Platform

Platform

Son dakika platform haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan platform ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını platform haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Platform

haberleri sayfasında son dakika yaşanan platform gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.173 platform haberi bulunmuştur. Tüm platform haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel sektöre 20 milyar dolarlık yatırım kazandırma hedefindeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel sektöre 20 milyar dolarlık yatırım kazandırma hedefindeyizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HIT-30 Yüksek Teknoloji Yatırım Programı Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Toplantıda konuşan Erdoğan, “Bırakın katliamı durdurmayı elinde 150 bin Gazzeli'nin kanı olan bir kasabı, kongresinde ağırlayan bu caniye kürsü veren, bununla yetinmeyip hezeyanlarla dolu konuşmasını büyük bir şevkle 57 kez ayakta alkışlayan bir akıl ve vicdan tutulmasıyla karşı karşıyayız. 7 Ekim'den beri insanlar sinema filmi izler gibi bebeklerin öldürülmesini uzaktan seyrediyor. Bunların katili Netanyahu ABD'de alkışlanıyor. Bu nasıl bir iştir? Bunu anlamak mümkün mü? Hani demokrasi, hani özgürlük, hani insan hakları. Lafa gelince tüm dünyaya demokrasi ve insan hakları dersi verenler, çağımızın Hitlerini baş tacı ederken zerre miskal utanmıyor” dedi.
26.07.2024Gündem
Bakan Bayraktar: Yüzer üretim tesisi 2026'da Karadeniz'de üretime başlayacak
Bakan Bayraktar: Yüzer üretim tesisi 2026'da Karadeniz'de üretime başlayacakEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Gemi, Singapur'dan önümüzdeki hafta başında yola çıkacak. İki aya yakın bir seyir süresi var. Bu platformun kendisi 10 milyon metreküp gaz üretecek." dedi.
26.07.2024Ekonomi
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacak
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacakAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Nasıl her ailenin bir aile hekimi varsa, biz de her hanenin bir aile danışmanı olsun istiyoruz. Bununla ilgili çalışmamızı başlattık. Bu sayede mahalle mahalle ülkemizin sosyal risk haritasını çıkaracağız." dedi.
26.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Savaş suçlularının yeri meclis kürsüleri değil sanık sandalyesidir
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Savaş suçlularının yeri meclis kürsüleri değil sanık sandalyesidirTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş: "Savaş suçlularının yeri Meclis kürsüleri değil sanık sandalyesidir. Gazze’deki açık savaş suçlarının üstünü örtmeye Netanyahu’nun yalana dayalı şovu yetmeyecektir."
26.07.2024Gündem
Tokat'ta korkutan deprem
Tokat'ta korkutan depremTokat'ın Sulusaray ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
24.07.2024Gündem
Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen terörist Bodrum'da yakalandı
Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen terörist Bodrum'da yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen teröristin bugün Bodrum'da yakalandığını duyurdu.
24.07.2024Gündem
Bakan Şimşek: Dış yükümlülükleri azaltıyoruz
Bakan Şimşek: Dış yükümlülükleri azaltıyoruzHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, uyguladıkları ekonomi programıyla artan dış kaynak girişi, ters dolarizasyon ve azalan dış finansman ihtiyacı sonucunda rezervlerin güçlendiğini açıkladı.
24.07.2024Ekonomi
Talat Bulut Nejat İşler’e destek verip, dert yandı! ‘Nedense suçlular hep oyuncular’
Talat Bulut Nejat İşler’e destek verip, dert yandı! ‘Nedense suçlular hep oyuncular’En son dijital platform dizisi 'Arjen'de rol alan Talat Bulut, meslektaşı Nejat İşler'in geçtiğimiz aylarda "Konular sıkıyor, olmuyor. Burada hikaye yokmuş gibi Güney Kore'nin işlerini alıyoruz" açıklamasına destek verdi.
24.07.2024Magazin
Bakan Şimşek açıkladı: TCMB'nin swap stoku 144 milyon dolara geriledi
Bakan Şimşek açıkladı: TCMB'nin swap stoku 144 milyon dolara gerilediHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, finansal piyasalarda normalleşmenin sürdüğünü belirterek TCMB'nin yurt içi bankalarla yaptığı swap stokunun 144 milyon dolara gerilediğini duyurdu.
23.07.2024Ekonomi
Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi
Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildiÇanakkale'nin Ezine ilçesinde yaşanan 4.7 büyüklüğündeki depremde herhangi hasar veya ihbar olmadığı bildirildi. İlçe merkezinde yaşanan kısa süreli panik sonrası hayat normale döndü.
22.07.2024Gündem
Bakan Şimşek: Dezenflasyon süreci daha da belirginleşecek
Bakan Şimşek: Dezenflasyon süreci daha da belirginleşecekHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Enflasyon beklentileri hedefimize yakınsıyor. Dezenflasyon süreci önümüzdeki aylarda daha da belirginleşecek" ifadelerini kullandı.
22.07.2024Ekonomi
ABD Başkanı Joe Biden adaylıktan çekildi
ABD Başkanı Joe Biden adaylıktan çekildiABD Başkanı Joe Biden, ABD’de kasım ayında yapılacak olan başkanlık seçimlerinde adaylıktan çekildiğini açıkladı. Biden, Başkan Kamala Harris'i aday olarak onayladığını ve desteklediğini bildirdi.
21.07.2024Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile basket maçı sonrası özçekim! Milletvekili Varank paylaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile basket maçı sonrası özçekim! Milletvekili Varank paylaştıMeclis Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, X hesabından bir fotoğraf yayınladı. “Maç sonrası özçekim” mesajlı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte basketbol maçı sonrasında çekilmiş bir fotoğraf yer alıyor.
21.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazımCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC ziyareti dönüşünde uçakta gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yunan Savunma Bakanının açıklamalarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ne yazık ki; farklı bir havada, belli ki Miçotakis ile yaptığımız görüşmeden haberi yoktu, ileri geri açıklamalar yaptı. Onun bir defa kalkıp da Türklerin orada işgalci olduğunu söylemesinden daha densiz, edep dışı bir ifade olamaz. Dolayısıyla, Sayın Miçotakis’in bu bakanına haddini bildirmesi lazım. " ifadelerini kullandı.
21.07.2024Gündem
Bakan Şimşek: KKM stoku TL bazında 1,5 trilyon lira azaldı
Bakan Şimşek: KKM stoku TL bazında 1,5 trilyon lira azaldıHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kur korumalı mevduat hesaplarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Şimşek, "KKM stoku TL bazında zirvesi olan geçen yıl ağustos ayına kıyasla 47 haftadır kesintisiz gerileyerek 1,5 trilyon TL azaldı." ifadelerini kullandı.
19.07.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hacıosmanoğlu'na tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hacıosmanoğlu'na tebrikCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu’nu tebrik etti.
18.07.2024Gündem
Bakan Şimşek duyurdu: Net rezervler son 4,5 yılın zirvesinde
Bakan Şimşek duyurdu: Net rezervler son 4,5 yılın zirvesindeHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Swap hariç net rezervler son 4,5 yılın zirvesinde." diyerek verileri paylaştı.
18.07.2024Ekonomi
Bayraktar TB3 SİHA bir testi daha başarıyla tamamladı
Bayraktar TB3 SİHA bir testi daha başarıyla tamamladıBaykar'ın yerli ve milli olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, bir testi daha başarıyla tamamladı. Bayraktar TB3'ün 61. test uçuşunda "Orta İrtifa Sistem Tanımlama ve Performans Testi" başarıyla gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar...
18.07.2024Gündem
Wattpad neden açılmıyor 2024, Wattpad erişimi engellendi mi? Wattpad neden kapatıldı?
Wattpad neden açılmıyor 2024, Wattpad erişimi engellendi mi? Wattpad neden kapatıldı?Sosyal platform Wattpad, Ankara 10. Sulh Ceza Hakimliği’nin kararıyla erişime kapatıldı.  Wattpad’e artık Türkiye’den erişim sağlanamayacak. Peki, Wattpad neden açılmıyor 2024, Wattpad erişimi engellendi mi? Wattpad neden kapatıldı?
17.07.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Netenyahu ve katliam şebekesi er ya da geç yargılanacak
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Netenyahu ve katliam şebekesi er ya da geç yargılanacakİsrail'in Han Yunus'ta sivillere yaptığı saldırıya tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Netenyahu ve katliam şebekesi, soykırım ve savaş suçları nedeniyle er ya da geç yargılanacaktır." dedi.
16.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan YKS paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan YKS paylaşımıCumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2024 YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından bir açıklama geldi.
16.07.2024Gündem
Emine Erdoğan'dan 15 Temmuz paylaşımı
Emine Erdoğan'dan 15 Temmuz paylaşımıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı. Emine Erdoğan, "O karanlık gecenin sabahına ulaşan aydınlık, milli iradenin, birlik ve beraberliğin zaferidir. Bu kutlu direnişin kahramanlarının yürekleri, milletimizin sinesinde atmaya devam ediyor" dedi.
15.07.2024Gündem
Otoparktan Paris'e uzanan bir başarı hikayesi! Mashable Türkiye'den yeni belgesel
Otoparktan Paris'e uzanan bir başarı hikayesi! Mashable Türkiye'den yeni belgeselTeknolojiden bilime, yaşam tarzından incelemelere kadar dopdolu içerikleri meraklıları ile buluşturan platform Mashable Türkiye, mini belgesel “Hayaller Paris” serisine başladı. Serinin ilk konuğu, Paralimpik Okçu Yiğit Caner Aydın oldu. Okçuluğu, “Tünelin ucundaki ışığı görmek” olarak tanımlayan milli sporcu, evinin otoparkından Paris Olimpiyat Oyunlarına giden hikayeyi Mashable Türkiye’ye anlattı.
14.07.2024Şampiy10
NATO zirvesi sonrası dikkat çeken mesaj: Barış için Türkiye'ye güvenebiliriz
NATO zirvesi sonrası dikkat çeken mesaj: Barış için Türkiye'ye güvenebilirizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Washington temaslarının yankıları bugün de sürüyor. Yunan medyası bugün Erdoğan-Miçotakis görüşmesini manşetlerine taşıdı. Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Rusya ve Ukrayna arasında Karadeniz'de tahıl anlaşmasını yapabilen tek başarılı devlet adamı olduğunu ifade ederken, Macaristan Dışişleri Bakanı Péter Szijjártó da barış konusunda 'Türkiye'ye güvenebiliriz ' dedi.
11.07.2024Gündem
Afyonkarahisar'da 4.4 büyüklüğünde deprem!
Afyonkarahisar'da 4.4 büyüklüğünde deprem!Afyonkarahisar'da saat 06.24'te 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olumsuz bir durum olmadığını açıkladı.
11.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Platform ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki platform haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.