Rusya Lideri Putin

Rusya Lideri Putin

Son dakika Rusya lideri Putin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rusya lideri Putin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rusya lideri Putin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rusya Lideri Putin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rusya lideri putin gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.253 rusya lideri putin haberi bulunmuştur. Tüm rusya lideri putin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçim sonrası yoğun diplomasi gündemi: Ankara 4 önemli konuğu ağırlayacak
Seçim sonrası yoğun diplomasi gündemi: Ankara 4 önemli konuğu ağırlayacak Yerel seçim maratonunu geride bırakan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, önümüzdeki dönemde yoğun bir diplomasi trafiği bekliyor. Ankara, aralarında Rusya lideri Putin’in de bulunduğu dört önemli konuğu ağırlamaya hazırlanıyor.
2.04.2024 Gündem
Rusya Finlandiya sınırına asker yığıyor! Putin dünyaya duyurdu: Nükleer savaşa hazırız
Rusya Finlandiya sınırına asker yığıyor! Putin dünyaya duyurdu: Nükleer savaşa hazırız Rusya lideri Putin son hamlesini dünyaya duyurdu. On binlerce hayata mal olan Ukrayna savaşı son sürat devam ederken Rusya Devlet Başkanı Putin'den dünyanın gündemine birinci sıradan giren bir açıklama geldi.
13.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail-Filistin diplomasisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail-Filistin diplomasisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Filistin çatışması çerçevesinde atılacak adımlar için Guterres ile görüştü. Erdoğan, bu görüşmenin ardından Rusya lideri Putin ile de bir görüşme gerçekleştirdi.
10.10.2023 Gündem
Dağlık Karabağ'da 24 saatlik muhteşem zafer dünyada böyle yankılandı: Putin'in intikamı! Ayrılıkçı direnişin çarpıcı çöküşü...
Dağlık Karabağ'da 24 saatlik muhteşem zafer dünyada böyle yankılandı: Putin'in intikamı! Ayrılıkçı direnişin çarpıcı çöküşü... Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonun 24 saatte başarıya ulaşması tüm dünyada yankı buldu. Ermeni ayrılıkçıların Azerbaycan'ın şartlarını kabul etmesi ve silahlarını bırakmasını dünya basını sayfalarında yer verdi. Bakü'nün operasyonu için 'yıldırım saldırısı' yorumu yapıldı. İngilizler 'Rusya'nın intikamını' yazdı. Rus gazete ise Kremlin'in 'Paşinyan planını' sayfasına taşırken Azerbaycan'ın Karabağ bölgesindeki Ermeni nüfusun temsilcileri ile Azerbaycanlı yetkililer arasındaki Yevlah'taki görüşme başladı. Kritik zirve devam ederken Erivan'da tansiyon yükseldi.
21.09.2023 Dünya
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı Azerbaycan'ın dün Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonu başarılı bir şekilde devam ediyor. Şuşa şehrini ateş altına alan Ermeni Silahlı Kuvvetleri sivil yerleşim yerlerine çekilerek, sivilleri çatışmalara çekmeye çalıştığı belirtildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, "Yasa dışı Ermeni silahlı gruplarına ait mermilerle dolu 6 'Ural' markalı kamyon ve 4 adet havan topu Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından ele geçirildi." açıklamasını yaparken Karabağ'daki Ermeni ayrılıkçıların silah bıraktığı ve Azerbaycan'ın şartlarını kabul ettiği bildirildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan unsurlarının silahlarını bıraktığını ve silahsızlandırıldığını duyurdu. Kremlin Sözcüsü Peskov “Azerbaycan hukuken kendi topraklarında operasyon yapıyor" dedi.
20.09.2023 Dünya
Rusya lideri Putin ABD'yi açık açık suçladı: Ukrayna ordusunun eli ile yapıyorlar
Rusya lideri Putin ABD'yi açık açık suçladı: Ukrayna ordusunun eli ile yapıyorlar Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko’yu ağırlayan Putin yaptığı açıklamada ABD'yi resmen suçladı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın savaşta misket bombalarını mümkün olan en geniş şekilde kullandığını belirterek, "Misket bombalarını kullanan ABD’dir. Bunu sadece Ukrayna ordusunun eliyle yapıyorlar” dedi.
15.09.2023 Dünya
Zelenski-Erdoğan görüşmesi dünya gündemine oturdu! 'Kilit güç'
Zelenski-Erdoğan görüşmesi dünya gündemine oturdu! 'Kilit güç' Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin Türkiye ziyareti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları tüm dünyada yankılanırken, ABD basını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ukrayna savaşındaki 'kilit' rolüne dikkat çekti.
8.07.2023 Gündem
ABD'den 'kıyamet uçağı' misillemesi! Avrupa'da harekete geçildi: Haftalarca havada uçabilir
ABD'den 'kıyamet uçağı' misillemesi! Avrupa'da harekete geçildi: Haftalarca havada uçabilir ABD resmen harekete geçti. Rusya'ya karşı nükleer misillemesi yapıldı. Rusya lideri Putin’in Batı ile devam eden son silahsızlanma anlaşması olan Yeni START’ı askıya almasının ardından ABD, nükleer silahları komuta etme teknolojisi bulunan ‘Kıyamet Uçağı’nı İzlanda’ya sevk etti. İşte haberin detayları...
2.03.2023 Dünya
Stoltenberg: Müttefikimiz Türkiye ile güçlü dayanışma içerisindeyiz
Stoltenberg: Müttefikimiz Türkiye ile güçlü dayanışma içerisindeyiz NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, yarın başlayacak NATO Savunma Bakanları Toplantısı öncesi düzenlediği basın toplantısında, “Müttefikimiz Türkiye ile güçlü dayanışma içerisindeyiz” dedi.
13.02.2023 Dünya
Vladimir Putin öldü mü? Ukrayna lideri Zelenskiy'den 'Putin öldü' iddiası!
Vladimir Putin öldü mü? Ukrayna lideri Zelenskiy'den 'Putin öldü' iddiası! Putin öldü mü? sorusuna Ukrayna lideri Zelenskiy'den 'Putin öldü' iddiası sonrası yoğun bir şekilde yanıt aranmaya başlandı. Ukrayna lideri Zelenski, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in hastalık nedeniyle hayatını kaybettiğini öne sürdü. Zelenski, Putin'in kanser hastası olduğunu ve televizyonlarda görünen kişinin dublör olduğunu söyledi.
21.01.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ve Zelenskiy ile görüşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ve Zelenskiy ile görüşecek Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın katıldığı canlı yayında dış politikaya dair merak edilenleri yanıtladı. Kalın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın Rusya Lideri Putin ve Ukrayna Lideri Zelenskiy ile görüşeceğini açıkladı.
3.01.2023 Gündem
Putin'den yeni gaz merkezi açıklaması: Türkiye'de hızlıca kurabiliriz
Putin'den yeni gaz merkezi açıklaması: Türkiye'de hızlıca kurabiliriz Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Türkiye'nin, Avrupa'ya gaz tedariki için gaz merkezi olarak seçilmesine gelince. Doğrudan Avrupa ile çalışmak çok zor" ifadelerini kullanarak, “Türkiye'de hızla bir gaz merkezi kurabiliriz” dedi.
31.10.2022 Ekonomi
Rusya lideri Putin'den övgü: Cumhurbaşkanı Erdoğan güçlü bir lider, Türkiye güvenilir bir ortak
Rusya lideri Putin'den övgü: Cumhurbaşkanı Erdoğan güçlü bir lider, Türkiye güvenilir bir ortak Rusya Devlet Başkanı Putin, Türkiye ile ilişkilere dair açıklamalarda bulundu. Putin "Cumhurbaşkanı Erdoğan güçlü bir lider, Türkiye güvenli bir ortak ifadelerini kullandı.
27.10.2022 Siyaset
Rusya'ya şok! Ukrayna, Herson bölgesinde ilerliyor
Rusya'ya şok! Ukrayna, Herson bölgesinde ilerliyor Ukrayna, Rusya tarafından ilhak edilen 4 bölgeden biri olan Herson'daki Mala Oleksandrivka köyünde yeniden hakimiyet sağladı.
5.10.2022 Dünya
Fiyatı yüzde 300 arttı! Tahıldan sonra yeni kriz
Fiyatı yüzde 300 arttı! Tahıldan sonra yeni kriz Rusya’nın Avrupa’ya yönelik doğal gaz kısıtlamalarının dünyayı kısa zamanda bir gübre krizine bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Putin ile son görüşmesinde Rus gübresinin ve tahıl ürünlerinin kesintisiz ihracı ana gündem maddeleri arasındaydı. Tahıl koridorunun ardından olası bir Gübre koridoru dünyayı bir kez daha rahatlatan bir gelişme olacak.
1.10.2022 Ekonomi
Kremlin: Kuzey Akım-2'de basınç düşmesi sabotaj olabilir
Kremlin: Kuzey Akım-2'de basınç düşmesi sabotaj olabilir Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, "Kuzey Akım-2 doğalgaz boru hattında basınç düşmesi sabotaj olabilir" dedi.
27.09.2022 Dünya
Rusya nüfusu! Rusya’nın nüfusu ne kadar, kadın erkek oranı kaç?
Rusya nüfusu! Rusya’nın nüfusu ne kadar, kadın erkek oranı kaç? Rusya nüfusu 2022 kaç, kadın erkek oranı ne kadar? Rusya lideri Putin, ulusa sesleniş konuşmasıyla kısmi askeri seferberlik ilan etti. Putin, Donetsk ve Luhansk'ın bağımsızlığını desteklediklerini ifade ederken, Rusya'nın toprak bütünlüğü için 'her türlü silahı kullanmaya hazır olduklarını' söyledi. Smz konusu kısmı seferberlik gelişmesinin ardından “Rusya’nın nüfusu ne kadar, kadın erkek oranı kaç?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Rusya nüfusu 2022…
21.09.2022 Dünya
Putin'den flaş açıklama: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a danışacağım
Putin'den flaş açıklama: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a danışacağım Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Doğu Ekonomik Forumu’nda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin arabuluculuk faaliyetlerini üstlendiği tahıl koridoruna ilişkin açıklama yaptı. Putin, Türkiye arabulucu ülke olmasaydı, bu tahılın ihtiyacı olan ülkelere değil, Avrupa ülkelerine gideceğini söyledi. Putin ayrıca, olası kısıtlamaları görüşmek üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan'a danışacağını söyledi.
7.09.2022 Dünya
Ankara’nın ‘barış diplomasisi’ dünya gündeminde: ‘Erdoğan'ın hamleleri Türkiye'yi vazgeçilmez yaptı'
Ankara’nın ‘barış diplomasisi’ dünya gündeminde: ‘Erdoğan'ın hamleleri Türkiye'yi vazgeçilmez yaptı' Ankara’nın Ukrayna ve Rusya arasındaki barışı sağlamak adına yürüttüğü diplomasi dünya basınında gündem oldu. Fransız Le Figaro dergisinde yer alan analizde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hem Zelenski ile hem de Putin ile görüştüğüne vurgu yapılarak, art arda gelen hamlelerin Türkiye’yi uluslararası sahnede vazgeçilmez konuma getirdiği ifade edildi.
21.08.2022 Dünya
Putin'den Zaporijya Nükleer Santrali uyarısı: Saldırılar büyük bir felakete yol açabilir
Putin'den Zaporijya Nükleer Santrali uyarısı: Saldırılar büyük bir felakete yol açabilir Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile telefon görüşmesi gerçekleştiren Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Zaporijya Nükleer Santrali'ne saldırılar büyük bir felakete yol açabilir" dedi.
19.08.2022 Dünya
Rusya duyurdu: 3 ülkeye petrol sevkiyatı durduruldu
Rusya duyurdu: 3 ülkeye petrol sevkiyatı durduruldu Rusya Devlet Başkanı Putin'in emri ila başlayan savaş can almaya devam ederken Rusya'dan flaş bir hamle geldi. Rus petrol ve doğalgaz boru hattı taşımacılığı şirketi Transneft, Avrupa'daki üç ülkeye Ukrayna üzerinden yapılan petrol sevkiyatının durduğunu duyurdu.
9.08.2022 Dünya
Rusya lideri Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bizzat istedi! İşte dünyayı sallayan o diyalog
Rusya lideri Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bizzat istedi! İşte dünyayı sallayan o diyalog Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin arasında geçen SİHA diyalogunun detaylarını paylaştı. Kalın "Sayın Putin, 'Ukrayna'ya SİHA veriyorsunuz bize de versenize biz de almak isteriz Bayraktarları.' dedi. Cumhurbaşkanımız da tebessüm etti" ifadelerini kullandı.
31.07.2022 Ekonomi
Dünyanın gözü Tahran’daki üçlü zirvede! Rusya-Ukrayna savaşı sonrası ilk toplantı
Dünyanın gözü Tahran’daki üçlü zirvede! Rusya-Ukrayna savaşı sonrası ilk toplantı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün gece İran’ın başkenti Tahran’a gitti. Dünya basını, Erdoğan’ın bugün Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile gerçekleştireceği zirveye odaklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu sabah 08.30 sıralarında İran'ın başkenti Tahran'da resmi törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği İran’da Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile görüştü.
19.07.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin ne zaman, saat kaçta görüşecek?
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin ne zaman, saat kaçta görüşecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin ne zaman, saat kaçta görüşecek? Rusya'dan gelen son dakika açıklamasına göre Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya lideri Putin'in görüşeceği açıklandı.
12.07.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yunanistan sözünde durmuyor! Hava kuvvetlerimiz gerekli cevabı verir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yunanistan sözünde durmuyor! Hava kuvvetlerimiz gerekli cevabı verir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Yunanistan'la savaş yapalım gibi bir derdimiz yok. Verdikleri sözde durmuyorlar. Hava sahamızı 147 kere ihlal ettiler. Bunu yaparsanız hava kuvvetlerimiz de gerekli cevabı verir." dedi.
1.07.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Rusya Lideri Putin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rusya lideri putin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.