Renkli

Renkli

Son dakika renkli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan renkli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını renkli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Renkli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan renkli gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.747 renkli haberi bulunmuştur. Tüm renkli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eurovision 2024 hangi ülkede ve ne zaman düzenlenecek? Eurovision 2024 hangi kanalda yayınlanacak?
Eurovision 2024 hangi ülkede ve ne zaman düzenlenecek? Eurovision 2024 hangi kanalda yayınlanacak? Renkli sahne şovları ve hafızalarda yer alan şarkılarıyla Eurovision 2024 başlıyor. Eski ihtişamının olmadığı düşünülen şarkı yarışmasında ülkeler bu önemli organizasyonda yer alıyor. 2023 Eurovision, İngiltere'de düzenlenmiş ve Loreen isimli şarkıcı ülkesi İsveç adına kazanmıştı. Yarışmayı iki kez kazanan ilk kadın olmuştu. İlk yarı finalin 7 Mayıs 2024 günü gerçekleceşeği Eurovision 2024'te final 11 Mayıs'ta yapılacak. Peki Eurovision 2024 hangi ülkede ne zaman düzenlenecek? Eurovision 2024 hangi kanalda yayınlanacak?
6.05.2024 Yaşam
Öğrenciler ‘Medeniyetler Buluşması’ etkinliği yaptı! Renkli halk oyunları gösterisi sergilendi
Öğrenciler ‘Medeniyetler Buluşması’ etkinliği yaptı! Renkli halk oyunları gösterisi sergilendi ‘Medeniyetler Buluşması’ etkinliğinde dünyayı tanıtmayı amaçlayan Mektebim Koleji, Kahraman Mektepliler Projesi bu yıl Forte Kültür Sanat Akademi ve Silivri Belediyesi ortaklığıyla ikinci kez yapıldı. Projenin gala gecesinde Sırbistan, Bulgaristan ve Türkiye’den katılım sağlayan yaklaşık 400 öğrenci dansları ve yöresel oyunları ile renkli görüntüler objektiflere yakalandı.
3.05.2024 Gündem
Sıcaklıkların artmasıyla vakalar görülmeye başlandı! Kırsal alanlarda yaşayanlara dikkat
Sıcaklıkların artmasıyla vakalar görülmeye başlandı! Kırsal alanlarda yaşayanlara dikkat Havaların ısınmasıyla birçok ilde Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarında artış yaşandığını ifade eden Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Güler Delibalta, kırsal alanlarda dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Delibalta, “Kırım Kongo Kanamalı Ateşi’ne neden olan keneler kırsal kesimlerde daha fazla risk oluşturuyor" dedi.
3.05.2024 Gündem
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalı 'Portakal Çiçeği'ne 1.5 milyon kişi katıldı! ' Özgür ruhların başkentinde gerçek medeniyete ulaşıyoruz'
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalı 'Portakal Çiçeği'ne 1.5 milyon kişi katıldı! ' Özgür ruhların başkentinde gerçek medeniyete ulaşıyoruz' Adana’da bu yıl 12’nci kez düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’ bu yıl 1,5 milyon kişiyi ağırlayarak kendi rekorunu kırdı. Karnaval boyunca yüzlerce etkinlik gösteriler, konser ve söyleşiler düzenlenirken birçok sanatçı da burada sahne aldı. Birbirinden renkli görüntülerin oluştuğu karnavalda coşku tüm şehirde hissedildi.
29.04.2024 Adana
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı Türkiye'de Renault markası altında yeni Renault Duster'ı tanıtan Renault Duster tanıtım lansmanında konuşan Mais Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretileceğini söyledi. Çağdaş, "Dacia Duster modeliyle efsaneler oluşturduk Türkiye'de" dedi.
26.04.2024 Gündem
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar çıktı!
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar çıktı! İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı davasında Ahlam Albashır “Devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmak “ ve 6 kişiye karşı “Kasten öldürme” suçlarından 7 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Albashır'a ayrıca diğer suçlardan bin 794 yıla kadar hapis cezası verildi
26.04.2024 Gündem
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı TÜİK verilerine göre Mart ayında 226 bin 617 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
25.04.2024 Ekonomi
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
23.04.2024 İddaa
23 Nisan tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor! İşte renkli görüntüler
23 Nisan tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor! İşte renkli görüntüler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü tüm yurtta coşku ile kutlanıyor. Çocuklar 23 Nisan etkinlikleri ile eğlenirken ortaya renkli manzaralar çıktı.
23.04.2024 Gündem
Zeydan Karalar makamını minik Ata Ergül’e teslim etti! Eğlence kompleksi istedi
Zeydan Karalar makamını minik Ata Ergül’e teslim etti! Eğlence kompleksi istedi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, törenin ardından belediye binasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Cebesoy İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencisi Ata Kemal Ergül’e teslim etti.
23.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'ında Murat Boz muhteşem bir gece yaşattı
Portakal Çiçeği Karnavalı'ında Murat Boz muhteşem bir gece yaşattı Türkiye Kültür Yolu Festivaline dahil edilen ve bu yıl 12. kez düzenlenen Adana Portakal Çiçeği Karnavalı’da dün gece Murat Boz müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Karnavalın merkezi konser alanı Merkez Parkta sahne alan Türk pop müziğinin sevilen ismi Murat Boz, yüzbinlerce hayranını coşturdu.
23.04.2024 Adana
Survivor birleşme partisinde eğlenceli anlar: Şarkı yarışmasını kim kazandı?
Survivor birleşme partisinde eğlenceli anlar: Şarkı yarışmasını kim kazandı? Survivor All Star'da 'Birleşme Partisi' renkli anlara sahne oldu. Yarışmacılar seçtikleri şarkıları söylerken, Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumladı. Yarışmacıların öncesinde temizlenip yeni kıyafetler giydiği ve doyasıya yemekler yediği yarışmada şarkılar söylenip eğlenildi. Şarkıcı Demet Akalın'ın konuk olduğu gecede şarkı yarışması düzenlendi ve kazanan jürilerin verdiği oy sonucunda belli oldu. Peki, Survivor birleşme partisi şarkı yarışmasını kim kazandı, birinci kim oldu?
22.04.2024 Magazin
Ünlü oyuncu karnavala geldi: Nehir üzerinde voleybol oynadı
Ünlü oyuncu karnavala geldi: Nehir üzerinde voleybol oynadı Ülkemizin dünya çapında tanınan ve sevilen başarılı oyuncularından Melis Sezen, karnaval dolayısıyla geldiği Adana'da Seyhan nehri üzerinde voleybol oynadı.
21.04.2024 Adana
Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı! İzleyenler büyülendi
Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı! İzleyenler büyülendi Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı. Belediyenin kreşlerinde eğitim gören minik öğrenciler, düzenlenen görkemli etkinliklerle Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha ölümsüzleştirdi.
22.04.2024 Adana
Binlerce kişi korteje akın etti! Türkiye'de karnaval heyecanı
Binlerce kişi korteje akın etti! Türkiye'de karnaval heyecanı Adana’da bu yıl 12’ncisi düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı’nın kortejine binlerce kişi katıldı ve kortej renkli görüntülere sahne oldu.
22.04.2024 Adana
Adana'da Portakal Çiçeği Festivali'nde binlerce kişinin katıldığı kortej renkli görüntüler oluşturdu
Adana'da Portakal Çiçeği Festivali'nde binlerce kişinin katıldığı kortej renkli görüntüler oluşturdu Adana'da 12'ncisi düzenlenen Portakal Çiçeği Festivali kortejinde binlerce kişi yürüdü. Rengarenk görüntülere sahne olan yürüyüşte vatandaşlar gönlünce eğlendi.
20.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'nın kortej rotası belli oldu
Portakal Çiçeği Karnavalı'nın kortej rotası belli oldu Adana'da, bu yıl 12. kez "Nisan'da Adana'da" temasıyla düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kortej yürüyüş rotası belli oldu.
20.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'ndan rengarenk görüntüler! Rio'yu aratmadı
Portakal Çiçeği Karnavalı'ndan rengarenk görüntüler! Rio'yu aratmadı Adana’da bu sene 12’ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı renkli görüntüleri sahne olmaya devam ediyor. Karnavalda kimisi yöresel kıyafetler kimisi de kral kostümüyle dolaşıyor.
19.04.2024 Adana
Saçlarını rengarenk boyayanlar dikkat! Kimyasalı saç derisi için büyük risk
Saçlarını rengarenk boyayanlar dikkat! Kimyasalı saç derisi için büyük risk Pembesinden moruna canlı renk seçenekleriyle çocuk ve ergenlerin de yoğun biçimde kullandıkları bu ürünler uzmanlara göre ister doğal ister kimyasal içerikli olsun sağlık açısından büyük risk yaratıyor.
18.04.2024 Gündem
Adana’da karnaval coşkusu! Rengarenk görüntüler ortaya çıktı
Adana’da karnaval coşkusu! Rengarenk görüntüler ortaya çıktı Portakal çiçeği kokusunun insanlar üzerinde yarattığı mutluluk, heyecan, sevgi ve aşk duygusunu tüm Türkiye’nin yaşaması fikriyle ortaya çıkan Portakal Çiçeği Karnavalı renkli görüntülerle başladı.
16.04.2024 Adana
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor? Adana'da, bu yıl 12. kez "Nisan'da Adana'da" temasıyla düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, kortej yürüyüşü ve açılış töreniyle başladı. Peki, Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
14.04.2024 Adana
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, 13 Nisan’da ilk ayağı olan Adana’da çeşitli etkinliklerle başlayıp, her yaştan katılımcıya hitap edecek etkinleriyle 21 Nisan’a kadar sürecek. Festival kapsamına dahil edilen 12’nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı ile 30’dan fazla noktada konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinlikler düzenlenecek.
11.04.2024 Adana
Adanalı Örümcek Adam davul çalarak vatandaşları sahura kaldırdı! Gören şaşkına döndü
Adanalı Örümcek Adam davul çalarak vatandaşları sahura kaldırdı! Gören şaşkına döndü Adana'da 'Örümcek Adam' kostümü giyen bir kişi davul çalarak sahurda vatandaşları kaldırdı. Sahurda davul sesine uyanıp Örümcek Adam'ı gören vatandaşlar şaşkınlık yaşadı.
9.04.2024 Adana
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
Yıldız Çağrı Atiksoy'dan doğum günü ve baby shower partisi!
Yıldız Çağrı Atiksoy'dan doğum günü ve baby shower partisi! Oyuncu çift Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıllık ilişkinin ardından Eylül 2022'de hayatlarını birleştirmişti. Geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyuran ikiliden Atiksoy, dün 38'inci yaşına girdi. Ünlü isim, doğum günü kutlamasıyla beraber baby shower partisi de düzenledi.
2.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Renkli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki renkli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.