Riza

Riza

Son dakika riza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan riza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını riza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Riza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan riza gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.572 riza haberi bulunmuştur. Tüm riza haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lokanta, restoran ve kafelere KDV denetimi
Lokanta, restoran ve kafelere KDV denetimi İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı, işletmelerde KDV denetimi gerçekleştirdi. Vergi Dairesi Başkanı Rıza Bilgiç'in de katıldığı denetimlerde işletmelerin pos cihazları, yazar kasaları ve ödeme aldıkları cihazlar kontrol edildi.
27.04.2024 Ekonomi
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan Arka Sokaklar’ın “Mesut Komiser”i Şevket Çoruh diziye geri dönüyor. Dizinin yeni bölümüne ilişkin yayınlanan ikinci fragmanda “Efsane geri dönüyor!” mesajı verildi.    
25.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde heyecan dorukta! Kim galip olacak?
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde heyecan dorukta! Kim galip olacak? Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak olan 8’inci bölümünde, Umut’un Harun Yakar ve Kadri Palaz’ı köşeye sıkıştırdığı anlar izleyici ile buluşacak.
24.04.2024 Magazin
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'den gençlere şans! Daha çok süre alacaklar
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'den gençlere şans! Daha çok süre alacaklar Beşiktaş’ta gençlere gün doğdu. Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe kalan maçlarda Semih Kılıçsoy’un yanı sıra Demir Ege Tıknaz, Emrecan Terzi, Yakup Arda Kılıç ve Mustafa Hekimoğlu’na mümkün olduğu kadar şans tanıyacak.
16.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş, Santos ve Rıza Çalımbay'ın sözleşme fesih detaylarını duyurdu
Beşiktaş, Santos ve Rıza Çalımbay'ın sözleşme fesih detaylarını duyurdu Beşiktaş Kulübü, Fernando Santos ve ekibine sözleşme fesih bedeli olarak 500 bin Euro ödeneceğini açıkladı. Rıza Çalımbay ve ekibine ise 7 milyon 220 bin TL ödeme yapıldığı duyuruldu.
15.04.2024 Futbol
Türkiye'den ticaret hamlesi! Yeni sınır kapısı açılıyor
Türkiye'den ticaret hamlesi! Yeni sınır kapısı açılıyor Türkiye ve Irak arasındaki dış ticaret hacminin yükselmesi amacıyla Yeni İpek Yolu için büyük önem taşıyan Ovaköy Sınır Kapısı açılacak. Proje, Avrupa’dan Körfez ülkelerine kadar geniş bir bölgeyi etkileyecek.
13.04.2024 Ekonomi
6 bin 600 nüfuslu turistik ilçede rezervasyonlar yüzde 90'a dayandı! İnsanlar akın etti
6 bin 600 nüfuslu turistik ilçede rezervasyonlar yüzde 90'a dayandı! İnsanlar akın etti Bartın'ın 6 bin 600 nüfuslu turistik ilçesi Amasra'da 9 günlük Ramazan Bayramı tatili öncesi tüm konaklama tesislerinde rezervasyonlar yüzde 90'a ulaştı. Amasra Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hüseyin Boran, "Bayram süresince yaklaşık 500 bin kişinin ziyaret etmesini bekliyoruz. Bu yönde bütün tedbirlerimizi aldık” dedi.
6.04.2024 Gündem
17 yıl sonra Bartın'da yeniden başkan seçilen Muhammet Rıza Yalçınkaya, mazbatasını aldı
17 yıl sonra Bartın'da yeniden başkan seçilen Muhammet Rıza Yalçınkaya, mazbatasını aldı Bartın Belediyesi’nde 1999-2007 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan Muhammet Rıza Yalçınkaya, '31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde 17 yıl aradan sonra yeniden başkan seçilerek, İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı. Yalçınkaya, "Belediye hizmetleri olarak kamu ve halk yararına çalışan bir yönetim olarak adil ve eşit belediyeci anlayışını kentimize getirmek istiyoruz. Bartın halkının sevgisini ve güvenini azaltmadan, meclis üyelerim ve belediye personelimle Bartın’ın beklediği hak ettiği hizmetleri yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.
3.04.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde Eylem Tok ve oğlunun hikayesi gündem olacak
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde Eylem Tok ve oğlunun hikayesi gündem olacak Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, yeni bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Türkiye’nin yakından takip ettiği yazar Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlunun hikâyesinin konu edildiği bölümde olaylar hız kesmeyecek.
3.04.2024 Magazin
Uzman uyardı! Çocuklarda iştahsızlığa yol açıyor
Uzman uyardı! Çocuklarda iştahsızlığa yol açıyor İştahsızlığın çocuklarda sık görülen bir semptom olduğunu belirten Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Rıza İnanç, çocuklarda iştahsızlık konusunda ailenin ve çevresel faktörlerin sıraladı. Uzman İnanç, “Öğün aralarında verilen meyve suları, süt gibi gıdalar çocuğun çabuk doymasına ve öğün atlamalarına neden olur. Abur cubur, asitli içecekler ve paketlenmiş ürünlerden uzak durulmalıdır" dedi.
2.04.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas’ın Rıza Baba’sı Bülent Seyran’dan samimi açıklamalar: Rıza ona iyi davranan insanları hatırlıyor
Taş Kağıt Makas’ın Rıza Baba’sı Bülent Seyran’dan samimi açıklamalar: Rıza ona iyi davranan insanları hatırlıyor Her çarşamba yeni bölümleri ile ekrana gelen “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinin sevilen oyuncularından Bülent Seyran, sunuculuğunu Beste Sarıpınar’ın yaptığı “Ünlü Sohbetleri” isimli YouTube kanalına konuk oldu. Başarılı oyuncu Taş Kağıt Makas dizisi, canlandırdığı Alzheimer hastası Rıza Tanrıkulu karakteri ve kariyeri hakkında çok özel açıklamalarda bulundu.
1.04.2024 Magazin
31 Mart 2024 Bartın yerel seçim sonuçları:  Bartın Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Bartın belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Bartın yerel seçim sonuçları:  Bartın Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Bartın belediye başkan adayları Bartın yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Bartın iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Bartın Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Bartın aday listesi
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Arnavutköy 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizlerden buradan eve gittiğinizde elinize telefonu alıp eşi, dostu, arkadaşı tek tek aramanızı istiyorum. İstanbul'un CHP'nin algı belediyeciliği ile bir 5 yıl daha kaybetmeye artık takatinin kalmadığını örnekleriyle anlatacağız" dedi. Erdoğan, "Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum. Kimi insan iş yapar, kimi de laf üstüne laf koyar. Kimileri de kayak yapmaya İsviçre'ye gider. Kimi insan eser üretir kimisi de polemik peşinde koşar" ifadelerini kullandı. Erdoğan, Arnavutköy'ün ardından Güngören'de halka seslendi. Erdoğan "Şehrin kaynaklarını sizler için harcamak yerine bavul bavul yağmalayıp başka ihtirasların finansmanında kullanıyorlar. Tüm bunlarla beraber seçime hazırlanıyorlar. Haftalardır vatandaş ortaya saçılan görüntüleri konuşuyor, CHP tarafından bir Allah'ın kulu çıkıp açıklama yapmıyor, yapamıyor. Cep telefonuyla banka uygulamasına girip 30 saniyede yapabilecekleri basit işlem için neden 6-7 kişinin saatlerce uğraştığını açıklayamıyorlar. İstanbul'u bu hale düşürenler utansın" dedi.
30.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: İBB Başkanı türlü pazarlık peşinde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: İBB Başkanı türlü pazarlık peşinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Sandık Yönetim Kurulu İftarı Programı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İşi hiç olmadığı kadar sıkı tutmamız gerekiyor. Bizim kimsenin oyunda gözümüz yok. Ama bizim namusumuza emanet edilmiş tek bir kardeşimizin oyunun zayi edilmesine de rıza gösteremeyiz. Genel merkezimizle, il teşkilatımızla, ilçe teşkilatlarımızla her şeyi adım adım izleyeceğiz“ dedi.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sultanbeyli Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan, 'İstanbul'da yerel yönetim hamlesi son 5 yıldır durdu, ibre tersine döndü. Şu anda İstanbul'u yöneten belediye başkanının Sultanbeyli'ye en ufak yatırımı oldu mu? 'Tam ileri' diyor, sen tam gaz geri gidiyorsun. İstanbul içler acısı bir hale gelmiştir. Lazım olduğunda, hava bozuk olduğunda ya tatilde ya da cumhurbaşkanı yardımcılığı peşinde ya büyükelçilerle Sarıyer'de balıkta. Bu şehrin sorunlarını bunlar çözebilir mi? İstanbul yönetimi yarı zamanlı mesai ile olacak iş değildir. İstanbul kendine ortak kabul etmez." dedi. Erdoğan, Sultanbeyli'nin ardından Sancaktepe mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu'nu eleştiren Erdoğan, "Verdiği vaatleri unutan değil verdiği sözü tutacak başkanları seçeceğiz. İstanbul'un bir 5 yıl daha kaybetme lüksü yok." dedi. CHP'deki para sayma görüntülerini hatırlatan Erdoğan, "Bir tarafta temiz siyasetin temsilcileri diğer tarafta kaynağı karanlık, deste deste dolarlarla avrolarla para kulesi üretenler var. " ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı. Bahçeli, Belçika'daki saldırıya sert tepki göstererek '(Belçika'daki Türklere saldırılar) Ocağımızı ateşe verenlerin iki dünyası da cehennem ateşindedir ve sabrımızı test etmeye hiçbir bedhah, hiçbir Türkiye düşmanı cüret etmemelidir' dedi.
27.03.2024 Gündem
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gönderme: Utanan yüzler
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gönderme: Utanan yüzler Süper Lig'de şampiyonluk yarışının kızıştığı dönemde Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki demeç savaşları devam ediyor.
27.03.2024 Fenerbahçe
Yengesini baltayla öldüren sanığın cezası belli oldu!
Yengesini baltayla öldüren sanığın cezası belli oldu! Kayseri'de yengesi Emine Topçu'yu (73) baltayla öldüren Ali Rıza Topçu'ya (76), tutuklu yargılandığı davada, eylemini, yengesinin elinde bıçak görmesi ve kendisine hakaret etmesi sonucu işlediği gerekçesiyle 'Kadını kasten öldürme' suçundan 'tahrik' indirimiyle verilen 24 yıl hapis cezası, istinaf mahkemesi tarafından onandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatları, yerel mahkemenin uyguladığı tahrik indiriminin kaldırılması talebiyle kararı temyiz edip, dosyayı Yargıtay'a taşıdı.
27.03.2024 Gündem
“Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” yeni bölümüyle ekrana geliyor…
“Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” yeni bölümüyle ekrana geliyor… Kanal D’nin MF Yapım imzalı dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu bu akşamı yeni bölümü ile ekrana geliyor.
27.03.2024 Magazin
Beşiktaş'a Ante Rebic piyangosu! Sürpriz talip
Beşiktaş'a Ante Rebic piyangosu! Sürpriz talip Beşiktaş'ın yollarını ayırmak istediği tecrübeli futbolcu Ante Rebic'e sürpriz bir talip çıktı. İşte detaylar...
25.03.2024 Beşiktaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
'İnci Taneleri'nin Nusreti'i Rıza Kocaoğlu’dan ipucu: Benim hikayem yavaş açılıyor!
'İnci Taneleri'nin Nusreti'i Rıza Kocaoğlu’dan ipucu: Benim hikayem yavaş açılıyor! Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı 'İnci Taneleri'nde 'Nusret' rolünü canlandıran Rıza Kocaoğlu, çok izlenen dizi hakkında açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Magazin
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı.
19.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Riza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki riza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.