Sadık

Sadık

Son dakika Sadık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sadık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sadık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sadık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sadık gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.295 sadık haberi bulunmuştur. Tüm sadık haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
19.04.2024 İddaa
Lüks otomobil otobüs durağına çarptı
Lüks otomobil otobüs durağına çarptı Adana'da kontrolden çıkan lüks otomobil otobüs durağına çarptı. Kazada 2'si ağır 7 kişi yaralandı.
16.04.2024 Adana
Film sahnelerini aratmadılar! Taksinin yolunu kesip kurşun yağdırdılar
Film sahnelerini aratmadılar! Taksinin yolunu kesip kurşun yağdırdılar İstanbul'un Avcılar İlçesinde taksiye binen yabancı uyruklu bir kişi kendisini takip eden iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı anı güvenlik kamerası ile görüntülenirken, polis kapsamlı araştırma ve soruşturma başlatıldığı ifade edildi.
8.04.2024 Gündem
31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları 2024: Keçiören ilçesinde kim kazandı? 2024 Keçiören belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları 2024: Keçiören ilçesinde kim kazandı? 2024 Keçiören belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Keçiören ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Keçiören belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Keçiören ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Keçiören ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları...
1.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sultanbeyli Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan, 'İstanbul'da yerel yönetim hamlesi son 5 yıldır durdu, ibre tersine döndü. Şu anda İstanbul'u yöneten belediye başkanının Sultanbeyli'ye en ufak yatırımı oldu mu? 'Tam ileri' diyor, sen tam gaz geri gidiyorsun. İstanbul içler acısı bir hale gelmiştir. Lazım olduğunda, hava bozuk olduğunda ya tatilde ya da cumhurbaşkanı yardımcılığı peşinde ya büyükelçilerle Sarıyer'de balıkta. Bu şehrin sorunlarını bunlar çözebilir mi? İstanbul yönetimi yarı zamanlı mesai ile olacak iş değildir. İstanbul kendine ortak kabul etmez." dedi. Erdoğan, Sultanbeyli'nin ardından Sancaktepe mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu'nu eleştiren Erdoğan, "Verdiği vaatleri unutan değil verdiği sözü tutacak başkanları seçeceğiz. İstanbul'un bir 5 yıl daha kaybetme lüksü yok." dedi. CHP'deki para sayma görüntülerini hatırlatan Erdoğan, "Bir tarafta temiz siyasetin temsilcileri diğer tarafta kaynağı karanlık, deste deste dolarlarla avrolarla para kulesi üretenler var. " ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Karabük'teki iddialar sonrası STK'lardan açıklama geldi
Karabük'teki iddialar sonrası STK'lardan açıklama geldi Afrikalılar başta olmak üzere üniversitedeki yabancı öğrencilerin cinsel hastalık yaydığı ve fuhuş yapıldığı iddiaları, Karabük’ü rahatsız etti.
28.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "CHP yönetimi sadece beceriksizlerden ve kifayetsizlerden değil, aynı zamanda kendini geliştirme yönünde hiçbir çabası olmayan tembellerden oluşuyor. Onların gündemi başka. Parti içi iktidar kavgaları kendilerini ilgilendirir ama deste deste para sayma görüntülerinin izahını yapamadılar. Çıkıp olayı dürüstçe açıklamak yerine sağa sola saldırarak, çirkinleşerek, kabalaşarak, skandalı örtbas edebileceklerini zannediyorlar. Seçim kazanmak için, kendi akıllarınca birileriyle DEM’leniyorlar. Ama orada da durum pek parlak gözükmüyor" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere verilecek banka promosyonu ile ilgili olarak ise, 'Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi.' açıklamasında bulundu. Erdoğan, Kayseri'nin ardından Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Gündem
Federasyon, Türkiye Milli Takımları'nın yeni formasını tanıttı
Federasyon, Türkiye Milli Takımları'nın yeni formasını tanıttı Türkiye Futbol Milli Takımları’nın 2024 yılında giyeceği formaların tanıtımı yapıldı.
18.03.2024 Futbol
Telegram halka arz ne zaman? Telegram halka arz fiyatı ne kadar, nereden alınır?
Telegram halka arz ne zaman? Telegram halka arz fiyatı ne kadar, nereden alınır? Telegram halka arz mı oalcak? Telegram'ın kurucusu Durov, verdiği demeçte, sosyal medya platformunu halka arz yoluyla borsaya açmayı düşündüğünü açıkladı. Peki, Telegram ne zaman halka arz olacak? Telegram halka arz fiyatı ne kadar, nereden alınır, Telegram halk arz ne zaman?
12.03.2024 Ekonomi
Abdullah Avcı Fenerbahçe derbisi öncesi sakatlık açıklaması
Abdullah Avcı Fenerbahçe derbisi öncesi sakatlık açıklaması Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fatih Karagümrük karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
10.03.2024 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail tam anlamıyla soykırım politikası uyguluyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail tam anlamıyla soykırım politikası uyguluyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da İlim Yayma Vakfı 53. Olağan Genel Kurulu'nda önemli açıklamalarda bulundu. "7 Ekim'den beri Gazze'de yaşananlar tahammül sınırlarını aşmıştır" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Netanyahu ve gözünü kin bürümüş yönetimi, günümüzün Nazileri olarak isimlerini modern dönem canilerinin yanına ekletmişlerdir. Bu katliamcıların uluslararası hukuk önünde hesap vermeleri için elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı.
9.03.2024 Gündem
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya İnce Memed, Orta Direk, Binboğalar Efsanesi, Ağrı Dağı Efsanesi, Sarı Sıcak ve Tek Kanatlı Bir Kuş'un da aralarında olduğu çok sayıda esere imza atan Yaşar Kemal ölümünün 9 yılında anılıyor.
29.02.2024 Adana
Lord Jacob Rothschild hayatını kaybetti
Lord Jacob Rothschild hayatını kaybetti Dünyanın en zengin ailelerinden olan Rothschild Ailesi'nin baronu olarak nitelendirilen Lord Jacob Rothschild, hayatını kaybetti.
26.02.2024 Dünya
Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında 3 puanı son dakika golü ile aldı
Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında 3 puanı son dakika golü ile aldı Süper Lig’in 27’nci haftasında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup etti.
24.02.2024 Fenerbahçe
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) istismara uğrayıp, öldürülmesine ilişkin davada ağırlaştırılmış müebbet ile 38 yıl hapis cezasına çarptırılan Serkan Elçetin (40), 'müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak' suçundan yargılandığı davanın duruşmasında savunma yaptı. Elçetin, telefonunun incelenmesini isteyip, "Eymen Sadık Durak'a cinsel istismarda bulunmadım. Davaya konu olan görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı" dedi.
20.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'taki Madenci Anıtı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enerjide tam bağımsızlığı yakalamak en önemli hedefimizdir. Gabar'daki petrolün günlük üretimi, müjdeye dikkat, 35 bin varili geçti. 2024 sonunda 100 bin varile çıkmasını hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
10.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Expo Fuar Alanı'nda AK Parti Antalya ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda yaptığı konuşmada, "İstanbul harap oldu, Ankara harap oldu, İzmir zaten berbat, Antalya aynen harap oldu. Şimdi CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmakta kararlıyız" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Alper Gezeravcı astronotumuz Dünya'ya inişini yaptı. İnşallah daha birçok Alper Gezeravcı'ları uzaya Türkiye olarak göndereceğiz" diye konuştu.
9.02.2024 Gündem
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti Yunanistan’daki Batı Trakyalı Müslüman Türklerin hakları için yıllarca mücadele veren merhum Dr. Sadık Ahmet'in hayatını anlatan TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet” filminin galası gerçekleşti.
1.02.2024 Vitrin
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Başarısızlar gönderilmeli, başaracak olan vatan, millet ve Mersin sevdalıları şehremini vazifesini üstlenmelidir. Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. İş bilmeyenlere, üretmeyenlere, insanımıza dokunamayanlara, Mersin'i tanımayanlara, akıntının tersine kürek çekenlere 'uğurlar olsun' demeliyiz. Gün doğmuş, vakit gelmiştir. Mersin için ümitler yeşermiş, huzur meşalesi yakılmıştır. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir" dedi. 
28.01.2024 Gündem
Kızılay’ın yeni projesinde pilot il Adana oldu
Kızılay’ın yeni projesinde pilot il Adana oldu Türkiye’nin iyilik eli olarak bugüne kadar çok sayıda projeyi hayata geçirip, gönüllere dokunan Kızılay, talasemi hastaları için sadık bağışçı havuzu oluşturmak amacıyla BİS (Biz İyilik Severiz) Projesini hayata geçirdi. Adana projede pilot il oldu.
28.01.2024 Adana
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Uluslararası Adalet Divanının dün aldığı karar dünya 5'ten büyüktür haykırışımızın adeta bir aksisedasıdır. İsrail'i bir kez daha uluslararası toplumun ve kurumların sesine kulak vererek, saldırılarını ve katliamlarını bir an önce durdurmaya çağırıyoruz" dedi.
27.01.2024 Gündem
Rüyada İnci Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada İnci Almak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada İnci Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada İnci Almak Nasıl Yorumlanır? Her şeyin güzelliği ve kemali rüyada inci görmek üzerinden yorumlanır. Özellikle rüya sahibi için gelecek adına yaşanacak güzel olayları ifade eder. Başka rüya alemlerine göre ise rüyada inci görmek gözyaşı şeklinde yorumlanır. Helal para, sadık dostlar ve güzel bir yaşam olarak ifade edilir. Aynı zamanda rüya sahibinin mutlu olacağı bir aşk üzerinden gelecek olan güzel bir evlilik şeklinde rivayet edilmektedir.
11.01.2024 Eğitim
Rüyada Çiğ Tavuk Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Çiğ Tavuk Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Çiğ Tavuk Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Çiğ Tavuk Yemek Nasıl Yorumlanır? Rüyada çiğ tavuk görmek kısa süre içinde karlı bir kazanç elde edileceği anlamındadır. Bu kişilerin tüm işleri yolunda gidecek ve yüklü bir miktarda para kazanacaktır.
10.01.2024 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Sadık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sadık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.