S.Arabistan

S.Arabistan

Son dakika S.Arabistan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan S.Arabistan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını S.Arabistan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

S.Arabistan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan s.arabistan gelişmeleri de dahil olmak üzere 86 s.arabistan haberi bulunmuştur. Tüm s.arabistan haberleri aşağıda listelenmiştir.
S.Arabistan’da hayat jet hızıyla değişiyor
S.Arabistan’da hayat jet hızıyla değişiyor Dünyada şeriat yasalarının en sıkı uygulandığı ülkelerin başında gelen Suudi Arabistan, veliaht Prens Muhammed’in aldığı kararlar ile çok büyük bir değişim yaşıyor. Bu durumdan en çok memnun olanlar ise kadınlar
24.12.2017 Dünya
İran'dan kritik ABD ve S. Arabistan hamlesi
İran'dan kritik ABD ve S. Arabistan hamlesi S.Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz el-Suud ile ABD Başkanı Trump'ın yaptığı görüşme sonrası İran'ın alarma geçerek her iki ülke uçaklarına hava sahasını kapattığı iddia edildi.
7.09.2017 Dünya
S.Arabistan'ın savaş gemisi roketle vuruldu
S.Arabistan'ın savaş gemisi roketle vuruldu Yemen'de iktidara karşı İran'ın desteğiyle savaşan Husiler, Sana yönetiminin yanında yer alan Suudi Arabistan'ın savaş gemisini ülkenin batı kıyılarında roketle hedef aldı.
17.06.2021 Dünya
‘28 sayfa’ krizinde son perde
‘28 sayfa’ krizinde son perde 11 Eylül saldırılarıyla ilgili raporda S.Arabistan rolünü ortaya koyduğu iddia edilen 28 sayfa Bush tarafından sansür edilmişti. Mahkeme ‘açıklayın’ kararı verdi. Suudiler tehdit etti. CIA Başkanı, ‘O bilgiler hatalı’ diyerek Riyad’ı korudu.
2.05.2016 Dünya
Petrol zirvesi oynaklığı artırır
Petrol zirvesi oynaklığı artırır Rusya, S.Arabistan, Katar ve Venezuela’nın Şubat ayındaki görüşmeleri sonrasında şekillenen “Ocak ayındaki üretim seviyelerinde petrol üretimini sınırlayalım” önerisiyle Doha’da Cezayir, Angola, Azerbaycan, Kolombiya, Ekvator, Endonezya, Irak, Kazakistan, Kuveyt, Meksika, Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri toplandı. Günlük üretimi 4 milyon varile yükselene kadar herhangi bir sınırlama kararına uymayacağını açıklayan İran “gözlemci” statüsünde katıldı.
17.04.2016 Ekonomi
Sandık tamam sırada ehliyet
Sandık tamam sırada ehliyet S.Arabistan’da otomobil kullanmalarına izin verilmeyen kadınlar ilk kez belediye seçimlerinde hem aday oldu hem oy kullandı.
12.12.2015 Dünya
CIA ajanları Hatay’da
CIA ajanları Hatay’da Amerikan New York Times gazetesi, CIA ajanlarının son birkaç haftadır Türkiye’nin güneyinden Suriyeli muhalif gruplara silah sevkiyatı yaptığını öne sürdü...
29.09.2021 Gündem
Suudiler Collezione’yi eve  taşıdı!
Suudiler Collezione’yi eve taşıdı! Collezione, yurtdışında 18 olan mağaza sayısını yıl sonuna kadar 30’a çıkaracak..
31.05.2012 Ekonomi
Ortadoğuyu sarsacak gelişme!
Ortadoğuyu sarsacak gelişme! Suudi Arabistan ve Bahreyn dış politika, savunma ve ekonomide bütünleşiyor...
14.05.2012 Dünya
Milli seyir füzesi Çakır'ın ilk atış testi başarıyla tamamlandı
Milli seyir füzesi Çakır'ın ilk atış testi başarıyla tamamlandı Bayraktar AKINCI TİHA, milli olarak geliştirilen Çakır Seyir Füzesi ile gerçekleştirdiği test atışında 100 kilometre uzaktan deniz üstündeki hedefi tam isabetle vurdu.
1.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de en temel insan hakları ihlal edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de en temel insan hakları ihlal edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde Türkiye-Afrika 4. İş ve Ekonomi Forumu Kapanış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Gazze'de en temel insan hakları ihlal edildi. Sivillere saldırıyı asla kabul etmeyiz." dedi.
13.10.2023 Gündem
Yeni bir dünya kuruluyor! Dünyayı şoke eden kararın arkasındaki iki isim: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Prens bin Salman
Yeni bir dünya kuruluyor! Dünyayı şoke eden kararın arkasındaki iki isim: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Prens bin Salman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Körfez turu kapsamında Suudi Arabistan'a yaptığı ziyaretin yankıları sürerken ABD'nin en büyük yayın kuruluşlarından biri olan Cnbc, geçtiğimiz Eylül ayında Rusya ve Ukrayna arasındaki esir takasının arkasında Batı'nın aksine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman'ın olduğunu belirterek bu durumun yeni bir dünyaya işaret ettiğini yazdı.
2.08.2023 Dünya
Arap medyası Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ı yazdı! Türk dizileri, CIA ve FBI ayrıntısına yer verildi
Arap medyası Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ı yazdı! Türk dizileri, CIA ve FBI ayrıntısına yer verildi 'NATO Zirvesi Türkiye yüzünden başarısız' diyen Yunan medyası Ankara'nın hamlesini skandal başlıklarla gördü, Londra merkezli Suudi Arabistan gazetesi ise 'Türkiye'nin sır küpü' Hakan Fidan' başlığıyla uzun bir analiz yayımladı.
18.06.2023 Gündem
2023 hac kontenjanları belli oldu! Diyanet İşleri Başkanı açıkladı
2023 hac kontenjanları belli oldu! Diyanet İşleri Başkanı açıkladı Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, "Hac kontenjanında salgın öncesi duruma dönüldü. 65 yaş üstü dahil 83 bin 430 hacı adayımızı kutsal topraklarda ağırlayacağız" dedi.
8.01.2023 Gündem
Manchester United, Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesini feshetti
Manchester United, Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesini feshetti İngiliz ekibi Manchester United, Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı. Ronaldo, geçtiğimiz günlerde Piers Morgan'a verdiği röportajda Manu'yu zehir zemberek sözlerle eleştirmişti.
22.11.2022 Şampiy10
Fenerbahçe'de ayrılık! 500 bin euro'ya transfer oldu
Fenerbahçe'de ayrılık! 500 bin euro'ya transfer oldu Fenerbahçe genç oyuncularından Muhammed Gümüşkaya'yı 500 bin euro bonservis karşılığında Belçika takımlarından Westerlo'ya gönderdi.
24.08.2022 Fenerbahçe
AK Parti'li Turan: 2 ülke değil, Doğu ile Batı Türkiye'de buluşuyor
AK Parti'li Turan: 2 ülke değil, Doğu ile Batı Türkiye'de buluşuyor AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, temel atma töreni için geldiği Çanakkale'de "Bugün Rusya- Ukrayna savaşında sadece Türkiye, iki tane ülkeyi masaya oturtmadı. Bugün Rusya ve Ukrayna görüşmelerinin Türkiye'de olması çok kıymetli fotoğraftı ama o fotoğrafın anlamı iki ülke değil, Doğu ile Batı Türkiye'de buluşuyor demek" dedi.
29.04.2022 Siyaset
Boeing 737 kaç ton, kilo? B737 kaç km hız yapar, özellikleri nelerdir? Boeing 737 kazaları
Boeing 737 kaç ton, kilo? B737 kaç km hız yapar, özellikleri nelerdir? Boeing 737 kazaları Güney Çin'de Boeing 737 yolcu uçağı düştü Çin devlet televizyonu, Kunming'den Guangzhou'ya 133 yolcu taşıyan China Eastern Airlines uçağının Guangxi bölgesinde "kaza" yaptığını ve dağlarda yangına neden olduğunu bildirdi. Şimdiye kadar, felaketten kaynaklanan herhangi bir can kaybıyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Yerel haberlerde "133 kişiyi taşıyan uçakla irtibat kesildi" denildi. Söz konusu gelişmenin ardından “Boeing 737 kaç ton, kilo? B737 kaç km hız yapar, özellikleri nelerdir?” sorularına yanıt aranırken, Boeing 737 kaza geçmişi hakkında da araştırma yapılmaya başlandı.
21.03.2022 Gündem
11 Eylül saldırısı ile ilgili flaş gelişme! Gizli belgeler ortaya çıktı
11 Eylül saldırısı ile ilgili flaş gelişme! Gizli belgeler ortaya çıktı ABD Adalet Bakanlığı, Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) 11 Eylül saldırılarının Suudi Arabistan'la olası bağlantısını araştırdığı yüzlerce sayfa yeni gizli belgeyi açıkladı.
4.11.2021 Dünya
Mısır'dan ''Katar'' açıklaması: Olumlu işaretler var
Mısır'dan ''Katar'' açıklaması: Olumlu işaretler var Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri, iki ülke arasındaki ilişkilerin ivme kazanması için Katar'dan olumlu işaretler aldıklarını söyledi.
14.03.2021 Dünya
Anlamlı Regaib Kandili mesajları… Kısa ve öz, yazılı, uzun en güzel kandil mesajları ile ayetli, dualı, hadisli üç aylar ve Regaib Kandili mesajları
Anlamlı Regaib Kandili mesajları… Kısa ve öz, yazılı, uzun en güzel kandil mesajları ile ayetli, dualı, hadisli üç aylar ve Regaib Kandili mesajları Regaip Kandili mesajları, yılın ilk kandil gününde arkadaşlarına, akrabalarına, ailelerine iyi dileklerini ve hayır dualarını göndermek isteyenler tarafından aranıyor. Regaip Kandili ibadetlerle, dualarla, namazlarla idrak edilirken, bu mübarek günü Koronavirüs sebebiyle mesafeyle geçirenler mesajlara daha çok öner veriyor. Biz de haberimizde ayetli, yazılı, yeni, anlamlı, kısa ve sözlü Regaib Kandili mesajları derledik. İşte en güzel Recep ayı ve Regaib Kandili 2021 mesajları ve sözleri…
18.02.2021 Gündem
En güzel Regaip Kandili mesajları 2021... Regaip Kandili mesajları kısa ve öz, anlamlı seçenekleri!
En güzel Regaip Kandili mesajları 2021... Regaip Kandili mesajları kısa ve öz, anlamlı seçenekleri! Mübarek 3 ayların ilki olan Recep ayı başladı. Regaib Kandili ile başlayan Recep ayın hicri takvime göre ilk perşembeyi cumaya bağlayan gün olarak idrak edilecek. Regaip Kandili ve Recep ayı heyecanını ailesi, akrabaları ve arkadaşları ile paylaşmak isteyen ise arama motorlarına yönelerek Regaip Kandili mesajlarını araştırıyor. Koronavirüs gölgesinde idrak edilecek bu günlerde araya giren mesafeler nedeniyle mesajlar daha kıymetli oldu. Bizde kısa, öz ve anlamlı seçenekleriyle Regaip Kandili mesajlarını derledik. Regaip Kandili güzel sözler mesajlar…
18.02.2021 Gündem
Kısıtlamalar genişleyecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama...
Kısıtlamalar genişleyecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9-10 Aralık'ta Azerbaycan ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kısıtlamalar genişleyecek mi' sorusuna, "Bizim Bilim Kurulunda öyle bir şey yok. Bizim Bilim Kurulu’nun bize söylediği, şu anda hafta sonlarında, yani cuma akşamı 9’dan itibaren pazartesi sabahı 5’e kadar eve kapanalım. Dediği bu. Buna uyuyoruz." dedi.
11.12.2020 Siyaset
Tamim Bin Hamad kimdir? Katar kraliyet ailesi serveti ne kadar?
Tamim Bin Hamad kimdir? Katar kraliyet ailesi serveti ne kadar? Katar kraliyet ailesi, 2 kamyon eşya 500 valizle Bodrum’a geldi. Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani'nin ailesi Bodrum’da demirli olan milyon dolarlık yat “Katara’ya” geldi. Milas-Bodrum havalimanına iniş yapan Katar kraliyet ailesinin özel Jumbo jetinden 2 kamyon eşya indirildi. Yaklaşık 500 bavul ve çok sayıda dalış tüpü kamyonlardan inmesi ise saatler sürdü. Katar kraliyet ailesinin Türkiye’ye gelmesinin ardından Katar Kraliyet ailesi ve Katar Krali Tamim Bin Hamad kimdir? soruları arttı. İşte Katar kraliyet ailesi serveti ve soy ağacı…
2.09.2020 Gündem
Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin davada ilk duruşma görüldü
Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin davada ilk duruşma görüldü Suudi Arabistan Krallığı İstanbul Başkonsolosluğu'na 2 Ekim 2018'de girdikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan ve daha sonra öldürüldüğü ortaya çıkan gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı katlettikleri iddiasıyla 20 Suudi sanığın gıyabında yargılandığı dava başladı. Duruşmada şikayetçi olarak ifade veren Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz, "Çok büyük bir ihanet ve kandırmacayla o konsolosluğa çağırıldı. O konsolosluktaki tüm insanlardan şikayetçiyim. Orada uçan kuştan bile şikayetçiyim. Şoföründen, çaycısından, herkesten" dedi.
3.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

S.Arabistan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki s.arabistan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.