Sağlık Çalışanı

Sağlık Çalışanı

Son dakika sağlık çalışanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sağlık çalışanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sağlık çalışanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sağlık Çalışanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sağlık çalışanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.577 sağlık çalışanı haberi bulunmuştur. Tüm sağlık çalışanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem
Sağlık Bakanı Koca'dan Konya'ya 2 yeni hastane müjdesi
Sağlık Bakanı Koca'dan Konya'ya 2 yeni hastane müjdesi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kılıçarslan Şehir Meydanı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Konya mitinginde yaptığı konuşmada, "Konya'da yeni sağlık yatırımlarına devam ediyoruz. 500 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesini Konya'mızda yapıyoruz. İkinci müjdemiz de bin yatak kapasiteli şehir hastanesi konseptinde inşa edeceğimiz yeni hastane" dedi.
17.03.2024 Gündem
Adana'da sağlıkçılardan 'Beyaz Yürüyüş'; Parkinson hastası emekli doktor bir kilometre en önde yürüdü!
Adana'da sağlıkçılardan 'Beyaz Yürüyüş'; Parkinson hastası emekli doktor bir kilometre en önde yürüdü! Adana'da çok sayıda sağlık çalışanı, 14 Mart Tıp Bayramı'nda şiddetsiz, güvenli, güvenceli, demokratik bir yaşam talebi ile 'Beyaz Yürüyüş' düzenledi. Parkinson hastalığı nedeniyle 11 yıl önce çocuk cerrahlığını bırakan Dr. Saadettin Güney (59) de Adana Tabip Odası'nın flaması ile 1 kilometre yürüyerek meslektaşlarına destek verdi.
14.03.2024 Adana
Serebral palsili Pınar, 'Para Karate' ile hayata tutunup Türkiye 2.'si oldu! Hedefi dünya şampiyonluğu
Serebral palsili Pınar, 'Para Karate' ile hayata tutunup Türkiye 2.'si oldu! Hedefi dünya şampiyonluğu Adana’da doğuştan serebral palsi hastası olan 33 yaşındaki 1 çocuk annesi sağlık çalışanı Emine Pınar Furucu, 5 ay önce başladığı para karatede Türkiye 2.'si oldu.
15.03.2024 Adana
Bakan Koca: Hastanelerdeki yoğunluk geride kaldı, normale döndük
Bakan Koca: Hastanelerdeki yoğunluk geride kaldı, normale döndük Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanelerin yoğun bakım servislerindeki yoğunluğun geride kaldığını belirterek "Normale döndüğümüzü söyleyebilirim" dedi. Koca, yeni alınacak 35 bin sağlık personeli ile ilgili takvimin başladığını da ifade ederken "Branş dağılımını ve nihai takvimi ÖSYM ile birlikte hazırladığımız kılavuz ile ilan edeceğiz. Zannediyorum bir hafta içinde yetiştirebileceğiz" açıklamasını yaptı.
13.02.2024 Gündem
Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı yapacak!
Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı yapacak! Sağlık alanında eleman temininde sıkıntı çekilen yerlerde sözleşmeli pozisyon sayısının 27 binden 36 bine çıkarılmasını da içeren kanun teklifi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
5.02.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 bini hemşire, toplam 35 bin sağlık çalışanı alacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 bini hemşire, toplam 35 bin sağlık çalışanı alacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "15 bini hemşire olmak üzere 35 bin sağlık personelini daha kamuya alıyoruz" dedi.
27.01.2024 Gündem
Ahmet Kural düğün bastı! Salondakiler büyük şaşkınlık yaşadı
Ahmet Kural düğün bastı! Salondakiler büyük şaşkınlık yaşadı Selçuk Aydemir'in senaryosunu yazdığı ve yönetmen koltuğunda oturduğu, 2 Şubat’ta sinemaseverlerle buluşacak komedi türündeki 'Efsane'nin başrol oyuncusu Ahmet Kural, film çekimlerinin yapıldığı Çorum'da hayranının düğününü bastı. Sağlık çalışanı çifte sürpriz yapan Kural, düğünde şarkı söyledi ve misafirlerle bol bol dans etti.
5.01.2024 Magazin
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen Büyük Filistin Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail tam 22 gündür açıkça savaş suçu işliyor. Şimdi İsrail, biz de seni savaş suçlusu olarak dünyaya ilan edeceğiz ve şimdi bunun hazırlığı içindeyiz. Bunun çalışmasını yapıyoruz ve savaş suçlusu olarak İsrail'i dünyaya tanıtacağız" dedi.
28.10.2023 Gündem
Dolandırıcıyı böyle dolandırdı! Yöntemi pes ettirdi: 180 bin TL'ye 200 TL
Dolandırıcıyı böyle dolandırdı! Yöntemi pes ettirdi: 180 bin TL'ye 200 TL Dolandırıcıyı dolandırdı. Yöntemi pes ettirdi. Sivas’ta bir sağlık çalışanı kurnazlığı ve ikna kabiliyetiyle, telefonla kendisini dolandırmaya çalışan dolandırıcıya tek kuruş kaptırmadan dolandırıcının parasını almayı başardı.
26.10.2023 Yaşam
Bakan Koca: Kapanma gibi tedbirler artık söz konusu değil
Bakan Koca: Kapanma gibi tedbirler artık söz konusu değil Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Toplu aşılamaya kesinlikle ihtiyaç duyulmayan bir dönemdeyiz. Kapanma gibi toplu tedbirler artık söz konusu değil. Açıkça söylüyorum: COVID-19 için mevcut kişisel tedbirler dışında yeni bir tedbir asla söz konusu değil." dedi.
4.10.2023 Gündem
İstanbul'da sel iki can aldı! Birçok ev ve iş yerini su bastı, yollar dereye döndü
İstanbul'da sel iki can aldı! Birçok ev ve iş yerini su bastı, yollar dereye döndü Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul için yaptığı sağanak yağış uyarısının ardından özellikle İstanbul'un kuzey kesimlerinde sağanak yağmur sele dönüştü. Arnavutköy, Başakşehir ve Küçükçekmece'de etkili olan yağış nedeniyle birçok ev ve iş yerini su bastı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, selde iki kişinin hayatını kaybettiğini açıklarken Sağlık Bakanı Koca ise yağıştan 12 kişinin etkilendiğini duyurdu. İstanbul Valisi Davut Gül, CNN Türk'e yaptığı açıklamada, "Milletimizin başı sağolsun. Çok büyük geçmiş olsun. Metrekareye 125 kilogram yağış düştü" dedi. Öte yandan Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı sel felaketiyle ilgili 3 savcının görevlendirildiğini açıkladı.
6.09.2023 Gündem
Türkiye genelinde 21 STK ile birlikte iş bırakma eylemi yaptı
Türkiye genelinde 21 STK ile birlikte iş bırakma eylemi yaptı HEKİMSEN, Türkiye genelinde 21 STK ile birlikte 2 günlük iş bırakma eylemi yaptı.
2.08.2023 Gündem
Sağlık Bakanlığı iller arası atama (tayin) kura sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 Sağlık Bakanlığı iller arası tayin sonuçları listesi sorgulama – iller arası tayin kurası
Sağlık Bakanlığı iller arası atama (tayin) kura sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 Sağlık Bakanlığı iller arası tayin sonuçları listesi sorgulama – iller arası tayin kurası Sağlık Bakanlığı tayin sonuçları için sabırsız arayış devam ediyor. 16-22 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen Sağlık Bakanlığı iller arası yer değiştirme tercihlerinin sona ermesinin ardından kura çekimi tarihi beklenilmeye başlandı. Kura çekimine katılacak sağlık çalışanı; Sağlık Bakanlığı tayin sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusuna yanıt ararken, Sağlık Bakanlığı tayin sonuçları nereden öğrenilir? Sağlık Bakanlığı iller arası tayin 2023 kura sonuçları ile tayin kura çekimi…
27.07.2023 Çalışma Hayatı
Rize Devlet Hastanesi acilinde silahlı çatışma
Rize Devlet Hastanesi acilinde silahlı çatışma Rize'de devlet hastanesi acil servisinde aralarında husumet bulunan şahıslar arasında çıkan silahlı çatışmada biri polis, biri jandarma 5 kişi yaralandı. Olayla ilgili açıklama yapan Rize Vali Vekili Gülhani Ozan Sarı, "Uzman çavuşumuz ve polis memurumuz ayaklarından yaralandılar. Olaydaki şüpheli şahıslardan biri Recep Tayyip Erdoğan üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde müdahale altında iken diğer şüpheli emniyet ekiplerimizce suç aleti ile birlikte gözaltına alındı” dedi.
25.07.2023 Gündem
'Çarşaf' tartışması şiddete dönüştü! Sağlık çalışanına darp
'Çarşaf' tartışması şiddete dönüştü! Sağlık çalışanına darp Aksaray'da, hastanenin yataklı servisinde tedavi gören yakınının yanında refakatçisi olan İrfan A. (20), yeni çarşaf talebinde bulunup tartıştığı sağlık çalışanı İlyas Büyükkışla'yı (46) darbetti.
4.07.2023 Yaşam
Ölümsüzlük bitkisi olarak biliniyor, şeker ve çölyak hastalığına şifa!  'Alternatif yem bitkisi'
Ölümsüzlük bitkisi olarak biliniyor, şeker ve çölyak hastalığına şifa! 'Alternatif yem bitkisi' Türkiye'de kayıtlı olarak sadece Balıkesir'de ekilen amarant bitkisinden hayvan yemi ve çölyak hastaları için un üretilmesi hedefleniyor. Aztek ve Maya medeniyetlerinden miras amarant bitkisi, az su tüketimi ile de dikkat çekiyor.
16.06.2023 Sağlık
Ölümcül hastalık yeniden hortladı! Her mevsimde yaşıyor, en çok bu illerde görülüyor
Ölümcül hastalık yeniden hortladı! Her mevsimde yaşıyor, en çok bu illerde görülüyor Yılın her zamanında yaşayabiliyor, en fazla görülen iller açıklandı. Havaların ısınmasıyla kabus geri döndü, vakalar yeniden hortladı. Uzmanlar, virüsünü en çok taşıyan türün ‘Hyalomma arginatum’ olduğunu duyurdu.
1.06.2023 Yaşam
Sağlık Bakanı Koca paylaştı: Günde ortalama 2.500 hasta bakılıyor
Sağlık Bakanı Koca paylaştı: Günde ortalama 2.500 hasta bakılıyor Ankara’nın Mamak ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “2021'de hizmete açılan, 200 yatak kapasiteli hastanede günde ortalama 2.500 hasta bakılıyor” dedi.
5.05.2023 Gündem
Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden adamın yakınları sağlık çalışanlarına saldırdı
Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden adamın yakınları sağlık çalışanlarına saldırdı Kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırılan bir vatandaş hayatını kaybederken, ölüm haberini alan yakınları ortalığı birbirine kattı. Önce doktorlara, ardından ise güvenlik görevlilerine saldıran şahıslar, polisin havaya ateş açtığı müdahale sonucunda güçlükle durdurulabildi. Yaşanan o anlar ise saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.
2.05.2023 Yaşam
ASM grup elemanlarına kadro var mı, seçimden önce ASM çalışanlarına kadro verilecek mi?
ASM grup elemanlarına kadro var mı, seçimden önce ASM çalışanlarına kadro verilecek mi? Aile sağlığı elemanı olarak nitelendirilen Aile hekimliği bünyesinde çalışan hemşire, ebe, sağlık memuru (toplum sağlığı) ve acil tıp teknisyenleri kadro bekliyor. Kamu bünyesinde sözleşmeli olarak hizmet veren ASM çalışanları sık sık kadro isteklerini dile getiriyor. Peki, ASM grup elemanlarına kadro var mı, seçimden önce ASM çalışanlarına kadro verilecek mi?
28.04.2023 Çalışan Hakları
Bakan Koca, ilk sahurunu Hatay'da sağlık çalışanları ile yaptı
Bakan Koca, ilk sahurunu Hatay'da sağlık çalışanları ile yaptı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, HATAY'da görevli sağlık çalışanları ile birlikte ilk sahurunu yaptı.
23.03.2023 Gündem
Bakan Koca'dan '14 Mart Tıp Bayramı' mesajı
Bakan Koca'dan '14 Mart Tıp Bayramı' mesajı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı. Bakan Koca, "Bu yılki 14 Mart, halkımızla yaraları sarma günü" dedi
14.03.2023 Gündem
Kurtarma çalışmasında hemşireyi sevindiren küfür
Kurtarma çalışmasında hemşireyi sevindiren küfür Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi'nde (UMKE) görevli hemşire Ebru Ağdak, Hatay'ın Defne ilçesinde enkazdaki depremzede ile aralarında geçen diyaloğu anlatarak "Gelen sese biraz daha beklemesi gerektiğini söylüyorduk. O, bize küfrediyordu geciktiğimizde. Birinin bana küfretmesinden bu kadar mutlu olduğumu bilmiyorum çünkü amcanın o sözleri, bize yaşadığını gösteriyordu" dedi.
2.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sağlık Çalışanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sağlık çalışanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.