Peskov

Peskov

Son dakika peskov haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan peskov ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını peskov haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Peskov

haberleri sayfasında son dakika yaşanan peskov gelişmeleri de dahil olmak üzere 819 peskov haberi bulunmuştur. Tüm peskov haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
Ukrayna’dan Rusya’ya füze saldırısı: 10 ölü
Ukrayna’dan Rusya’ya füze saldırısı: 10 ölü Ukrayna tarafından Rusya'nın Belgorod şehrine düzenlenen füze saldırısında 10 kişi hayatını kaybederken, 45 kişi yaralandı.
30.12.2023 Dünya
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz İsrail tarihinin en kanlı günlerini yaşıyor. Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Hamas'ın operasyonunun ardından İsrail savaş ilan etti. Bölgedeki ölü sayısı her geçen dakika artarken İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. İsrail Gazze şeridinin ablukaya alınacağını duyurdu. Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları yeni silahını görücüye çıkarırken İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 560'a yükseldi. Çatışmalar 3. gününde de devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı açıklamada 'Ortadoğu'yu değiştireceğiz. Hamas'ın başına gelecekler korkutucu olacak' ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Dünya
Azerbaycan Karabağ'da 24 saatte zafere ulaştı! Fransız haber ajansı: Türkiye varken imkansız
Azerbaycan Karabağ'da 24 saatte zafere ulaştı! Fransız haber ajansı: Türkiye varken imkansız Dağlık Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonunda zafere 24 saatte ulaşan Azerbaycan dünyada gündem olmaya devam ediyor. Azerbaycan'ın yardım konvoyu bu sabah Hankendi'ye doğru yola çıktı, dünya Karabağ'ı izlerken uluslararası haber ajansı AFP 'yıldırım zafer'in yol açtığı atmosferi çarpıcı cümlelerle servis etti.
22.09.2023 Dünya
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı Azerbaycan'ın dün Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonu başarılı bir şekilde devam ediyor. Şuşa şehrini ateş altına alan Ermeni Silahlı Kuvvetleri sivil yerleşim yerlerine çekilerek, sivilleri çatışmalara çekmeye çalıştığı belirtildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, "Yasa dışı Ermeni silahlı gruplarına ait mermilerle dolu 6 'Ural' markalı kamyon ve 4 adet havan topu Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından ele geçirildi." açıklamasını yaparken Karabağ'daki Ermeni ayrılıkçıların silah bıraktığı ve Azerbaycan'ın şartlarını kabul ettiği bildirildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan unsurlarının silahlarını bıraktığını ve silahsızlandırıldığını duyurdu. Kremlin Sözcüsü Peskov “Azerbaycan hukuken kendi topraklarında operasyon yapıyor" dedi.
20.09.2023 Dünya
Putin: 25 ila 50 bin ton tahılı Afrika’ya ücretsiz verebiliriz
Putin: 25 ila 50 bin ton tahılı Afrika’ya ücretsiz verebiliriz Vahdet AYAZ, (DHA)- Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, St. Petersburg’da düzenlenen Rusya-Afrika Ekonomik ve İnsani Forumu’nda yaptığı konuşmada, 3-4 ay içinde 25 ila 50 bin ton tahılı Afrika’da 6 ülkeye ücretsiz olarak gönderebileceklerini söyledi.
27.07.2023 Dünya
Zelenskiy'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup! Tahıl diplomasisi sürüyor
Zelenskiy'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup! Tahıl diplomasisi sürüyor Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve BM Genel Sekreteri Guterres'e tahıl anlaşmasının devam etmesini isteyen mektup gönderdiğini belirtti. NATO'dan da Rusya'nın kararıyla ilgili açıklama geldi. Guterres ise “Rusya’nın Karadeniz girişiminin uygulanmasına son verme kararından derin üzüntü duyuyorum” ifadelerini kullanarak, "Yüz milyonlarca insan açlıkla karşı karşıya" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan ziyareti öncesi tahıl koridoru kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
17.07.2023 Ekonomi
Zelenskiy'den flaş açıklama: Rusya olmasa da Karadeniz koridorunu kullanabilmemiz için her şey yapılmalı
Zelenskiy'den flaş açıklama: Rusya olmasa da Karadeniz koridorunu kullanabilmemiz için her şey yapılmalı Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın Tahıl Koridoru Anlaşması’ndan çekilmesine ilişkin, “Rusya olmasa da Karadeniz koridorunu kullanabilmemiz için her şey yapılmalı” ifadelerini kullandı.
17.07.2023 Dünya
Rusya'dan Tahıl Anlaşması açıklaması
Rusya'dan Tahıl Anlaşması açıklaması Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, Tahıl Anlaşması’nın Rusya ile ilgili bölümünün şu ana kadar uygulanmadığını ve anlaşmanın sona erdiğini belirtti.
17.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Vilnius’a ulaştıklarını duyurdu: Önemli kararlara imza atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan Vilnius’a ulaştıklarını duyurdu: Önemli kararlara imza atacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Vilnius’a ulaştıklarını duyurdu. Erdoğan, paylaşımında “Yarın başlayacak NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi’ne katılmak üzere Vilnius’a geldik. Bu kritik zamanda, NATO coğrafyasının savunması ve güvenliği hakkında görüş teatisinde bulunacak, önemli kararlara imza atacağız" dedi.
10.07.2023 Gündem
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Putin ile Wagner lideri Prigojin arasındaki gizli görüşmeyi açıkladı
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Putin ile Wagner lideri Prigojin arasındaki gizli görüşmeyi açıkladı Yevgeny Prigojin liderliğindeki Wagner güçlerinin Rostov'da kontrolü sağlaması ve Moskova'ya doğru ilerlemesi ile başlayan kriz Belarus'un arabuluculuğu ile çözüldü. Prigojin'in Rusya'ya döndüğü haberinin yankıları sürerken Kremlin, Putin'in Wagner lideri ile görüştüğünü doğruladı.
10.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenski'den sonra Putin ile de görüşecek!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenski'den sonra Putin ile de görüşecek! Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine bugün İstanbul'a geliyor. Rusya’dan yapılan açıklamada ise Putin’in kısa süre içerisinde Erdoğan ile görüşebileceği açıklandı.
7.07.2023 Gündem
Rusya-Wagner krizinde son durum! Washington Post dünyaya duyurdu: ABD her şeyi biliyordu
Rusya-Wagner krizinde son durum! Washington Post dünyaya duyurdu: ABD her şeyi biliyordu Rusya ve Wagner arasındaki kriz henüz 24 saati doldurmamışken çözüldü. Moskova'ya doğru yürüyüşe geçen Wagner birlikleri başkente 200 kilometre kala durdu. Wagner lideri Yevgeni Prigojin, Rusya'nın başkenti Moskova'ya ilerleyen savaşçılarının Belarus'un girişimiyle varılan anlaşma sonrası 'kan dökülmemesi için' üslerine döndüğünü söyledi. Prigojin'in Belarus'a gideceği ve hakkındaki suçlamaların düşürüleceği açıklandı. Washinton Post'un haberi ise dünya gündeminde bomba etkisi yarattı.
25.06.2023 Dünya
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar Rus paralı asker grubu Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov'a suçlamalarda bulunarak, "Binlerce Rus askerinin hayatını mahveden ve adamlarımızı yok edenler cezalandırılacak" dedi. Rusya Savunma Bakanlığı, Yevgeny Prigojin’in Rusya’nın füze saldırısı düzenlediği iddialarını reddetti. Rostov şehri sokaklarında Wagner birliklerinin askeri araçları ilerlerken, Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, darbe iddiaları hakkında "Devlet Başkanı Vladimir Putin, Prigojin ile ilgili meydana gelen tüm olaylar hakkında bilgilendirilmiştir. Gerekli tedbirler alınıyor" açıklamasını yaparken Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), “Prigojin’in açıklamaları ve eylemleri Rusya topraklarında bir iç savaş başlatma çağrısıdır” yorumunda bulundu.
23.06.2023 Dünya
Peskov’dan Türkiye’ye: Yakın komşu uzak akrabadan iyidir
Peskov’dan Türkiye’ye: Yakın komşu uzak akrabadan iyidir Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Türkiye ve Rusya arasındaki ilişkiler hakkında "Yakın komşu uzak akrabadan iyidir" dedi.
16.06.2023 Dünya
Putin Türkiye'ye geliyor! Erdoğan ile görüşecek
Putin Türkiye'ye geliyor! Erdoğan ile görüşecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Rus liderin Türkiye'ye ziyareti konusunda sözleştiği öğrenildi.
16.06.2023 Gündem
Kremlin: Erdoğan ve Putin, yüz yüze görüşecek
 Kremlin: Erdoğan ve Putin, yüz yüze görüşecek Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in son telefon görüşmesini hatırlatarak, "Erdoğan ve Putin, yüz yüze görüşme niyetlerini doğruladı" dedi.
31.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Biden ve Putin'den tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Biden ve Putin'den tebrik telefonu Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turundaki zaferinden sonra Erdoğan'a dünya liderlerinden tebrik telefonları peş peşe geliyor. Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ve ABD Devlet Başkanı Biden ile görüştü.
30.05.2023 Gündem
Dünyanın gözü Türkiye çevrildi! İngiliz Financial Times seçimin favorisini açıkladı
Dünyanın gözü Türkiye çevrildi! İngiliz Financial Times seçimin favorisini açıkladı 13. Cumhurbaşkanı’nın kim olacağını belirleyecek Seçim nefes nefese bir yarışa sahne oldu. 28 Mayıs'ta bir kez daha sandık başına gidecek Türkiye'yi yakından takip eden İngiliz Financial Times seçimin favorisini açıkladı.
22.05.2023 Gündem
Ukrayna, Rus füzelerini düşürünce fiyaskonun faturası mühendislere kesildi
Ukrayna, Rus füzelerini düşürünce fiyaskonun faturası mühendislere kesildi Ukrayna hava savunmasının son olarak dünkü Rus füze yağmurunu önlemeyi başarması Moskova’da suçlu arayışı başlattı. Kiev 30 füzeden 29’unu havada imha ettiklerini açıklarken Rusya’da 3 mühendis tutuklandı.
19.05.2023 Gündem
ABD ve Rusya’dan açıklama: Sonuçlara saygılıyız
ABD ve Rusya’dan açıklama: Sonuçlara saygılıyız ABD Dışişleri Bakanlığı’ndan Türkiye seçimlerine yönelik açıklama yapıldı. Dışişleri Bakanlığı açıklamasında, Washington’ın seçimleri yakından izlediği ve taraf tutmadığı belirtildi.
15.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Ümraniye, Sancaktepe ve Beyoğlu mitinglerine katıldı. Katıldığı mitinglerde önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Bir önceki seçimlerde karşımıza çıkardıkları bu seçimde de kendi kurduğu partinin adayı olarak yarışa katılan kişiye yaptıklarına bakın. Neler söylediler, hangi hakaretleri ettiler, kimleri devreye soktular. Bunlar işe yaramayınca FETÖ'nün en iğrenç yöntemi olan montaj kaset kumpası ile alçaklıkta tavan yaptılar. Üstelik aylardır sürekli kaset, montaj, yapay zeka diyerek ortalığı velveleye verenler de kendileriydi. Artık kabahatlerinin üzerine örtmek için mi böyle yapıyorlar bilmiyoruz." ifadelerini kullandı.
13.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce açıklaması: Yalnız bırakmak olmaz yardıma hazırız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce açıklaması: Yalnız bırakmak olmaz yardıma hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ortak yayında seçim gündeminde dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi ile ilgili "Bugün Muharrem Bey'i aradım. Böyle bir saldırı oldu vesaire kendisiyle konuşmak istedim. Anladığım kadarıyla Kılıçdaroğlu'nun el ele olduğu FETÖ taktiği. Bunlar bunu her an yapabilir. Geçmişte de bunlar yapıldı. Kılıçdaroğlu makama kaset komplosuyla geldi" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca "Halkımızın teveccühüyle iktidara geldiysek milletimiz farklı karar verirse demokrasinin gereği neyse biz onu yaparız" diyerek "Sandıktan çıkan sonuca saygısı olmayanın millete de saygısı yoktur. Hiçbir zaman milli iradenin üstünlüğünden taviz vermedik. Cumhur İttifakı sandıktan çıkan her sonucu meşru kabul edecektir" dedi.
12.05.2023 Gündem
Rusya'dan 'Türkiye seçimleri' mesajı: İddiaları şiddetle reddediyoruz
Rusya'dan 'Türkiye seçimleri' mesajı: İddiaları şiddetle reddediyoruz Kremlin, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Rusya’ya yönelik suçlamalarını reddederek, “Herhangi bir müdahale konuşmasının olmadığını resmi olarak ifade edebiliriz. Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu'na böyle bir bilgi veren var ise, onlar yalancıdır” dedi.
12.05.2023 Gündem
Polonya’nın Kaliningrad’ın adını değiştirme kararına Rusya’dan tepki
Polonya’nın Kaliningrad’ın adını değiştirme kararına Rusya’dan tepki Polonya’nın Rusya ile kara bağlantısı bulunmayan Rus kenti Kaliningrad’ın isim değişikliği kararına, Rusya’dan yanıt geldi. Rusya Devlet Başkanlığı Sözcüsü Dmitry Peskov kararı ‘çılgınlık’ olarak değerlendirdi.
11.05.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Peskov ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki peskov haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.