Platform

Platform

Son dakika platform haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan platform ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını platform haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Platform

haberleri sayfasında son dakika yaşanan platform gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.066 platform haberi bulunmuştur. Tüm platform haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayraktar TB3 bir aşamayı daha başarıyla geçti
Bayraktar TB3 bir aşamayı daha başarıyla geçti Yerli ve milli Bayraktar TB3 31. test uçuşunu da başarıyla tamamladı. Baykar, resmi sosyal medyasından o uçuşu paylaştı. Paylaşımda toplam uçuşun 295 saat olduğu belirtildi. İşte detaylar...
25.04.2024 Ekonomi
Bayraktar TB3'ten bir başarı daha
Bayraktar TB3'ten bir başarı daha Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA adım adım sona gelemeye devam ediyor. Orta ve yüksek irtifa sistem tanımlama ve performans testlerini de tamalayan TB3 30'DA 30 yaparak başarısıyla göz doldurdu.
24.04.2024 Ekonomi
16 ilde Sibergöz operasyonları: 58 şüpheli yakalandı
16 ilde Sibergöz operasyonları: 58 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 5 ilde düzenlenen Sibergöz-33 Operasyonları'nda 16, 11 ilde düzenlenen Sibergöz-34 Operasyonları'nda 47 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
24.04.2024 Gündem
Sanatçı Aida Mahmudova’nın kişisel sergisi ‘Bir Rüya Açılır’ sanatseverlerle buluştu
Sanatçı Aida Mahmudova’nın kişisel sergisi ‘Bir Rüya Açılır’ sanatseverlerle buluştu VISION Art Platform, sanatçı Aida Mahmudova’nın ‘Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds’ isimli sergisine ev sahipliği yapıyor. Yaklaşık 50 adet eserin bulunduğu ve küratörlüğünü Fırat Arapoğlu’nun üstlendiği sergi, çok katmanlı bir anlatı yaratarak izleyicilere iyi – kötü gibi ikilikleri resim, baskı ve heykel gibi farklı tekniklerdeki eserler üzerinden anlatıyor.
23.04.2024 Magazin
İstanbul'da metro hattında eğitim seferi sırasında kaza! 25 Nisan’da normale dönecek
İstanbul'da metro hattında eğitim seferi sırasında kaza! 25 Nisan’da normale dönecek İstanbul'da M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda dün sabah meydana gelen ve yaklaşarıza nedeniyle seferler gecikmeli olarak yapılıyor. İBB'ye bağlı Metro İstanbul, "temas" sonucu zarar gören kuplajların tamir işlemlerinin devam ettiğini duyurdu.
23.04.2024 Gündem
Seyhan Nehrindeki etkinlikler karnavalı renklendiriyor! Suyun üzerinde eğlenceli anlar
Seyhan Nehrindeki etkinlikler karnavalı renklendiriyor! Suyun üzerinde eğlenceli anlar Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı etkinlikleri çerçevesinde Seyhan Nehrinde tenis, voleybol müsabakaları yapıldı, konserler verildi.
19.04.2024 Adana
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem! Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Saha taraması ile ilgili bütün yerleşim yerleri taranıyor. Yapılan her ihbar ile ilgili yerlere ulaşılıyor. Şu an için bir can kaybı ve yaralanma yok. 2 katlı daha önce kullanılmadığı ifade edilen bir ev yıkıldı" ifadelerini kullandı.
18.04.2024 Gündem
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı!
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Hibe kararı! Bakan Işıkhan duyurdu: 400 bin liraya yükselttik
Hibe kararı! Bakan Işıkhan duyurdu: 400 bin liraya yükselttik Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, engelli ve eski hükümlü vatandaşlara yönelik desteklerin artırıldığını söyledi.
17.04.2024 Ekonomi
Baykar'dan dolandırıcılık uyarısı! 'Lütfen bize bildiriniz'
Baykar'dan dolandırıcılık uyarısı! 'Lütfen bize bildiriniz' Baykar'dan sahte ilan ve haberlere karşı uyarı geldi. Resmi sosyal medyasından yapılan açıklamada "Halka açık bir şirket olmayan Baykar, hiçbir zaman yatırım teklifinde bulunmamaktadır" denildi.
15.04.2024 Gündem
Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan BAYKAR açıklaması
Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan BAYKAR açıklaması Savunma Sanayi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "BAYKAR‘ın, bugüne dek anılan finansal teşvik, hibe ve destek programlarından hiçbirisine başvurusu bulunmamış olup, herhangi bir teşvik, hibe ve destek unsurundan da faydalanmamıştır." denildi.
15.04.2024 Gündem
Akdeniz açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem!
Akdeniz açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem! AFAD, Akdeniz açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
15.04.2024 Gündem
Aida Mahmudova’nın “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” İsimli Kişisel Sergisi Vision Art Platform’da
Aida Mahmudova’nın “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” İsimli Kişisel Sergisi Vision Art Platform’da Vision Art Platform, “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” ismini taşıyan yeni sergisiyle Aida Mahmudova’nın kişisel sergisine Fırat Arapoğlu küratörlüğünde ev sahipliği yapıyor. 23 Nisan 2024, Salı günü saat 18.00’de açılışı gerçekleşecek olan sergi, 22 Temmuz 2024’e kadar Vision Art Platform, Akaretler No:35’te ziyaret edilebilir.
11.04.2024 Magazin
BAYKAR, deprem konutlarını Haziran ayında teslim etmeye başlayacak
BAYKAR, deprem konutlarını Haziran ayında teslim etmeye başlayacak BAYKAR, #KonutSeferberliği kapsamında 1.012 kalıcı konutu ne zaman teslim edeceğini açıkladı.
10.04.2024 Gündem
Haluk Bayraktar'dan İsrail'e jet yakıtı satıldı' iddiasına sert tepki!
Haluk Bayraktar'dan İsrail'e jet yakıtı satıldı' iddiasına sert tepki! İsrail'e jet yakıtı sattıklarına yönelik iddialara yanıt veren Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na seslendi.
10.04.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın uçuş saati ile ilgili sosyal medyadan önemli bir mesaj paylaştı.
9.04.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar paylaştı: KALKAN DİHA'ya kilit görev!
Selçuk Bayraktar paylaştı: KALKAN DİHA'ya kilit görev! Baykar yönetim kurulu başkanı Selçuk Bayraktar, dikey iniş kalkışlı insansız hava aracı sistemi Bayraktar KALKAN DİHA'nın test uçuşu görüntülerini paylaştı.
7.04.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar açıkladı! Bayraktar TB3 bir testi daha başarıyla tamamladı
Selçuk Bayraktar açıkladı! Bayraktar TB3 bir testi daha başarıyla tamamladı Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3'ün 28. uçuş testini de başarıyla tamamladığını sosyal medya hesabından duyurdu.
6.04.2024 Ekonomi
8 bin sürekli işçi alım kurası gerçekleştirildi! Bakan Koca detayları paylaştı
8 bin sürekli işçi alım kurası gerçekleştirildi! Bakan Koca detayları paylaştı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bakanlık bünyesinde 8 bin sürekli işçi istihdamı için 3-4 Nisan'da kura çekimi yapıldığını açıkladı.
5.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek: Dış ticaret açığındaki iyileşme 14,3 milyar dolara ulaştı
Bakan Şimşek: Dış ticaret açığındaki iyileşme 14,3 milyar dolara ulaştı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek "Bu yıl OVP’de öngördüğümüz 34,7 milyar doların oldukça altında cari açık bekliyoruz" dedi.
5.04.2024 Ekonomi
Selçuk Bayraktar: BAYKAR'ın yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor
Selçuk Bayraktar: BAYKAR'ın yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor Dünyanın en büyük SİHA üreticisi ve ihracatçısı olan Baykar’ın toplumsal ve insani yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'nin milli ve özgün SİHA sistemlerini geliştiren Baykar, 2023 yılında ödediği vergiler ve yaptığı bağışlarla ülkemize 12.2 milyar TL'lik doğrudan katkı sağladı. Konuyla ilgili Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Ekonomi
İstanbul'da 'Mahzen-25' operasyonu! Gözaltılar var
İstanbul'da 'Mahzen-25' operasyonu! Gözaltılar var İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından, 12 işyerinin kurşunlanması olayına karışan şahıslara yönelik düzenlenen Mahzen-25 Operasyonu'nda 11 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
5.04.2024 Gündem
İlk üç ayın e-ihracat şampiyonu tekstil ürünleri ve mutfak eşyaları oldu
İlk üç ayın e-ihracat şampiyonu tekstil ürünleri ve mutfak eşyaları oldu Bir e-ticaret platformunun açıkladığı verilere göre 2024’ün ilk çeyreğinde Türk üreticiler en çok Suudi Arabistan, Azerbaycan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne satış yaptı. En çok ihracat gerçekleştiren iller İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra; Bursa, Adana, Gaziantep, Denizli ve Mersin oldu. Tekstil ve mutfak eşyaları ise, ihracatı en fazla yapılan ürün grupları olarak dikkat çekti.
4.04.2024 Ekonomi
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi Milli Savunma Bakanlığı Kaynakları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere yanıt verdi. Yapılan açıklamada, "18 yaşını dolduran her Türk vatandaşı seçme ve halkoylamasına katılma hakkına sahiptir. Vatandaşlık görevini yerine getirmek için oy kullanma hakkını yürürlükteki mevzuat esasları kapsamında yerine getirmektedir" denildi.
4.04.2024 Gündem
sahibinden.com, yapay zekâ tabanlı yenilikçi İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor
sahibinden.com, yapay zekâ tabanlı yenilikçi İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor sahibinden.com, Cerebrum Teknoloji ile iş birliği yaparak geliştirdiği yapay zekâ tabanlı İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının deneyimini iyileştirmeye ve çalışma hayatına katkı sağlamaya devam ediyor.
3.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Platform ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki platform haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.