Sağlık Çalışanları

Sağlık Çalışanları

Son dakika sağlık çalışanları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sağlık çalışanları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sağlık çalışanları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sağlık Çalışanları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sağlık çalışanları gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.758 sağlık çalışanları haberi bulunmuştur. Tüm sağlık çalışanları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doktorla tanıştı, 30 yıllık derdi bitti!
Doktorla tanıştı, 30 yıllık derdi bitti! Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne gelerek ilaç yazdırmak isteyen 63 yaşındaki Alime Topuz, 3o yıllık derdinden Beyin Cerrahı Op. Dr. Bedrettin Özsoy ile tanışmasıyla kurtuldu. Beyin Cerrahı Özsoy, "Sakat kalma ihtimali vardı" dedi.
20.03.2024 Yaşam
Adana'da sağlıkçılardan 'Beyaz Yürüyüş'; Parkinson hastası emekli doktor bir kilometre en önde yürüdü!
Adana'da sağlıkçılardan 'Beyaz Yürüyüş'; Parkinson hastası emekli doktor bir kilometre en önde yürüdü! Adana'da çok sayıda sağlık çalışanı, 14 Mart Tıp Bayramı'nda şiddetsiz, güvenli, güvenceli, demokratik bir yaşam talebi ile 'Beyaz Yürüyüş' düzenledi. Parkinson hastalığı nedeniyle 11 yıl önce çocuk cerrahlığını bırakan Dr. Saadettin Güney (59) de Adana Tabip Odası'nın flaması ile 1 kilometre yürüyerek meslektaşlarına destek verdi.
14.03.2024 Adana
Tıp Bayramı dünyada kutlanıyor mu, Tıp Bayramı neden 14 Mart'ta kutlanır? 14 Mart Tıp Bayramı tarihçesi, önemi ve anlamı
Tıp Bayramı dünyada kutlanıyor mu, Tıp Bayramı neden 14 Mart'ta kutlanır? 14 Mart Tıp Bayramı tarihçesi, önemi ve anlamı 14 Mart, Türkiye'de Tıp Bayramı'nın kutlandığı bir gün. Tıp Bayramı, özellikle sağlık çalışanları ve hekimler için büyük bir anlam taşıyor. Hekimlerin ve sağlık çalışanlarının, mesleklerinin önemini vurgulamak için yoğun çalışma temposuna rağmen, başkalarının hayatını kurtarmak için verdikleri özverili çabaları onurlandırmak amacıyla kutlanan 14 Tıp Bayramı’nın tarihçesi sorgulanıyor. Peki, Tıp Bayramı nedir, Tıp Bayramı neden 14 Mart?
14.03.2024 Gündem
14 Mart Tıp Bayramı kimleri kapsıyor? Hemşirelerin Tıp Bayramı kutlanır mı? Kimlerin Tıp Bayramı kutlanır?
14 Mart Tıp Bayramı kimleri kapsıyor? Hemşirelerin Tıp Bayramı kutlanır mı? Kimlerin Tıp Bayramı kutlanır? Sağlık çalışanları için önemli bir gün yaşanıyor. Aslında 14 Mart Tıp Bayramı'nın tarihi Osmanlı Devleti'nde 2. Mahmud dönemine kadar uzanıyor. 1827 yılında modern tıp okulunun kuruluşuyla birlilte Tıp Bayramı kutlanmaya başlar. Türkiye'de ilk cerrahhane 15 Mart 1827 yılında Tulumbacıbaşı Konağı'nda Tıphane-i Amire ve Cerrahhane-i Amire adıyla kurulmuştur. Peki 14 Mart Tıp Bayramı kimleri kapsar? Hemşirelerin Tıp Bayramı kutlanır mı?
14.03.2024 Gündem
Depremin görünmez kahramanları: Sağlık çalışanları
Depremin görünmez kahramanları: Sağlık çalışanları Kahramanmaraş merkezli depremlerde kendileri ve aileleri etkilenmesine rağmen bir an bile işlerini bırakmayan sağlık çalışanları, depremin görünmez kahramanları oldu.
31.01.2024 Adana
4 kuaförden birinde alerjik cilt hastalıkları görülebiliyor
4 kuaförden birinde alerjik cilt hastalıkları görülebiliyor Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ile Ankara Üniversitesi İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları Bilim Dalları ortak projesi olarak 2021 yılında başlayan, 'kuaförlerde mesleksel alerjik hastalıkların değerlendirilmesi' projesi tamamlandı. Proje araştırmacılarından ERÜ Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İnsu Yılmaz, "Kuaförler, fırıncılar, boyacılar, mobilyacılar ve inşaat işçileri hem solunumsal hem de cilt hastalıkları açısından risk grubunda olan meslek gruplarıdır. Bunların başında da kuaförler geliyor. Kabaca, 4 kuaförden birinde alerjik cilt hastalıkları görülebiliyor" dedi.
11.01.2024 Gündem
Aile hekimi ile tartıştılar, duvara astıkları pankartla özür dilediler: Sabah gelirken gördüğüm pankarttaki yazı çok hoşuma gitti
Aile hekimi ile tartıştılar, duvara astıkları pankartla özür dilediler: Sabah gelirken gördüğüm pankarttaki yazı çok hoşuma gitti 13 yıldır Muş’un Hasköy ilçesinde görev yapan doktor, bir hasta ve yakını ile tartıştı. Tartıştıkları aile hekiminden görev yaptığı Toplum Sağlığı Merkezi'nin bahçesine astıkları pankartla özür diledi.
28.12.2023 Gündem
İsrail sivilleri vurmaya devam ediyor
İsrail sivilleri vurmaya devam ediyor 7 Ekim baskını sonrasında Hamas’ı bitirme hedefiyle Gazze’ye harekât başlatan İsrail, saldırılarında hedef ayırt etmiyor. Sivillerin sığındığı hastane, okul, ibadethanelerin yanı sıra ambulans ve jenaratörler, hatta mezarlıklar bile vuruluyor. İsrailli yetkililer katliamları ‘Sivillere gidin demiştik’ diye savunuyor.
5.11.2023 Gündem
2024 asgari ücret ne kadar olacak? Bakan Işıkhan tarih verdi
2024 asgari ücret ne kadar olacak? Bakan Işıkhan tarih verdi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 3600 ek gösterge ve asgari ücret çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Vedat Işıkhan, "2024 yılı asgari ücretini belirlemek için aralık ayı başında komisyonumuz toplanacak. Herkesin mutabık kaldığı bir tutarda uzlaşılacağını ümit ediyoruz" dedi.
3.11.2023 Ekonomi
İsrail savaş uçakları bu kez Türk-Filistin Hastanesi'ni bombaladı! Dışişleri'nden kınama
İsrail savaş uçakları bu kez Türk-Filistin Hastanesi'ni bombaladı! Dışişleri'nden kınama İsrail savaş uçakları Türk - Filistin dostluk hastanesini bombalayarak hastanenin üçüncü ve son katında ağır hasara yol açtı. Ayrıca Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) “İsrail, Gazze’de AFAD binasını vurdu” iddialarını yalanladı. AFAD yaptığı açıklama Gazze’de depolarının olmadığını belirtti.
30.10.2023 Dünya
“100 yıldır aynı aşk ve heyecanla” fotoğraf sergisi
“100 yıldır aynı aşk ve heyecanla” fotoğraf sergisi Sağlık Bakanlığınca, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, 81 il ve 16 şehir hastanesinde düzenlenen “100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla” fotoğraf sergisi açıldı.
28.10.2023 Gündem
Bakan Koca: Kapanma gibi tedbirler artık söz konusu değil
Bakan Koca: Kapanma gibi tedbirler artık söz konusu değil Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Toplu aşılamaya kesinlikle ihtiyaç duyulmayan bir dönemdeyiz. Kapanma gibi toplu tedbirler artık söz konusu değil. Açıkça söylüyorum: COVID-19 için mevcut kişisel tedbirler dışında yeni bir tedbir asla söz konusu değil." dedi.
4.10.2023 Gündem
Aile Sağlığı Merkezi'ni talan ettiler! 200 bin TL’lik hırsızlık
Aile Sağlığı Merkezi'ni talan ettiler! 200 bin TL’lik hırsızlık Diyarbakır'da Aile Sağlığı Merkezi'ne giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, bilgisayar ve klima motorlarının da bulunduğu yaklaşık 200 bin liralık malzeme çaldı.
7.09.2023 Yaşam
Türkiye genelinde 21 STK ile birlikte iş bırakma eylemi yaptı
Türkiye genelinde 21 STK ile birlikte iş bırakma eylemi yaptı HEKİMSEN, Türkiye genelinde 21 STK ile birlikte 2 günlük iş bırakma eylemi yaptı.
2.08.2023 Gündem
Bakan Koca’dan sağlık çalışanlarına mesaj
Bakan Koca’dan sağlık çalışanlarına mesaj Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından sağlık çalışanlarına gönderilen mektupta, çalışma şartlarının daha fazla iyileştirilmesi için ikinci "Beyaz Reform" döneminin başladığı bildirildi.
31.07.2023 Gündem
LeBron James'in oğlu Bronny James'ten kötü haber
LeBron James'in oğlu Bronny James'ten kötü haber NBA efsanesi LeBron James'in oğlu Bronny James antrenmanda kalp krizi geçirdi.
25.07.2023 NBA
Bakan Koca'dan Suriyeli sağlıkçı istihdamı iddiasına ilişkin flaş açıklama
Bakan Koca'dan Suriyeli sağlıkçı istihdamı iddiasına ilişkin flaş açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İki yıl önce, göç ve sağlık konulu uluslararası bir toplantıdaki sözlerimin çarpıtılarak, 4 bin Suriyeli sağlıkçının istihdam edildiği şeklindeki yanlış ve ısrarlı iddia üzüntü vericidir" ifadelerini kullandı.
4.07.2023 Gündem
Kanada sağlıkçı göçmen arıyor! Başvurular kolaylaştırıldı
Kanada sağlıkçı göçmen arıyor! Başvurular kolaylaştırıldı Kanada, 2017-2022 yılları arasında sağlık sektöründe çalışmak üzere 21 bin 656 göçmen aldı.
30.06.2023 Dünya
Tuzla'da ambulansı durdurdu; 'Hasta mı var' diye sordu
Tuzla'da ambulansı durdurdu; 'Hasta mı var' diye sordu Tuzla'da iddiaya göre ambulansa yol vermeyen otomobil sürücüsü, sağlık çalışanları ile tartışarak araçta hasta olup olmadığını sordu.
15.06.2023 Yaşam
Sağlık çalışanları için yurt bağışı
Sağlık çalışanları için yurt bağışı Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi sağlık çalışanlarının barınma ihtiyaçları için Arçelik tarafından yurt bağışı yapıldı. Malatya İnönü Üniversitesi’nin merkez yerleşkesinde yer alan Turgut Özal Tıp Merkezi sağlık çalışanları yurdu, 550 yatak kapasiteli ve iki binadan oluşuyor.
12.05.2023 Gündem
AIDS'liyim deyince ortalık karıştı! Otobanın ortasına yattıp bekledi
AIDS'liyim deyince ortalık karıştı! Otobanın ortasına yattıp bekledi D-100 Karayolu Bakırköy mevkiinde 45 yaşındaki Ö.Ö., yol ortasında yatarak trafiği kesti. AIDS'li olduğunu söyleyen Ö.Ö.'ye polis ve sağlık çalışanları özel kıyafetler giyerek müdahale etti.
1.05.2023 Yaşam
Parkta bıçaklandı, annesine sığındı
Parkta bıçaklandı, annesine sığındı Antalya’da parkta tanımadığı kişi tarafından bıçaklandığını söyleyen genç, 500 metre ileride bulunan annesinin yanına sığınarak yardım istedi. Genç hastanede tedavi altına alınırken, polis ekipleri şahsı yakalamak için çalışma başlattı.
23.03.2023 Yaşam
Bakan Koca, ilk sahurunu Hatay'da sağlık çalışanları ile yaptı
Bakan Koca, ilk sahurunu Hatay'da sağlık çalışanları ile yaptı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, HATAY'da görevli sağlık çalışanları ile birlikte ilk sahurunu yaptı.
23.03.2023 Gündem
Bakan Koca'dan Kahramanmaraş için içme suyu uyarısı!
Bakan Koca'dan Kahramanmaraş için içme suyu uyarısı! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kahramanmaraş'ta açıklamalar da bulundu. Bakan Koca '"Valilik ve kaymakamlıklar açıklama yapana kadar şebeke suyunu içme suyu olarak kullanmayalım" dedi.
24.02.2023 Gündem
Memurlara kar tatili var mı? 10 Şubat İstanbul'da kamuda kar tatili (idari izin) yapıldı mı?
Memurlara kar tatili var mı? 10 Şubat İstanbul'da kamuda kar tatili (idari izin) yapıldı mı? Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı devam ediyor. İstanbul dahil pek çok ilde eğitime ara verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre kar yağışı 9 Şubat Perşembe gününe kadar devam edecek. Peki memurlara kar tatili olacak mı? 10 Şubat kamuda kar tatili/idari izin yapıldı mı?
9.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sağlık Çalışanları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sağlık çalışanları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.