Rüya

Rüya

Son dakika rüya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rüya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rüya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rüya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rüya gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.760 rüya haberi bulunmuştur. Tüm rüya haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstiklal Caddesi ve AKM’de metrelerce kuyruk oluştu
İstiklal Caddesi ve AKM’de metrelerce kuyruk oluştuKültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin 13. durağı İstanbul Kültür Yolu Festivali, büyük ilgiyle devam ediyor. Frida ve Picasso sergileri başta olmak üzere festival kapsamındaki sergileri her gün binlerce kişi ziyaret ederken, İstiklal Caddesi ve AKM’de metrelerce kuyruk oluştu. Festival kapsamında müzikseverler ile buluşan dünyanın en önemli orkestralarından biri olan Deutsches Symphonie Orchester Berlin, dakikalarca ayakta alkışlandı.
6.10.2024Gündem
Melisa Şenolsun o diziyle anlaştı, partneri de belli oldu!
Melisa Şenolsun o diziyle anlaştı, partneri de belli oldu!Masumlar Apartmanı dizisinde 'Rüya' karakteri ile izleyicisinin karşısına çıkan Melisa Şenolsun bir süredir ekranlardan uzaktı. Ünlü ismin yeni adresi ve yeni partneri belli oldu.
6.10.2024Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail’e Gazze tepkisi: Gereken dersi vermek en önemli görevdir
Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail’e Gazze tepkisi: Gereken dersi vermek en önemli görevdirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun 79. oturumunda dünyaya önemli mesajlar verdi. Kritik zirve sonrası Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı.
26.09.2024Gündem
Yüsra Geyik'in sokak tarzı büyüledi! Taytını bakın nasıl kombinledi
Yüsra Geyik'in sokak tarzı büyüledi! Taytını bakın nasıl kombinlediYüsra Geyik paylaşımlarıyla da adından söz ettiren bir isim. Arka Sokaklar dizisiyle tanınan Yüsra Geyik sütyen-tayt kombiniyle dikkat çekti.
19.09.2024Magazin
Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu başlıyor
Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu başlıyorAdalet, suç ve ceza gibi kavramları bir aile hikayesi ekseninde seyirci ile buluşturan “Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu”, 18 Eylül Çarşamba akşamı sezonu açıyor. Dizide “Avukat Rüya” rolüne Yüsra Geyik, “Avukat Güneş” rolüne de Hande Doğandemir hayat veriyor. İki kadın avukat, Umut’un (Ekin Koç) hukuk mücadelesinde avukatlık hünerlerini konuşturacak.
18.09.2024Magazin
Çağatay Ulusoy'dan rekor anlaşma! Kendi rekorunu kırdı
Çağatay Ulusoy'dan rekor anlaşma! Kendi rekorunu kırdıÇağatay Ulusoy kendi rekorunu kırarak bölüm başı en yüksek ücret alan oyuncu oldu. Ulusoy, son olarak Gaddar dizisi için 2 milyona TL'ye anlaşmıştı.
17.09.2024Magazin
Adanalı yazar Mert Arık başarısının sırrını açıkladı! "Kitapları oyuncak gibi tasarlıyorum"
Adanalı yazar Mert Arık başarısının sırrını açıkladı! "Kitapları oyuncak gibi tasarlıyorum"Çocuk kitaplarıyla büyük bir okur kitlesine ulaşan ve eserleri çok satanlar arasında yer alan Yazar Mert Arık, kitaplarının başarısının arkasındaki sırları paylaştı. Yazar, çocukların en çok oyun oynamayı sevdiğini belirterek, kitaplarını adeta bir oyun veya oyuncak gibi tasarladığını söylüyor. Her detay üzerinde titizlikle çalıştığını ve hikayelerini çocukların ilgisini çekecek şekilde kurguladığını ifade ediyor.
16.09.2024Adana
Büyük Zaferin 102. yılı! Türk ordusunun kahramanlık destanı: 30 Ağustos
Büyük Zaferin 102. yılı! Türk ordusunun kahramanlık destanı: 30 AğustosBüyük Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasında, 26 Temmuz 1922'de başlayan ve 30 Ağustos Zaferi ile sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nde Türk ordusu, tarihin en büyük kahramanlık destanlarından birini yazdı. Mustafa Kemal Paşa, Büyük Taarruz’un ardından İzmir’de zaferi askerî ve siyasî yönleriyle anlatmasını isteyen gazetecilere önce “Bir rüya görmüş gibiyim” diyecek; ardından başkumandan ciddiyetiyle, “bir mucize gibi görünen zaferin sırları”nı tek tek anlatacaktı. Tıpkı yıllar sonra Meclis kürsüsünde yapacağı gibi...
30.08.2024Gündem
"Yüksek karlı gizli fon" dolandırıcılığı davasında Fatih Terim'in ifadesiyle ilgili flaş gelişme! İtiraz geldi
"Yüksek karlı gizli fon" dolandırıcılığı davasında Fatih Terim'in ifadesiyle ilgili flaş gelişme! İtiraz geldiKamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" diye bilinen dolandırıcılık davasında sanık Seçil Erzan'ın avukatı, Fatih Terim'in müşteki olarak alınan ifadesine usul itirazında bulundu.
22.08.2024Gündem
Seçil Erzan davasında şok gelişme! Fatih Terim ilk kez ifade verdi: Her tavsiyesini bankanın görüşü olarak gördüm
Seçil Erzan davasında şok gelişme! Fatih Terim ilk kez ifade verdi: Her tavsiyesini bankanın görüşü olarak gördümAralarında ünlü futbolcuların da bulunduğu çok sayıda kişiyi 'özel fon' vaadiyle dolandırdığı iddia edilen eski banka müdürü Seçil Erzan davasında Fatih Terim de 'müşteki' olarak dava dosyasına girmişti. Türkiye'nin gündemine oturan soruşturmada Terim, Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez ifade verdi.
20.08.2024Gündem
Japon yönetmen Adana'yı dünyaya tanıtacaktı! İşte akıllarda kalan o rüya proje
Japon yönetmen Adana'yı dünyaya tanıtacaktı! İşte akıllarda kalan o rüya projeYaşar Kemal'in İnce Memed adlı romanı hakkında ilginç bir hikaye var. Meğer dünyaca ünlü Japon yönetmen Akira Kurosawa, İnce Memed'i sinemaya uyarlamanın kıyısından dönmüş. 1964 yılında çıkan bir haber ve sonrasında gelişen olaylara dönemin Cumhurbaşkanı bile çözüm bulamamış. İşte Adana'yı tüm dünyaya gösteren ve gerçekleşmeyen o projenin hikayesi...
20.08.2024Adana
Üniversitelilerin barınma açmazı: Özel yurt ve kiralık ev fiyatlarında artış yüzde 60'ı geçti
Üniversitelilerin barınma açmazı: Özel yurt ve kiralık ev fiyatlarında artış yüzde 60'ı geçtiYKS sonuçları açıklandı. Öğrencilerin kayıt heyecanına, ev ve yurt bulma telaşı da eklendi. Gözler İstanbul'daki kiralık evler ve öğrenci yurdu fiyatlarına çevrildi. Özel öğrenci yurtlarında geçen sene 8 bin 500 lirayla 17 bin lira arasında olan fiyatlar, bu yıl ortalama yüzde 60'a varan oranlarda artış gösterdi. Kimi öğrenciler yurtlarda kalmanın kiralık eve oranla daha uygun olduğunu söylüyor. Evde kalmak isteyen öğrenciler ise ev arkadaşı olmadan kiraya çıkmıyor ya da tercihini uygun fiyatlı ilçelerden yana kullanıyor. İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nizameddin Aşa, "Önce şunu söylemeliyim ki; geçen seneki gibi veya bir önceki yıl gibi yoğun bir öğrenci talebi bu ana kadar gelmedi bize.Beşiktaş'ta 2 oda 1 salon ortalama 70-80 metrekare bir evin fiyatı 25 bin lira ile 30 bin lira aralığında değişiyor" dedi. Aşa, "En uygun şu an Avcılar gözüküyor; onda da 10 bin lira ile 20 bin lira aralığında ev bulmak mümkün" diye konuştu. Tüm Yurt İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Ahmet Baydar yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul'da özel yurtların fiyatlarının yıllık 100 bin ila 300 bin lira arasında değiştiğini , öğrenciler tarafından tercih edilen ilçelerde fiyatların daha yüksek olduğunu ve özel yurtların geçen yılki doluluk oranlarının yüzde 60-65'te kaldığını belirtti.
13.08.2024Ekonomi
Özel yurt ve kiralık ev fiyatlarında yüzde 60'a varan artış! Öğrenciler isyan etti
Özel yurt ve kiralık ev fiyatlarında yüzde 60'a varan artış! Öğrenciler isyan ettiYKS sonuçları açıklandı. Öğrencilerin kayıt heyecanına, ev ve yurt bulma telaşı da eklendi. Gözler İstanbul'daki kiralık evler ve öğrenci yurdu fiyatlarına çevrildi.
13.08.2024Ekonomi
Ekranların Ayaz’ı Birand Tunca’dan çok özel açıklamalar: Annemin duaları hep üzerimde
Ekranların Ayaz’ı Birand Tunca’dan çok özel açıklamalar: Annemin duaları hep üzerimdeAyazın Sonu Güneş dizisinde Ayaz karakterini canlandıran Birand Tunca, teklif gelmeden önce rüyasında diziyi gördüğünü belirterek “Bir gün bir rüya gördüm. Bu dizi bana gelmeden Yunanistan'daydım. Rüyamda annem havuzlu bir konakta, bir müştemilat tarafında yaşıyordu. Sonra Ayazın Sonu Güneş geldi. Çekim yaptığımız ev, aynı rüyamdaki gibi bir ev. Annemin duaları hep üzerimde.” dedi.
6.08.2024Magazin
Küçük çocuklar oyun parkı için eylem yapmışlardı! Bakan Kurum talimatı verdi, ödenek ayrıldı
Küçük çocuklar oyun parkı için eylem yapmışlardı! Bakan Kurum talimatı verdi, ödenek ayrıldıAmasya’nın Yeşilöz köyünde oyun parkı yapılması amacıyla ailelerinden habersiz şekilde gerçekleştirdikleri yürüyüş basına yansıyan çocukları sevindirmek için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı harekete geçti. Bakan Murat Kurum, en kısa sürede park yapılması amacıyla Amasya İl Özel İdaresi’ne ödenek gönderilmesi talimatı verdi.
28.07.2024Ekonomi
Yeni “Rüya Takım” Sırbistan karşısında! Dev maçta en yüksek oranlar Misli’de!
Yeni “Rüya Takım” Sırbistan karşısında! Dev maçta en yüksek oranlar Misli’de!Paris’te düzenlenen Yaz Olimpiyat Oyunları’nda birbirinden güçlü ekiplerin yer aldığı basketbolda heyecan dün oynanan maçlarla başladı. Turnuvanın favorisi olarak gösterilen ve “Yeni Rüya Takım” olarak adlandırılan ABD’nin maçları da basketbol severler tarafından merakla bekleniyor.
28.07.2024Şampiy10
"Krejcikova-Paolini" Wimbledon Kadınlar final maçına Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları Misli'de!
"Krejcikova-Paolini" Wimbledon Kadınlar final maçına Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları Misli'de!Wimbledon'da ilk kez final oynayacak olan Çekyalı Barbora Krejcikova ile rüya gibi bir 2024 geçiren İtalyan Jasmine Paolini, şampiyonluk için All England Lawn Tennis and Croquet Club'da kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet, Canlı İzle, Şampiyon Oran seçenekleri ve Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları ile Misli'de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL + 50 TL hediye!
13.07.2024İddaa
Merih Demiral'ın 'bozkurt' işareti gündem oldu! Alman Bakan'a ırkçılık yanıtı: Önce kendi tarihlerine baksınlar
Merih Demiral'ın 'bozkurt' işareti gündem oldu! Alman Bakan'a ırkçılık yanıtı: Önce kendi tarihlerine baksınlarTBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser'in Merih Demiral'ın Avusturya maçındaki gol sevinci hakkında yaptığı paylaşıma tepki gösterdi. Varank, "Milli futbolcumuzun gol sevincini "ırkçılık" olarak niteleyenler önce kendi tarihlerine baksınlar" yanıtını verdi. Öte yandan Merih Demiral'a siyasi isimlerden peş peşe destek mesajları geldi.
3.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Barış Alper Yılmaz'a: Hemşehrim, senden gol bekledim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Barış Alper Yılmaz'a: Hemşehrim, senden gol bekledimCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EURO2024'te çeyrek finale yükselen Türkiye'yi telefonla arayarak tebrik etti. Erdoğan'ın Barış Alper Yılmaz ile diyaloğu dikkat etti.
3.07.2024Süper Lig
Merih Demiral, Mert Günok resmen çıldırttı! Avrupalılar inanamadı: Türklerin rüya gecesi
Merih Demiral, Mert Günok resmen çıldırttı! Avrupalılar inanamadı: Türklerin rüya gecesiA Milli Takımımız, EURO 2024 Son 16 Turu'nda Avusturya ile kozlarını paylaştı. F Grubu'ndan ikinci çıkan Ay Yıldızlı ekibimiz, Avusturya engelini 2-1'lik skorla geçti ve adını Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finale yazdırdı. Milli Takım'ın galibiyeti Avrupa basınında da geniş yankı buldu.
3.07.2024Fenerbahçe
Arefe gününde görülen rüyalar çıkar mı? Arefe günü görülen rüyalar gerçek olur mu, arefe gecesi görülen rüyalar ne anlama gelir?
Arefe gününde görülen rüyalar çıkar mı? Arefe günü görülen rüyalar gerçek olur mu, arefe gecesi görülen rüyalar ne anlama gelir?Yılın ikinci bayramı olan Kurban Bayramı'nın arefe günü tarihi dışında arefe gününde görülen rüyaların çıkıp çıkmayacağına dair araştırmalar da arttı. 15 Haziran Cumartesi günü Kurban Bayramı arefesi eda edilecek. Peki, Arefe gününde görülen rüyalar çıkar mı? Arefe günü görülen rüyalar gerçek olur mu, arefe gecesi görülen rüyalar ne anlama gelir?
11.06.2024Gündem
Benzema, Lukaku, Dybala derken Barcelona'nın golcüsü geliyor! Ali Koç vitesi artırdı
Benzema, Lukaku, Dybala derken Barcelona'nın golcüsü geliyor! Ali Koç vitesi artırdıFenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Takımın başına rüya bir teknik adamı, Mourinho’yu getiren Fenerbahçe, şimdi de hayalleri süsleyen bir golcünün peşine düştü. Benzema, Lukaku, Dybala'dan sonra dünyaca ünlü yıldız için Barcelona ile ilk temasın kurularak çalışmaların başladığı öne sürüldü. İşte son dakika transfer haberinin detayları...
5.06.2024Fenerbahçe
Sivrisinekler uyandı: Isırığıyla uğraşmak istemeyen bu tüyoyla kurtuluyor! Doğal sivrisinek kovar karışımı kulaktan kulağa yayıldı
Sivrisinekler uyandı: Isırığıyla uğraşmak istemeyen bu tüyoyla kurtuluyor! Doğal sivrisinek kovar karışımı kulaktan kulağa yayıldıYaz geldi ve sivrisinekler uyandı. Korkulu rüya haline gelen bu böcekler yaz mevsimini de kabusa dönüştürür. Sivrisinek ısırığı sonrası hart hart kaşıntı yaşamak istemeyenler için doğal bir karışım var.
2.06.2024Basketbol
Benzema, Lewandowski, Lukaku, Dybala rüya kadro kuruluyor! Mourinho transferi telefonda bitirdi
Benzema, Lewandowski, Lukaku, Dybala rüya kadro kuruluyor! Mourinho transferi telefonda bitirdiFenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Mourinho sonrası Fenerbahçe'den transfer bombaları patladı. Jose Mourinho ile anlaşmaya varan Fenerbahçe transfer için de harekete geçti. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerdeki sıcak gelişmeleri değerlendirirken gündemdeki dünya yıldızlarını açıkladı. İşte detayları...
1.06.2024Fenerbahçe
70. Sait Faik Abasıyanık Hikaye Armağanı, Barlas Özarıkça'ya verildi
70. Sait Faik Abasıyanık Hikaye Armağanı, Barlas Özarıkça'ya verildiDarüşşafaka Cemiyeti ve Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları iş birliğiyle düzenlenen ve usta yazar Sait Faik Abasıyanık’ın anısını yaşatmak amacıyla her yıl bir öykücüye verilen Sait Faik Hikâye Armağanı’nın 70.’si, Hay (Metinlerarası Kitap) adlı kitabıyla Barlas Özarıkça’ya verildi.
31.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rüya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rüya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.