Resmi Nikah

Resmi Nikah

Son dakika resmi nikah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan resmi nikah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını resmi nikah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Resmi Nikah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan resmi nikah gelişmeleri de dahil olmak üzere 819 resmi nikah haberi bulunmuştur. Tüm resmi nikah haberleri aşağıda listelenmiştir.
Batman'da çifte cinayet işledikten sonra lokantada 'Aslan gibi yaşadım, paşalar gibi de yatacam' paylaşımı yapmış
Batman'da çifte cinayet işledikten sonra lokantada 'Aslan gibi yaşadım, paşalar gibi de yatacam' paylaşımı yapmış Batman'da, birlikte yaşadığı Esra Yılmaz (25) ile yanındaki Rüknettin Özdemir'i (25), mesajlaştıkları iddiasıyla tabancayla öldüren Ramazan Baykara'nın, olaydan sonra gittiği lokantada yemek yediği ve çektirdiği fotoğrafa da 'Aslan gibi yaşadım, paşalar gibi de yatacam' paylaşımı yaptığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan Baykara, tutuklandı. Esra Yılmaz'ın annesi Çiğdem Yılmaz, "Kızım namussuzluk yapmadı. Bu işin peşini bırakmayacağım" dedi.
20.03.2024 Gündem
Faizsiz evlilik kredisine başvuran sayısı belli oldu
Faizsiz evlilik kredisine başvuran sayısı belli oldu 15 Şubat'ta başlayan yeni evlenen çiftlere 2 yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisine 4 bin 815 çift başvuruda bulundu.
7.03.2024 Ekonomi
6 ay sonra düğün yapacağı eşi tarafından öldürüldü! Korkunç olay
6 ay sonra düğün yapacağı eşi tarafından öldürüldü! Korkunç olay Elazığ’da özel hastanede görevli fizyoterapi teknikeri kadın, hastane arkasında bir ay önce evlendiği kocasının silahından çıkan kurşunla öldürüldü. Kadının ağustos ayında ise düğününün olacağı öğrenildi.
8.02.2024 Gündem
Kimlik hatası hayatını kararttı, 38 yıl kadın kimliğiyle yaşadı
Kimlik hatası hayatını kararttı, 38 yıl kadın kimliğiyle yaşadı Yazar Aziz Nesin’in filmlere de konu olan “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” romanını aratmayacak olay Giresun’da yaşandı. Nüfus müdürünün hatası nedeniyle nüfusa kadın olarak kaydedilen Kumral Bodur, 38 yıl boyunca erkek olduğunu ispatlamaya çalıştı. Bir taraftan hukuk mücadelesi verirken, diğer taraftan evlendi, resmi nikah yaptıramadı, 4 çocuğunu ise kardeşinin nüfusuna kaydettirmek zorunda kaldı.
19.10.2023 Haber
Aziz Nesin’in 'Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz' romanı Giresun'da gerçek oldu! Kimlik hatası hayatını kararttı...
Aziz Nesin’in 'Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz' romanı Giresun'da gerçek oldu! Kimlik hatası hayatını kararttı... Yazar Aziz Nesin’in filmlere de konu olan “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” romanını aratmayacak olay Giresun’da yaşandı. Nüfus müdürünün hatası nedeniyle nüfusa kadın olarak kaydedilen Kumral Bodur, 38 yıl boyunca erkek olduğunu ispatlamaya çalıştı. Bir taraftan hukuk mücadelesi verirken, diğer taraftan evlendi, resmi nikah yaptıramadı, 4 çocuğunu ise kardeşinin nüfusuna kaydettirmek zorunda kaldı.
19.10.2023 Gündem
Şiddet gören kadın evinin önüne barikat kurdu; yaşadıklarını gözyaşları ile anlattı
Şiddet gören kadın evinin önüne barikat kurdu; yaşadıklarını gözyaşları ile anlattı Eyüpsultan'da, imam nikahı ile birlikte yaşadığı ve alkol bağımlısı olduğu öne sürülen Ahmet Çelik'ten (46) şiddet gören Dilek Acu (41), kendini korumak için evinin önüne barikat kurdu. Ahmet Çelik, iddiaya göre Dilek Acu'na bıçakla saldırdı, evinin kamera sistemlerini parçaladı. Gözyaşları içerisinde yardım çağrısında bulunan Acu, 'Bu son röportajım olmasın. Ben bir ölü adayıyım. Gece evimin etrafını yumrukluyor. Elektrikleri kapatıp sus pus oturuyoruz. Polis gelince kaçıyor, 'Ben yapmadım' diyor. Kapımda bıçak biliyor, 'Seni keseceğim' diyor. Evime girerken saçlarımdan tuttu aşağıya kadar sürükledi. Bıçakla kolumu çizdi" dedi. 
12.06.2023 Yaşam
Sahte gelin çetesi çökertildi! 'Amaç vurup kaçmak'
Sahte gelin çetesi çökertildi! 'Amaç vurup kaçmak' Türkiye genelinde yaşı ilerlemiş, engelli veya algılama yeteneği zayıf kişileri evlendirme vaadiyle ağına düşüren sahte gelin çetesi tespit edildi. Aile ve akraba görüntüsü veren çete üyeleri, kız isteme, söz kesme, nişan yapma eylemlerini gerçekleştiriyor. Artından ise asıl amaçlarına yöneliyorlar.
10.04.2023 Yaşam
"8 kere imam nikahıyla evlendim" demişti! Tuğba Altıntop konuya açıklık getirdi
"8 kere imam nikahıyla evlendim" demişti! Tuğba Altıntop konuya açıklık getirdi Şarkıcı Rafet El Roman ile olan evliliği ile tanınan Tuğba Altıntop geçtiğimiz günlerde "8 kere imam nikahı 1 kere de resmi nikahla evlendim" demişti. Bu açıklamasıyla günlerce konuşulan ünlü isim, söylediği sözlere açıklık getirdi.
12.03.2023 Magazin
Evli çiftleri ilgilendiren gelişme! ‘Mehir senedi’ delil sayıldı
Evli çiftleri ilgilendiren gelişme! ‘Mehir senedi’ delil sayıldı Evli milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! 1 yıllık evli çiftin çekişmeli boşanma davasına ‘mehir senedi' damga vurdu. Davalı erkek, boşanmak istediği eski eşine mehir ücretini vermeyi reddetti. Davalı tarafın ‘mehir senedi’ hamlesi ise davanın seyrini değiştirdi.
1.02.2023 Gündem
Evli milyonlarca insanı ilgilendiren gelişme! Dikkat çeken 'mehir' kararı
Evli milyonlarca insanı ilgilendiren gelişme! Dikkat çeken 'mehir' kararı Yargıtay, 'damat adayının, düğün öncesi gelin adayına ödemeyi vadettiği mal ya da para' olarak bilinen 'mehir'le alakalı emsal teşkil edecek bir karar verdi. Yüksek mahkeme; resmi nikah akdi yapılmadığı takdirde mehir senedinin geçerli bir belge olmayacağına hükmetti.
4.01.2023 Çalışma Hayatı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş noktayı koydu: Evlilik yaşı 18’dir
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş noktayı koydu: Evlilik yaşı 18’dir Türkiye'nin gündemine oturan 6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalı sonrası Diyanet İşleri Bakanı Prof. Dr. Ali Erbaş önemli açıklamalarda bulunarak, "Evlilik yaşı 18’dir" ifadelerini kullandı.
16.12.2022 Gündem
Ticari araçta emniyet kemeriyle cinayet! Tanıkların ifadeleri ortaya çıktı
Ticari araçta emniyet kemeriyle cinayet! Tanıkların ifadeleri ortaya çıktı İzmir'in Karabağlar ilçesinde Buket Çelik'in (40), ilişki yaşadığı öne sürülen evli, ayakkabı ustası Hakkı Öz'ü (43) hafif ticari aracın sürücü koltuğunda emniyet kemeriyle boğarak öldürdüğü iddiasıyla 'kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma' suçundan 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, tanıklar dinlendi. Tanıklar, sanık Çelik'in söyleminin aksine, Hakkı Öz ile sevgili olduğunu belirtti. Tutulu sanık Çelik ise darp ve tırnak içindeki DNA'ların yer aldığı raporların dosyaya eklenmesini istedi. Duruşma savcısı ise, esas hakkındaki mütalaanın hazırlamak için süre talep etti.
14.12.2022 Yaşam
6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar iddianamesi! Bakan Yanık'tan açıklamalar
6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar iddianamesi! Bakan Yanık'tan açıklamalar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in 6 yaşında kızı H.K.G.'yi 29 yaşındaki Kadir İstekli ile dini nikahla evlendirdiği iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulunuyor.
9.12.2022 Gündem
Yıllarca süren iğrenç istismar! İnfial yarattı
Yıllarca süren iğrenç istismar! İnfial yarattı İsmailağa Cemaati’nde H.K.G.’nin 6 yaşındayken, 29 yaşındaki Kadir İstekli ile ‘evlendirilerek’ yıllarca cinsel istismara maruz kalmasının ortaya çıkması sonrası Türkiye ayağa kalktı. Yıllarca süren istismarın ‘kabul edilemez ve affedilemez’ olduğu vurgulandı. Hakimler ve Savcılar Kurulu, İstanbul'da 6 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı iddialarına ilişkin soruşturmayı yürüten ve kovuşturmaya yer olmadığı yönünde karar veren savcı hakkında inceleme başlattı.
9.12.2022 Gündem
Esra Erol Ayfer Erdi olayı ne, Erdi Harmancı kimdir? Nergiz neden bayıldı, Erdi kızı Gamze’yi mi kaçırdı?
Esra Erol Ayfer Erdi olayı ne, Erdi Harmancı kimdir? Nergiz neden bayıldı, Erdi kızı Gamze’yi mi kaçırdı? Esra Erol'da işlenen aşk olayı izleyenleri şoke etti. Geçtiğimiz yıl 'Eşim çocuğumu göstermiyor' diyerek Esra Erol'a başvuran Yeşim ayrılmayı kabul etmiş, dini nikahlı eşi ve birlikte yaşadığı Ayfer'in resmi nikahının canlı yayında kıyılmasına razı olmuştu. Aradan 1 yıl geçerken Nergiz hem kendi kızının hem de kayınbiraderinin kızının Erdi tarafından kaçırıldığını iddia etti. Eski eş Yeşim ise Erdi'nin tüm eşleriyle aynı evde yaşama planı olduğunu söyledi. Dosya kapanırken Esra Erol'a başvuran Nergiz Hanım, Erdi Harmancı isimli kişinin TikTok üzerinden tanıştığı kızını kaçırdığını iddia edince Erdi Harmancı yeniden güdeme geldi. Peki, Esra Erol Ayfer Erdi olayı ne, Erdi Harmancı kimdir? Nergiz neden bayıldı, Erdi kızı Gamze’yi mi kaçırdı?
6.12.2022 Gündem
Sinan Akçıl'dan bomba açıklama: Dört kez imam nikahı yaptım
Sinan Akçıl'dan bomba açıklama: Dört kez imam nikahı yaptım İki defa oyuncu Burcu Kıratlı’yla boşanan ve şimdilerde Aleyna Kalaycıoğlu’yla yeni bir aşka yelken açan Sinan Akçıl, YouTube'da yayınlanan bir programa konuk oldu. Akçıl, programda imam nikahı itirafıyla gündem oldu.
4.12.2022 Magazin
Nihat Doğan canlı yayında gözyaşlarına boğuldu!
Nihat Doğan canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! Sürpriz bir şekilde İranlı sevgilisi ile evlenen Nihat Doğan, 2. Sayfa programına konuk oldu. Özel hayatına dair merak edilenleri anlatan Doğan, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.
12.09.2022 Magazin
İki gün önce evlenmişlerdi! Eşini korkunç şekilde öldürdü
İki gün önce evlenmişlerdi! Eşini korkunç şekilde öldürdü Konya’da 52 yaşındaki bir kişi, 2 gün önce evlendiği karısını bıçakladı. Kadın olay yerinde hayatını kaybederken, şüpheli ise polis ekiplerince gözaltına alındı.
8.07.2022 Yaşam
Kaçırıldığı iddia edilmişti! 'Babam 200 bin lira başlık parasını alamadığı için yalan söylüyor'
Kaçırıldığı iddia edilmişti! 'Babam 200 bin lira başlık parasını alamadığı için yalan söylüyor' Adana'da Hüseyin Y.’nin, Özgür Dolaş (24) tarafından kandırılıp kaçırıldığını ileri sürdüğü kızı Emine Nur Y. (17), babasının iddialarını reddetti. Babası ve annesinin rızasıyla Özgür Dolaş ile dini nikah kıydığını belirten Emeni Nur Y., "Nikahımız babamın evinde kendi rızasıyla kıyıldı. Özgür'den 200 bin TL başlık parası istedi, alamayınca şikayetçi oldu. Eşimle mutluyum, yaşım 18 olunca resmi nikah da kıyacağız" dedi.
5.07.2022 Yaşam
Kıdem tazminatında son dakika kararı! Sınır yok,süreyi kaçıran alamaz
Kıdem tazminatında son dakika kararı! Sınır yok,süreyi kaçıran alamaz Kıdem tazminatı ile ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlarca çalışanı doğrıdan ilgilendiriyor. Birçk kişi haberdar değil. Sınır yok. Pekçok kez almak mümkün. Kıdem tazminatı aynı işyerinde bir yıldan daha uzun süre çalışanlar için doğan bir hak. Tazminat bir yıl sonrasında işveren tarafından işten çıkarılan işçiye ödeniyor. Ancak bazı durumlarda çalışan kendi isteği ile işten ayrılsa da kdem tazminatı alabiliyor. Kadın çalışanlar evlilik sebebi ile işten ayrılırsa hak etmiş oldukları tazminatı alıyor. Ancak burada bir yıl detayı dikkat çekiyor. Kıdem tazminatı alabilmesi için kişinin evlilik tarihinden itibaren bir yıl içerisinde başvuruda bulunması gerekiyor. Kıdem tazminatı her yıl için 30 günlük ücret üzerinden hesaplanıyor. Öte yandan evlilik dolayısıyla kıdem tazminatı alma hakkında sınır söz konusu değil. Çalışan kadın her evliliğinde kıdem kazananbiliyor.
26.06.2022 Çalışan Hakları
Kimlik kartı ile ilgili son dakika gelişmesi! Uygulama başladı, ilk kez...
Kimlik kartı ile ilgili son dakika gelişmesi! Uygulama başladı, ilk kez... Nüfus cüzdanı ile ilgili son dakika gelişmesi! Uygulama devreye alındı. Nüfus Müdürlüğüne gidilmesine gerek kalmayacak. Sağlık Bakanlığı e-rapor sistemini hayata geçirmişti. Buna göre yeni doğan bebeklerin de kimlik kartları artık hastanede verilebilecek. Bebeklere kimlik kartı uygulamasından yararlanabilmek için doğum raporunu hastanedeki ilgili birime iletmek yeterli. Doğum yapmadan önce bebeğin ismine karar verildiyse, resmi nikah varsa ve kayıtlı ikametgah adresi bulunuyorsa bu haktan faydalanılabiliyor.
14.04.2022 Gündem
Ünlü yaşam koçuna aşk tuzağı! Yaşadıklarından sonra kanser oldu, o sanatçıyı bile kandırmış...
Ünlü yaşam koçuna aşk tuzağı! Yaşadıklarından sonra kanser oldu, o sanatçıyı bile kandırmış... Ünlü yaşam koçu ve yazar Nazan Koç, kendisini Almanya'da iş insanı olarak tanıtan Ahmet Pektaş ile 2019 yılında dini nikahla evlendi. 2021 yılına kadar eşinin etrafını boş vaatlerle kandırdığını anlayan ünlü yazar, eşine durumu sorduğunda ise, 'Kalp nakli olmam gerekiyor' yanıtını aldı. Eşine nakil için 50 bin euro (775 bin lira) kredi çekerek veren yazar, eşinin kendisini dolandırdığını fark ettikten sonra kansere yakalandı. Adının bile sahte olduğu ortaya çıkan yazarın imam nikahlı eşinin kimliği araştırılıyor.
13.04.2022 Yaşam
38 yıl boyunca kadın kimliği ile yaşadı! Erkek olduğunu ispatlayamadı
38 yıl boyunca kadın kimliği ile yaşadı! Erkek olduğunu ispatlayamadı Giresun'da dünyaya gelen Kumral Bodur'a, isminden dolayı kız olduğunu düşünen nüfus memuru kadın kimliği çıkardı. İlkokulu bu kimlikle bitiren Bodur, ilk 2 evliliğinde resmi nikah yapamadığı için, dini nikahla evlendi. Doğan çocuklarını da ağabeyinin üzerine kaydettirdi. Resmi olarak evlenemeyen, işe giremeyen ve askerliğini yapamayan Bodur, 38 yıl kadın kimliğiyle yaşadı. Yıllar süren hukuk mücadelesi sonucu 2010'da erkek kimliğine kavuşan ve 3'ncü evliliğini resmi olarak yapan Bodur, doğan 2 çocuğunu kendi üzerine kaydettirebildi.
4.04.2022 Yaşam
Nikah için gerekli belgeler ve evraklar neler?
Nikah için gerekli belgeler ve evraklar neler? Evlilik hazırlıklarının ilk aşamasını nikah başvurusu ve evrakları almaktadır. Bu aşamada çiftleri en fazla zora sokan da başvurular ve evraklardır. Peki Nikah için gerekli belgeler ve evraklar neler? İşte detaylar...
16.02.2022 Yaşam
Nikah memuru nasıl olunur, şartları nelerdir? Kimler nikah memuru olamaz?
Nikah memuru nasıl olunur, şartları nelerdir? Kimler nikah memuru olamaz? Nikah memuru olmak isteyen pek çok kişi bu konuda detaylı bir şekilde araştırma yapıyor. Nikah memuru olmak için belli başlı bazı şartları taşımak gerekiyor. Medeni kanunun kabul edilmesi ile birlikte resmi olarak evlenmek isteyen çiftler için nikah yapılması gerekliliği çıktı. Bu nikahı resmiyete bağlayan kişiye ise nikah memuru denir.
15.02.2022 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Resmi Nikah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki resmi nikah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.