Pamukkale

Pamukkale

Son dakika pamukkale haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pamukkale ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pamukkale haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pamukkale

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pamukkale gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.493 pamukkale haberi bulunmuştur. Tüm pamukkale haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erik üreticisini fırtına vurdu! Satılma ihtimali yok
Erik üreticisini fırtına vurdu! Satılma ihtimali yok Denizli’nin önemli tarım ürünlerinden olan Papaz eriği üreticilerini fırtına vurdu. Hasada sayılı günler kala etkili olan şiddetli fırtına ve yağış nedeniyle erik rekoltesi ve kalitesinde büyük zarar oluştu.
23.04.2024 Ekonomi
Bakan Ersoy açıkladı! Bu bayram en çok müzeler ziyaret edildi
Bakan Ersoy açıkladı! Bu bayram en çok müzeler ziyaret edildi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde bakanlığa bağlı müze ve ören yerlerini 1 milyon 784 bin 233 kişinin ziyaret ettiğini açıkladı.
15.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Gündem
Emeklilere trenlerde indirim! Bakan Uraloğlu açıkladı
Emeklilere trenlerde indirim! Bakan Uraloğlu açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 Emekliler Yılı kapsamında bakanlığa ait trenlerde emeklilerin yüzde 10 indirimli seyahat edeceğini açıkladı.
29.03.2024 Ekonomi
Türkiye’nin En Önemli 100 Jeolojik Mirası! Karadeniz'den 8 alan listede
Türkiye’nin En Önemli 100 Jeolojik Mirası! Karadeniz'den 8 alan listede Türkiye’deki jeolojik oluşumların kalkınmadaki payının artırılması amacıyla düzenlenen ‘Ulusal ve Uluslararası Görünürlük İçin Türkiye’nin En Önemli 100 Jeolojik Mirası ve Anahtar Jeolojik Alanlarının Belirlenmesi Çalıştayı’nın sonuç bildirgesi hazırlandı. Bildirgede, aralarında mağara ve turba bataklıklarının da bulunduğu Rize’den 1, Gümüşhane’den 4, Trabzon’dan 3 alan Türkiye’nin en önemli 100 jeolojik mirası ve jeositleri listesinde yer aldı. Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Raif Kandemir, “Bu alanları kapsayacak jeoparkları oluşturabilirsek Türkiye turizmine çok büyük katkılarda bulunabiliriz” dedi.
27.03.2024 Gündem
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye Kıyafet, ayakkabı, ev eşyası, gıda, kırtasiye… Üniversite butikleri öğrencilerin ihtiyacını ücretsiz karşılıyor. İhtiyaç sahibi öğrencilere can suyu olan butiklere ‘güzel kıyafet bulurum’ düşüncesiyle gelenler de var.
17.03.2024 Gündem
Hastane kantini saldırısında ilginç detay: Konum bilgisini paylaşan muhbiri de vurdular
Hastane kantini saldırısında ilginç detay: Konum bilgisini paylaşan muhbiri de vurdular Denizli'de, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin bahçesindeki kafeteryada oturanlara yönelik 2 kişinin silahlı saldırısında 7 kişinin yaralanmasıyla ilgili operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden tetikçiler Mustafa Batit (24) ve Mustafa Alagöz (20) ile muhbir olduğu belirlenen Şefikcan Uyumaz (21), tutuklandı. Diğer 2 şüpheliden azmettirici olduğu ileri sürülen Orhan K. ile otomobili kullanan Ali A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
6.03.2024 Gündem
Paylaşım yaptığı yaylada kullandığı ATV ile uçurama yuvarlanıp öldü
Paylaşım yaptığı yaylada kullandığı ATV ile uçurama yuvarlanıp öldü Denizli'de Bağbaşı Yaylası'ndan sosyal medya paylaşımı yaptıktan 2 saat sonra kullandığı ATV ile uçuruma yuvarlanan Okan Meydan (30), hayatını kaybetti.
5.02.2024 Gündem
Arkadaşlarının günde gördüğü altınlarını, anahtarı kopyalayarak çaldı
Arkadaşlarının günde gördüğü altınlarını, anahtarı kopyalayarak çaldı Denizli’de izin alıp aynı iş yerinde çalışan arkadaşlarının evini soyan kadının sinsi planı, akıllara durgunluk verdi. Altın günü düzenleyip evlerde tespit yapan kadının, mesaideki arkadaşlarının anahtarlarını kopyalayarak, 1.2 milyonluk altını iz bırakmadan çaldığı ortaya çıktı.
27.01.2024 Gündem
Seçil Erzan vakasının benzeri Denizli'de yaşandı! İnsanları böyle dolandırmışlar: Lüks açılışlar ve arabalar, 5 katı kazanç...
Seçil Erzan vakasının benzeri Denizli'de yaşandı! İnsanları böyle dolandırmışlar: Lüks açılışlar ve arabalar, 5 katı kazanç... Seçil Erzan vakasının bir benzeri Denizli'de ortaya çıktı. Dubai merkezli ünlü bir finans şirketinin temsilcisi olduklarını belirtip, başta Avrupa'da yaşayan gurbetçiler olmak üzere çok sayıda kişiden yüksek kar payı vaadiyle 20 bin euro ile 300 bin euro arasında değişen para toplayıp, milyonlarca euroluk dolandırıcılık yatıkları ileri sürülen 3 kişi hakkında savcılıklara suç duyurusunda bulunuldu. Dolandırılan kişilerden bazılarının avukatı olan Gizem Üğür, olayın ikinci bir Seçil Erzan vakası olduğunu ancak dolandırılan kişilerin ünlü olmadığını söyledi.
25.01.2024 Gündem
Tarih öğretmeni, 12 gün önce aldığı motosikletiyle kazada yaşamını yitirdi
Tarih öğretmeni, 12 gün önce aldığı motosikletiyle kazada yaşamını yitirdi Denizli'nin Çivril ilçesinde, otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü tarih öğretmeni Süleyman Çabuk (45), hayatını kaybetti. Çabuk'un motosikletini 12 gün önce satın aldığı, balık tutmaktan dönerken kazanın yaşandığı belirtildi.
2.01.2024 Gündem
Pamukkale'de 2 milyon 200 bin kişi ile ziyaretçi rekoru
Pamukkale'de 2 milyon 200 bin kişi ile ziyaretçi rekoru Denizli'deki UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan 'beyaz cennet' Pamukkale'yi 2023'te 2 milyon 200 bin kişi ziyaret etti. 2022 yılında 1 milyon 850 bin kişinin ziyaret ettiği Pamukkale, kendi rekorunu kırdı. Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, Pamukkale Hierapolis Örenyeri'nin ışıklandırılması ve gece müzeciliğine açılmasıyla bu rakamın 2024 yılında daha da artacağını söyledi.
31.12.2023 Gündem
Hafif ticari aracın çarptığı üniversiteli Azra kurtarılamadı, arkadaşının durumu ağır
Hafif ticari aracın çarptığı üniversiteli Azra kurtarılamadı, arkadaşının durumu ağır Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, yolun karşısına geçmek isterken hafif ticari aracın çarptığı üniversite öğrencisi Azra Ümmü Demirbaş (20) kaldırıldığı hastanede 1 gün sonra yaşamını yitirdi, durumu ağır olan arkadaşı Muhammet Yahya Batulu'nun (17) tedavisi devam ediyor. Kaza sonrası kaçan sürücüsü ise aranıyor.
22.12.2023 Gündem
Otelde odasında korkunç cinayet! Sevgilisini asit dökerek katletti: Cani için istenen ceza belli oldu
Otelde odasında korkunç cinayet! Sevgilisini asit dökerek katletti: Cani için istenen ceza belli oldu Korkunç olay Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana geldi. Otel odasında tartıştığı Özbekistan uyruklu sevgilisi Sojıda Kalandorova'nın (27) üzerine asit dökerek ölümüne neden olan, onun kız arkadaşı Kırgızistan uyruklu Sarvınaz Kharullaeva'yı (23) da yaralayan tutuklu Özgür Günden (45) hakkında 'kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma' suçundan 16 yıl, 'kasten yaralama'dan ise 3 yıla kadar olmak üzere toplam 19 yıl hapis istemiyle dava açıldı.
30.11.2023 Gündem
İyilik yaptı, karısı arkadaşıyla yasak aşk yaşadı! Mesajları ortaya çıktı, peş peşe öldürdü
İyilik yaptı, karısı arkadaşıyla yasak aşk yaşadı! Mesajları ortaya çıktı, peş peşe öldürdü Denizli'nin Pamukkale ilçesinde erkek arkadaşı Yusuf Cavlak (37) ile sokakta yürüyen Özlem Ülker (38), eşi Emin Ülker'in (38) silahlı saldırısına uğradı. Pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Cavlak ve Ülker, hayatını kaybederken, olay yerinden ayrılan Emin Ülker ise kısa süre sonra aynı silahla intihar etti. Kan donduran olayın detayları ve mesaj ortaya çıktı.
14.11.2023 Yaşam
Eşine ve erkek arkadaşını öldürüp intihar etti! Sokak ortasında korkunç vahşet
Eşine ve erkek arkadaşını öldürüp intihar etti! Sokak ortasında korkunç vahşet Denizli'nin Pamukkale ilçesinde erkek arkadaşı Yusuf Cavlak (37) ile sokakta yürüyen Özlem Ülker (38), eşi Emin Ülker'in (38) silahlı saldırısına uğradı. Pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Cavlak ve Ülker, hayatını kaybederken, olay yerinden ayrılan Emin Ülker ise kısa süre sonra aynı siyahla intihar etti. Emin Ülker'in olaydan 4 saat önce sosyal medya hesabından, "Ölümümden Yusuf Cavlak ve eşim Özlem Ülker sorumludur. Hakkım varsa eşim ve Yusuf Cavlak haricinde herkese helal olsun" paylaşımında bulunduğu ortaya çıktı.
14.11.2023 Yaşam
Canlı yayında eşi Mine Kocadağ'ı boğarak öldürdüğünü itiraf etmişti! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Canlı yayında eşi Mine Kocadağ'ı boğarak öldürdüğünü itiraf etmişti! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Katıldığı TV programında karısını boğrak öldüren koca mahkemede ifadesini değiştirdi. Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, geçen yıl 18 Ağustos'ta kaybolan eşi Mine Kocadağ'ı (26), katıldığı televizyon programında boğarak öldürdüğünü itiraf eden tutuklu sanık Mithat Kocadağ (33), SEGBİS'le bağlandığı duruşmada eşinin kendisini H.K. ile aldattığını ileri sürdü. Kocadağ, "H.K. ile daha mutlu olduğunu söyledi. 'Sen ne biçim erkeksin' dedi. 'Sus artık' diyerek ağzını kapattım ve çocuğumun odasına gidip uyudum. Uyandığımda hareketsiz yattığını gördüm; çocuğum görmesin diye bazaya sakladım. Daha sonra cesedini çalıştığım otelin yakınlarına bıraktım. Yırtıcı hayvanlar zarar vermesin diye de branda ile örttüm" dedi.
20.10.2023 Gündem
'Hamile' olduğunu söyledi, 'gaipten sesler duyuyorum' dedi! Dikkat çeken rapor
'Hamile' olduğunu söyledi, 'gaipten sesler duyuyorum' dedi! Dikkat çeken rapor Denizli'de 18 yaşındaki karısı Elif Irmak'ı 'gaipten sesler duyduğu için öldürdüğünü' iddia eden ve hakkında müebbet hapis cezası talep edilen katil kocanın, akıl ve ruh sağlığının yerinde olduğu belirlendi.
19.10.2023 Yaşam
Eşinin boğazına bıçağı dayıyan kocaya meydan dayağı! Dehşete düşüren anlar kamera...
Eşinin boğazına bıçağı dayıyan kocaya meydan dayağı! Dehşete düşüren anlar kamera... Eşinin boğazına bıçak dayan kocaya çevreden geçenler müdahale etti. Boşanmak istediği eşi Beytullah Ş. (26) tarafından cadde ortasında saçından sürüklenip, sırtından yaralanan ve boğazına bıçak dayanan Gülderen Ş. (26), çevredekiler tarafından kurtarıldı. Kalabalık, Beytullah Ş.'yi linç etmek istedi. O anlar cep telefonları ile görüntülendi, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
17.10.2023 Gündem
Haberin altına yapılan yorumu beğenmeyince dehşet saçtı!
Haberin altına yapılan yorumu beğenmeyince dehşet saçtı! Denizli’nin Çivril ilçesinde adaylığıyla ilgili haberin altına yazılan yoruma sinirlenen muhtar adayı, yorumu yazan kadının kocasını bıçakla yaraladı. Muhtar adayı tutuklanırken, bıçakladığı kişi ise yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.
5.10.2023 Yaşam
Tartıştığı karısını saçından sürükleyerek boş arazide katletti! Katil kocandan şok eden sözler
Tartıştığı karısını saçından sürükleyerek boş arazide katletti! Katil kocandan şok eden sözler Yaşı küçük olduğu için ailesinin izniyle Ahmet Emre Irmak ile evlenen 18 yaşındaki karısı Elif Irmak kocası tarafından katledildi. Denizli'de yaşanan olayda, karısı Elif Irmak'ı 'gaipten sesler duyduğu için öldürdüğünü' iddia eden ve hakkında müebbet hapis cezası talep edilen katil kocanın, akıl ve ruh sağlığı yönünden incelenmesine karar verildi.
29.09.2023 Gündem
Eşi Mine'yi öldürüp gömen cani koca için karar verildi
Eşi Mine'yi öldürüp gömen cani koca için karar verildi Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, geçen yıl ağustos ayında ortadan kaybolan eşi, 1 çocuk annesi Mine Kocadağ'ı (26), çıktığı televizyon programında boğarak öldürüp, gömdüğünü itiraf eden ve tutuklanan Mithat Kocadağ (33) hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 12 yıldan az olmamak üzere hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
5.09.2023 Yaşam
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, Türkiye’nin Otomobili Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan teknoloji kampüsüne teknik bir inceleme gezisi yaptı. Komisyon Başkanı Mustafa Varank ve beraberindeki milletvekilleri Togg CEO’su Gürcan Karakaş’tan brifing aldı, fabrikada incelemelerde bulundu, ardından da Togg’un direksiyonuna geçti. Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle vekillerden tam not aldı.
5.09.2023 Gündem
Denizli'de vahşet! Boşanma aşamasındaki eşine kurşun yağdırdı, sebebi belli oldu
Denizli'de vahşet! Boşanma aşamasındaki eşine kurşun yağdırdı, sebebi belli oldu Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, boşanma aşamasındaki Ahmet Ulubey (52) tarafından markette silahla başından vurulan Elif Ulubey (47), hastanede verdiği ifadesinde, eşinin konuşmak istediğini, kendisi bu teklifi reddedince de önce havaya ardından da kaçmaya çalışırken arkasından ateş ettiğini söylediği belirtildi. Aynı tabancayla yaşamına son veren Ahmet Ulubey'in cenazesi ise toprağa verildi.
15.08.2023 Gündem
Seyahat yasakları kalktı, bir milyon Çinli akın edecek!
Seyahat yasakları kalktı, bir milyon Çinli akın edecek! Çin pandeminin ardından seyahat kısıtlamalarını gevşeterek Türkiye dahil birçok ülkeye yasağı kaldırdı. Turizm sektörü yıllardır hedef koyduğu “1 milyon Çinli turist” için kolları sıvadı. Çinlilerin başta kültür turları olmak üzere Türkiye turizmi için çok büyük potansiyeli bulunduğunu belirten uzmanlar 2024 yılında 500 bini aşkın Çinli turistin ziyaretini bekliyor.
11.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Pamukkale ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pamukkale haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.