Sadakatsiz Dizisi

Sadakatsiz Dizisi

Son dakika Sadakatsiz dizisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sadakatsiz dizisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sadakatsiz dizisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sadakatsiz Dizisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sadakatsiz dizisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 117 sadakatsiz dizisi haberi bulunmuştur. Tüm sadakatsiz dizisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Melis Sezen temmuz ayında hırka giydi!
Melis Sezen temmuz ayında hırka giydi! 'Sadakatsiz' dizisinin final yapmasının ardından soluğu tatil de alan Melis Sezen, İstanbul'a döndü. Güzel oyuncu Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Tatilden döndüğünü belirten oyuncu, “Temmuza geldik ama tam yaz başlamadı” dedi.
20.07.2022 Magazin
Sadakatsiz final mi yapacak? Sadakatsiz finali ne zaman? Sadakatsiz bitecek mi? Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı ve son bölümü!
Sadakatsiz final mi yapacak? Sadakatsiz finali ne zaman? Sadakatsiz bitecek mi? Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı ve son bölümü! Ekranların sevilen dizisi Sadakatsiz adım adım finale gidiyor. Çarşamba akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz’in final tarihi pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Sıklıkla, “Sadakatsiz final mi yapacak? Sadakatsiz finali ne zaman? Sadakatsiz bitecek mi?” soruları araştırılıyor. Peki, Sadakatsiz final tarihi ne zaman? İşte Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı ve son bölümü!
10.05.2022 Televizyon
Sadakatsiz neden yok, bitti mi, final mi yaptı? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, bu akşam Sadakatsiz yok mu?
Sadakatsiz neden yok, bitti mi, final mi yaptı? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, bu akşam Sadakatsiz yok mu? Sadakatsiz bu akşam yok mu, neden yok? Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz, her hafta çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi olmayı sürdürüyor. Dizinin geçtiğimiz hafta yayımlanması üzerine ''Sadakatsiz bugün var mı, bu akşam Sadakatsiz neden yok?” sorularının yanıtı araştırılmaya başlandı. Peki, Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman?
4.05.2022 Televizyon
Melis Sezen ve Mehmet Uygun hakkındaki aşk iddialarında yeni gelişme!
Melis Sezen ve Mehmet Uygun hakkındaki aşk iddialarında yeni gelişme! Sadakatsiz dizisi ile yıldızı parlayan Melis Sezen, özel hayatıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Sezen, geçen günlerde Mehmet Uygun ile yakalanmıştı. Etiler'de baş başa yemek yemişlerdi. Çiftin sevgili oldukları iddia edilirken yeni bir gelişme yaşandı.
29.04.2022 Magazin
‘’Sadakatsiz’’ dizisi Latin Amerika’yı fethediyor!
‘’Sadakatsiz’’ dizisi Latin Amerika’yı fethediyor!   Kanal D’nin iddialı projelerinden Medyapım ve Mednova imzalı ‘’Sadakatsiz’’ dizisi Şili’de yayınlanan ilk bölümüyle reyting sıralamasında zirveye yerleşti.  
7.04.2022 Televizyon
'Sadakatsiz' oyuncularından set pozu!
'Sadakatsiz' oyuncularından set pozu! Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Sadakatsiz', çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Çekimleri tüm hızıyla devam eden dizinin başrol oyuncuları da sette çektikleri fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu.
22.02.2022 Magazin
Sadakatsiz neden yok? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
Sadakatsiz neden yok? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Sadakatsiz bu akşam yok mu? sorusu bugün Kanal D ekranlarını açan vatandaşlar tarafından sorgulandı. Sadakatsiz dizisi bu akşam Kanal D yayın akışında bulunmuyor. Sadakatsiz dizisinin takipçileri "Sadakatsiz neden yok?" sorusuna yanıt ararken, Sadatsiz'in yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı da sorguluyor. Peki, Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman?
26.01.2022 Televizyon
Sadakatsiz dizisinde korona olanlar kim, Cansu Dere korona mı oldu? Sadakatsiz çekimleri durdu mu?
Sadakatsiz dizisinde korona olanlar kim, Cansu Dere korona mı oldu? Sadakatsiz çekimleri durdu mu? Sadakatsiz yılbaşı tatili ardından çekimlerine başladı anacak Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Cansu Dere, koronavirüse yakalandı. İşte Sadakatsiz dizisinde korona olanlar…
19.01.2022 Televizyon
Sadakatsiz’de korkunç kaza! Asya ve Volkan’ın oğlu Ali ölecek mi?
Sadakatsiz’de korkunç kaza! Asya ve Volkan’ın oğlu Ali ölecek mi? Kanal D’de yayınlanan 'Sadakatsiz' dizisi, 29 Aralık Çarşamba akşamı 45’inci bölümüyle ekranlara geldi. Asya’nın, Aras’ın yüzüğünü takmasını hazmedemeyen ve babasına taşınan Ali, yeni tanıştığı İpek’le başını belaya soktu. Yılbaşı akşamı arkadaşlarıyla dışarı çıkan Ali’nin gizli gizli kullandığı arabayla kaza yapması sosyal medyayı salladı.
30.12.2021 Magazin
Ali ölüm kalım savaşı veriyor!
Ali ölüm kalım savaşı veriyor! Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in 45. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un paylaştığı Sadakatsiz yeni bölüm fragmanına; Ali’nin kafa travması geçirmesi damga vuruyor. Volkan'ın Asya'ya sarıldığı sırada içeriden Ali'nin kalp atışının durduğu duyulur.
28.12.2021 Televizyon
'Sadakatsiz'in Aras'ı Berkay Ateş: Kendisi çok başarılı bir oyuncu
'Sadakatsiz'in Aras'ı Berkay Ateş: Kendisi çok başarılı bir oyuncu Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz'in Aras'ı Berkay Ateş, önceki gün Arnavutköy'de görüntülendi. Bir dergi çekimi için objektiflere poz veren oyuncu, çekimlere verilen arayı fırsat bilip, soruları yanıtladı.
25.12.2021 Magazin
Özge Özder'den mutlu aile pozu
Özge Özder'den mutlu aile pozu Daha önce 'Dudaktan Kalbe', 'Umutsuz Ev Kadınları', 'Mucize Doktor' gibi dizilerde rol alan oyuncu Özge Özder, Instagram hesabından eşi Sinan Güleryüz ve dokuz aylık kızı Eva Luna ile verdiği pozu paylaştı.
4.12.2021 Magazin
Özge Özder'den bakıcı itirafı: Biraz eski kafalıyım
Özge Özder'den bakıcı itirafı: Biraz eski kafalıyım Sinan Güleryüz, ‘Yak Yakacaksan’ şarkısının tanıtımını önceki akşam Swissôtel The Bosphorus, Istanbul Gabbro’da gerçekleştirdi. Sözleri Yasin Dinç’e ait olan şarkının klip yönetmenliğini ise eşi Özge Özder üstlendi. Güleryüz’ü bu özel gecede sanatçı dostları Selim Bayraktar, Okan Karacan ve Alara Eriç yalnız bırakmadı. Özder, hem özel hayatı hem de rol aldığı 'Sadakatsiz' dizisi ile ilgili açıklamalar yaptı.
16.11.2021 Magazin
'Sadakatsiz' dizisi İspanya'dan sonra Şili'de!
'Sadakatsiz' dizisi İspanya'dan sonra Şili'de! Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz', Şili’de ekrana gelmeye başlayacak. Daha önce İspanya’da seyirciyle buluşan yapım, 2022 yılının ilk aylarında da Şilili hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
3.11.2021 Televizyon
Sadakatsiz yeni sezon ne zaman, bu akşam Sadakatsiz var mı? Sadakatsiz bugün başlıyor mu?
Sadakatsiz yeni sezon ne zaman, bu akşam Sadakatsiz var mı? Sadakatsiz bugün başlıyor mu? Bugün Sadakatsiz dizisi var mı, Sadakatsiz yeni sezon ne zaman? Sadakatsiz yeni sezonu merakla bekleniyor. Eylül ayının gelmesi ile birlikte yeni sezon dizileri başladı. Diziler yaz tatili sonrası yeni sezon bölümleriyle ekranlara gelince Sadakatsiz dizisinin hayranları da araştırmalarını yoğunlaştırdı. İşte detaylar…
22.09.2021 Gündem
Sadakatsiz'de kim öldü? Sadakatsiz son bölümde nefesleri kesti! Sezon finalinde Asya mı yoksa Derin mi öldü?
Sadakatsiz'de kim öldü? Sadakatsiz son bölümde nefesleri kesti! Sezon finalinde Asya mı yoksa Derin mi öldü? Sadakatsiz dizisinin son bölümü adeta nefesleri kesti. Sadakatsiz dizisi sezon finali ile yaz arasına girerken dün akşam yayınlanan son bölüm Derin ve Asya'nın sert yüzleşmesine sahne oldu. Dizi aldatılma hikayesinin başladığı ilk günlerden kesitleri ekranlara getirdi ve sosyal medya adeta yılkıldı. Sadakatsiz dizisinin final sahnesi ise gerilim dolu sahnelerle doluydu. Büyük yüzleşmede Derin ve Asya'nın içinde olduğu araç uçurumdan düştü. Sadakatsiz dizisi sezon finali yaparken herkesin aklında Sadakatsiz'de kim öldü? sorusu var. Peki, Sadakatsiz'de kim öldü? Sadakatsiz Derin ölecek mi? Sadakatsiz Asya ölecek mi? İşte Sadakatsiz'in sezon finalinde yürekleri ağızlara getiren anlar...
3.06.2021 Gündem
Bennu Yıldırımlar 'Sadakatsiz' kadrosunda!
Bennu Yıldırımlar 'Sadakatsiz' kadrosunda! Sadakatsiz dizisine başarılı oyuncu Bennu Yıldırımlar konuk oluyor.
12.05.2021 Televizyon
Sadakatsiz bugün var mı, yok mu? 21 Nisan bu akşam Sadakatsiz dizisi bitti mi, yeni bölüm neden yok?
Sadakatsiz bugün var mı, yok mu? 21 Nisan bu akşam Sadakatsiz dizisi bitti mi, yeni bölüm neden yok? Bugün Sadakatsiz yeni bölüm var mı, yok mu? Sadakatsiz dizisinde peş peşe gelen Koronavirüs haberlerinin ardından çekimler durdu. Dizinin oyuncuları Burak Sergen ve Alp Akar'ın Covid-19 testi pozitif çıktı. Peki, Sadakatsiz bu akşam yok mu 21 Nisan? Sadakatsiz yeni bölüm bugün var mı yok mu?
21.04.2021 Gündem
Sadakatsiz'in Derya'sı Özge Özder diziye ne zaman dönüyor?
Sadakatsiz'in Derya'sı Özge Özder diziye ne zaman dönüyor? Sadakatsiz dizisinin Derya'sını canlandıran Özge Özder, doğum yaptığı için diziye veda etmişti. Özge Özder hamilelik ve doğum nedeniyle ara verdiği Sadakatsiz dizisine ne zaman geri döneceği belli oldu.
18.03.2021 Magazin
Sadakatsiz'de sürpriz isim! Dengeleri altüst edecek!
Sadakatsiz'de sürpriz isim! Dengeleri altüst edecek! Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz'de yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yayınlandığı her bölümler izleyici ekranlara bağlamayı başaran Sadakatsiz'in oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim katılıyor. Daha önce yer aldığı yapımlarda romantik karakterlere hayat veren ünlü oyuncu Sadakatsiz'de Asya'nın arkadaşı rolünde yer alacak. Ünlü oyuncu Cemal Hünal'in gelişi izleyici tarafından merakla bekleniyor. Issız Adam'daki ses getiren sahneleri ile tanınan ünlü oyuncu, akıllara Sadakatsiz'de benzer bir role sahip olabileceğini getiriyor. Peki, Sadakatsiz'de Cemal Hünal ne zaman geliyor? Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz tekrarı ne zaman? İşte Sadakatsiz dizisi ile ilgili merak edilen tüm sorular...
20.02.2021 Gündem
Yine zirvede!
Yine zirvede! Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği ‘Sadakatsiz’ dizisi, reytinglerde üç kategoride de zirvedeydi.
15.01.2021 Televizyon
Sadakatsiz bugün var mı? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, bu hafta (6 Ocak akşam) var mı? 6 Ocak Kanal D yayın akışı…
Sadakatsiz bugün var mı? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, bu hafta (6 Ocak akşam) var mı? 6 Ocak Kanal D yayın akışı… Sadakatsiz dizisi yeni bölüm izleyiciler tarafından merak ediliyor. Sadakatsiz bugün var mı? sorusu soruluyordu. Kanal D yayın akışında Sadakatsiz'in tekrarının yayınlanacağını görenler "Sadakatsiz neden yayınlanmıyor? Bugün Sadakatsiz neden yok?" sorusunu araştırıyor. Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? İşte Sadakatsiz yeni bölüm ile ilgili merak edilenler...
6.01.2021 Gündem
Sadakatsiz'in 12. bölüm fragmanı yayında! Volkan'ı çıldırtan görüntü...
Sadakatsiz'in 12. bölüm fragmanı yayında! Volkan'ı çıldırtan görüntü... Sadakatsiz'in 12. bölümü izleyicileri ekrana kilitleyecek. Sadakatsizin 11. bölümünde Asya kar maskeli bir kişinin saldırısına uğramıştı. Sadakatsiz 12. Bölüm Fragmanı yayında. Volkan, Asya'ya olan duygularına engel olamıyor. Olay gecesi Turgay'ı Asya'nın evinde gören Volkan, kıskançlık yapıyor. Turgay'ın, Asya'nın yanında kalma ihtimali ise onu çileden çıkarıyor. Volkan, ne yapmaya çalışıyor? Asya, Volkan'ın kıskançlıkları karşısında ne yapacak? Peki saldırgan kim?...
26.12.2020 Magazin
Melis Sezen'den Murat Dalkılıç açıklaması!
Melis Sezen'den Murat Dalkılıç açıklaması! Geçtiğimiz aylarda oyuncu Hande Erçel ile ilişkisini noktalayan şarkıcı Murat Dalkılıç, arkadaş kaldıklarını dile getiren eski, aşkını sosyal medyada takibi bıraktı. Dalkılıç'ın bu hamlesinin ardında yatan nedenin 'Sadakatsiz' dizisi ile kariyerinde zirveyi yakalayan oyuncu Melis Sezen olduğu iddiası ortaya atıldı.
22.12.2020 Magazin
Sadakatsiz 7. bölüm fragmanı! Asya'nın sakladığı sır ne?
Sadakatsiz 7. bölüm fragmanı! Asya'nın sakladığı sır ne? Sadakatsiz 7. Bölüm Fragmanı yayında! Asya'nın ihaneti ortaya çıkarmasından sonra Volkan, Asya'ya savaş açıyor. Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde Volkan Asya'yı en derin sırrından vuruyor. Peki, Asya'nın sakladığı sır ne? Sadakatsiz yeni bölümde neler olacak? Sadakatsiz saat kaçta? Sadakatsiz oyuncuları kim? Sadakatsiz konusu ne? İşte Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı...
18.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sadakatsiz Dizisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sadakatsiz dizisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.