Puro

Puro

Son dakika puro haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan puro ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını puro haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Puro

haberleri sayfasında son dakika yaşanan puro gelişmeleri de dahil olmak üzere 291 puro haberi bulunmuştur. Tüm puro haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sigara paketlerinde yeni dönem! Artık fiyatı da yazacak
Sigara paketlerinde yeni dönem! Artık fiyatı da yazacak Sigara, puro, sigarillo, nargilelik tütün gibi tütün mamüllerinin üretimi ve ticaretini düzenleyen yönetmelikte değişikliğe gidiliyor.
16.03.2024 Ekonomi
81 ilde 'Sis' Operasyonu: 37 milyon TL'lik vergi kaybı engellendi
81 ilde 'Sis' Operasyonu: 37 milyon TL'lik vergi kaybı engellendi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 İlde Yasa Dışı Tütün Mamulü Üretimi ve Satışı yapanlara yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen "SİS-2 Operasyonlarında" 457 şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapıldığını duyurarak "37 milyon TL'lik vergi kaybı engellendi" dedi.
23.12.2023 Gündem
Yurt genelinde 'Sis' operasyonu: 370 gözaltı!
Yurt genelinde 'Sis' operasyonu: 370 gözaltı! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yasa dışı tütün mamulü üretimi yapan suç örgütü üyelerine karşı “Sis Operasyonu” düzenlendiğini açıkladı. Yerlikaya, ülke genelinde eş zamanlı olarak gerçekleşen operasyonda 672 yere baskın yapıldığını, 370 şahsın gözaltına alındığını bildirdi.
28.09.2023 Gündem
İstanbul'da kaçak sigara operasyonu
İstanbul'da kaçak sigara operasyonu İstanbul'da kaçak sigara ve tütün satanlara yönelik düzenlenen operasyonlarda 5 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin iş yeri ve depo olarak kullandıkları adreslerde yapılan aramalarda 17 bin 206 paket kaçak sigara ele geçirildi.
5.11.2022 Yaşam
Emniyet'ten "Nefes 2" operasyonu: 309 gözaltı
Emniyet'ten "Nefes 2" operasyonu: 309 gözaltı Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde yasa dışı tütün mamulü ve makaron satışı yapan kişilere yönelik düzenlenen “Nefes-2” isimli operasyonda 309 kişi gözaltına alındı.
27.10.2022 Gündem
Nefes-2 Operasyonu başladı
Nefes-2 Operasyonu başladı Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı bandrolsüz olarak yasa dışı şekilde tütün mamulü ve makaron satışı yapan suç gruplarına yönelik 7 ilde Nefes-2 Operasyonu başlattı. 9 suç grubuna yönelik başlatılan operasyonda 198 şüpheli hakkında gözaltı kararı bulunuyor.
26.10.2022 Gündem
Akciğer kanseri belirtileri ne? Akciğer kanseri neden olur?
Akciğer kanseri belirtileri ne? Akciğer kanseri neden olur? İkinci en yaygın kanser türlerinden olan akciğer kanseri erken evlerde belirgin semptomlar göstermiyor. En önemli nedeninin sigara olarak gösterildiği akciğer kanserinde sigara içenlerin yakalanma riski içmeyenlere göre 23 kat fazla olduğu saptanmıştır. Peki, Akciğer kanseri belirtileri ne? Akciğer kanseri neden olur? Akciğer kanserinin ilk belirtisi nedir? Akciğer kanseri tedavisi nasıldır? İşte bilmeniz gerekenler…
15.10.2022 Sağlık
Sınır kapılarında kaçakçılığa geçit yok
Sınır kapılarında kaçakçılığa geçit yok Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğüne bağlı sınır kapılarında son 3 ayda 72 kaçakçılık olayında 15 milyon 305 bin 232 TL gümrük kaçağı eşya ele geçirildi.
22.09.2022 Yaşam
İzmir'de 100 milyon TL'lik kaçakçılık operasyonu
İzmir'de 100 milyon TL'lik kaçakçılık operasyonu İzmir'de, son 2 haftada polis ekiplerince düzenlenen operasyonlarda, piyasa değeri yaklaşık 100 milyon TL olan gümrük kaçağı ürünler ele geçirildi.
8.07.2022 Yaşam
İzmir'de 100 milyon TL'lik kaçakçılık operasyonu
İzmir'de 100 milyon TL'lik kaçakçılık operasyonu İzmir'de, son 2 haftada polis ekiplerince düzenlenen operasyonlarda, piyasa değeri yaklaşık 100 milyon TL olan gümrük kaçağı ürünler ele geçirildi.
8.07.2022 Gündem
"Nefes" operasyonu: 57.632.160 adet makaron ele geçirildi
"Nefes" operasyonu: 57.632.160 adet makaron ele geçirildi Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde yasa dışı tütün mamulü ve makaron satışı yapanlara yönelik 05.07.2022 Salı günü eş zamanlı “NEFES” kod isimli operasyon gerçekleştirilmiştir
5.07.2022 Gündem
Uyuşturucuyu bir kez deneyenlerin yüzde 70’i bağımlı oluyor
Uyuşturucuyu bir kez deneyenlerin yüzde 70’i bağımlı oluyor Özellikle son dönemlerde dijital mecralardaki içeriklerde “uyuşturucu” maddelerin normal bir şeymiş gibi lanse edilmeye çalışıldığını vurgulayan Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, “Bazen çok kötü örnekler oluyor. Ekranda ve sosyal medyada görüyorsunuz. Sanki uyuşturucu kullanılabilir, standart bir şey gibi insanlara gösterilmeye çalışılıyor. Oysaki öyle değil. Uyuşturucuyu bir kez deneyenlerin yüzde 70’i bağımlı oluyor” dedi.
26.06.2022 Sağlık
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile genelge! Resmen harekete geçildi, polis ve jandarma...
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile genelge! Resmen harekete geçildi, polis ve jandarma... İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ve Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı 61 bin 45 personelin katılımıyla, yurt genelinde 'Güvenli Eğitim' uygulaması yapıldı.
14.06.2022 Gündem
Nargile için düzenleme mi geliyor? Nargile yasaklanıyor mu? İşte Erdoğan’ın nargile açıklaması!
Nargile için düzenleme mi geliyor? Nargile yasaklanıyor mu? İşte Erdoğan’ın nargile açıklaması! Nargile düzenlemesi sinyali! Dünya Tütünsüz Günü’nde gençlerle Beştepe’de buluşan ve soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, nargile düzenlemesi gelebileceğini açıkladı. Peki, Nargile için düzenleme mi geliyor? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları!
31.05.2022 Gündem
Dünya Tütünsüz Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlik buluşmasına damga vuran sözler
Dünya Tütünsüz Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlik buluşmasına damga vuran sözler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Tütünsüz Günü Gençlik Buluşması'nda konuştu. Dünya Tütünsüz Günü için düzenlenen gençlik buluşmasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Ünlü oyuncu Berat Efe Parlar'ın çağrısı buluşmaya damga vurdu. Parlar, yıllar önce ziyaret ettikleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın annesine sigarayı bırakması gerektiğini söylediğini ancak annesinin sigara içmeye devam ettiğini aktardı. Parlar, şu an kanser hastası olan annesine doktorunun ilk sorusunun 'Sigara içiyor musun' olduğunu ve herkese sigaradan uzak durma çağrısı yaptı.
31.05.2022 Siyaset
Seda Sayan'ın yeni eşi Çağlar Ökten aşka geldi!
Seda Sayan'ın yeni eşi Çağlar Ökten aşka geldi! Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük müzisyen sevgilisi Çağlar Ökten ile geçtiğimiz hafta evlendi. Düğüne Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin katılmadı. Bu haberlerle gündemde olan Çağlar Ökten karısı Seda Sayan'ın bir pozunu paylaşarak yaptığı yorumla dikkat çekti.
9.05.2022 Magazin
Sigara içenler her yıl, sigara içmeyen 1.2 milyon kişiyi öldürüyor
Sigara içenler her yıl, sigara içmeyen 1.2 milyon kişiyi öldürüyor 4 Şubat Dünya Kanser Gününde, sigara hala kanserin en önemli sebeplerinden biri olmaya devam ediyor. Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ufuk Yılmaz, dünyada her yıl 8 milyon kişinin hayatını kaybettiğini, bu ölümlerin 7 milyondan fazlasının tütün kaynaklı olduğunu söylerken, dünyada 1,3 milyar kişinin tütün ürünü kullandığını bu kişilerin yüzde 80’inin ise düşük ve orta gelir düzeyine sahip ülkelerde yaşadığına dikkat çekti. Prof. Dr. Yılmaz, “Her yıl 65 bin çocuk pasif tütün dumanı soludukları için hayatını kaybediyor. Bebeklerde de ani ölümler bu nedenle artmaktadır” dedi.
4.02.2022 Sağlık
Dünya gündemine bomba gibi düşen olay! Gizlenme yeteneklerine' sahip üçgen 'UFO' paniği...
Dünya gündemine bomba gibi düşen olay! Gizlenme yeteneklerine' sahip üçgen 'UFO' paniği... Gökyüzünde görünen yabancı cisimler yıllardır pek çok habere konu oldu. En son ABD Savunma Bakanlığı yani Pentagon'un bile araştırmak üzere özel birlik oluşturduğunu duyurduğu UFO'lar 2022'de de gündemde.
5.01.2022 Dünya
Şırnak'ta asayiş ve kaçakçılık operasyonu: 46 gözaltı
Şırnak'ta asayiş ve kaçakçılık operasyonu: 46 gözaltı Şırnak'ta, polis ekiplerince düzenlenen asayiş ve kaçakçılık operasyonlarında 46 şüpheli, gözaltına alındı.
20.12.2021 Gündem
İstanbul Merkezli 13 ilde operasyonu: Çok sayıda gözaltı var
İstanbul Merkezli 13 ilde operasyonu: Çok sayıda gözaltı var İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri "5607 Sayılı Kanuna Muhalefet" kapsamında tütün mamulleri kaçakçılığının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalarda 16 Kasım saat 05.30 sıralarında İstanbul merkezli 13 ilde operasyon düzenledi. 63 adrese gerçekleştirilen operasyonda 46 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
18.11.2021 Yaşam
Alkol operasyonu! 20 bin polis ve asker katıldı...
Alkol operasyonu! 20 bin polis ve asker katıldı... Türkiye genelinde sahte ve kaçak içki satışı yaptığı şüphesi bulunan iş yerlerine yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 19 bin 367 litre ve 11 bin 657 şişe kaçak-sahte içki ele geçirildi, 402 şüpheli hakkında adli ve idari işlem yapıldı, 39 şüpheli gözaltına alındı.
6.11.2021 Gündem
AB ve ABD, çelik ve alüminyum vergilerinde uzlaştı
AB ve ABD, çelik ve alüminyum vergilerinde uzlaştı Avrupa Birliği (AB) ve ABD, 2018 yılından beri devam eden çelik ve alüminyum gümrük vergisi anlaşmazlığında uzlaşı sağladı.
30.10.2021 Dünya
ÖTV düzenlemesi! Puro ve sigarillolarda oran yüzde 45 oldu
ÖTV düzenlemesi! Puro ve sigarillolarda oran yüzde 45 oldu Tütün içeren purolar, uçları açık purolar ve sigarillolar için uygulanan Özel Tüketim Vergisi Oranı (ÖTV) yüzde 45 olarak yeniden belirlendi.
15.07.2021 Ekonomi
Bakan Koca'dan 'Dünya Tütünsüz Günü' mesajı
Bakan Koca'dan 'Dünya Tütünsüz Günü' mesajı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
31.05.2021 Gündem
Arda Turan'dan ilginç açıklama! Dün gece bir tane puro içtim
Arda Turan'dan ilginç açıklama! Dün gece bir tane puro içtim Galatasaray'ın tecrübeli yıldızı Arda Turan Fenerbahçe derbisinden sonra " Bir tane puro içtim. Yarın ne olacak diye düşündüm" dedi.
6.02.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Puro ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki puro haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.