Rüya

Rüya

Son dakika rüya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rüya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rüya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rüya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rüya gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.756 rüya haberi bulunmuştur. Tüm rüya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor Kanal D’nin iddialı dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ile ekrana dönen ünlü oyuncu Yüsra Geyik, hayat verdiği “Rüya Emirkıran” karakteri ve dizideki rol arkadaşı “Umut” ile ilgili ilk kez konuştu. Geyik, “İkisi arasındaki ilişkiyi çok yüzeyde görüyorum. Çünkü Rüya, bir hukukçu olarak Umut’u beğeniyor ve iletişim halindeler. Ama henüz çok iç gıdıklayacak bir yerde değiller.” dedi.
16.04.2024 Magazin
Aida Mahmudova’nın “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” İsimli Kişisel Sergisi Vision Art Platform’da
Aida Mahmudova’nın “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” İsimli Kişisel Sergisi Vision Art Platform’da Vision Art Platform, “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” ismini taşıyan yeni sergisiyle Aida Mahmudova’nın kişisel sergisine Fırat Arapoğlu küratörlüğünde ev sahipliği yapıyor. 23 Nisan 2024, Salı günü saat 18.00’de açılışı gerçekleşecek olan sergi, 22 Temmuz 2024’e kadar Vision Art Platform, Akaretler No:35’te ziyaret edilebilir.
11.04.2024 Magazin
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart'ta çok sevdikleri tatile göndereceğiz
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart'ta çok sevdikleri tatile göndereceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ümraniye mitinginde ‘’Şimdi rezervasyon yapıyorlar; hangi tatil beldesine gitsek diye. Uzun bir süre tatile göndereceğiz’’ dedi. Kurum ayrıca, "Biz deprem bölgesinde afetzede kardeşlerimiz için kat kat sağlam konutlar yaparken, bunlar dört saat boyunca saya saya bitiremedikleri, balya balya para kuleleri yaptılar. Devlete, millete mal beyanlarını açıkladılar, sonra bir baktık, bir süre sonra 1 buçuk milyar liralık yepyeni mallar ortaya çıktı. Sen mal beyanında 1 buçuk milyarlık malı İstanbullulardan niye sakladın" ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
Taş Kâğıt Makas'ın Rüya’sı Yüsra Geyik: Başarı tesadüf değil
Taş Kâğıt Makas'ın Rüya’sı Yüsra Geyik: Başarı tesadüf değil Kanal D’nin sevilen dizisi “Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu”nun Rüya’sı Yüsra Geyik, önceki gün Akmerkez’de objektife takıldı.
27.03.2024 Magazin
Kadir gecesinde görülen rüyalar gerçekleşir mi? Kadir gecesinde görülen rüyalar ne anlama gelir, kadir gecesi görülen rüya çıkar mı?
Kadir gecesinde görülen rüyalar gerçekleşir mi? Kadir gecesinde görülen rüyalar ne anlama gelir, kadir gecesi görülen rüya çıkar mı? Bin bir aydan daha hayırlı Kadir Gecesi mübarek Ramazan ayı içerinde idrak edilecek. Kadir Gecesi, Kur'an'ın insanlığa indirildiği gece olarak kabul edilir ve bu gece boyunca Müslümanlar, manevi atmosfer içinde ibadetlerini yerine getirirler. Allah'ın rahmet ve mağfiretiyle dolu olan Kadir Gecesi görülen rüyaların gerçek olup olmadığı ise Kadir Gecesi gelmeden sorgulanmaya başlandı. Peki, Kadir gecesinde görülen rüyalar gerçekleşir mi?
13.03.2024 Dini Bilgiler
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik oldu
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik oldu Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosu genişliyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken diziye, dördüncü bölümünden itibaren güzel oyuncu Yüsra Geyik dahil olacak.
11.03.2024 Magazin
Tanzimat Dönemi Nedir? 1. Ve 2. Tanzimat Dönemi Özellikleri Nelerdir?
Tanzimat Dönemi Nedir? 1. Ve 2. Tanzimat Dönemi Özellikleri Nelerdir? Tanzimat dönemi Osmanlı devleti için yenilikçi bir dönem olarak kabul edilmektedir. Tanzimat dönemi 1839 ile 1876 seneleri arasında 37 yıllık bir süreci kapsamaktadır.
4.02.2024 Gündem
Yazar Alev Alatlı'ya veda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ablaların ablasını uğurluyoruz
Yazar Alev Alatlı'ya veda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ablaların ablasını uğurluyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden yazar ve mütefekkir Alev Alatlı için Eyüp Sultan Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda ebediyete Hakka, ablaların ablasını uğurluyoruz. Bizimle birlikte yol arkadaşlığını yapan bir ablamız bir hanımefendiydi. Rabbim mekanını cennet eylesin" dedi.
3.02.2024 Gündem
Dumanlı Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Dumanlı Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları...
Dumanlı Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Dumanlı Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları... Dumanlı kuvars taşı, diğer adı ile smoky quartz olarak da bilinmektedir. Aynı zamanda zafer taşı ya da rüya taşı olarak da adlandırılır.
2.02.2024 Yaşam
Rüya İçinde Rüya Görmek Neden Olur? Rüya İçinde Rüya Görmek Ne Anlama Gelir?
Rüya İçinde Rüya Görmek Neden Olur? Rüya İçinde Rüya Görmek Ne Anlama Gelir? Her rüyanın kendine özgü bir anlatımı vardır. Bu anlatımlar özellikle kişinin gelecekte yaşayacağı sorunları veya olumlu durumları ifade eder. Aynı durum rüya içinde rüya görmek adına da geçerlidir. Buna paralel olarak ise rüya içinde rüya görmek kişinin sıkıntılı bazı durumlar içerisinde olduğuna işaret eder. Bu problemler maddi ya da manevi olarak ön plana çıkabilir.
1.02.2024 Rüya Tabirleri
Kan Taşı Özellikleri Nelerdir? Kan Taşının En Bilinen Faydaları...
Kan Taşı Özellikleri Nelerdir? Kan Taşının En Bilinen Faydaları... Kan taşı koyu yeşil renkli olur ve üzerinde de kırmızı lekeler bulunur. Zihni, ruhu ve bedeni koruduğuna inanılan kan taşı kehanet taşı ismiyle de bilinmektedir.
31.01.2024 Yaşam
Lucid Rüya Nedir, Nasıl Görülür? Lucid Dreaming Mümkün Mü, Kimler Görür?
Lucid Rüya Nedir, Nasıl Görülür? Lucid Dreaming Mümkün Mü, Kimler Görür? Rüyalar insanlar için her zaman gizemli olmuştur. Rüyalar hakkında konuşmuşlar ve kafa yormuşlardır. Çeşitli rüya tipleri vardır bunlar arasından herkesin merak ettiği Lucid rüya diğer adıyla berrak rüya yer alır. Lucid rüyada, rüyayı gören kişinin bilinci açıktır ve kontrol edebilir.
31.01.2024 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk Türk astronot Alper Gezeravcı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk Türk astronot Alper Gezeravcı ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzaya çıkan ilk Türk astronot Alper Gezeravcı ile Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki (ISS) 3'üncü gününde gerçekleştirdiği canlı bağlantıda, "Bu görev ile birlikte çocuklarımızın ve gençlerimizin uzaya olan merakları daha da artacak. Sen ilk astronotumuz oldun. Ama tabii ki son olmayacaksın. Artık Türkiye de insanlı uzay görevi gerçekleştiren sayılı ülkeler arasında yerini aldı. İnşallah bu yolculuğumuz güçlenerek devam edecektir" dedi.
22.01.2024 Gündem
Rüyada Yumurta Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yumurta Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Yumurta Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yumurta Yemek Nasıl Yorumlanır? Rüyada yumurta görmek zenginlik, mutluluk ve evliliğe yorulan bir rüyadır. Rüyasında yumurta görenlerin kısa süre içinde kısmetleri çıkar ve evlilik yolunda ilk adımı atarlar.
16.01.2024 Eğitim
Rüyada Yufka Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yufka Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Yufka Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yufka Yemek Nasıl Yorumlanır? Rüyada yufka görmek mali durumun iyileşmesi ve daha rahat bir hayat anlamına gelir. Farklı rüya yorumcularına göre bekar kişilerin evlenmesi, evlilerin ise tartışma yaşaması şeklinde yorumlanmaktadır.
16.01.2024 Eğitim
Rüyada Yol Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Uzun Yolda Olmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Yol Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Uzun Yolda Olmak Nasıl Yorumlanır? Rüyada yol görmek hayırlı rüyalar arasında sayılmaktadır. Rüyasında yol gören kişilerin belirli bir inanç ve ilke doğrultusunda yaşadığını göstermektedir.
16.01.2024 Eğitim
Rüyada Yılanın Kaçtığını Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yılanın Kaçması Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Yılanın Kaçtığını Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yılanın Kaçması Nasıl Yorumlanır? Rüyada pek çok simge sıkça görülür. Aynı zamanda her rüyanın kendine özgü farklı bir anlamı bulunur. Rüyalar içinde en fazla, yılan sembolünün görüldüğü de belirtilebilir. Aynı zamanda yılan ile ilgili pek çok yorum bulunuyor. 
16.01.2024 Eğitim
Rüyada Yeşil Renk Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yeşil Renk Giymek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Yeşil Renk Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yeşil Renk Giymek Nasıl Yorumlanır? Rüyada yeşil renk görmek rüyayı gören kişinin kuvvetli bir inanç sahibi olduğu anlamındadır. Bu kişiler ağırbaşlı, muhafazakar ve ölçülü insanlar olarak rivayet edilirler.
16.01.2024 Eğitim
Rüyada Yatak Yorgan Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yatak Yorgan Sermek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Yatak Yorgan Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yatak Yorgan Sermek Nasıl Yorumlanır? Rüyada görülen yorgan, sıcaklık, manevi ya da maddi yardım anlamını sembolize eder. Rüyada yorgan görmek, genelde şansın yaver gideceğini işaret etmektedir. Rüyada lüks bir yorgan görmek de yaşamınızın zengin olacağını ve servetinizin artacağını belirtmektedir. Rüyada kumaş parçalarından yapılmış olan bir yorgan ya da rengarenk bir yorgan görmek de aile hayatınızın neşe dolu olacağına işaret eder.
16.01.2024 Eğitim
Rüyada Yağ Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Ekmeğe Yağ Sürmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Yağ Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Ekmeğe Yağ Sürmek Nasıl Yorumlanır? Yüksek bir gelir eşliğinde rüyada yağ görmek yorumlanır. Özellikle doğrudan rüya sahibinin önemli bir kazanç elde edeceğine yönelik yorumlar olarak öne çıkar. Genel çerçevede kişi adına olumlu şekilde gelişecek olan olayları anlatmaktadır. Aynı zamanda rüyada ekmeğe yağ sürmek rüya sahibi olumlu ya da olumsuz biçimde öne çıkar. Rahat etmek, güven kaybı yaşamak ve ihanet gibi durumlar şeklinde delalet etmektedir.
16.01.2024 Eğitim
Rüyada Vişne Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Vişne Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Vişne Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Vişne Yemek Nasıl Yorumlanır? Rüyada vişne görmek, görülen rüyanın özelliğini ve rüya sahibinin durumuna göre farklı şekillerde yorumlanır. Genellikle olumlu yorumlanan rüyalar arasında yer alan bu rüya, kişinin hayırlı haberler alacağına delalet eder. Rüyada vişne ağacı görmek ise, kişilerin çok sevineceği bir olay yaşayacağına işaret eder. Rüyasında vişne ağacı gören bazı kişilerin çeşitli hastalıklarından kurtulacağına delalet eder.
16.01.2024 Eğitim
Rüyada Üzüm Salkımı Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Salkımdan Üzüm Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Üzüm Salkımı Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Salkımdan Üzüm Yemek Nasıl Yorumlanır? Rüyada üzüm salkımı görmek genellikle olumlu ve hayırlı bir rüya olarak kabul edilir. Üzüm bolluk ve bereket anlamına geldiğinden sağlıklı ve uzun bir ömür şeklinde yorumlanması da mümkündür. 
16.01.2024 Eğitim
Rüyada Tül Perde Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Tül Perde Asmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Tül Perde Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Tül Perde Asmak Nasıl Yorumlanır? Sıkıntılı bir sürece girmek üzerinden rüyada tül perde görmek ifade edilir. Özellikle bu duruma maddi ya da manevi şekilde öne çıkabilir. Kişinin çok sevdiği biri ya da birilerinin bazı zararlar görebileceği yönünde delalet eder. Buna karşı rüya sahibinin bu insanlara destek olacağı yönünde rivayet edilir. Aynı zamanda rüyada tül perde görmek ya da asmak güzel ve müjdeli haberler şeklinde rivayet edilir.
16.01.2024 Eğitim
Rüyada Tencere Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yemek Pişirmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Tencere Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yemek Pişirmek Nasıl Yorumlanır? Rüyada tencere görmek resmi makamlar ile yapılacak olan işlerin olumlu sonuçlanacağını gösteren bir rüyadır. Rüyada tencere görmek maddi olarak daha iyi bir hayat yaşanacağı şeklinde de yorumlanabilir.
16.01.2024 Eğitim
Rüyada Temiz Su Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Berrak Su Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Temiz Su Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Berrak Su Nasıl Yorumlanır? Rüyada temiz su görmek hayra ve kısmete yorulan bir rüyadır. Rüyasında temiz su gören kişilerin hayatlarında temiz bir sayfa açacakları ve başarılı olup sıkıntılı günleri geride bırakacakları rivayet edilir.
15.01.2024 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Rüya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rüya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.