir” dedi.
18.04.2024 Gündem
Borsa ve altını uçuracak gelişme kapıda! Uzman isimden kritik uyarı yapıldı
Borsa ve altını uçuracak gelişme kapıda! Uzman isimden kritik uyarı yapıldı Borsa ve altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Hafta sonu İran’ın İsrail’e yönelik düzenlediği saldırılar piyasaları germişti ancak Ortadoğu’daki gerilimin son bulduğuna yönelik beklentilerin güçlenmesiyle piyasalar da haftaya pozitif seyirle başladı. Yaşanan gerilimin piyasalara etkisi sınırlı kaldı. Bu kapsamda borsadaki kâr satışları olağan. Ancak İsrail karşılık verir ve yeni bir saldırı başlarsa daha farklı yansımaları olacaktır.
16.04.2024 Ekonomi
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
AK Parti'li Çelik: Cumhurbaşkanımızın Filistin tutumuna ilişkin saldırılar hukuksuzdur
AK Parti'li Çelik: Cumhurbaşkanımızın Filistin tutumuna ilişkin saldırılar hukuksuzdur AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Filistin davasını milli siyasetimizin temel unsurlarından biri olarak değerlendiren Cumhurbaşkanımızın Filistin konusundaki tutumuna ilişkin saldırılar mesnetsiz, haksız, izansız ve hukuksuzdur" dedi.
8.04.2024 Gündem
İngiliz Tümgenerali'nden dikkat çeken İsrail açıklaması!
İngiliz Tümgenerali'nden dikkat çeken İsrail açıklaması! World Central Kitchen (WCK) çalışanının öldürülmesiyle sonuçlanan İsrail saldırısının bir ‘disiplinsizlik’ olmadığını vurgulayan Britanya Ordusu’ndan emekli Tümgeneral Charlie Herbert, İsrail ordusunun angajman kurallarındaki sistematik kusurlarının sonucu yaşandığını belirtti.
4.04.2024 Gündem
Gece kulübünde yangın faciası! Yangının ilk çıkış görüntülüleri ortaya çıktı
Gece kulübünde yangın faciası! Yangının ilk çıkış görüntülüleri ortaya çıktı Gece kulübünde meydana gelen yangında 29 kişi hayatını kaybetti. İstanbul’un en ünlü eğlence mekânlarından Masquerade Club’ta kaçak tadilat sırasında oksijen tüpünün patlamasıyla yangın çıktı. Faciada 29 işçi yanarak hayatını kaybetti. Köpükten ses yalıtım malzemeleri tutuşunca, iki katlı bodrumdaki gece kulübünü tamamen alevler sardı. İçeriye giren itfaiye ekipleri korkunç bir manzarayla karşılaştı, yaralı halde bulunan bazı işçiler de hastanede can verdi. Kaçak olduğu ortaya çıkan tadilatın yol açtığı yangınla ilgili iş yeri sahipleri, sorumlu müdür, işletme müdürü, muhasebeci, metal işleri sorumlusunun da olduğu toplam 9 kişi gözaltına alındı. Yangında hayatını kaybeden çalışanlardan Binali Çayır'ın alevlerin gece kulübünü sardığı anlarda kız arkadaşını arayarak 'dumandan boğuluyorum' dediği ortaya çıktı. Gece kulübünde yaşanan yangın faciasının ardından mekanda, geçmişte yaşanan cinayetler ve silahlı saldırılar da ortaya çıktı. Öte yandan İçişleri Bakan Ali Yerlikaya, yangının başladığı anlara ait görüntüleri yayınladı.
3.04.2024 Gündem
İsrail Suriye'yi füzelerle vurdu! Onlarca asker öldü
İsrail Suriye'yi füzelerle vurdu! Onlarca asker öldü Dünya ise Suriye'den gelen haberin şokunu yaşıyor. Sabah saatlerinde İsrail, Halep'in güney banliyösü Cibreen'de, Halep Uluslararası Havaalanı yakınında bir hedefi vurdu. Saldırı nedeniyle onlarca Suriye askeri öldü. Saldırının yapıldığı bölgeden ilk görüntüler geldi...
29.03.2024 Gündem
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı. Bahçeli, Belçika'daki saldırıya sert tepki göstererek '(Belçika'daki Türklere saldırılar) Ocağımızı ateşe verenlerin iki dünyası da cehennem ateşindedir ve sabrımızı test etmeye hiçbir bedhah, hiçbir Türkiye düşmanı cüret etmemelidir' dedi.
27.03.2024 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan PKK'nın Belçika'daki saldırılarına tepki
Dışişleri Bakanlığı'ndan PKK'nın Belçika'daki saldırılarına tepki Dışişleri Bakanlığı, terör örgütü PKK yandaşlarının Belçika'da Türk vatandaşlara saldırmasına ilişkin, "Yaşanan hadiseler, PKK terör örgütünün Batı Avrupa'da toplumsal barışı ve kamu düzenini tehdit ettiğini bir kez daha göstermiştir" açıklamasını yaptı.
26.03.2024 Dünya
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler Rusya’nın başkenti Moskova’da konser salonunu basan yüzü maskeli 5 saldırgan, uzun namlulu silahlarla dehşet saçtı. Terör saldırısında en az 70 kişi öldü, 150'den fazla kişinin de yaralandı. Saldırının görüntüleri dünyayı şoke etti. Saldırıyı üstlenen terör örgütü açıklandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ilk açıklama geldi. Öte yandan Putin ile görüşen FSB Direktörü Aleksandr Bortnikov, Moskova'daki terör saldırısına doğrudan karışan 4 terörist dahil 11 kişinin yakalandığını bildirdi
23.03.2024 Dünya
Rusya'daki saldırıya Türkiye'den peş peşe kınama mesajları
Rusya'daki saldırıya Türkiye'den peş peşe kınama mesajları Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda çok sayıda kişi hayatını kaybetti ve yaralandı. Hakan Fidan, Ömer Çelik ve Dışişleri Bakanlığı saldırıyı kınadı.
23.03.2024 Gündem
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
İşletim sistemlerinde yeni karar! Ürün kullanmak suçtur
İşletim sistemlerinde yeni karar! Ürün kullanmak suçtur Siber saldırıların önüne geçmek için lisanslı ürünler kullanılması gerektiğini söyleyen PintiPin'in kurucusu Bahadır Düzgün, "İşletim sistemlerinde lisanssız ürün kullanmak suçtur" ve şöyle devam etti, "İşletim sistemlerinde lisanssız ürün kullanmak suçtur. Biz de bilgisayarlarda kullanılan son sürüm Windows 10 Pro işletim sistemi" dedi.
22.03.2024 Gündem
MSB açıkladı: Irak’ın kuzeyinde "Güvenli bölge" oluşturulacak
MSB açıkladı: Irak’ın kuzeyinde "Güvenli bölge" oluşturulacak Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, "Irak ile görüşmeler devam etmektedir. Irak tarafı da terör örgütü PKK'yı tehdit olarak görmektedir. Ortak Harekat Merkezi ve diğer terörle mücadeledeki işbirliği tekliflerimize olumlu yaklaşmaktadırlar" ifadelerine yer verdi.
21.03.2024 Gündem
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Futbolcularla ilgili adli soruşturma yok
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Futbolcularla ilgili adli soruşturma yok Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylarla ilgili açıklamada, "Şu ana kadar 38 kişinin kimlikleri tespit edildi, 12 kişi gözaltına alınmıştı" ifadelerini kullandı. Tunç, "Futbolcularla ilgili soruşturma söz konusu değil" dedi.
19.03.2024 Gündem
Numan Kurtulmuş'tan 'İslamofobiyle Mücadele Uluslararası Günü' mesajı
Numan Kurtulmuş'tan 'İslamofobiyle Mücadele Uluslararası Günü' mesajı TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 'İslamofobiyle Mücadele Uluslararası Günü'nde İslam karşıtlığının dünya genelinde rahatsız edici tırmanışına tanıklık edildiğini söyledi.
15.03.2024 Gündem
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi birileri yine çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Bu uğurda baskıların sembolü olan CHP’ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler" dedi.
14.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Büyükelçiler İle İftar Programı'nda konuştu. Erdoğan yaptığı açıklamada, "Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar. İsrailli yöneticiler, soykırım gerçeğini saklamaya çalışmak yerine Gazze'de ölen bebeklerin hesabını versin." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Gazze' açıklaması: 151 gündür asrın barbarlığına şahidiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Gazze' açıklaması: 151 gündür asrın barbarlığına şahidiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Batılı güçlerin de sınırsız desteğiyle Netanyahu ve gözü dönmüş yönetimi, Filistin halkına yönelik apaçık bir soykırım uygulamaktadır. Netanyahu ve cinayet ortakları döktükleri her damla kanın hesabını hukuk ve maşeri vicdan önünde mutlaka verecektir” dedi.
5.03.2024 Gündem
Çeteler hapishanelere saldırdı, hükümet acil durum ilan etti
Çeteler hapishanelere saldırdı, hükümet acil durum ilan etti Haiti’nin başkenti Port-au-Prince’te silahlı çeteler 2 Mart’ta iki ayrı hapishaneye saldırı düzenledi. Saldırı sonrası mahkumlar firar etti. Haiti Hükümeti, kentte acil durum ve sokağa çıkma yasağı ilan etti.
4.03.2024 Dünya
Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'tan dikkat çeken paylaşım!
Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'tan dikkat çeken paylaşım! Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
1.03.2024 Fenerbahçe
ABD ve İngiltere, Yemen’de Husilere ait hedefleri vurdu
ABD ve İngiltere, Yemen’de Husilere ait hedefleri vurdu ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), ABD ve İngiltere’nin Yemen’de Husileri hedef alan ortak saldırı düzenlediğini duyurdu.
25.02.2024 Dünya
Ali Koç'tan olay yaratacak açıklama! Galatasaray sözleri çok konuşulacak
Ali Koç'tan olay yaratacak açıklama! Galatasaray sözleri çok konuşulacak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Gelsenkirchen Derneği'nin yeni lokal açılışında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ali Koç, Galatasaray'a olay göndermelerde bulundu.
24.02.2024 Fenerbahçe
Uzman isim akılalmaz 5 dolandırıcılık yöntemini açıkladı! Yüzünüzü bile çalıyorlar
Uzman isim akılalmaz 5 dolandırıcılık yöntemini açıkladı! Yüzünüzü bile çalıyorlar Siber suçlar tüm dünyada kişiler, kuruluşlar ve devletler için risk oluşturmaya devam ediyor. Teknoloji günden güne geliştikçe de dolandırıcıların yöntemleri değişiyor. Bazı siber güvenlik firmalarının raporlarına göre 2023'te gerçekleşen saldırılar, bir önceki yıla göre yüzde 30’luk artış gösterdi. Uzmanlar ise oranın 2024’te daha da artacağı konusunda uyarıyor. Daily Mail de bu doğrultuda 2024’te dikkat edilmesi gereken beş dolandırıcılık yöntemine dikkat çekerek uyarılarda bulundu.
22.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Saldırılar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saldırılar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.