Powerbank

Powerbank

Son dakika powerbank haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan powerbank ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını powerbank haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Powerbank

haberleri sayfasında son dakika yaşanan powerbank gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 powerbank haberi bulunmuştur. Tüm powerbank haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ambarlı Limanı'nda 21 milyon lira değerinde kaçak eşya ele geçirildi
Ambarlı Limanı'nda 21 milyon lira değerinde kaçak eşya ele geçirildi Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Ambarlı Limanı’nda gerçekleştirilen operasyonda, bir konteyner içerisinde getirilen toplam 21 milyon 782 bin lira değerinde kablosuz hoparlörden kol saatine çok sayıda kaçak eşya ele geçirildi.
10.10.2023 Gündem
Cep telefonuyla ilgili dikkat çeken ayrıntı! On binlerce lira cebinizde kalıyor
Cep telefonuyla ilgili dikkat çeken ayrıntı! On binlerce lira cebinizde kalıyor Cep telefonu kullanan milyonları ilgilendiriyor. Binlerce liraya alınan akıllı telefonlar tek bir darbeyle ya da hatalı ürün kullanımıyla ciddi ek masraflara sebep olabiliyor. Bu masraflardan kaçınmak isteyenler ise son dönemde özellikle telefon kılıfı, ekran koruyucuya odaklanıyor. Bunlar çok önemli ancak doğru şarj cihazı, powerbank seçimi de bir o kadar önemli. İşte binlerce liralık masrafı bertaraf etmenizi sağlayan kritik önlemler...
18.08.2023 Ekonomi
Baykar’dan deprem bölgesine 655 milyon TL’lik yardım
Baykar’dan deprem bölgesine 655 milyon TL’lik yardım Baykar, deprem bölgesinde ilk günden itibaren toplam 655 milyon 771 bin 721 TL'lik yardım gerçekleştirildi.
10.02.2023 Gündem
Ticaret Bakanlığı: 353 firmaya 84 milyon 975 bin TL 'fahiş fiyat' cezası
Ticaret Bakanlığı: 353 firmaya 84 milyon 975 bin TL 'fahiş fiyat' cezası Ticaret Bakanlığı'nca deprem sonrasında acil ihtiyaç duyulan malzemelerde fahiş fiyat artışı yaptığı değerlendirilen 353 firmaya toplam 84 milyon 975 bin 532 TL idari para cezası uygulanmasına karar verildiği bildirildi.
10.02.2023 Gündem
TMSF, AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu
TMSF, AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu Tasarruf Sigortası Mevduat Fonu, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu.
10.02.2023 Ekonomi
Deprem bölgesinde fahiş fiyat insafsızlığı! Düdük ve el feneri yüzde 100 arttı
Deprem bölgesinde fahiş fiyat insafsızlığı! Düdük ve el feneri yüzde 100 arttı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Felaket 10 ili vurdu, tüm Türkiye yardım ve destek için seferber oldu. Bu durum fırsatçıları da harekete geçirdi. Depremden etkilenen vatandaşların ihtiyacı olan ürünlerde fiyat artışlarına gidildi. Düdük ve pilsiz el feneri setlerinin fiyatlarında dahi yüzde 100’ü aşkın artış yaşandı.
9.02.2023 Gündem
Depremde fırsatçılar iş başında! İhtiyaç ürünlerine fahiş zam uyguladılar
Depremde fırsatçılar iş başında! İhtiyaç ürünlerine fahiş zam uyguladılar Depremden etkilenen vatandaşların ihtiyacı olan ürünlere fırsatçılar zam yapmaktan kaçınmadı. Düdük ve pilsiz el feneri setlerinin fiyatlarında yüzde 100’ü aşkın fiyat artışı yapıldığı görüldü.
9.02.2023 Ekonomi
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu 6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem sonrasında çok sayıda şirket ve kurum bölgeye yardım için çalışma başlattı.
24.02.2023 Ekonomi
Telekom operatörlerinden ortak açıklama: Telefonlar acil aramalar için kullanılmalı
Telekom operatörlerinden ortak açıklama: Telefonlar acil aramalar için kullanılmalı Mobil Telekomünikasyon Operatörleri Derneği, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler sebebiyle enerji hatlarında ve baz istasyonlarında oluşan hasarı onarım çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Açıklamada, bölgede iletişimin mobil baz istasyonları üzerinden devam ettiği vurgulanarak, “Yüksek trafik oluşumunu engellemek için telefonlar sadece acil aramalar için kullanılmalıdır. Haberleşmeler kısa mesaj servisi (SMS) ve internet tabanlı mesajlaşma yazılımları üzerinden yapılmalıdır" denildi.
7.02.2023 Gündem
PTT'den deprem bölgesine ücretsiz taşıma!
PTT'den deprem bölgesine ücretsiz taşıma! PTT, bireysel yardımların deprem bölgelerine ücretsiz olarak ulaştırılacağını duyurdu.
7.02.2023 Ekonomi
Otogarda afet bölgesi hareketliliği! Otobüs firması 10 liraya taşıdı
Otogarda afet bölgesi hareketliliği! Otobüs firması 10 liraya taşıdı Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler için bölgeye otobüs seferleri devam ediyor. 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda kimi, depremzedelere yardım etmek için kimi de yakınlarından haber almak için yola çıkarken, bir otobüs firması yaptığı hareketle örnek oldu. Hava yolu firmaları THY ve Sunexpress fiyatları 100 liraya sabitlerken Pegasus ise deprem bölgesinden uçuşları ücretsiz gerçekleştirecek.
7.02.2023 Gündem
Türkiye’ye deprem yardımı yapan ülkeler! Hangi ülkelerden yardım geldi, hangi ülkeler Türkiye'ye yardım gönderdi, Türkiye’ye deprem yardımı hangi ülkeler yaptı?
Türkiye’ye deprem yardımı yapan ülkeler! Hangi ülkelerden yardım geldi, hangi ülkeler Türkiye'ye yardım gönderdi, Türkiye’ye deprem yardımı hangi ülkeler yaptı? Kahramanmaraş, 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem 10 ilde hasar yarattı. 10 kentte binlerce kişi göçük altında kalırken çok sayıda kişi de yaşamını yitirdi. Depremin ardından battaniye, çadır, kumanya, uyku tulumu, kışlık kıyafet, hijyen ürünleri, soba, powerbank gibi ihtiyaçlar ortaya çıkarken enkazdan vatandaşları kurtaracak emek gücüne de ihtiyaç duyuruldu. Türkiye yaşanan felaketin ardından Milli Yas ilan etti. Ülke içinde olduğu gibi birçok uluslararası kuruluş da Türkiye için seferber oldu. Peki, Türkiye’ye deprem yardımı yapan ülkeler hangileri? İşte Türkiye’ye deprem yardımı yapan ülkeler listesi…
7.02.2023 Gündem
Depremin yaşandığı 10 şehre 250 milyon lira maddi yardım aktarıldı
Depremin yaşandığı 10 şehre 250 milyon lira maddi yardım aktarıldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, depremin yaşandığı ve depremden etkilenen 10 şehre 250 milyon lira maddi yardım aktarıldığını duyurdu.
6.02.2023 Gündem
Deprem bölgesindeki vatandaşlara konuşma ve internet desteği
Deprem bölgesindeki vatandaşlara konuşma ve internet desteği Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremin ardından bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Türk Telekom tarafından yapılan açıklamada bölgede bulunan vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için hatlarına ücretsiz konuşma ve internet yüklendiği duyuruldu. Turkcell, deprem bölgesinde iletişim ihtiyaçlarının kesintisiz bir şekilde sağlanabilmesi adına çalışmalarını sürdürdüğünü duyurdu. Açıklamada, Afet bölgesindeki kullanıcılarımıza ücretsiz görüşme, SMS ve internet içeren “Acil İletişim Paketi” ile bölgedeki arama kurtarma ekiplerine “Kahraman Paketi” tanımlayarak iletişim desteği veriyoruz” denildi. Vodafone da, depreme yönelik aldığı tedbirleri ve yardım çalışmalarını duyurdu.
6.02.2023 Gündem
Tek gecelik aşk oyunu! Mum yakıp kahve yaptı sonu kabus bitti
Tek gecelik aşk oyunu! Mum yakıp kahve yaptı sonu kabus bitti Antalya'da film gibi bir olay yaşandı. 12 yıl önce Almanya'dan Türkiye'ye gelen Özgür Başoda yeni bir aşka yelken açtığını düşündü. Tanıştığı genç kadınla müzik eşliğinde güzel bir gece geçiren Başoda, sabah uyananınca aşk talihinin yüzüne güldüğünü sandı ama gerçeği güvenlik kamerasından izleyince neye uğradığını şaşırdı.
30.11.2022 Yaşam
4 Mayıs ŞOK kataloğu 2022! Bu hafta ŞOK kataloğunda neler var? ŞOK 4 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu!
4 Mayıs ŞOK kataloğu 2022! Bu hafta ŞOK kataloğunda neler var? ŞOK 4 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu! ŞOK 4 Mayıs 2022 kataloğu merak ediliyor, ŞOK aktüel ürünler kataloğu için yapılan aramalar arttı. Vatandaşlar “Bu hafta ŞOK kataloğunda neler var?” sorusunu soruyor. ŞOK 4 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. ŞOK'ta bu hafta ürünlerinden, elektronik cihazlara kadar birçok ürün indirimli fiyatlarıyla raflardaki yerini aldı. Elektronik ürünlerde Range Toz Torbasız Süpürge 1199 TL fiyatıyla dikkatleri çekerken, Altus 6 KG Çamaşır Makinesi 3659 liradan satılacak. Peki, ŞOK kataloğunda bu hafta neler var? İşte 4 Mayıs ŞOK kataloğu 2022…
4.05.2022 Ekonomi
Ucuz tatil fırsatı! Günlük ücretler 40 ile150 lira arasında değişiyor, Antalya, Muğla, Çanakkale, Balıkesir dahil onlarca kentte geçerli
Ucuz tatil fırsatı! Günlük ücretler 40 ile150 lira arasında değişiyor, Antalya, Muğla, Çanakkale, Balıkesir dahil onlarca kentte geçerli Havalar ısındı. Tatil planları yapılmaya başladı. Artan fiyatlar nedeni ile herkes ucuz tatil yapmanın yollarını araştırıyor. Ülkemizde tatil için farlı bütçelere uygun pek çok alternatif bulunuyor. Günlük ücretler 40 liralardan başlıyor. İsteyen herkes ucuz tatil imkanından yararlanabiliyor. Çok sayıda il ve ilçede geçerli. Olimpos'tan Datça'ya, Bozcaada'dan Foça'ya çok geniş bir yelpazede ucuz tatil yapma imkanı bulunuyor. Uygun bütçeli tatil denildiğinde kamp tatili ön plana çıkıyor. Çadır ya da karavan kiralama seçenekleri özellikle kalabalık aileler için ekonomik avantaj sunuyor. Peki ilk kez kamp yapacaklar nelere dikkat etmeli? Kampa giderken alınması gereken malzemeler neler? İşte ucuz tatilin şifreleri...
24.04.2022 Ekonomi
A101 aktüel ürünler kataloğu! A101 aktüel 31 Mart 2022 indirimli ürünler neler, perşembe günü A101’de neler var?
A101 aktüel ürünler kataloğu! A101 aktüel 31 Mart 2022 indirimli ürünler neler, perşembe günü A101’de neler var? 31 Mart A101 aktüel 2022 ürünler kataloğu ile ilgili aramalar arttı. 31 Mart A101 kataloğu içeriği merak ediliyor, “Perşembe günü A101’de neler var?” sorusuna yanıt aranıyor. Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden biri olan A101 Aldın Aldın katalog listesinden indirimli ürünleri kaçırmamak için haberimize göz atabilirsiniz. 31 Mart 2022 Aldın Aldın kataloğunda hangi ürünler indirimli? İşte A101 aktüel ürünler kataloğu…
31.03.2022 Ekonomi
Araba içindeki tehlike! Sıcaklık 80 dereceye ulaşıyor! Bomba gibi...
Araba içindeki tehlike! Sıcaklık 80 dereceye ulaşıyor! Bomba gibi... Artan hava sıcaklıklarıyla ilgili son dakika uyarısı! Araç içinde bırakılınca adeta bomba oluyor. Kolonya, dezenfektan, saç şampuanı, sprey, çakmak ve piller tehlike saçıyor. Yaşanabilecekler konusunda uyarıda bulunan Doç. Dr. Armağan Fatih Karamanlı, "45 ila 50 derecelik ortam sıcaklığını düşündüğümüzde araç içi sıcaklık 70-80 dereceye ulaşabilir" ifadelerini kullandı.
5.08.2021 Gündem
Apple aksesuar yelpazesini genişletmeye devam ediyor
Apple aksesuar yelpazesini genişletmeye devam ediyor Bilindiği üzere Apple’ın yeni nesil iPhone modeli ile birlikte tanıttığı en yenilikçi teknolojilerden birisi de MagSafe’ti. Basit bir mıknatısa dayanan bu teknoloji, yenilikçi fikirlerle birleştiğinde ortaya farklı aksesuarlar çıktı.
18.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Virüsleri yok eden elektronik maske üretildi
Virüsleri yok eden elektronik maske üretildi Aksaray Üniversitesi öğretim üyelerince üretilen, ultraviyole ışınlarının ve elektriksel alanın kullanıldığı maske ile başta Kovid-19 olmak üzere virüs ve mikropların vücuda girmesi ve dışarı çıkması engellenecek.
29.05.2020 Bilim ve Teknoloji
PAEM sonuçları açıklandı!
PAEM sonuçları açıklandı! PAEM sonuçları açıklandı. Polis Akademisi gece yarısı sürprizi yaparak "2019-2020 Eğitim-Öğretim Dönemi Polis Amirleri Eğitimi Merkezi (PAEM) Müdürlüğüne 1800 erkek, 200 kadın olmak üzere toplam 2000 Komiser Yardımcısı Adayı Öğrenci Alımı Sınav sonuçları açıklanmıştır." diye belirtti.
29.12.2019 Gündem
Yollar kapandı, elektrikler kesildi
Yollar kapandı, elektrikler kesildi Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde etkili olan kar yağışında elektrik direklerinin devrilmesi ve iletim hatlarının zarar görmesi nedeniyle bölgeye 24 saattir elektrik verilemiyor. İlçenin Hacıkodal ile Kavşut mahalle ve grup yolları ulaşıma kapanırken ilçenin tamamında yarın eğitime ara verildi.
25.12.2019 Yaşam
Torbacı operasyonunda 4 tutuklama
Torbacı operasyonunda 4 tutuklama Adana'da torbacılara yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 1'i kadın 8 kişiden 4'ü tutuklandı.
16.10.2019 Yaşam
İstanbul depremi sonrası çadır satışları patladı!
İstanbul depremi sonrası çadır satışları patladı! İstanbul’da yaşanan deprem sonrası vatandaşlar çadıra hücum etti. Google’a göre çadır aramaları 5 yılın zirvesine çıktı. Elektronik ticaret sitelerinde çadır, uyku tulumu, deprem sensörü, düdük ve el feneri aramaları yüzlerce kat arttı. Bu malzemelerin satışları ise normal günlerin ortalamasına göre 4-5 kat fazla oldu.
28.09.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Powerbank ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki powerbank haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.