Rus General

Rus General

Son dakika rus general haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rus general ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rus general haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rus General

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rus general gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 rus general haberi bulunmuştur. Tüm rus general haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ukrayna savaşında son dakika haberi! Rusya'dan NATO'ya 'nükleer savaş' uyarısı: Bu üç koşulda vururuz...
Ukrayna savaşında son dakika haberi! Rusya'dan NATO'ya 'nükleer savaş' uyarısı: Bu üç koşulda vururuz... Ukrayna-Rusya savaşı tüm şiddetiyle sürerken Rusya'dan flaş bir 'nükleer savaş' açıklaması geldi. Rusya'nın ABD büyükelçisi, Moskova'nın hangi koşullarda bu silahlara başvuracağını açıkladı. Ukrayna’nın saldırılarında en az 12 üst düzey Rus askerin öldüğü belirtilirken New York Times gazetesi bunda ABD tarafından sağlanan anlık istihbaratın önemli rol oynadığını yazdı. Amerikan Ulusal Güvenlik Konseyi ‘sorumsuzluk’ diyerek gazetenin iddiasına tepki gösterdi.
6.05.2022 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin hakkında korkunç iddialar! Savunma Bakanı Sergey Şoygu'ya suikast: 20 general tutukladı...
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin hakkında korkunç iddialar! Savunma Bakanı Sergey Şoygu'ya suikast: 20 general tutukladı... Ukrayna-Rusya savaşında beklediği zafere bir türlü ulaşamayan ve ordusunun aldığı ağır kayıplarla şok yaşayan Rusya için şok iddilar ortaya atıldı. Rus-İsrailli iş insanı Leonid Nevzlin, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun suikast girişimi sonucu kalp krizi geçirdiğini iddia etti. Nevzlin ayrıca 20 generalin savaş fonlarını hortumladığı gerekçesiyle tutuklandığını da öne sürdü. İddialar doğruysa Kremlin'de büyük bir sarsıntı yaşanıyor.
15.04.2022 Dünya
Rusya, Ukrayna’da çıkmaza girdi, askerler çılgına döndü! Kan donduran iddia
Rusya, Ukrayna’da çıkmaza girdi, askerler çılgına döndü! Kan donduran iddia Rusya-Ukrayna arasındaki çatışmalar devam ederken, Moskova yönetiminin istediği başarıyı elde edemediği ve bu sebepten ordu içinde huzursuzluk yaşandığı iddia edildi. Batılı devletlerden sızdırılan akılalmaz söylenti gündemde bomba etkisi yarattı.
26.03.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! NATO mu devreye giriyor? Bomba hamle, Putin ve Zelenskiy...
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! NATO mu devreye giriyor? Bomba hamle, Putin ve Zelenskiy... Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Rus işgalciler Karadeniz'den Odesa'yı bombardımana tuttu, Kiev ve diğer şehirlerde patlamalar var. Rus ordusu, bu kez Suriye'de de bulunmuş bir generalini kaybetti. İki gazeteci daha öldürüldü, Kiev'e gelen ilk yabancı liderler Zelenskiy ile buluştu. Ukrayna lideri ABD'ye seslenerek "11 Eylül'ü hatırlayın" dedi ve hava sahasının kapatılmasını istedi. ABD'nin Kiev Büyükelçiliğinden de korkunç bir iddia geldi. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg yeni açıklama yaptı. Stoltenberg Ukrayna'nın NATO'ya katılıp katılmayacağı konusundaki soruya da yanıt verdi. İşte son dakika haberinin detayları...
16.03.2022 Dünya
Deyrizor’dan skandal görüntüler! Rus general YPG’nin basın toplantısında
Deyrizor’dan skandal görüntüler! Rus general YPG’nin basın toplantısında PKK’nın Suriye uzantısı YPG, bir Rus general ile basın toplantısı yaptı. Fırat Nehri çevresini DEAŞ’tan Rus ve ABD yardımıyla arındırdıklarını ilan etti. İki ülkeyle ortak karargah kurmak istediklerini söyledi
29.09.2021 Gündem
Ardahan'da bulunan Rus generalin mezarı arazi sahibini yaktı
Ardahan'da bulunan Rus generalin mezarı arazi sahibini yaktı Arazide toplu konut yaptırmak için müteahhit ile anlaştıklarını fakat kazılar yapılırken söz konusu mezarın bulunduğunu anlatan Yılmaz, “Bu faaliyeti devam ettirmemiz için bizimle muhatap olan ilgili kurumlar da yok” diye konuştu
3.08.2017 Yaşam
Rus generalin tabutunun bulunduğu yerde polis 24 saat nöbette
Rus generalin tabutunun bulunduğu yerde polis 24 saat nöbette Ardahan'da inşaat kazısı sırasında ortaya çıkan ve Rus General Vasiliy Geyman'a ait olduğu iddia edilen cesedin bulunduğu alanda sivil polisler 24 saat nöbet tutuyor.
29.09.2021 Gündem
Rus General'in mahallesinde gizemli olaylar!
Rus General'in mahallesinde gizemli olaylar! Ardahan’da inşaat kazısı sırasında Rus General Vasiliy Geyman’a ait olduğu iddia edilen cesedin bulunmasının ardından kentte yaşayanların söyledikleri dikkat çekti.
6.05.2017 Yaşam
İşte toplu Rus askeri mezarının sırrı!
İşte toplu Rus askeri mezarının sırrı! Ardahan'da inşaat alanındaki kazıda bulunan ve Rus generale ailt olduğu değerlendirilen mezarının olduğu alanda çok sayıda askeri bot ve asker iskeletlerinin de bulunmasının ardından sır perdesi aralandı. Durumla ilgili yeni bilgiler derlendi.
1.05.2017 Dünya
Üniformalı asker iskeletleri bulundu
Üniformalı asker iskeletleri bulundu Rus General’in tabutunun bulunduğu alanda askeri bot ve elbiseleri ile gömülü iskeletlere rastlandı
29.04.2017 Yaşam
Cesedin neden bozulmadığı ortaya çıktı
Cesedin neden bozulmadığı ortaya çıktı Ardahan'da bulunan ve Rus generale ait olduğu değerlendirilen tabutla ilgili uzmanlar konuştu. 139 yıla karşın cesedin bozulmaması dikkat çekmişti. Mezarının etrafının özel malzemelerle doldurulduğu, havayla ve toprakla irtibatı kesildiği belirtiliyor.
29.09.2021 Gündem
Doğrulandı! Rus General komada!
Doğrulandı! Rus General komada! Suriye'de Humus’un doğusundaki antik Palmira bölgesinde mayınların hedefi olan Rus General Pyotr Milyuhin'in (fotoğrafta) yoğun bakımda olduğu doğrulandı.
7.03.2017 Dünya
Rus askerleri Suriye'ye sevk ediliyor
Rus askerleri Suriye'ye sevk ediliyor Rusya ve ABD arasındaki Suriye krizi görüşmelerinden sonuç çıkmayınca Rus birliklerinin Suriye'ye sevk edileceği öğrenildi.
3.09.2015 Dünya
ABD duyurdu: DEAŞ lideri Usame El Muhacir'i öldürdü
ABD duyurdu: DEAŞ lideri Usame El Muhacir'i öldürdü ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Usame el-Muhacir adlı DEAŞ terör örgütü liderinin Suriye’nin doğusunda, 7 Temmuz'da düzenlenen saldırıyla öldürüldüğünü duyurdu.
9.07.2023 Dünya
Wagner isyanı bitti kriz bitmedi! Rus ordusu karıştı: General Armageddon kayıp...
Wagner isyanı bitti kriz bitmedi! Rus ordusu karıştı: General Armageddon kayıp... Wagner isyanı Rusya'yı ve Rus ordusunu derinden sarsarken ABD'li istihbarat yetkililerin Rus generallerin de Prigojin’i desteklemiş olabileceğine dair işaretler olduğunu söylemesi olaya farklı bir boyut kazandırırken New York Times gazetesi çok çarpıcı bir iddiaya sayfalarında yer verdi.
28.06.2023 Dünya
Karadeniz'de ABD-Rusya gerilimi! Bakan Akar: Olayı yakından takip ediyoruz
Karadeniz'de ABD-Rusya gerilimi! Bakan Akar: Olayı yakından takip ediyoruz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Karadeniz'de yaşanan ABD-Rusya gerilimine dair açıklamada bulundu. Bakan Akar, "Dün bildiğiniz gibi böyle bir hadise meydana geldi. Rusya federasyonuna ait uçaklar ile Amerikan kuvvetlerine ait bir ilişki çerçevesinde bir drone düştüğü bilgisini aldık. Olayı yakından takip ediyoruz. Çeşitli temaslarımız var." dedi.
15.03.2023 Gündem
Rusya'da büyük kayıp! Bugüne kadarki en yüksek rütbe...
Rusya'da büyük kayıp! Bugüne kadarki en yüksek rütbe... BBC, 24 Şubat'tan itibaren Ukrayna'ya bomba yağdıran Rusya'nın çok önemli bir kayıp daha verdiğini doğruladı. 2012'de yargılanan tümgeneralin geçmişi ise dünyayı şaşkına uğrattı.
24.05.2022 Dünya
Rus ordusunda yer yerinden oynadı, Putin kovdu!
Rus ordusunda yer yerinden oynadı, Putin kovdu! Karadeniz Filosu'nun başındaki Koramiral Osipov ile seçkin 1'inci Muhafız Tank Ordusu'nu komuta eden Korgeneral Kisel'in görevden alındığı bildirildi. Rusya lideri Putin, 5 milyon dolarlık süper tankının Ukrayna'da imha edilmesinin ardından bu kez Terminatör'ü cephe hattına sürdü.
19.05.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 25. güne girildi. Savaş bölgesinde yaşananlar tüm dünya tarafından korku ve endişe ile takip ediliyor. Rusya'nın Ukrayna'nın deniz üssüne saldırısı dünyada şok etkisi yarattı. ABD'nin Ukrayna'ya yardım miktarı 1 milyar dolara ulaştı. Kiev'e gönderilecek askeri destek paketinin içinde İHA'lar, Stinger füzeler ve daha pek çok mühimmat ve silah bulunuyor. Rusya Ukrayna savaşında Kinjal füzelerini ilk kez kullandığını duyurdu. Ukrayna, Azak Denizi’ne bağlantısını kaybetti.
20.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişmeler! Rusya'ya büyük darbe! Zelenskiy: Bize ilham oldu!
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişmeler! Rusya'ya büyük darbe! Zelenskiy: Bize ilham oldu! Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 13. gün... Kritik bölgede Rus ordusunun bombardımanı sürerken Ukrayna ordusu ve halkının direnişi de sürüyor. Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Direktörlüğü, Rusya'nın önemli bir generalinin Harkiv yakınlarındaki çatışmada hayatını kaybettiğini duyurdu. Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Rus güçlerinin ateşkes anlaşmasını ihlal ederek Mariupol kentinde mahsur kalan sivillerin tahliye rotasını bombaladığını söyledi. Rus kontrolüne geçen bölgede tank sivil aracı vurdu, görüntüler ise tüyler ürpertti. Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, Rusya'nın tahliyelere engel olduğunu iddia ederek, "Rusya, Mariupol'da 300 bin sivili rehin tutuyor. Yapılan anlaşmalara rağmen tahliyelere engel oluyor." dedi.
8.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri! Rusya - Ukrayna arasındaki 3.görüşme gerçekleşti! Rusya ateşkes ilan etti...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri! Rusya - Ukrayna arasındaki 3.görüşme gerçekleşti! Rusya ateşkes ilan etti... Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları devam ediyor. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rusya ve Ukrayna dışişleri bakanlarının Antalya'da görüşeceğini açıkladı. Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Karadeniz'de bir Rus savaş gemisinin çoklu roketatar sisteminden fırlatılan füzelerle batırıldığını aktardı. Rusya, Moskova'ya dost olmayan ülkelerin listesini resmen onayladı. Kiev’in kent meydanında güvenlik önlemleri arttırılarak barikatlar kuruldu. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, "NATO topraklarına yönelik herhangi bir saldırı gerçekleştirilirse NATO topraklarının her bir köşesini savunmak için gerekli adımları atacağız" ifadelerini kullandı.
7.03.2022 Dünya
Ukrayna Rusya müzakerelerinde son dakika kararı! Anlaşmaya vardılar, resmen açıkladılar
Ukrayna Rusya müzakerelerinde son dakika kararı! Anlaşmaya vardılar, resmen açıkladılar Ukrayna - Rusya savaşı 8'inci gününde de tüm şiddetiyle sürüyor. İki ülke heyetleri ikinci tur müzakereler için Brest'te bir araya gelmişti. Bölgeden gelen son dakika haberine göre; toplantı sonra erdi. İkinci toplantıdan çıkan somut sonuç iki tarafın da insani koridor etrafında geçici ateşkes üzerinde uzlaşıya varması oldu. Bu gelişmelerden hemen önce Ukrayna lideri Zelenski ve Putin peş peşe açıklamalar yaptı. Zelenski, "Putin'in endişelerinin farkındayım, konuşmak zorundayız" mesajı verdi. Putin ise söyleminde bir değişime gitmedi ve "Nazilerle savaşıyoruz" dedi. Öte yandan İkinci tur görüşmelerin ardından Rus heyetinden de bir açıklama geldi. Başmüzakereci Vladimir Medinski, "Ciddi ilerleme sağlandığını düşünüyoruz" derken, sivillerin tahliyesi için oluşturulacak insani koridor etrafından muhtemel ateşkeste anlaşma sağlandığını açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
3.03.2022 Dünya
Oligark ne demek? Oligark’in anlamı ne? Yaptırımların uygulandığı üç Rus oligark kimdir?
Oligark ne demek? Oligark’in anlamı ne? Yaptırımların uygulandığı üç Rus oligark kimdir? Rusya-Ukrayna krizine ilişkin gelişmeler gelmeye devam ediyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in açıklamaları sonrası gelen yaptırım kararları takip ediliyor. Avrupa Birliği (AB), İngiltere, Japonya ve ABD, Rusya'ya yönelik bir dizi yaptırım kararı aldı. ABD Başkanı Joe Biden, Rusya'nın iki büyük finans kuruluşuna yaptırım uygulanacağını ve Rus hükümetinin Batı finansmanına erişiminin engelleneceğini, ayrıca, Putin'e yakın kişiler ile aile üyelerine de yaptırım getirileceğini bildirdi. Bunların içinde Rus ooligarklar da bulunuyor. Peki, Oligark ne demek? Oligark’in anlamı ne? İngiltere'nin yaptırım açıkladığı üç Rus oligark kimdir? İşte detaylar…
23.02.2022 Dünya
Doğu Akdeniz'de savaş sesleri
Doğu Akdeniz'de savaş sesleri Doğu Akdeniz’de gerilim her geçen dakika yükseliyor... Fransa ve İngiltere’yi yanına alan Trump, Guta’da kimyasal katliam yapan Esed rejimini vurma hazırlıkları yapıyor. ABD ve Fransız savaş gemileri Suriye’ye yönelince, Rusya karşı hamleyle Kıbrıs açıklarındaki iki gemi ve bir denizaltının rotasını aynı yöne çevirdi.
11.04.2018 Dünya
Rus generalden bomba sözler! Çatırdıyor!
Rus generalden bomba sözler! Çatırdıyor! Rusya Genelkurmay Başkanlığı Ana Harekat Dairesi Başkanı Orgeneral Sergey Rudskoy Suriye'de yaşananlarla ilgili bir açıklama yaptı. Rudskoy, ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun başını çektiği güçlerin Suriye'de dört köprü yıktığını ve böylece Rakka kentinde ulaşımı sekteye uğrattığını belirtti. Devamı haberimizde.
29.03.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rus General ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rus general haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.