Putin Kanser

Putin Kanser

Son dakika putin kanser haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan putin kanser ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını putin kanser haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Putin Kanser

haberleri sayfasında son dakika yaşanan putin kanser gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 putin kanser haberi bulunmuştur. Tüm putin kanser haberleri aşağıda listelenmiştir.
Putin'in hastalığı hakkında flaş iddia: Hayattayken kendini mumyalamaya çalışıyor...
Putin'in hastalığı hakkında flaş iddia: Hayattayken kendini mumyalamaya çalışıyor... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sağlık durumu hakkında savaş başladığından bu yana birçok haber yapıldı. Kimi zaman kanser olduğu söylenen liderin kimi zaman da farklı hastalıklardan muzdarip olduğu iddia edildi. Ancak bazı uzmanlar gerçeğin çok daha farklı olduğunu söylüyor.
17.06.2022 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Putin için flaş sözler! Sergey Lavrov sağlık durumunu açıkladı...
Rusya Devlet Başkanı Putin için flaş sözler! Sergey Lavrov sağlık durumunu açıkladı... Ukrayna'daki Rus işgali 24 Şubat'tan beri sürüyor. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Fransız televizyonu TF1'e verdiği mülakatta, Ukrayna'nın Donbas bölgesinin 'özgürleştirilmesinin' Moskova için koşulsuz bir öncelik olduğunu söyledi. Lavrov, Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık durumu ile ilgili de flaş açıklamalarda bulundu.
30.05.2022 Dünya
Putin hakkında 'çok gizli bilgiler' ifşa oldu! 'En az bir kaç yılı daha var' deyip açıkladı: Suikast, kanser, ameliyat...
Putin hakkında 'çok gizli bilgiler' ifşa oldu! 'En az bir kaç yılı daha var' deyip açıkladı: Suikast, kanser, ameliyat... Rusya’nın Ukrayna’yı işgali sürerken, gizli bilgiler art arda ifşa oldu. Ukrayna'dan üst düzey bir istihbarat yetkilisi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e 2 ay önce suikast düzenlendiğini ve başarısız olduğunu iddia etti. Batı medyasının iddiasına göre ise Putin, kanser dolayısıyla gizli bir operasyon geçirdi.
24.05.2022 Dünya
Putin kan kanserine yakalandı! Şoke eden iddia
Putin kan kanserine yakalandı! Şoke eden iddia Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yakın bağları olan bir oligarka ait ses kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlarda Rus oligark Batılı iş ortağına, Putin'in kan kanseri olduğunu söylerken duyuldu. Bununla birlikte, Putin son zamanlarında çekilen fotoğraf ve videolarında kontrolsüz br şekilde titrerken ve sürekli olarak bir yere tutunma ihtiyacı duyarken görüldü.
17.05.2022 Dünya
Rus Oligark Putin'in nasıl öleceğini açıkladı: Hepimiz bunu umuyoruz!
Rus Oligark Putin'in nasıl öleceğini açıkladı: Hepimiz bunu umuyoruz! Ukrayna ve Rusya arasında devam eden savaşın 80’inci gününe girildi. İşgalin ilk gününden beri verdiği kararlar ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin bu kez de sağlığıyla ilgili olarak manşetlere taşındı. Basının eline geçen ses kayıtlarında söylenenler adeta duyanı şaşkına çevirdi…
14.05.2022 Dünya
Ukrayna'nın Lviv kentine giden Angeline Jolie siren seslerini duyunca kaçtı!
Ukrayna'nın Lviv kentine giden Angeline Jolie siren seslerini duyunca kaçtı! Ukrayna savaşı tüm şiddetiyle devam ederken Rusya'dan gelen nükleer tehdit tüm dünyayı dehşete düşürdü. Rus şahinler, devlet televizyonunda infografikle Rus nükleer füzelerinin 200 saniyede Avrupa’yı yerle bir edebileceği tehdidinde bulundu. Milletler İyi Niyet Elçisi ünlü aktris Angelina Jolie, Ukrayna'nın Lviv kentini ziyaret ettiği sırada yaklaşan bir roket saldırısı nedeniyle hızla bölgeden kaçtı. Bölge Valisi Kozytsky, "Kimse onun gerçekten o olmadığına inanmadı" dedi. Rusya Devlet Başkanı ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Kremlin kaynaklı haberlere göre, Putin, kanser ameliyatı geçirecek. Rus lider bu süreçte koltuğunu ise adı komplo teorileri ile anılan bir isme emanet edecek. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile Kiev'de görüştü. Rus ordusunun son olarak Ukrayna'nın Donetsk bölgesine düzenlediği saldırıda, 4'ü çocuk 9 sivil yaralandı.
1.05.2022 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’den ‘Hasta değilim’ pozu! 24 saat içinde iki ayrı görüntü...
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’den ‘Hasta değilim’ pozu! 24 saat içinde iki ayrı görüntü... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta yaşananlar tüm dünyanın dikkatini çekerken Rusya lideri Putinin son görüntüleri merak konusu oldu. Kremlin’in perşembe günü yayınladığı Putin-Şoygu videosunun ‘ikisi de hasta’ söylentilerine yol açmasının ardından dün yeni Putin görüntüleri yayınlandı. Önceki gün oturuşundan nefes alışına kadar fiziki durumu tartışma konusu olan Vladimir Putin, dün sağlıklı ve dinç bir görüntü sundu.
23.04.2022 Dünya
Putin'in son görüntüsü dünya gündemine bomba gibi düştü! Söylentilerin kanıtı gibi...
Putin'in son görüntüsü dünya gündemine bomba gibi düştü! Söylentilerin kanıtı gibi... Ukrayna-Rusya savaşında kritik gelişmeler yaşanıyor. Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun açıklamalarından sonra gözler Mariupol şehrinde. Şehirdeki önemli endüstriyel tesislerin ve sivillerin durumu endişe yaratırken Savunma Bakanını başarısından dolayı kutlayan Putin’in fotoğrafı da tartışma yarattı. Fotoğraftaki detayları inceleyen uzmanlar kritik gerçeği işaret etti…
22.04.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'da ikili görüşmelerde bulundu. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ege'yi barış ve işbirliği denizi haline getirelim istiyoruz. Türkiye ve Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla dünyaya örnek olalım arzusundayız" ifadelerine yer verdi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
8.12.2023 Gündem
İnternette sözde şifacılar! Okuyup üfleyip böyle dolandırıyorlar, ayda 1 milyon kazanç
İnternette sözde şifacılar! Okuyup üfleyip böyle dolandırıyorlar, ayda 1 milyon kazanç Kendilerini büyücü, hoca ya da medyum olarak tanıtıyorlar. Teknolojik imkânları kullanarak internet dünyasında, 700 ile 4500 lira karşılığında inanç istismarına devam ediyorlar. Dijital üfürükçülerle yazıştık. ‘Eski sevgiliyi geri döndürmek’ için yapacağı muska için 1200 lira, ‘kaynana dilini bağlamak’ için ise 4500 lira istedi.
16.09.2023 Yaşam
Yeni salgın Polonya'da yayılıyor! Hasta sayısı 150'ye yükseldi
Yeni salgın Polonya'da yayılıyor! Hasta sayısı 150'ye yükseldi Yeni salgın ülkede yayılıyor. Polonya’nın güneydoğusunda yayılan lejyoner hastalığı nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 14’e yükseldi.
29.08.2023 Dünya
Ünlü isme yöneltilen suçlamalar tüm dünyada şok etkisi yarattı! Fuhuş, istismar ve insan kaçakçılığı
Ünlü isme yöneltilen suçlamalar tüm dünyada şok etkisi yarattı! Fuhuş, istismar ve insan kaçakçılığı Ünlü eski boksör Andrew Tate'in evine düzenlenen baskın ve kendisine yöneltilen suçlamalar şok etkisi yarattı. Tate, insan kaçakçılığı, fuhuş ve istismardan suçlanırken, evinde zorla yetişkin filmi çekmek için kadınları hapsettiği iddia ediliyor. Tate, hakkında ortaya atılan 'akciğer kanseri' iddialarına açıklama yaptı.
6.03.2023 Dünya
Vladimir Putin öldü mü? Ukrayna lideri Zelenskiy'den 'Putin öldü' iddiası!
Vladimir Putin öldü mü? Ukrayna lideri Zelenskiy'den 'Putin öldü' iddiası! Putin öldü mü? sorusuna Ukrayna lideri Zelenskiy'den 'Putin öldü' iddiası sonrası yoğun bir şekilde yanıt aranmaya başlandı. Ukrayna lideri Zelenski, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in hastalık nedeniyle hayatını kaybettiğini öne sürdü. Zelenski, Putin'in kanser hastası olduğunu ve televizyonlarda görünen kişinin dublör olduğunu söyledi.
21.01.2023 Dünya
Erdoğan'dan 'başörtüsü teklifi' açıklaması: Meclis üzerine düşeni yapmazsa millet kararını verir
Erdoğan'dan 'başörtüsü teklifi' açıklaması: Meclis üzerine düşeni yapmazsa millet kararını verir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Uluslararası Ombudsmanlık Konferansı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan konuşmasında Avrupa'ya terör tepkisi göstererek, "Bugün NATO'da veya BM çatısı altında beraber olduğumuz bazı ülkeler, haydutların sığınağı haline dönüşmüştür. Terör suçlularının hesap vermesi hususunda maalesef hiçbir çaba harcanmıyor. Meclisimizi ve Cumhurbaşkanlığı binasını bombalayan FETÖ elebaşı ABD'den örgütünü yönetmeye devam edebiliyor." dedi. Erdoğan başörtüsüne teklifi hakkında 'Meclis üzerine düşeni getirmezse, son kararı milletimizin kendisi verecektir. Hangi siyasi partiden olursa olsun hiçbir vekilimizin böyle ağır bir vebalin altına girmeyeceğini düşünüyorum' dedi.
11.01.2023 Gündem
Dünyanın gözü tarihi zirvedeydi! Putin'in görüntüsü sosyal medyanın bir numaralı gündemi oldu...
Dünyanın gözü tarihi zirvedeydi! Putin'in görüntüsü sosyal medyanın bir numaralı gündemi oldu... İran'daki tarihi zirve için Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Reisi ile bir araya geldi. Putin'in İran'a indiği anlara ait görüntüler dünyanın gündemine oturdu. İngiliz basını Putin'in topallayarak yürüdüğünü iddia ederken o anlar sosyal medyanın da bir numaralı gündemi haline geldi.
20.07.2022 Dünya
Ünlü İtalyan doktor Paolo Macchiarini herkesi aldatmış! Ordulu Yeşim de bu skandalın kurbanı olmuştu...
Ünlü İtalyan doktor Paolo Macchiarini herkesi aldatmış! Ordulu Yeşim de bu skandalın kurbanı olmuştu... Bilim dünyasında çığır açan, adeta mucizeler gerçekleştiren benzersiz yeteneklere sahip bir cerrah... Kırlaşmış saçları, kocaman gülümsemesi, beyaz önlüğü ve yakışıklı yüzüyle fotoğrafı bile güven veriyor. Daha doğrusu güven veriyor-du. Ta ki herkesi kandırmayı başarmış bir dolandırıcı olduğu anlaşılana kadar... "Nasıl yani?" dediğinizi duyar gibiyiz. En baştan başlayalım!
13.07.2022 Dünya
Ukrayna istihbarat şefi dünyaya duyurdu: İşte Putin'in kalan ömrü...
Ukrayna istihbarat şefi dünyaya duyurdu: İşte Putin'in kalan ömrü... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş tüm şiddetiyle sürerken Putin'in sağlık durumuna ilişkin Kiev'den flaş bir açıklama geldi. Kremlin Sözcüsü Peskov ise Putin'in gece yarısında Kremlin'e gittiği anlar ile ilgili ilk defa konuştu.
27.06.2022 Dünya
Lejyon ve sabotaj birliklerinden Rusya'ya ağır darbe! Ukrayna tarafından kahraman ilan edildiler...
Lejyon ve sabotaj birliklerinden Rusya'ya ağır darbe! Ukrayna tarafından kahraman ilan edildiler... Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaş tüm şiddetiyle devam ederken cepheden dikkat çeken haberler gelmeye devam ediyor. Ukrayna ordusu bünyesinde yer alan lejyon tabiri caizse Rusya'yı kendi silahı ile vuruyor. Rus ordusuna karşı verdiği mücadele sonrası 'kahraman' ilan edilen askerler ilk defa konuştu.
16.06.2022 Dünya
Rus ajanı açıkladı! Putin doktorsuz gezemiyor, ciddi şekilde kötüleşti...
Rus ajanı açıkladı! Putin doktorsuz gezemiyor, ciddi şekilde kötüleşti... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken, Putin hakkında ortaya atılan iddialara bir yenisi daha eklendi. Durumunun ağır olduğu belirtilirken, yerine geçecek isimler şimdiden hazırlık yapmaya başladı. Adı açıklanmayan bir Rus ajan, doktorların Putin'e biçtiği ömrü İngiliz basınına açıkladı.
29.05.2022 Dünya
Ukrayna'da acılar dinmiyor, dehşete düşüren gerçek! 200 ceset çıkarıldı!
Ukrayna'da acılar dinmiyor, dehşete düşüren gerçek! 200 ceset çıkarıldı! Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı savaşın 3 ayı geride kalırken, Ukraynalı yetkililer, liman kenti Mariupol'deki bir apartmanın enkazını kazan işçilerin bodrum katında 200 ceset bulduğunu ve savaşın en kötü acılarından bazılarının yaşandığı harap şehirde daha fazla dehşetin gün yüzüne çıktığını duyurdu. Diğer taraftan, Rusya'nın ayrılıkçıların elindeki Donbas'ta saldırılarını yoğunlaştırdığı belirtildi.
25.05.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında yeni gelişmeler... Rusya yerle bir etti, saldırı bilançosu şoke etti!
Rusya-Ukrayna savaşında yeni gelişmeler... Rusya yerle bir etti, saldırı bilançosu şoke etti! Rusya-Ukrayna savaşının 18'inci gününde bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Rus güçleri bugün Lviv kentini hedef aldı. Ülkenin batısında yer alan ve çatışmaların yoğun yaşandığı sivillerin akın ettiği kent Rus füzelerinin hedefi oldu. Ülkenin Sovyetler Birliği'nden ayrılmasının en güçlü destekçileri arasında yer alan Lviv'in yanı sıra Ukrayna'nın Uluslararası Barış ve Güvenlik Merkezi'ne de saldırı düzenlendi. Ukrayna tesise 8 füze gönderildiğini açıkladı. Saldırıda 35 kişi hayatını kaybetti.
13.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü...
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü... Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan kanlı savaşta 15. güne girildi. Bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna, Mariupol çocuk hastanesine yapılan saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu üç kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. IMF, Ukrayna'ya 1.4 milyar dolar tutarındaki acil durum finansmanını onaylarken ABD'den korkunç bir uyarı geldi.. Kiev yakınlarına kadar gelen Rus konvoyu ise göstere göstere pusuya düşürüldü.
10.03.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı'ya sert tepki: Nerede bu gücü elinde bulundurduğunu söyleyen ülkeler?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı'ya sert tepki: Nerede bu gücü elinde bulundurduğunu söyleyen ülkeler? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "Ukrayna’nın sahipsiz bırakılması gibi Rus halkına, Rus edebiyatına, öğrencilerine, sanatçılarına yönelik cadı avını andıran uygulamaları da kabul etmiyoruz. Almanya’da filarmoni orkestrası şefi Putin’in arkadaşı diye görevine son veriliyor. Böyle saçmalık olur mu?” dedi.
9.03.2022 Siyaset
Nükleer bomba nedir? Nükleer bombanın etkisi nedir? Nükleer bombalar ilk ne zaman kullanıldı?
Nükleer bomba nedir? Nükleer bombanın etkisi nedir? Nükleer bombalar ilk ne zaman kullanıldı? Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin emir erdi. Putin’in Rus ordusunun nükleer caydırıcı güçlerini özel savaş görevi durumuna geçirmesi emri vermesi, gözleri Rusya’nın nükleer silahları ve hipersonik füzelerine çevirdi. Pek çok kişi nükleer bombanın etkilerini ve olası sonuçlarını araştırıyor. Peki, Nükleer bomba nedir? Nükleer bombanın etkisi nedir? Nükleer bombalar ilk ne zaman kullanıldı? Nükleer bombanın etki çapı ne? Nükleer silah etkisi ne? Nükleer bombalar kullanılırsa ne olur? İşte nükleer bombanın etkilerini ve olası sonuçları…
28.02.2022 Dünya
Putin kimdir? Vladimir Putin kaç yaşında? Putin kaç yıldır başkan? Putin ne zaman geldi? İşte bilinmeyen yönleriyle Putin’in hayatı!
Putin kimdir? Vladimir Putin kaç yaşında? Putin kaç yıldır başkan? Putin ne zaman geldi? İşte bilinmeyen yönleriyle Putin’in hayatı! Tüm dünya Vladimir Putin’i konuşuyor! Rusya-Ukrayna krizi ile birlikte pek çok kişinin merak ettiği isimlerin başında gelen Putin son 20 yıla damga vuran siyasetçilerin başında geliyor. Tüm dünyanın gözü Rusya – Ukrayna gerilimine çevrilirken, Putin’in hayatı da en çok merak edilen konuların başında geliyor. Peki, Putin kimdir? Vladimir Putin kaç yaşında? Putin ne zaman geldi? Putin kaç yıldır başkan? İşte Putin’in hayatı!
24.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Putin Kanser ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki putin kanser haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.