Gazete Vatan Logo

Esra Erol Ayfer Erdi olayı ne, Erdi Harmancı kimdir? Nergiz neden bayıldı, Erdi kızı Gamze’yi mi kaçırdı?

Esra Erol'da işlenen aşk olayı izleyenleri şoke etti. Geçtiğimiz yıl 'Eşim çocuğumu göstermiyor' diyerek Esra Erol'a başvuran Yeşim ayrılmayı kabul etmiş, dini nikahlı eşi ve birlikte yaşadığı Ayfer'in resmi nikahının canlı yayında kıyılmasına razı olmuştu. Aradan 1 yıl geçerken Nergiz hem kendi kızının hem de kayınbiraderinin kızının Erdi tarafından kaçırıldığını iddia etti. Eski eş Yeşim ise Erdi'nin tüm eşleriyle aynı evde yaşama planı olduğunu söyledi. Dosya kapanırken Esra Erol'a başvuran Nergiz Hanım, Erdi Harmancı isimli kişinin TikTok üzerinden tanıştığı kızını kaçırdığını iddia edince Erdi Harmancı yeniden güdeme geldi. Peki, Esra Erol Ayfer Erdi olayı ne, Erdi Harmancı kimdir? Nergiz neden bayıldı, Erdi kızı Gamze’yi mi kaçırdı?

Esra Erol Ayfer Erdi olayı ne, Erdi Harmancı kimdir? Nergiz neden bayıldı, Erdi kızı Gamze’yi mi kaçırdı?

Esra Erol'da programına katılan Nergiz Hanım, kızının evli bir adam tarafından kaçırıldığını söyleyerek yardım istedi. Olayın canlı yayında gündeme getirilmesinin ardından evli adamın dini nikahlı bir eşi daha olduğu ortaya çıktı. Peki, Esra Erol Ayfer Erdi olayı ne, Erdi Harmancı kimdir? Nergiz neden bayıldı, Erdi kızı Gamze’yi mi kaçırdı?

ESRA EROL AYFER OLAYI NE?

24 Aralık 2020 tarihinde Esra Erol'da programına çıkan 18 yaşındaki Yeşim, 15 yaşında evlendiği imam nikahlı eşi Erdi'nin 2,5 yaşındaki oğulları Yakup'u kaçırarak kendisine göstermediğini söylemişti.

Hatta eşi Erdi'nin, kendi öz teyzesinin kızı Ayfer ile birliktelik yaşadığını ve bu birliktelikten iki çocuklarının olduğunu söyleyen Yeşim, Erdi'den çocuğunu gözyaşları içinde istemişti.

Erdi ise yayına çıkarak "Yeşim başka biriyle resmi nikah kıydı. Madem ben onu dövdüm, niye başkasıyla evlendi?" diyerek kadınları aşağılayan cümleler kurarak Esra Erol'un sabrını baya bi' zorlamıştı.

Ayfer ise yayına bağlanıp "Yeşim yalan konuşuyor. Ben Erdi ile evliyken -imam nikahlı- kocamın kanına girdi, yuvamı yıkmaya çalıştı. Neden resmi nikah kıymadan çocuk yaptın, hadi çocuk yaptın neden başkasıyla resmi nikah kıydın?" sorusuyla stüdyoda buz kestirirken Yeşim'in "Sen de resmi nikahlı evli değilsin, neden iki çocuk yaptın o zaman?" sorusuyla ortalık karışmıştı.

Haberin Devamı

Erdi ve Ayfer yayına birlikte katılıp birbirlerine olan aşklarını tüm Türkiye'ye ilan etmişlerdi. Bu süreçte Erdi ile Yeşim'in arasındaki bağ tamamen koparken Erdi, Ayfer ile resmi nikah kıymak istediğini söylemişti.

8 Ocak 2021'de Erdi ve Ayfer'in resmi nikahı Esra Erol'da programında kıyıldı. Esra Erol ve ekibi ikiliye bir ömür boyu mutluluklar dileyip dosyayı kapatmıştı.

Geçtiğimiz günlerde kayıp olan kızı Gamze'yi aramak için Esra Erol'a başvuran Nergiz Hanım, Erdi Harmancı isimli kişinin TikTok üzerinden tanıştığı kızını kaçırdığı iddiasıyla gündeme bomba gibi düştü.

Nergiz Hanım'ın iddiaları bu kadarla da sınırlı değil tabii ki! Nergiz Hanım'ın söylediğine göre bu Erdi, daha önce de Gamze'nin amcasının kızı olan Cansu'yu kandırıp kaçırmış!

Haberin Devamı

"Kızım ve Erdi TikTok diye bir yerde tanışmışlar. Erdi kızıma 'Eğer benimle gelmezsen fotoğraflarını yayarım, abini, anneni, babanı öldürürüm' diye tehdit etmiş. Kızım tehdit altında ve tehlikede." diyen Nergiz Hanım, yayına bağlanan kızı Gamze tarafından yalanlandı. Gamze yayına bağlanıp "Ben isteğimle kaçtım, Erdi beni tehdit etmiyor. Ayrıca Erdi'nin evli olduğunu da biliyorum." dedi.

7 ay önce Erdi'den şikayetçi olduğu öğrenilen Gamze, "Erdi'nin eşi ve annem yalan söylüyor. Erdi çok iyi bir insan bana veya başkasına bir zararı dokunmaz." dedi.

Yaşananların ardından adeta dosta düşmana gövde gösterisi yaparcasına TikTok'ta canlı yayın açan ikili, baklava yiyip hem Nergiz ile hem de Ayfer ile resmen dalga geçti!

Erdi'nin eşi Ayfer "Kocam Erdi hem Cansu'yu hem de Gamze'yi kaçırdı." derken Erdi "Ben Cansu'yu kaçırmadım" demekle yetindi. Birbirlerine hakaret yağdıran çift, stüdyoda tansiyonu yükseltirken Ayfer "Sen daha çocuklarına ilgili değilsin, elin kızı benden, çocuklarından daha mı kıymetli? Ne kirayı ne de faturaları ödeyemiyoruz, çocuklarım perişan. Gelin görün ne şartlarda çocuklarımı büyütmeye çalıştığımı. Ayrıca babası beni arayıp 'Yayına çıkma' diye tehdit etti." diyerek isyan etti.

Haberin Devamı

Yayının sonuna doğru sizlere içeriğimizin başında bahsettiğimiz Yeşim telefonla bağlandı. Ayfer'e "Bak ne oldu 'Resmi nikah istiyorum' diye ağlıyordun. Resmi nikah sana ne kazandırdı?" dedi. Esra Erol ise "Resmi nikah ona çok şey kazandırdı. Mesela kanun önünde hakları olacak" diye Yeşim'e tepki gösterdi.

Ayrıca Yeşim, Erdi'nin kendisini arayıp "Gamze'yi kaçırdım. Yeni evimiz büyük ve geniş. İstersen gel bizimle kal. Hep birlikte yaşayalım." dediğini iddia edince başta stüdyodakiler dahil olmak üzere ekran başında izleyen bizler bile neye uğradığımızı şaşırdık...

Valla ne diyelim bilemedik, şok içinde olanları izliyoruz... Hal böyleyken yorumu size bırakmaktan başka çaremiz kalmıyor... Yorumlarda buluşalım...

Haberin Devamı