Polis Akademisi

Polis Akademisi

Son dakika polis akademisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan polis akademisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını polis akademisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Polis Akademisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan polis akademisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.258 polis akademisi haberi bulunmuştur. Tüm polis akademisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, 31. Dönem POMEM para yatırma işlemi saat kaçta sona erecek?
POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, 31. Dönem POMEM para yatırma işlemi saat kaçta sona erecek? POMEM sınav ücreti yatırma için araştırmalar yoğunlaştı. Polis Akademisi Başkanlığı Polis Meslek Eğitim Merkezleri 31. Dönem POMEM sınav ücreti yatırma işlemlerinde son saatin kaç olduğu merak ediliyor. 7500 öğrenci alımı yapacak olan POMEM 31. dönem ücret ödeme süresinin bitip bitmediği sorgulanıyor. Peki, POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, POMEM para yatırma saati ne zaman bitiyor, sınav ücreti saat kaça kadar yatırılacak?
25.04.2024 Gündem
Hayalindeki mesleğin peşinden koştu, 25 kilo verdi!
Hayalindeki mesleğin peşinden koştu, 25 kilo verdi! Polis Akademisi Başkanlığının 2023 yılında düzenlenen 30’uncu dönem, Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) alımlarında fazla kiloları sebebiyle elenen Mustafa Kurtulan, polis olma hayalini gerçekleştirmek için 99,7 kilodan 74 kiloya düştü. 25 kilo zayıfladığını belirtti.
22.04.2024 Gündem
POMEM alımı, 7.500 polis adayı alınacak! Başvuru şartları ve tarihleri belli oldu
POMEM alımı, 7.500 polis adayı alınacak! Başvuru şartları ve tarihleri belli oldu Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 7 bin 500 yeni öğrenci alımı yapılacak. POMEM başvuruları başladı. 31. Dönem POMEM Giriş Sınavı Aday Belirleme Ön Başvuruları 4 Nisan itibariyle başladı. Adaylar başvuruları e-Devlet aracılığıyla yapacak. Peki, POMEM başvuruları için son gün ne zaman? İşte son dakika haberin detayları...
4.04.2024 Çalışma Hayatı
Kayseri İl Emniyet Müdürü olarak atanan Atanur Aydın kimdir? Kaç yaşında, aslen nereli?
Kayseri İl Emniyet Müdürü olarak atanan Atanur Aydın kimdir? Kaç yaşında, aslen nereli? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Emniye atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın oldu. Peki, Kayseri İl Emniyet Müdürü olarak atanan Atanur Aydın kimdir?
2.03.2024 Gündem
31. dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman? 31. dönem POMEM başvuru şartları açıklandı mı, yaş sınırı var mı, POMEM 31. dönem kontenjan dağılımı belli mi?
31. dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman? 31. dönem POMEM başvuru şartları açıklandı mı, yaş sınırı var mı, POMEM 31. dönem kontenjan dağılımı belli mi? 31. Dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman, 2024 yeni polis alımı başvuruları başladı mı? Polis olmak isteyenler polis alımı ile ilgili aramalarını arttırdı. 31. Dönem POMEM başvurularının ne zaman başlayacağını sorgulayan adaylar Polis Akademisi duyuru sayfasını sık sık ziyaret ediyor. En son 29. ve 30. Dönem Pomem Eğitimine Silahaltında Bulunması Nedeniyle Kayıt Yaptıramayan Adaylar için duyuru yayımlandı. İşte 31. dönem POMEM başvuru tarihi 2024 ile ilgili ayrıntılar…
1.03.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı İran'ın desteği önemli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı İran'ın desteği önemli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında terörle mücadele vurgusu yaparak, "Türkiye'nin terörle mücadelede İran'ın yanında olduğunu ifade etmek istiyorum. PKK/YPG/PYD'ye karşı mücadele güçlenmeli. Terörle mücadelemizde komşumuz İran'ın desteğinin önemini bir kez daha vurguladık" ifadelerini kullandı.
24.01.2024 Gündem
Polis memuru silah kazası sonucu şehit oldu! Emniyet'ten açıklama geldi
Polis memuru silah kazası sonucu şehit oldu! Emniyet'ten açıklama geldi Bitlis'te görev yapan polis memuru Ertuğrul Kırık, görev sırasında silah kazası sonucu hayatını kaybetti.
3.10.2023 Gündem
Polis Akademisi başvuru şartları 2023 neler, Polis alımı ne zaman 2023? PAEM başvuru tarihi: PAEM 500 polis alımı başvurusu nasıl yapılır?
Polis Akademisi başvuru şartları 2023 neler, Polis alımı ne zaman 2023? PAEM başvuru tarihi: PAEM 500 polis alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitim Merkezi'ne bu yıl 500 öğrenci alınacak. Karar Resmi Gazete'de yayımlanırken, adaylarda aranan şartlar ise belli oldu. Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitim Merkezi'ne (PAEM) 400'ü erkek, 100'ü kadın olmak üzere 500 öğrenci alımına yönelik şartlar ve diğer detaylar sorgulanmaya başlandı. Peki, Polis Akademisi başvuru şartları 2023 neler, Polis alımı ne zaman 2023? PAEM başvuru tarihi: PAEM 500 polis alımı başvurusu nasıl yapılır?
16.09.2023 Personel Alımı
CELAL SEL KİMDİR? Yeni İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Sel nereli, kaç yaşında, daha önceki görevleri ne? İşte Emniyet Müdürü Celal Sel’in hayatı ve kariyeri
CELAL SEL KİMDİR? Yeni İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Sel nereli, kaç yaşında, daha önceki görevleri ne? İşte Emniyet Müdürü Celal Sel’in hayatı ve kariyeri Yeni İzmir Emniyet Müdürü Celal Sel kimdir, kaç yaşında, nereli? Emniyet Müdürlerinin atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Karar ile 52 ilin ise emniyet müdürü değişti. Bu iller arasında İzmir'de yer aldı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne, Celal Sel getirildi. İşte Yeni İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Sel’in biyografisi…
2.08.2023 Gündem
PMYO başvuruları | Polis Meslek Yüksekokulu başvuru şartları nelerdir? Polislik başvurusu nasıl yapılır? E devlet PMYO başvuru yap
PMYO başvuruları | Polis Meslek Yüksekokulu başvuru şartları nelerdir? Polislik başvurusu nasıl yapılır? E devlet PMYO başvuru yap Polis Meslek Yüksekokullarına 2.500 öğrenci alımı için Resmi Gazete'de ilan yayınlandı. Polis olmak için başvuru yapacak adaylar Polis Meslek Yüksekokullarına 2.500 öğrenci alımı gerekli başvuru şartlarını, taban puanlarını ve polis alımı başvuru tarihine yönelik araştırmalarını hızlandırdı. Peki, PMYO başvuru 2023 ne zaman? Polis alımı PMYO başvuru şartları nelerdir, yaş sınırı var mı, TYT puanı isteniyor mu? İşte 2500 polis alımı PMYO 2023 kılavuzu ve taban puanları ile ilgili merak edilenler…
1.08.2023 Çalışma Hayatı
Polis Akademisi 2500 öğrenci alımı yapacak! PMYO (Polis alımı) başvuruları ne zaman, PMYO taban puanı, başvuru tarihleri ve şartları…
Polis Akademisi 2500 öğrenci alımı yapacak! PMYO (Polis alımı) başvuruları ne zaman, PMYO taban puanı, başvuru tarihleri ve şartları… Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokullarına 2023-2024 eğitim öğretim yılında 2.000 erkek 500 kadın olmak üzere toplam 2500 öğrenci alımı gerçekleştirilecek. Öğrenci alımına ilişkin başvuru şartları ve tarihler belli oldu. Adaylar müracaatlarını internet üzerinden gerçekleştirecek. Peki, Peki 2023-2024 PMYO alımı ne zaman, Polis Akademisi 2500 öğrenci alımı şartları neler? İşte, PMYO taban puanları ve şartları…
1.08.2023 Personel Alımı
POMEM 10 katı kuralı kalkacak mı? 10 katı kuralı nedir, 10 katına takılan polis adayları mülakata çağrılacak mı?
POMEM 10 katı kuralı kalkacak mı? 10 katı kuralı nedir, 10 katına takılan polis adayları mülakata çağrılacak mı? Polis adaylarının 30. Dönem POMEM müracaat kabul, ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavı yerleri ve tarihleri açıklandı. POMEM mülakat yerlerinin belli olmasının ardından “POMEM 10 katı kuralı” gündeme geldi. Peki, POMEM 10 katı kuralı kalkacak mı, 10 katına takılan polis adayları mülakata çağrılacak mı?
6.07.2023 Personel Alımı
30. Dönem POMEM sınav giriş belgesi: POMEM giriş yerleri açıklandı mı? İşte POMEM mülakat yerleri sorgulama ekranı…
30. Dönem POMEM sınav giriş belgesi: POMEM giriş yerleri açıklandı mı? İşte POMEM mülakat yerleri sorgulama ekranı… Polis adaylarının 30. Dönem POMEM müracaat kabul, ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavı yerleri ve tarihleri açıklandı. 30. Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında, Aday Değerlendirme ve Seçme Sınavı Müracaat Kabul, Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavı aşamasına katılacak olan adaylar Sınav Merkezlerini, T.C. Kimlik Numaraları ve e-Devlet şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgulayarak öğrenebilecek. İşte POMEM mülakat yerleri sorgulama ekranı…
6.07.2023 Personel Alımı
POMEM 30. Dönem mülakat ne zaman? 30 dönem POMEM sınavı ne zaman? Polis Akademisi POMEM Akademik Takvim!
POMEM 30. Dönem mülakat ne zaman? 30 dönem POMEM sınavı ne zaman? Polis Akademisi POMEM Akademik Takvim! 30. Dönem POMEM sonuçlarının açıklanmasıyla yazılı ve sözlü sınavlara yönelik araştırmalar yoğunlaştı. 10.600 öğrenci alımı ön başvuru işlemleri mayıs ayında tamamlandı, POMEM Giriş Sınavı Aday Belirleme ön başvuru sonuçları açıklandı. Peki, 2023 Polis Akademisi 30. Dönem POMEM mülakat ne zaman, POMEM 30. Dönem sınavı ne zaman?
30.05.2023 Personel Alımı
POMEM giriş sınavında kontenjan arttırıldı
POMEM giriş sınavında kontenjan arttırıldı Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine giriş için belirlenen 10 bin kişilik kontenjan arttırılarak 10 bin 600 olarak güncellendi.
30.04.2023 Çalışma Hayatı
10 bin polis alımı 2023! EGM Polis Akademisi polis alımı başvuru ne zaman, polis alımı 2023 şartları nelerdir? E devlet (www.pa.edu.tr)
10 bin polis alımı 2023! EGM Polis Akademisi polis alımı başvuru ne zaman, polis alımı 2023 şartları nelerdir? E devlet (www.pa.edu.tr) Polis meslek eğitim merkezlerine 10 bin öğrenci alınacak. Sınavlarda başarı elde ederek polis eğitim merkezlerinde eğitim gören adaylar polis memuru olarak atanacak. Peki, EGM Polis Akademisi polis alımı başvuru ne zaman, polis alımı 2023 şartları nelerdir?
29.04.2023 Personel Alımı
EGM 10 bin polis alımı! POMEM başvuru şartlarını ve tarihini açıkladı
EGM 10 bin polis alımı! POMEM başvuru şartlarını ve tarihini açıkladı Emniyet Genel Müdürlüğü, 10 bin polis alımı yapılacağını duyurdu. EGM'den yapılan açıklamaya göre, Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) 8 bin lisans, 2 bin önlisans olmak üzere toplam 10 bin öğrenci alımı yapılacak. EGM, 30. Dönem POMEM başvuru şatlarını da yayımlarken başvuruların 1 Mayıs ile 19 Mayıs tarihleri arasında yapılacağı bildirildi.
29.04.2023 Personel Alımı
Polis alımı başlıyor! İşte 30. Dönem POMEM başvuru şartları ve tarihleri
Polis alımı başlıyor! İşte 30. Dönem POMEM başvuru şartları ve tarihleri Emniyet Genel Müdürlüğü, 30. Dönem POMEM adayları için beklenen duyuru yaparak 10 bin polis alınacağını bildirdi. EGM'den yapılan duyuruda, "30.Dönem POMEM Adaylarının Dikkatine ! Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 8.000 lisans (6.800 erkek ve 1.200 kadın), 2.000 önlisans (1.700 erkek ve 300 kadın) olmak üzere toplam 10.000 öğrenci alımı yapılacaktır." denildi.
28.04.2023 Gündem
10 bin polis alımı başlıyor! 30. dönem POMEM polis alımlarında başvuru tarihleri belli oldu! İşte şartlar
10 bin polis alımı başlıyor! 30. dönem POMEM polis alımlarında başvuru tarihleri belli oldu! İşte şartlar 10 bin polis alımı başlıyor. 30. dönem POMEM başvuru tarihleri açıklandı. Polis Akademisi Başkanlığ tarafından düzenlenen POMEM giriş sınavını ÖSYM düzenliyor. Ön lisans ve lisans mezunu polis adayları KPSS sınav puanına göre polis üniforması giyme şansına kavuşuyor. Toplam 10 bin polis alımının başvurularının başlayacağı Mayıs 2023 tarihinde (6.800) erkek, (1.200) kadın, önlisans mezunu (1.700) erkek, (300) kadın polis alımı yapılacak. Peki 10 bin polis alımı başvurusu ne zaman? Şartlar neler?
27.04.2023 Gündem
Resmen açıklandı! 10 bin polis alımı yapılacak
Resmen açıklandı! 10 bin polis alımı yapılacak Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 8.000 lisans (6.800 erkek ve 1.200 kadın), 2.000 önlisans (1.700 erkek ve 300 kadın) olmak üzere toplam 10.000 öğrenci alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...
27.04.2023 Çalışma Hayatı
POMEM yedek alımı! POMEM yedek kaça kadar gelir, yedekler nasıl çağrılır? 29. dönem POMEM yedek alımı ne zaman?
POMEM yedek alımı! POMEM yedek kaça kadar gelir, yedekler nasıl çağrılır? 29. dönem POMEM yedek alımı ne zaman? Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 29. dönem POMEM alımlarına ilişkin başvuru ve sınav süreci tamamlanmış gözler sonuçların açıklanmasına çevrilmişti. Lisans mezunu (8.160) erkek, (2.240) kadın, önlisans mezunu (800) erkek, (1.800) kadın olmak üzere toplam (13.000) öğrenci alımı için sözlü sınav süreci tamamlandı ve sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardından POMEM yedek alımına ilişkin araştırmalar hızlandı. Peki, POMEM yedek kaça kadar gelir, yedekler nasıl çağrılır? 29. dönem POMEM yedek alımı ne zaman? POMEM yedek alımı nasıl oluyor?
15.03.2023 Personel Alımı
POMEM sonuç sorgulama! 29. POMEM Polis Akademisi sözlü mülakat sonuçları nasıl öğrenilir? İşte 29. POMEM mülakat sonuçları sorgulama ekranı
POMEM sonuç sorgulama! 29. POMEM Polis Akademisi sözlü mülakat sonuçları nasıl öğrenilir? İşte 29. POMEM mülakat sonuçları sorgulama ekranı POMEM sonuçları için araştırmalar hızlandı. Polis Akademisi Başkanlığı 29. POMEM mülakat sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Merakla beklenen POMEM giriş sınavı sonuçları ile 9.600 lisans, 2.400 önlisans olmak üzere toplam 12.000 öğrenci alımı yapılacağını duyurdu. Peki, Polis Akademisi sözlü mülakat sonuçları nasıl öğrenilir? İşte 29. POMEM mülakat sonuçları öğrenme ve POMEM sonuç sorgulama ekranı…
15.03.2023 Çalışma Hayatı
Ankara'da iki ayrı FETÖ soruşturmasında 22 gözaltı kararı
Ankara'da iki ayrı FETÖ soruşturmasında 22 gözaltı kararı  Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının terör örgütü FETÖ'ye yönelik yürüttüğü iki ayrı operasyonunda, 22 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
14.03.2023 Gündem
3 ilde FETÖ’nün Polis Akademisi öğrenci yapılanmasına operasyon: 17 gözaltı
3 ilde FETÖ’nün Polis Akademisi öğrenci yapılanmasına operasyon: 17 gözaltı İstanbul merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda, Fetullahçı Terör Örgütü'nün Polis Akademisi öğrenci yapılanmasında oldukları iddiasıyla hakkında gözaltı kararı verilen 20 kişiden 17’si yakalandı. Aralarında ‘mahrem sorumlu’ denilen hücre sorumlularının da bulunduğu şüphelilerin, yerleştirildikleri farklı üniversitelerde örgütle irtibatlarını koparmadıkları tespit edildi.
24.01.2023 Gündem
1250 bekçi alımı! 2023 bekçi alımı şartları neler, başvuru ücreti ne kadar, hangi iller için bekçi alımı yapılacak, ne zaman?
1250 bekçi alımı! 2023 bekçi alımı şartları neler, başvuru ücreti ne kadar, hangi iller için bekçi alımı yapılacak, ne zaman? 2023 bekçi alımı ilanı yayımlandı. Polis Akademisi Başkanlığı, 26 ilde istihdam edilmek üzere bin 250 çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapacak. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, adayların en az lise ve dengi okul mezunu olması ve 31 yaşından gün almamış olması şartı aranacak. Peki, Bekçi alımı şartları neler, başvuru ücreti ne kadar, bekçi alımı hangi illerde olacak? 1250 bekçi alımı 2023 nasıl yapılır?
20.01.2023 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Polis Akademisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki polis akademisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.