Rus Gazeteci

Rus Gazeteci

Son dakika rus gazeteci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rus gazeteci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rus gazeteci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rus Gazeteci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rus gazeteci gelişmeleri de dahil olmak üzere 41 rus gazeteci haberi bulunmuştur. Tüm rus gazeteci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rus gazeteci Mariupol saldırısını eleştirdi akıl hastanesine gönderildi!
Rus gazeteci Mariupol saldırısını eleştirdi akıl hastanesine gönderildi! Rus ordusunun Ukrayna işgali devam ederken Mariupol kentinde gerçekleştirilen bir saldırıyı eleştirdiği için gözaltına alınan Rus Gazeteci Maria Ponomarenko'nun akıl hastanesine gönderildiği öğrenildi. Herhangi bir sağlık sorunu yaşamayan gazeteci ile ilgili verilen karar şaşkınlık yaratırken gözlemciler bunun Sovyet döneminde muhaliflere verilen cezalara benzediğine dikkat çekti.
5.07.2022 Dünya
Canlı yayında 'Savaşa hayır' diyen Rus gazeteci Marina Ovsyannikova Die Welt’e transfer oldu
Canlı yayında 'Savaşa hayır' diyen Rus gazeteci Marina Ovsyannikova Die Welt’e transfer oldu Rus ordusunun Ukrayna'yı işgalinden sonra Rus devlet televizyonu Channel One’da canlı yayınlanan bir haber programında “Savaşa hayır” yazılı pankart açan gazeteci Marina Ovsyannikova, Alman Die Welt gazetesine transfer oldu.
12.04.2022 Dünya
Rus gazetecinin Kars ve Ağrı ile ilgili skandal sözlerine sert tepki
Rus gazetecinin Kars ve Ağrı ile ilgili skandal sözlerine sert tepki Sputnik ve Russia Today Genel Yayın Yönetmeni Margarita Simonyan'dan skandal sözler Türkiye’nin toprak bütünlüğünü hedef aldı... Simonyan'ın Türkiye'ye yönelik sözleri büyük tepki çekti. Skandal sözlere KARPAT Başkanı Erkan Koçali "Atalarımızın kanıyla aldığı bu topraklar, sonsuza kadar bizde kalacak" diyerek sert tepki gösterdi.
8.10.2021 Dünya
İletişim Başkanlığı'ndan Rus gazetecilerin serbest bırakılmasına ilişkin açıklama
İletişim Başkanlığı'ndan Rus gazetecilerin serbest bırakılmasına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı, askeri bir tesisi izinsiz olarak görüntülemek isterken gözaltına alınan 2 Rus vatandaşının bugün serbest bırakıldığını açıkladı.
7.12.2020 Gündem
Gözaltındaki Rus gazeteciler savcılıkça serbest bırakıldı
Gözaltındaki Rus gazeteciler savcılıkça serbest bırakıldı İstanbul'da insansız hava aracı üretim tesislerinin çevresinde izinsiz çekim yaparken gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Rus muhabir ve kameraman ile bir Azerbaycan uyruklu Türk vatandaşı çıkarıldıkları savcılıkça serbest bırakıldı.
7.12.2020 Gündem
Flaş açıklamalar! ABD Kürtleri Orta Doğu'da...
Flaş açıklamalar! ABD Kürtleri Orta Doğu'da... Rus gazeteci Vladimir Lepöhin, RIA Novosti için kaleme aldığı 'ABD Orta Doğu’da ikinci Kosova kuruyor' başlıklı yazısında, çarpıcı yorumlarda bulundu.
16.06.2017 Dünya
Polonya, Rus gazeteciye ülke girişine izin vermedi
Polonya, Rus gazeteciye ülke girişine izin vermedi Polonya, ülkeye giriş yapmak isteyen bir Rus gazeteciye izin vermedi.
5.05.2016 Dünya
Rus gazetecinin Türkiye anketi!
Rus gazetecinin Türkiye anketi! Rus gazetecinin Twitter'da yaptığı ankette, sonuç Türkiye'nin lehine çıktı.
6.04.2016 Dünya
Litvanya Rus gazetecileri sınır dışı etti
Litvanya Rus gazetecileri sınır dışı etti Litvanya "istenmeyen adam" ilan edilen üç Rus gazeteciyi sınır dışı etti.
10.03.2016 Dünya
Rus gazeteciye Taksim'de gözaltı
Rus gazeteciye Taksim'de gözaltı Polis araçlarını görüntülediği için...
29.09.2021 Gündem
Moskova'da 4'lü Suriye toplantısı başladı
Moskova'da 4'lü Suriye toplantısı başladı Türkiye, Rusya, İran ve Suriye'deki Esad rejimi Dışişleri Bakanlarının "Suriye konulu" toplantısı Moskova’da başladı.
10.05.2023 Dünya
Rus ordusunda yer yerinden oynadı, Putin kovdu!
Rus ordusunda yer yerinden oynadı, Putin kovdu! Karadeniz Filosu'nun başındaki Koramiral Osipov ile seçkin 1'inci Muhafız Tank Ordusu'nu komuta eden Korgeneral Kisel'in görevden alındığı bildirildi. Rusya lideri Putin, 5 milyon dolarlık süper tankının Ukrayna'da imha edilmesinin ardından bu kez Terminatör'ü cephe hattına sürdü.
19.05.2022 Dünya
Alman Şansölye Olaf Scholz şoke eden sözler! Almanya bu skandalla çalkalanıyor...
Alman Şansölye Olaf Scholz şoke eden sözler! Almanya bu skandalla çalkalanıyor... Ukrayna'daki Rus saldırıları devam ederken Almanya'dan gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi. Alman Bild gazetesi Şansölye Scholz'un Kiev hassasiyetini sayfalarına taşıdı. Haber kısa sürede ülkede tartışma konusu oldu..
12.04.2022 Dünya
İmkansız deniliyordu bir ilk gerçekleşti! Rus tanklarının arasındaki tek gazeteci:
İmkansız deniliyordu bir ilk gerçekleşti! Rus tanklarının arasındaki tek gazeteci: Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta Rus birliklerinin arasına girmek imkansız gibi görünürken Çinli muhabir Lu Yuguang kendine özel bir erişim açmış gibi görünüyor. Yaptığı haberler için Rus hükümetinden birçok ödül alan Çinli muhabir Ukrayna hakkında yaptığı yorumlarla eleştiri oklarının hedefinde...
16.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Putin'e ağır darbe! Ukrayna dünyaya duyurdu: Öldürülen Rus generallerin sayısı 4'e yükseldi
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Putin'e ağır darbe! Ukrayna dünyaya duyurdu: Öldürülen Rus generallerin sayısı 4'e yükseldi Rus ordusunun Ukrayna topraklarına gimesiyle başlayan savaşta 3. haftaya girildi. Kanlı savaşın 21. gününde çatışmaların ve bombalamaların sürdüğü cephe hattında sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ukrayna öldürülen Rus generallerin sayısının 4'e yükseldiğini duyurdu. Ukrayna içişleri bakanlığı danışmanı Anton Gerashchenko, 46 ​​yaşındaki Tümgeneral Oleg Mityaev'in Salı günü Mariupol'de öldürüldüğünü açıkladı. Rusya'nın askeri kayıplarını telafi etmek için yeni yollar aradığı ve askeri okul öğrencilerini erken mezun etmeyi planladığı da gelen iddialar arasında. Öte yandan ABD Rusya'ya karşı savaşan Ukrayna için yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. Başkan Biden'ın Ukrayna'ya 1 milyar dolarlık yeni bir askeri yardım göndereceği belirtiliyor.
16.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 20. güne girildi. İşgal edilen Ukrayna topraklarında çatışmalar ve bombalamalar devam ediyor. Rusya'dan ABD'ye üst düzey misilleme geldi. Joe Biden, Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve CIA Direktörü William Burns dahil 13 ABD'li yetkilinin yaptırım listesine alındığını açıklandı. Ukrayna'nın güney komşusu Romanya'ya bir Orlan-10 drone'u düştü. Ukrayna'ya işgalin başlangıcından bu yana en üst düzey ziyaret gerçekleşiyor, Çekya, Polonya ve Slovenya başbakanları Kiev'de Zelenskiy ile buluşacak. Ukrayna lideri, Kiev'in muhtemel NATO üyeliğine ilişkin en karamsar açıklamasını yaptı. Rusya’da yayın yapan Kanal 1’de canlı yayın sırasında savaş karşıtı pankart açan editör Marina Ovsyannikov, gözaltına alınmasının ardından sorgusunun 14 saatten fazla sürdüğünü ifade ederken, editörün 30 bin ruble para cezasına çarptırıldığı aktarıldı.
15.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika! Avrupa kırmızı alarma geçti: Rusya NATO'nun dibindeki üssü vurdu...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika! Avrupa kırmızı alarma geçti: Rusya NATO'nun dibindeki üssü vurdu... Ukrayna, Rus ordusuna direnmeye devam ederken bölgede sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. ABD, Rusya'nın büyük kayıplar verdikten sonra Ukrayna'yı işgalinde Çin'den silah ve yardım istediğini iddia etti. Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakerelerin 4'üncü turu çevrim içi başladı. Moskova'nın askeri üsse gerçekleştirdiği füze saldırısı Polonya'da paniğe sebep oldu.
14.03.2022 Dünya
Ukrayna Rusya müzakerelerinde son dakika kararı! Anlaşmaya vardılar, resmen açıkladılar
Ukrayna Rusya müzakerelerinde son dakika kararı! Anlaşmaya vardılar, resmen açıkladılar Ukrayna - Rusya savaşı 8'inci gününde de tüm şiddetiyle sürüyor. İki ülke heyetleri ikinci tur müzakereler için Brest'te bir araya gelmişti. Bölgeden gelen son dakika haberine göre; toplantı sonra erdi. İkinci toplantıdan çıkan somut sonuç iki tarafın da insani koridor etrafında geçici ateşkes üzerinde uzlaşıya varması oldu. Bu gelişmelerden hemen önce Ukrayna lideri Zelenski ve Putin peş peşe açıklamalar yaptı. Zelenski, "Putin'in endişelerinin farkındayım, konuşmak zorundayız" mesajı verdi. Putin ise söyleminde bir değişime gitmedi ve "Nazilerle savaşıyoruz" dedi. Öte yandan İkinci tur görüşmelerin ardından Rus heyetinden de bir açıklama geldi. Başmüzakereci Vladimir Medinski, "Ciddi ilerleme sağlandığını düşünüyoruz" derken, sivillerin tahliyesi için oluşturulacak insani koridor etrafından muhtemel ateşkeste anlaşma sağlandığını açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
3.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında...
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında... Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş 4. gününde devam ediyor. Rus askerleri Harkov'dan geri püskürtüldü ve kent tamamen Ukrayna'nın kontrolüne geçti. Bununla birlikte Zelenski, Rusya'nın Belarus'ta müzakere teklifini reddetti ve İstanbul da dahil olmak üzere başka şehirlerde müzakereler için açık kapı bıraktı. Rusya ise Ukrayna'ya müzakere görüşmeleri için süre verdi. Müzakere için verilen sürenin dolmasının ardından Rusya'dan flaş açıklama geldi. Rus Medyası, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin Belarus Gobel kentine müzakereleri kabul ettiğini iddia etti. Rusya Devlet Başkanı Yardımcısı Medinskiy, "Ukrayna Gomel bölgesinde görüşme yapmayı kabul etti, Rus heyeti oraya gidiyor" açıklamasını yaptı.
27.02.2022 Dünya
Rusya Federal Uzay Ajansı yetkilisi 'vatana ihanet' şüphesiyle tutuklandı
Rusya Federal Uzay Ajansı yetkilisi 'vatana ihanet' şüphesiyle tutuklandı Rusya Federal Uzay Ajansı (Roscosmos) Başkanı Dmitriy Rogozin'in Danışmanı İvan Safronov, "vatana ihanet" şüphesiyle tutuklandı.
7.07.2020 Dünya
Maria Dilek Gladkikh'in videosu olay oldu!
Maria Dilek Gladkikh'in videosu olay oldu! Rus gazeteci ve spiker Maria Dilek Gladkikh karantina günlerini evde geçiriyor. Ünlü spiker paylaştığı videolarla adından söz ettiriyor.
4.05.2020 Magazin
Skandal sözler söyleyen Adil Gür'e şok
Skandal sözler söyleyen Adil Gür'e şok Canlı yayında "Bütün kadınlardan özür diliyorum ama Ruslardan başka türlü dost olur sadece" diyen araştırma şirketi sahibi Adil Gür hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Gür'ün sözlerine çeşitli kesimlerden sert tepki geldi.
4.03.2020 Gündem
Muhabire cinsel taciz: Onun karısı, benim metresim olursun!
Muhabire cinsel taciz: Onun karısı, benim metresim olursun! BBC'den Farida Rustamova'yı elle taciz eden üst düzey Rus siyasetçi Leonid Slutsky, erkek arkadaşı olduğunu söyleyen muhabire "Harika, onun karısı, benim metresim olursun" diye cevap verdi.
7.03.2018 Dünya
Prof. Dr. İlber Ortaylı: Bunu diyen geri zekalılar var!
Prof. Dr. İlber Ortaylı: Bunu diyen geri zekalılar var! YENİ Ufuklar Derneği tarafından '2017 Türk Kültürüne Hizmet Ödülleri' töreni yapıldı. Geceye onur konuğu olarak katılan Tarihçi-yazar Prof.Dr. İlber Ortaylı, Fahrettin Paşa'ya 'İttihatçı, neden Medine'yi savunmuş?' diyenlere, "Geri zekalı'' dedi.
29.09.2021 Gündem
Skandal! Rus askerleri PKK'lılarla halay çekti
Skandal! Rus askerleri PKK'lılarla halay çekti Suriye'deki çirkin işbirliği bir videoyla ortaya çıktı. Rus askerleri PKK'lı ve PYD'li teröristlerle birlikte halay çekti, eğlendi
10.03.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rus Gazeteci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rus gazeteci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.