Russia Today

Russia Today

Son dakika russia today haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan russia today ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını russia today haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Russia Today

haberleri sayfasında son dakika yaşanan russia today gelişmeleri de dahil olmak üzere 222 russia today haberi bulunmuştur. Tüm russia today haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arap medyası Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ı yazdı! Türk dizileri, CIA ve FBI ayrıntısına yer verildi
Arap medyası Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ı yazdı! Türk dizileri, CIA ve FBI ayrıntısına yer verildi 'NATO Zirvesi Türkiye yüzünden başarısız' diyen Yunan medyası Ankara'nın hamlesini skandal başlıklarla gördü, Londra merkezli Suudi Arabistan gazetesi ise 'Türkiye'nin sır küpü' Hakan Fidan' başlığıyla uzun bir analiz yayımladı.
18.06.2023 Gündem
Sırp lider Vucic’ten Rusya’ya Wagner tepkisi: Ukrayna’daki savaş için Sırbistan’dan asker toplamaya son verin
Sırp lider Vucic’ten Rusya’ya Wagner tepkisi: Ukrayna’daki savaş için Sırbistan’dan asker toplamaya son verin Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Rusya’ya Rus paralı asker şirketi Wagner nedeniyle tepki göstererek, Rusya’nın Ukrayna’da savaşmak üzere Sırbistan’dan asker toplamaya son vermesini istedi.
17.01.2023 Dünya
1962’de Rusya’da ne oldu, 1962 füze krizi nedir? Polonya'ya füze düştü!
1962’de Rusya’da ne oldu, 1962 füze krizi nedir? Polonya'ya füze düştü! Polonya'nın Ukrayna sınırında yer alan köye füze düştü ve iki kişi hayatını kaybetti. Saldırının Rusya tarafından gerçekleştirildiği öne sürülürken, Moskova söz konusu iddiaları yalanladı. Rus Devleti'nin yayın organı Russia Today (RT) Genel Yayın Yönetmeni Margarita Simonyan ise Polonya ile olan 'füze krizi' üzerinden 1962'de ABD ile Rusya arasında yaşanan 'füze krizine' gönderme yaptı. Simonyan'ın paylaşımı sosyal medyanın gündemine düşerken, vatandaşlar 1962'de ne oldu, 1962 füze krizi nedir? 1962 Rusya’da olan füze krizinin detayları…
16.11.2022 Gündem
Putin'den Erdoğan'a teşekkür! İran'daki kritik üçlü zirve dünya basınında...
Putin'den Erdoğan'a teşekkür! İran'daki kritik üçlü zirve dünya basınında... İran'ın başkenti Tahran'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile üçlü zirvede bir araya geldi. Tarihi zirve dünya basınında manşet oldu.
20.07.2022 Dünya
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan dikkat çeken 'Türkiye' açıklaması
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan dikkat çeken 'Türkiye' açıklaması Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Batı’nın Ukrayna’ya verdiği silahlar konusunda ‘kırmızı çizgi’ uyarısı yaptı. Lavrov, Suriye'nin kuzeyinde yaşanan gelişmelere yönelik yaptığı değerlendirmede, "Türkiye Suriye'de olanlara kayıtsız kalamaz" ifadesini kullanırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ukrayna'daki rolüne dikkat çekerek, " Erdoğan sadece barışın sağlanmasından yanadır" dedi.
28.05.2022 Dünya
Rus izleyiciler şaşkına döndü! Televizyon ekranları aniden karardı... 'Güle güle'
Rus izleyiciler şaşkına döndü! Televizyon ekranları aniden karardı... 'Güle güle' Rusya - Ukrayna savaşı 12'nci gününde devam ederken mücadele sadece cephede sürmüyor. Rusya'da televizyonlar bir anda karardı, haberler anında değişti. Ekran başındaki Ruslar ise gördükleri karşısında neye uğradıklarını şaşırdı. Hacker topluluğu Anonymous'un, Ukrayna'daki savaşın görüntülerini göstermek için Rus devlet televizyonu yayınlarını hack'lediği ve Rusya Federal Güvenlik Servisi'nin internet sitesini çökerttiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. BBC, iddiaları bağımsız olarak doğrulayamadı ancak saldırılar, Russia Today tarafından doğrulandı.
7.03.2022 Dünya
Rusya’dan son dakika Facebook ve Twitter kararı! Tamamen yasaklandı
Rusya’dan son dakika Facebook ve Twitter kararı! Tamamen yasaklandı Ukrayna'yı işgali sebebiyle sosyal medya devlerinin yaptırım kararı aldığı Rusya da şirketlere misilleme yapıyor. Rusya'da, sosyal medya sitesi Twitter ve Facebook'a erişim yasaklandı.
4.03.2022 Dünya
Rusya Ukrayna savaşında kaç kişi öldü, kaç yaralı var? Rusya Ukrayna savaşı 5. gününde!
Rusya Ukrayna savaşında kaç kişi öldü, kaç yaralı var? Rusya Ukrayna savaşı 5. gününde! Rusya Ukrayna savaşında kaç kişi öldü, kaç yaralı var? RUSYA'nın Ukrayna'ya açtığı savaşın bugün 5. günü. Ukrayna'nın şehirlerinde bomba sesleri devam ederken, Ukrayna lideri Zelenski'den açıklama  geldi. Ukrayna Sağlık Bakanı Viktor Lyashko da Rus saldırılarının 16 çocuğun hayatına mal olduğunu duyurdu.
28.02.2022 Dünya
AB'den Rusya'ya bir darbe daha! Böylesi ilk kez olacak, Putin'e büyük şok
AB'den Rusya'ya bir darbe daha! Böylesi ilk kez olacak, Putin'e büyük şok Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen Rusyaya uygulanacak yeni yaptırımları açıkladı. AB tarihinde ilk kez saldırı altındaki bir ülkeye silah ve diğer teçhizat satın alınmasını ve teslimatını finanse edeceği belirtildi. Rusya Merkez Bankasının işlemleri yasaklandı ve varlıkları donduruldu.  
27.02.2022 Dünya
Google'dan Rusya kararı! Engellendi
Google'dan Rusya kararı! Engellendi Google'ın sahip olduğu YouTube, Russia Today (RT) ve Rus devletinin desteklediği diğer medya kuruluşlarının kanalları üzerinden reklam satışına yasak getirdi. Google Sözcüsü Michael Aciman yeni gelişmeler karşısında ek adımlar atabileceklerini duyurdu.
27.02.2022 Ekonomi
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında...
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında... Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş 4. gününde devam ediyor. Rus askerleri Harkov'dan geri püskürtüldü ve kent tamamen Ukrayna'nın kontrolüne geçti. Bununla birlikte Zelenski, Rusya'nın Belarus'ta müzakere teklifini reddetti ve İstanbul da dahil olmak üzere başka şehirlerde müzakereler için açık kapı bıraktı. Rusya ise Ukrayna'ya müzakere görüşmeleri için süre verdi. Müzakere için verilen sürenin dolmasının ardından Rusya'dan flaş açıklama geldi. Rus Medyası, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin Belarus Gobel kentine müzakereleri kabul ettiğini iddia etti. Rusya Devlet Başkanı Yardımcısı Medinskiy, "Ukrayna Gomel bölgesinde görüşme yapmayı kabul etti, Rus heyeti oraya gidiyor" açıklamasını yaptı.
27.02.2022 Dünya
Putin'in sözcüsünden şoke eden açıklamalar! 'Çocuklarınızı tellere asacağız'
Putin'in sözcüsünden şoke eden açıklamalar! 'Çocuklarınızı tellere asacağız' Ukrayna parlamentosundaki milletvekillerine ülkeden çıkış yasağı getirildiğini ileri süren Rus medyasında dikkat çeken bir cephe hattı haberi yer aldı. Putin'in medyadaki sözcüsü olarak bilinen Kiselyov'un Ukrayna ordusunun Donbas'ta binlerce sivili işkence edip vahşice öldürdüğünü söyleyip çok konuşulacak bir röportaja imza attı. Moskova ayrıca, kara sularına izinsiz girecek tüm yabancı gemi ve denizaltılara ateş açmaya hazır olduğunu açıkladı.
14.02.2022 Dünya
Rus gazetecinin Kars ve Ağrı ile ilgili skandal sözlerine sert tepki
Rus gazetecinin Kars ve Ağrı ile ilgili skandal sözlerine sert tepki Sputnik ve Russia Today Genel Yayın Yönetmeni Margarita Simonyan'dan skandal sözler Türkiye’nin toprak bütünlüğünü hedef aldı... Simonyan'ın Türkiye'ye yönelik sözleri büyük tepki çekti. Skandal sözlere KARPAT Başkanı Erkan Koçali "Atalarımızın kanıyla aldığı bu topraklar, sonsuza kadar bizde kalacak" diyerek sert tepki gösterdi.
8.10.2021 Dünya
YouTube'dan flaş koronavirüs kararı: Aşı karşıtı tüm videoları kaldırırlacak!
YouTube'dan flaş koronavirüs kararı: Aşı karşıtı tüm videoları kaldırırlacak! Gelen son dakika haberine göre; Video paylaşım platformu YouTube koronavirüs salgınıyla ilgili çok önemli bir karara imza atmaya hazırlanıyor. Şirketin aldığı karara göre aşı karşıtı tüm içerikler yasaklanacak. Üstelik buna sadece Kovid-19 aşıları değil tüm aşılar dahil!
29.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Rus ve ABD'lilerden Türkiye'ye büyük övgü! Drone savaş sanatını mükemmelleştirdiler...
Rus ve ABD'lilerden Türkiye'ye büyük övgü! Drone savaş sanatını mükemmelleştirdiler... Rus televizyon kanalı RT’nin internet sitesinde yayımlanan yazıda Türkiye’nin SİHA gücüne övgüler düzüldü. Eski ABD istihbarat subayı Scott Ritter tarafından kaleme alınan yazıda, “Türkiye, askeri İHA sürüleri kullanarak savaşmanın yeni ölümcül şeklini mükemmelleştirdi. Gerçek şu ki, çoğu ülke, bir Türk ‘insansız hava aracı sürüsü’ ile karşı karşıya kalırsa pek iyi durumda olmayacaktır” denildi.
30.11.2020 Dünya
Çin'in o hamlesi ABD'yi zor durumda bıraktı
Çin'in o hamlesi ABD'yi zor durumda bıraktı ABD'nin en büyük plastik atık ithalatçısı olan Çin, ABD'den 24 çeşit katı atık ithalatına yasak getirerek kabul ettiği atıklara da kısıtlamalar getirmesi ABD'yi zor durumda bıraktı.
11.03.2019 Dünya
'Amerikan yardımı’na karşı sınıra barikat
'Amerikan yardımı’na karşı sınıra barikat Venezuela’da siyasi kriz devam ederken, uluslararası insani yardımların ülkeye gelişine karşı ordu, Kolombiya sınırındaki köprüye barikat kurdu. Bu önlemin, ABD’nin insani yardım kılıfı altında ülkeye silah sokabileceği gerekçesiyle alındığı belirtiliyor.
8.02.2019 Dünya
Rusya'dan bomba iddia: Terör örgütüne destek veriyor!
Rusya'dan bomba iddia: Terör örgütüne destek veriyor! Rusya, İngiliz yayın kuruluşu BBC’nin terör örgütü DEAŞ’a destek yayını yaptığını ileri sürdü.
10.01.2019 Dünya
BBC'den Rusya'ya şikayet
BBC'den Rusya'ya şikayet BBC, Rusya'da kurum için çalışan 44 gazeteciye ait bilgilerin internete sızdırılması üzerine Rusya hükümetine resmen şikayette bulundu.
31.12.2018 Dünya
Polis bastı! BDSM kulübünde kırbaç ve yetişkin oyuncaklarına el kondu
Polis bastı! BDSM kulübünde kırbaç ve yetişkin oyuncaklarına el kondu Rus kolluk kuvvetlerinin bir BDSM (rızaya bağlı olarak fiziksel baskı ve kuvvetli duyusal uyarımın uygulandığı ve fantezi güç rolü oynamanın yapıldığı ilişki türü) kulübüne baskın yaptığı video ülkede gündem konusu oldu.
22.11.2018 Dünya
Kimyasal silaha gümüş, helikopter düşürmeye altın ödeme
Kimyasal silaha gümüş, helikopter düşürmeye altın ödeme Irak’ta IŞİD’in militanlarına yaptıkları hizmete göre dolgun ücretler ödediğini ortaya koydu. Tarifeye göre, helikopter düşürmek için altın, kimyasal silah için gümüş parayla ödeme yapılacak.
15.11.2018 Dünya
Putin'den Ortak Avrupa ordusu açıklaması
Putin'den Ortak Avrupa ordusu açıklaması Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un kurulmasını önerdiği ortak Avrupa ordusunun çok kutuplu dünya düzenini pekiştirmeye katkı sunacağını ifade etti.
11.11.2018 Dünya
'İsrail vuramaz!' Gerilim artacak!
'İsrail vuramaz!' Gerilim artacak! İsrail ile S-300 gerilimi sürüyor...İran Meclis Başkanı Laricani, İsrail’in Suriye’deki S-300 hava savunma füze sistemlerini vuracak yetenekte olmadığını belirtti.
10.10.2018 Dünya
"Rus zanlıların açıklaması zehirlenenlere hakaret"
"Rus zanlıların açıklaması zehirlenenlere hakaret" İngiliz hükümeti, eski Rus ajanı Sergey Skripal ve kızını zehirlemekle suçladıkları Ruslar'ın "Biz sadece turistiz" açıklamalarının zehirlenen insanlar ve ailelerine hakaret olduğunu söyledi.
14.09.2018 Dünya
Skripal’i zehirlemekle suçlanan Ruslar ortaya çıktı
Skripal’i zehirlemekle suçlanan Ruslar ortaya çıktı İngiltere’de çifte ajan Sergey Skripal ve kızı Yulia’yı zehirlemekle suçlanan Rus vatandaşları Ruslan Boşirov ve Aleksandr Petrov, olayın gerçekleştiği sırada Salisbury’de bulunma nedenlerinin turistik amaçlı olduğunu söyledi.
13.09.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Russia Today ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki russia today haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.