Sahtekarlık

Sahtekarlık

Son dakika sahtekarlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sahtekarlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sahtekarlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sahtekarlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sahtekarlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 544 sahtekarlık haberi bulunmuştur. Tüm sahtekarlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beş kilosu 750 liradan satılan sucuk tepkisi: Bu fiyata işkembe bile yok, sahtekarlık bu
Beş kilosu 750 liradan satılan sucuk tepkisi: Bu fiyata işkembe bile yok, sahtekarlık bu İnternette 5 kilosu 750 liraya satılan sucuk reklamına tepki gösteren Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, "5 kilogram sucuğun 750 lira olması demek, kilosu 150 lira demek. 150 liraya işkembe yok. İnternet sahtekarlığı bu" dedi.
10.03.2024 Gündem
Büyükçekmece’de bir skandal daha… ‘İnşaat alanında şehitlere ait kemikler var’
Büyükçekmece’de bir skandal daha… ‘İnşaat alanında şehitlere ait kemikler var’ İstanbul'da Büyükçekmece Belediyesi'ne yönelik yapılan operasyonda göz altına alınan 21 kişiden 8'i tutuklanmıştı. Rüşvet operasyonuna konu olan villalarla ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. İnşaat alanında şehitlere ait kemiklerin bulunması üzerine Anıtlar Kurulu belediyeye inşaatı durdurun yazısı gönderdi. Olayla ilgili detayları CNN TÜRK Muhabiri Serdar Er aktardı…
31.01.2024 Gündem
Ödemeler faizi ile geri alınıyor! Kritik tarih 2008
Ödemeler faizi ile geri alınıyor! Kritik tarih 2008 Boşandığı eşi ile birlikte yaşadığı tespit edilen kişilere bağlanan dul ve yetim aylığı kesiliyor. Ödenmiş olan maaşların tamamı yasal faizi ile birlikte geri alınıyor. Avukat Ahmet Çobanoğlu konuyla ilgili detayları anlatarak vatandaşa uyarılarda bulundu.
28.07.2023 Ekonomi
İkinci el ve sıfır arabada yeni fırsatçılık! ‘Başka bir hesaba para attırıyorlar'
İkinci el ve sıfır arabada yeni fırsatçılık! ‘Başka bir hesaba para attırıyorlar' Araba almayı düşünen herkesi ilgilendiren son dakika gelişmesi! Devlet ikinci el ve sıfır arabadaki fahiş fiyatların önüne geçmek için ağır yaptırımların önünü açtı. Bu düzenleme sonrası ise al-sat yapanlar bu kez de kaçak yollarla bu yasakları delmeye başladı. Samsun İkinci El Otomobilciler Dernek Başkanı İbrahim Kınık, bayilerin sıfır ilan fiyatının üzerinde araç satmasının piyasayı olumsuz etkilediğini belirterek, “İlan fiyatının üstünde para istenmesi sahtekarlık” dedi.
22.07.2023 Otomobil
Sahte medyumun akılalmaz planı! 175 milyon dolarlık müthiş vurgun...
Sahte medyumun akılalmaz planı! 175 milyon dolarlık müthiş vurgun... Kendini medyum gibi gösterip 20 yıl boyunca milyonlarca Amerikalıyı dolandıran sahtekar, kendi geleceğinde hapishaneyi boylayacağını öngöremedi. Yakalanan dolandırıcı için ibretlik bir ceza isteniyor.
22.06.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geriye gidişe izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geriye gidişe izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nın '16'lı masa kuracağım' ifadelerine tepki gösteren Erdoğan, "6'lı masa diyordu şimdi 16 masa diyor. Yetmez, bunu daha da artırman lazım. Masadaki ortakları çoğaltmak netice vermez. Bu millet irade ister. Eser ister, hizmet ister. Yalanla dolanla bir yere varılmaz." dedi.
21.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Kendinden olmayana tahammülü göstermeyen Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti. Bu bunların demokrasiden ne aldığını da gösteriyor. İlk başvurdukları yöntem linç kampanyası. Bunu 14 Mayıs'tan sonra depremzedelere de yaptılar." dedi.
26.05.2023 Gündem
Şikayet yağıyor! Online alışverişte sahte deterjan tehlikesi
Şikayet yağıyor! Online alışverişte sahte deterjan tehlikesi Online platformlarda ne kadar önlem alınsa da sahte ürünlerin satışı devam ediyor. Özellikle son dönemde tüketicilerin sahte deterjan konusunda şikayetleri artıyor.
11.05.2023 Gündem
Kredi kartı kullananlara sosyal medya üzerinden tuzak! Marka ürün alışverişi yaparken dolandırılmayın
Kredi kartı kullananlara sosyal medya üzerinden tuzak! Marka ürün alışverişi yaparken dolandırılmayın Dolandırıcılar sosyal medya üzerinden kredi kartı kullanıcılarını ve banka kullanıcılarını hedef almaya başladı. Ünlü markaların isimlerini kullanarak tuzak kuran fırsatçılar, vatandaşları döviz üzerinden borçlandırıyor.
28.04.2023 Gündem
Trump'ın iddianamesinde Woman-1 olarak adlandırıldı! İlk kez sessizliğini bozdu
Trump'ın iddianamesinde Woman-1 olarak adlandırıldı! İlk kez sessizliğini bozdu Çarşamba günü mahkemeye çıkarılan Donald Trump, yetişkin film yıldızı Stormy Daniels'a yapılan 130 bin dolar hakkında ifade vermişti. Mahkemede Trump'a ilişkisi olan Woman-1 kod adlı bir kadının daha varlığı ortaya çıkmıştı. Woman-1'in eski bir Playboy yıldızı olan Karen McDougal olduğu ortaya çıktı. Karen, davayla ilgili ilk kez sessizliğini bozdu.
6.04.2023 Dünya
Dolandırıcılık suçu sayılıyor, paralar faiziyle geri alınıyor! SGK son 5 yılda 30 bin kişi tespit etti
Dolandırıcılık suçu sayılıyor, paralar faiziyle geri alınıyor! SGK son 5 yılda 30 bin kişi tespit etti Boşandığı eşi ile birlikte yaşadığı tespit edilen kişilere bağlanan dul ve yetim aylığı kesiliyor. Ödenmiş olan maaşların tamamı yasal faizi ile birlikte geri alınıyor. SGK ise böyle bir yola başvurmuş kişilere ağır bir suçlama ile dava açıyor.
30.03.2023 Gündem
Muharrem İnce,100 bin imzayı toplayarak cumhurbaşkanı adaylığı hakkı kazandı
Muharrem İnce,100 bin imzayı toplayarak cumhurbaşkanı adaylığı hakkı kazandı Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri çerçevesinde cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklayan 10 isim için 100 bin imza süreci dördüncü gününde devam ediyor. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 100 bin imzayı 4'üncü günde aşarak 3'üncü Cumhurbaşkanı adayı oldu.
25.03.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz yeniden hakim karşısında! Sevgilisi tanık oldu, her şeyi bir bir anlattı
Sahte doktor Ayşe Özkiraz yeniden hakim karşısında! Sevgilisi tanık oldu, her şeyi bir bir anlattı Tekirdağ'daki sahte doktor skandalında yeni gelişme! Kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakim karşısına çıktı. Bu kez duruşmaya tanık olan katılan Özkiraz'ın sevgilisinin anlattıkları şoke ederken, mahkemeden flaş bir karar geldi.
22.02.2023 Yaşam
Güzellik uzmanı kendisine benzeyen birini buldu sonrası korkunç! Instagram'da ava çıkmış
Güzellik uzmanı kendisine benzeyen birini buldu sonrası korkunç! Instagram'da ava çıkmış Bir ülke bu olayı konuşuyor. Güzellik uzmanı genç kadından akılalmaz cinayet. Gerçek ortaya çıktı. Önce Instagram'da avlandı sonrası korkunç şekilde gerçekleşti. İşte haberin detayları...
31.01.2023 Dünya
Sahte doktordan sonra şimdi de sahte meteorolog! ‘Yüzyılın kışı geliyor’ dedi hepsi yalan çıktı
Sahte doktordan sonra şimdi de sahte meteorolog! ‘Yüzyılın kışı geliyor’ dedi hepsi yalan çıktı Sahte doktor, diş hekimi, mimardan sonra şimdi de sahte meteorolog ortaya çıktı. Sosyal medyada vatandaşlara 'kar yağacak' ‘Yüzyılın kışı geliyor’ gibi uyarılarda bulunan kişinin aslında uzman olmadığını ortaya çıktı. Sahte meteoroloji uzmanının kendini savunmasıysa herkesi şaşırttı. İşte haberin detayları...
31.01.2023 Gündem
İngiltere'de akılalmaz sahtekarlık! Bakanlığı Google haritalar uygulaması ile dolandırdılar
İngiltere'de akılalmaz sahtekarlık! Bakanlığı Google haritalar uygulaması ile dolandırdılar Dünyanın konuştuğu dolandırıcılık olayı İngiltere'de yaşandı. İngiltere Çalışma Bakanlığı'nı 8.5 milyar sterlin dolandıranların akılalmaz yöntemi bir uzmanın dikkati sayesinde ortaya çıktı.
31.01.2023 Dünya
Çarklı dolandırıcılık! Doktor da ilaç da sahte çıktı
Çarklı dolandırıcılık! Doktor da ilaç da sahte çıktı Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde yaklaşık 1 yıl sahte doktor olarak görev yapan Ayşe Özkiraz Türkiye'nin gündemine oturdu. Bu gelişmeden sonra sağlık sektöründe art arda birçok sahtekarlık haberi gelmeye başladı. O kadar ki kendisini diş hekimi olarak tanıtan ve evlerde tedavi uygulayan bir kişinin de aslında inşaat işçisi olduğu ortaya çıktı. Son olayda ise sahtekarlıkta sınır tanımayan kişiler kurdukları internet sitesi üzerinden sahte bilgilerle sahte ilaç satışı yaptı. Kendilerini doktor olarak tanıtan kişilerle ilgili gerçek şoke ederken, kurdukları çarklı dolandırıcılık sistemi hayrete düşürdü.
20.01.2023 Yaşam
Kazada ölen Tolga Güleryüz'ün adı yaşatılacak!
Kazada ölen Tolga Güleryüz'ün adı yaşatılacak! Çiğli Belediyesinin, geçtiğimiz aylarda “Baş Belası” oyununun turne dönüşü meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Çiğlili tiyatro oyuncusu Tolga Güleryüz anısına düzenlediği tiyatro festivalinin açılışı duayen oyuncu Tamer Levent’in katılımıyla gerçekleştirildi.
19.01.2023 Magazin
EYT'lilere son dakika dolandırıcılık uyarısı! 'Danışmanlık' tuzağı
EYT'lilere son dakika dolandırıcılık uyarısı! 'Danışmanlık' tuzağı EYT ile ilgili son dakika uyarısı geldi. Emekli olmak isteyen milyonlarca kişiye müjde geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaş sınırı olmadığını resmen duyurdu. Bu gelişme sonrası SGK şubelerinin önü, borçlanma kuyrukları ile dolup taştı. Şimdi ise 'danışmanlık' adı altında dolandırıcılar ortaya çıkmaya başladı. Uzmanlar ise bu kişilerin yöntemlerine karşı uyardı.
31.12.2022 Emekli
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş Sahte doktor olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Ayşe Özkiraz (20) hakkında 13 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. Sahte doktor skandalı sonrası ülke gündemine oturan Çerkezköy Devlet Hastanesi ile ilgili sıcak bir gelişme daha yaşanırken Ayşe Özkiraz’ın son planı da ifşa oldu. Çerkezköy'den sonraki hedefinin Ankara Şehir Hastanesi olduğu belirlenen Özkiraz'ın cezaevi yönetiminden istekleri de ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
24.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Son planı da ifşa oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Son planı da ifşa oldu Sahte doktor olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Sahte doktor skandalı sonrası ülke gündemine oturan Çerkezköy Devlet Hastanesi ile ilgili sıcak bir gelişme daha yaşanırken Ayşe Özkiraz’ın son planı da ifşa oldu.
22.12.2022 Gündem
Billie Eilish: Göz önünde büyümek yıpratıcı bir deneyimdi
Billie Eilish: Göz önünde büyümek yıpratıcı bir deneyimdi BBC'nin dünyada yaptıklarıyla ilham kaynağı olan ve etki yaratan kadınlara dikkat çekmek amacıyla hazırladığı "100 Kadın Projesi"ne bu yıl Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Billie Eilish de dahil edildi. 21. yüzyılda doğup Oscar ödülü kazanan ilk kişi olan Eilish, BBC ile yaptığı röportaj sırasında gözler önünde büyümenin "yıpratıcı bir deneyim" olduğunu ve sık sık "sahtekarlık sendromu" yaşadığını paylaştı.
7.12.2022 Magazin
Savcıdan hakime, öğretmenden akademisyene; Türk insanının sahte mesleklerle imtihanı!
Savcıdan hakime, öğretmenden akademisyene; Türk insanının sahte mesleklerle imtihanı! Tekirdağ’da ortaya çıkan sahte doktor skandalı, Türkiye’de yakın zamanda yaşanan diğer sahtekarlıkları akıllara getirdi. Öyle ki hakim olmadığı halde savcı eşini kandıran da var, öğretmen olmadığı halde okulda müdürlük yapan da... Akademisyenin yaptığı oyun ise şeytanın bile aklına gelmeyecek cinsten. İşte Türk insanının sahte mesleklerle imtihanı...
1.12.2022 Gündem
'Sahte doktor' olayında skandalların ardı arkası kesilmiyor! Yeni gelişme şoke etti
'Sahte doktor' olayında skandalların ardı arkası kesilmiyor! Yeni gelişme şoke etti Tekirdağ'daki sahte doktor skandalında yeni detaylar ortaya çıktı. Kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz’ın ilk ifadesini okuyanlar şoke olurken, olayla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı.
28.11.2022 Yaşam
Bella Hadid hastanelik oldu! Sırtını görenler şoke oldu
Bella Hadid hastanelik oldu! Sırtını görenler şoke oldu Dünyaca ünlü model Bella Hadid'in, gün içerisinde bir şey yemeyip sadece iki paket sigara ve iki adet enerji içeceği tükettiği iddia edilmişti. Ünlü model son olarak Lyme hastalığı yüzünden hastanelik oldu. Yoğun tempoda çalışan Hadid'in durumunun risk derecesi şimdilik bilinmiyor. Yatakta paylaşım yapıp sırtını gösteren modelin son hali hayranlarını üzdü.
8.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sahtekarlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sahtekarlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.