Pkk Operasyonu

Pkk Operasyonu

Son dakika PKK operasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan PKK operasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını PKK operasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pkk Operasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pkk operasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.000 pkk operasyonu haberi bulunmuştur. Tüm pkk operasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
600 jandarma ile PKK operasyonu: 4'ü DEM Parti belediye meclis üyesi adayı 17 gözaltı
600 jandarma ile PKK operasyonu: 4'ü DEM Parti belediye meclis üyesi adayı 17 gözaltı Şanlıurfa’da, 600 jandarma personelinin katılımıyla terör örgütü PKK’nın sözde şehir yapılanması mensupları olan ve kendilerine 'Ateşin Çocukları İnisiyatifi' adını veren şüphelilere yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında aralarında 4 DEM Parti Belediye Meclisi üyesi adayının da bulunduğu 17 şüpheli gözaltına alındı.
6.03.2024 Gündem
Öklid Teleskopu: Evrenin karanlık tarafını aydınlatma görevi başladı
Öklid Teleskopu: Evrenin karanlık tarafını aydınlatma görevi başladı Avrupa Uzay Ajansı (ESA) tarafından geliştirilen ve evrenin büyük bir bölümünü kapladığına inanılan ‘karanlık maddeyi ve karanlık enerjiyi’ araştıracak Öklid teleskopu, dün Elon Musk’ın sahip olduğu SpaceX tarafından uzayın derinliklerine fırlatıldı.
2.07.2023 Bilim ve Teknoloji
İstanbul’da PKK operasyonu: 9 terörist yakalandı
İstanbul’da PKK operasyonu: 9 terörist yakalandı İstanbul’da bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik yürütülen operasyonda, örgütün Suriye uzantısı PYD/YPG saflarında yer alan 9 terörist yakalandı.
2.07.2023 Gündem
Mersin merkezli 5 ilde PKK operasyonu: 28 gözaltı kararı
Mersin merkezli 5 ilde PKK operasyonu: 28 gözaltı kararı Mersin merkezli 5 ilde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyon düzenlendi, 28 şüpheli için gözaltı kararı verildi.
23.05.2023 Gündem
İstanbul'da PKK operasyonu: 11 gözaltı
İstanbul'da PKK operasyonu: 11 gözaltı  İstanbul'da terör örgütü PKK/KCK'ye yönelik düzenlenen operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı.
10.01.2023 Gündem
Adana'da PKK operasyonu!
Adana'da PKK operasyonu! Adana'da terör örgütü PKK adına Suriye'de faaliyet gösterip, yasa dışı yoldan ülkeye giriş yaptığı tespit edilen yabancı uyruklu 5 kişinin yakalanması için şafak vakti operasyon düzenlendi.
15.11.2022 Gündem
Mersin’de PKK operasyonu: 8 gözaltı
Mersin’de PKK operasyonu: 8 gözaltı Mersin'de, terör örgütü PKK/KCK üyelerine yönelik şafak vakti düzenlenen dron destekli operasyonda, 8 kişi gözaltına alındı.
15.08.2022 Yaşam
PKK operasyonu; HDP Beşiktaş İlçe Eş Başkanı da gözaltında
PKK operasyonu; HDP Beşiktaş İlçe Eş Başkanı da gözaltında Terör Örgütü PKK'nın kırsal kadrosuna katılım sağlamaya çalıştıkları belirlenerek gözaltına alınan 11 şüpheli arasında, HDP Beşiktaş İlçe Eş Başkanı Orhan O.'nun da olduğu öğrenildi.
29.07.2022 Siyaset
Atık taştı yol kapandı! Korkunç görüntü, TIR'ı yuttu...
Atık taştı yol kapandı! Korkunç görüntü, TIR'ı yuttu... Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (OSB) atık su arıtma tesisinde setlerin taşmasıyla Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu’nda (TAG) atık su birikintileri yaşandı. Metrelerce uzunlukta alana yayılan ve belirli mevkilerde araç boyuna ulaşan atık su birikintisi sebebiyle TAG yolu çift taraflı olarak trafiğe kapatıldı. Devasa atığı temizleme çalışmaları 9 saatlerdir sürüyor.
29.07.2022 Yaşam
İstanbul merkezli 3 ilde PKK operasyonu: Çok sayıda gözaltı var...
İstanbul merkezli 3 ilde PKK operasyonu: Çok sayıda gözaltı var... İstanbul merkezli 3 ilde bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonlarda, örgüte eleman kazandırdığı ileri sürülen çok sayıda şüphelinin yakalandığı bildirildi.
29.07.2022 Gündem
Kayseri'de PKK operasyonu: 2 gözaltı
Kayseri'de PKK operasyonu: 2 gözaltı Kayresi'de, terör örgütü PKK/KCK-YPG/PYD üyesi olduğu belirlenen Suriye uyruklu 2 kişi gözaltına alındı.
28.07.2022 Yaşam
İzmir'de yolsuzluk operasyonu! Belediye başkanı ve meclis üyesi gözaltına alındı
İzmir'de yolsuzluk operasyonu! Belediye başkanı ve meclis üyesi gözaltına alındı İzmir Menderes Belediyesi'ndeki yolsuzluk soruşturması kapsamında Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ve Belediye Meclis Üyesi Ertan Güleç gözaltına alındı.
5.07.2022 Gündem
Gaziantep'te PKK operasyonu! Firari hükümlü yakalandı
Gaziantep'te PKK operasyonu! Firari hükümlü yakalandı Gaziantep'te, PKK'lı teröriste yardım ettiği gerekçesiyle 3 yıl 1 ay 15 gün hapse çarptırılan firari O.D., polis operasyonuyla yakalandı.
5.07.2022 Gündem
Emniyet faciayı önledi! 2 kadın terörist yakalandı!
Emniyet faciayı önledi! 2 kadın terörist yakalandı! Afrin’de canlı bomba eylemi gerçekleştirecek 2 PKK/KCK-PYD/YPG’li kadın terörist yakalandı.
18.05.2022 Gündem
Belediyeye rüşvet operasyonunda detaylar ortaya çıktı! İşte şifreler: Metre ve sağlam arkadaş...
Belediyeye rüşvet operasyonunda detaylar ortaya çıktı! İşte şifreler: Metre ve sağlam arkadaş... İstanbul başta olmak üzere 5 ilde başlatılan rüşvet operasyonunda yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Şüphelilerin, 'tuzak denetim'lerle rüşvet sistemini oluşturduğu belirlenirken rüşvet parasına 'metre', rüşvet alacak kişiye ise 'sağlam arkadaş' olarak kodladığı ortaya çıktı.
17.05.2022 Gündem
Adıyaman'da PKK operasyonu; eski HDP il başkanına gözaltı
Adıyaman'da PKK operasyonu; eski HDP il başkanına gözaltı Adıyaman'da, jandarma tarafından terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, eski HDP İl Başkanı Mehmet V. gözaltına alındı.
17.05.2022 Gündem
Çocuklar tartıştı, aileler birbirine girdi! Tüfekli, bıçaklı, taşlı ve sopalı kavga! 14 kişi...
Çocuklar tartıştı, aileler birbirine girdi! Tüfekli, bıçaklı, taşlı ve sopalı kavga! 14 kişi... Şanlıurfa'da, oyun oynayan çocukları tartışan iki ailenin tüfekli, bıçaklı, taşlı ve sopalı kavgasında 14 kişi yaralandı. 4 kişinin gözaltına alındığı kavgada, park halindeki 3 araç ise hasar gördü. 
12.04.2022 Yaşam
PKK operasyonu: 5 gözaltı
PKK operasyonu: 5 gözaltı Adana’da terör örgütü PKK’ya yönelik şafak vakti gerçekleştirilen operasyonla 5 şüpheli evlerinde yakalanarak gözaltına alındı.
12.04.2022 Yaşam
İstanbul'da PKK operasyonu; 10 gözaltı
İstanbul'da PKK operasyonu; 10 gözaltı İstanbul'da PKK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 10 şüpheli gözaltına alındı.
18.03.2022 Gündem
Adıyaman’da PKK operasyonu: 1 gözaltı
Adıyaman’da PKK operasyonu: 1 gözaltı Adıyaman'da, terör örgütü PKK üyelerine yönelik düzenlenen operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.
12.03.2022 Yaşam
8 yıl hapisle aranan FETÖ sanığı eski emniyet müdürü yakalandı
8 yıl hapisle aranan FETÖ sanığı eski emniyet müdürü yakalandı Ankara'da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliğinden 8 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski 1'inci Sınıf Emniyet Müdürü firari Muammer Buçak, polis tarafından yakalandı.
15.02.2022 Gündem
Şırnak'ta PKK operasyonu: 6 gözaltı
Şırnak'ta PKK operasyonu: 6 gözaltı Şırnak merkez ile Cizre ilçesinde düzenlenen PKK operasyonunda 6 şüpheli, gözaltına alındı.
15.02.2022 Gündem
İstanbul'da PKK operasyonu: 5 gözaltı
İstanbul'da PKK operasyonu: 5 gözaltı İstanbul'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, örgütün sözde "Özel Kuvvetler" biriminde faaliyet yürüttüğü tespit edilen "Avareş Bozan" kod adlı T.A. ile "Silahlı Terör Örgütüne Üye" olmak suçundan 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan K.İ.'nin de aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.
10.01.2022 Yaşam
FETÖ ve PKK operasyonu: 9 gözaltı
FETÖ ve PKK operasyonu: 9 gözaltı Malatya'da FETÖ ve PKK terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda 9 şüpheli, gözaltına alındı.
2.12.2021 Gündem
Kocaeli'de PKK operasyonu, 4 kişi tutuklandı!
Kocaeli'de PKK operasyonu, 4 kişi tutuklandı! Kocaeli'de, polisin MİT ile koordineli yaptığı operasyonda Fransada PKK/KCK terör örgütüne maddi yardımda bulunan 1 kişi ile PKK/KCKnın Suriye yapılanması YPG üyesi 3 kişi yakalandı. Adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklandı.
16.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pkk Operasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pkk operasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.