Personel Alım

Personel Alım

Son dakika personel alım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan personel alım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını personel alım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Personel Alım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan personel alım gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.557 personel alım haberi bulunmuştur. Tüm personel alım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sözleşmeli personel alım sonuçları açıklandı!
Sözleşmeli personel alım sonuçları açıklandı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakanlık bünyesinde görev yapacak 8 bin sözleşmeli personel alım sonuçlarının açıklandığını sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan, " Sonuçlara Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı kariyer kapısı üzerinden ulaşabilirsiniz" dedi.
7.04.2024 Gündem
KPSS şartı olmadan PTT personel alımı var mı? PTT personel alımı 2024'ün hangi ayında başlıyor? Şartlar güncellendi mi?
KPSS şartı olmadan PTT personel alımı var mı? PTT personel alımı 2024'ün hangi ayında başlıyor? Şartlar güncellendi mi? PTT bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar, kurumun duyurusunu yaptığı personel alım ilanlarını pür dikkat takip ediyor. Geçen yıl 10 bin alım yapan, bu yıl da aynı sayıda personel alımının yapılacağı iddia edilen PTT'nin internet sitesinde yoğunluk yaşandı. Kurum hem kendisi hem iştirakleri için personel alımını duyurduğu ilanlara yapıyor. Peki KPSS şartı olmadan PTT alımı var mı? PTT personel alıımı 2024'ün hangi ayında olacak? İşte detaylar...
15.03.2024 Ekonomi
PTT personel alımı olacak mı? 2024 PTT 10 bin personel alımı ne zaman, PTT KPSS’siz personel alımı mı yapacak?
PTT personel alımı olacak mı? 2024 PTT 10 bin personel alımı ne zaman, PTT KPSS’siz personel alımı mı yapacak? 2024'te PTT'nin personel alımı ne zaman olacak sorusu oldukça yoğun bir şekilde araştırılıyor. Özellikle başvuru tarihleri ve alım yapılacak branşlar konusundaki belirsizlikler merak ediliyor. PTT'nin personel alımı yapacak mı olduğu da merak konusu. İşte 2024 PTT personel alımına ilişkin tüm detaylar...
13.03.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Koca açıkladı! Sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu
Bakan Koca açıkladı! Sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, KPSS-2024/5 Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel pozisyonlarına yerleştirme sonuçlarının açıklandığını bildirdi. "Aramız hoş geldiniz" diyen Bakan Koca, "27 bin yeni çalışma arkadaşımız bize güç verecek." ifadelerini kullandı.
4.03.2024 Çalışma Hayatı
KPSS puanı ile personel alımı yapılacak! Başvuru süreci bugün başladı
KPSS puanı ile personel alımı yapılacak! Başvuru süreci bugün başladı Kamuda çalışmak isteyenleri ilgilendiriyor. Personel alımı yapılacak. KPSS şartı bulunuyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, personel alım ilanını Resmi Gazete'den duyurdu.
21.02.2024 Çalışma Hayatı
Tarım ve Orman Bakanlığı 1500 işçi alımını İŞKUR üzerinden alıyor! Tarım ve Orman Bakanlığı İŞKUR 1500 personel alım ekranı ve başvuru şartları...
Tarım ve Orman Bakanlığı 1500 işçi alımını İŞKUR üzerinden alıyor! Tarım ve Orman Bakanlığı İŞKUR 1500 personel alım ekranı ve başvuru şartları... Tarım ve Orman Bakanlığı taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 1500 tarım işçisi alacak. Tarım işçisi, sera işçisi, bahçıvan, hayvan bakıcısı gibi kadrolara yapılacak olan alım için araştırmalar başladı. Peki, Tarım işçisi alım şartları neler, İŞKUR başvurusu nasıl yapılır?
21.02.2024 Gündem
Belediyeye tam zamanlı işçi alımı: KPSS şartı yok, 08.00 – 17.00 arası mesai var! Fırsat ilanda...
Belediyeye tam zamanlı işçi alımı: KPSS şartı yok, 08.00 – 17.00 arası mesai var! Fırsat ilanda... KPSS şartı olmadan personel arayan kamu kurumu ya da belediyelerde çalışmak bir fırsat olarak görülür. İŞKUR üzerinden yayınlanan birçok ilanda adaylar başvurularını, şartlarını ve detayları öğrenebilirler. Kamu sektöründe ve belediyelerde çalışmak isteyenler bu personel alım ilanları için internet sitesini ziyaret etmelidir. İlgili adaylar belirlenen tarihler arasında başvurularını tamamlamak zorundadır.
19.02.2024 Çalışma Hayatı
Harita Genel Müdürlüğü personel alımı: Lise diploması yetiyor, KPSS puan sınırı yok! Son başvuru tarihi belli oldu!
Harita Genel Müdürlüğü personel alımı: Lise diploması yetiyor, KPSS puan sınırı yok! Son başvuru tarihi belli oldu! Harita Genel Müdürlüğü personel alımı hakkında ilgililerin araştırmaları devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı personel temin dairesi tarafından yapılan açıklamada Harita Genel Müdürlüğü bünyesinde pek çok kategoride personel alımı yapılıyor. Son başvuru tarihinin 31 Ocak 2024 olacağı MSB Harita Genel Müdürlüğü personel alımında KPSS puan sınırı yok. Peki Milli Savunma Bakanlığı Harita Genel Müdürlüğü personel alım şartları nedir, başvuru ne zaman? İşte detaylar...
1.01.2024 Personel Alımı
Memur ve kamu personeli olmak için büyük fırsat! Binlerce kişi işe alınacak, 22 bin lira maaş...
Memur ve kamu personeli olmak için büyük fırsat! Binlerce kişi işe alınacak, 22 bin lira maaş... Memur ve kamu personeli olmak için büyük fırsat verildi. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı memur ve personel alım ilanlarını her geçen gün yeniliyor. Kamunun tüm kademelerinde ihtiyaçlara göre açılan kadrolara şartlara uyan kişiler yerleştiriliyor. Son açılan 101 ilan kapsamında 4 binden fazla kişi kamuda istihdam edilecek. İşte memur ve kamu personeli alımı yapan kurumların isim isim listesi...
5.10.2023 Ekonomi
81 ilde kadrolu memur alınacak! Bakanlık başvuru şartlarını açıkladı
81 ilde kadrolu memur alınacak! Bakanlık başvuru şartlarını açıkladı Ticaret Bakanlığının, ÖSYM aracılığıyla merkezi yerleştirme sistemiyle 1500 kadrolu memur istihdamı için yaptığı çalışmalar, tamamlanma aşamasına geldi.
30.09.2023 Personel Alımı
Eylülde müjde geliyor! PTT personel alımına başlıyor! 2023 PTT personel başvurusu ne zaman?
Eylülde müjde geliyor! PTT personel alımına başlıyor! 2023 PTT personel başvurusu ne zaman? PTT personel alımı için gün sayanlara müjde geliyor. Yaşanan son gelişmeler yeni bir alımın habercisi oldu. Posta ve Telgraf Teşkilatı 2023 yılında yapacağı personel alıjmına ilişkin internet sitesinde yeni bilgilere yer verdi. Kendi web sitesinde yer alan iş başvuru formunu dolduraabiliyorsunuz. PTT personel alım başvuru zamanı ve şartları hakkında bilgilere yer verdik.
14.08.2023 Personel Alımı
Antalya'da 24 bin TL maaşla toplu ulaşım şoförü aranıyor! "Bulamıyoruz"
Antalya'da 24 bin TL maaşla toplu ulaşım şoförü aranıyor! "Bulamıyoruz" Turizm kenti Antalya’da toplu taşıma araçlarında çalışacak şoför bulmakta zorlandıklarını ifade eden Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan, “Odamıza kayıtlı 240 aracımızdan 140 tanesi şoför olmadığından dolayı çalışmıyor. 150-200 tane şoföre ihtiyacımız var, çalışacak olan personele 23-24 bin TL maaş veriyoruz. Bu şartlarda bile şoför bulamıyoruz" dedi.
18.07.2023 Ekonomi
KPSS şartı yok, herkes başvurabiliyor! TCDD personel alımı İŞKUR'da başladı, kadrolar ve şartlar belli oldu!
KPSS şartı yok, herkes başvurabiliyor! TCDD personel alımı İŞKUR'da başladı, kadrolar ve şartlar belli oldu! İŞKUR personel alımları Haziran ayında da devam ediyor. TCDD bünyesinde 18-36 yaş aralığında alımların başladığı belirtilen ilanda KPSS şartı aranmadı. Eleman eksikliğini tamamlamak amacıyla yapılacak personel alımında başvurular İŞKUR üzerinden online olarak yapılıyor. İşte KPSS şartsız TCDD personel alımında kadrolar ve şartlar...
22.06.2023 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru sonucu nasıl sorgulanır?
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru sonucu nasıl sorgulanır? Adalet Bakanlığı personel alım sonuçları açıklandı mı? Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçlarında son durum merakla takip ediliyor. 22 bin 43 personel alımı başvuruları tamamlanınca, gözler personel alımı sonuçlarına çevrildi. Peki, Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak?
10.06.2023 Personel Alımı
(Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2431 personel alımı) Aile Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman, 2431 sözleşmeli personel alımı başvuru kılavuzu yayımlandı mı?
(Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2431 personel alımı) Aile Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman, 2431 sözleşmeli personel alımı başvuru kılavuzu yayımlandı mı? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere 2 bin 431 sözleşmeli personel alım ilanının Resmi Gazete'de yayımlandığını duyurdu. Yapılan açıklamanın ardından, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi ve şartları araştırılmaya başlandı. Peki, Aile Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman, Aile Bakanlığı 2431 sözleşmeli personel alımı başvuru kılavuzu yayımlandı mı? İşte 2023 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2431 personel alımı branş dağılımı...
26.04.2023 Personel Alımı
KPSS B grubu puanı ile 2 bin 431 personel alımı yapılacak!
KPSS B grubu puanı ile 2 bin 431 personel alımı yapılacak! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın 2 bin 431 sözleşmeli personel alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Başvurular 28 Nisan'da başlayacak, 8 Mayıs'ta sona erecek.
26.04.2023 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı 2023/5 tercih kılavuzu ve Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru yap ekranı! KPSS 2023 5 tercih kılavuzu nitelik kodları ve Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir?
Sağlık Bakanlığı 2023/5 tercih kılavuzu ve Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru yap ekranı! KPSS 2023 5 tercih kılavuzu nitelik kodları ve Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir? Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere 31 bin 600 sözleşmeli sağlık personeli Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile alınacak. Peki, KPSS 2023 5 tercih kılavuzu yayınlandı mı? Sağlık Bakanlığı 31 bin 600 sözleşmeli personel alımı başvuru şartları nelerdir? KPSS 2023/5 tercihleri ne zaman? Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı kılavuzu yayınlandı mı?
29.03.2023 Çalışma Hayatı
İstanbul depreme hazır mı? ‘Bu binaların altında kalırız!’
İstanbul depreme hazır mı? ‘Bu binaların altında kalırız!’ Bugünlerde tek gündemlerinin kentsel dönüşüm olduğunu belirten Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “İstanbul’daki deprem senaryosuna Bağcılar olarak böyle yakalanırsak biz bu binaların altında kalırız. Çoluğumuz çocuğumuz canlı canlı ölümü bekler, kimse bizi gelip çıkarmaz” diyor. Dönüşüme engel olan en büyük etken ise metrekare hesabı...
28.03.2023 Gündem
Sağlık Bakanlığı'ndan sözleşmeli personel alım ilanı
Sağlık Bakanlığı'ndan sözleşmeli personel alım ilanı Sağlık Bakanlığı 31 bin 600 sözleşmeli personel alım ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı.
27.03.2023 Çalışma Hayatı
Bakan Bozdağ: 18 bin 305 personel alımı için ilana çıkıyoruz
Bakan Bozdağ: 18 bin 305 personel alımı için ilana çıkıyoruz Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Personel Genel Müdürlüğü bünyesinde 9 bin 229, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 8 bin 376, İcra Dairesi Başkanlığı bünyesinde 700 olmak üzere toplam 18 bin 305 personel alımı için ilana çıkıyoruz" dedi.
25.03.2023 Gündem
2023 OGM personel alımı: 1128 OGM personel alımı başvurusu ne zaman, şartlar neler?
2023 OGM personel alımı: 1128 OGM personel alımı başvurusu ne zaman, şartlar neler? Orman Genel Müdürlüğü personel alım başvuruları başladı. 1128 OGM personel alımı 26 Ocak'ta başlayan başvurular kurumun internet sitesi üzerinden yapılıyor. OGM personel alım şartları arasında 2022 KPSS sınavından KPSSP93 puan türünden az 65 alınması gerekiyor. Birçok şehirde gerçekleştirilecek personel alımı için İstanbul’a 37, İzmir’e 46, Ankara’ya ise 17 kişilik kontenjan ayrıldı. İşte 2023 OGM personel alımı başvuruları, şartları ve tarihleri...
29.01.2023 Personel Alımı
Bakan Kirişci açıkladı!  Uygulama ücretleri arttırıldı
Bakan Kirişci açıkladı! Uygulama ücretleri arttırıldı Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "İlgili kanun ve yönetmelik gereği; hayvanlara uygulanan veteriner biyolojik ürün ve tanımlama araçlarının yani küpenin uygulama ücretlerini artırdık" dedi.
14.01.2023 Ekonomi
Devlet Su İşleri 1273 personel alımı! 2023 DSİ sözleşmeli personel alımı ne zaman, başvuru şartları neler, kadro dağılımı açıklandı mı?
Devlet Su İşleri 1273 personel alımı! 2023 DSİ sözleşmeli personel alımı ne zaman, başvuru şartları neler, kadro dağılımı açıklandı mı? DSİ 1273 sözleşmeli personel alımı yapacak. Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü sözleşmeli 1273 personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Devlet Su İşleri personel alım için başvuru şartları ve tarihleri ne? DSİ başvuruları ne zaman, başvuru şartları neler? 2023 DSİ personel alımına ilişkin detaylı bilgiler...
10.01.2023 Personel Alımı
PTT personel alımı 2023 başvuruları başladı mı, 55 bin personel alımı yapacak mı? PTT personel alımı duyurusu yayınlandı mı?
PTT personel alımı 2023 başvuruları başladı mı, 55 bin personel alımı yapacak mı? PTT personel alımı duyurusu yayınlandı mı? PTT personel alımı duyurusu uzun süredir bekleniyor. 2023 yılına girilmesine günler kala PTT personel alımı olup olamayacağı merak ediliyor. Peki, PTT 55 bin personel alımı ne zaman, PTT personel alımı ilanı yayımlandı mı? 2023 PTT memur alımı başvuru başladı mı, ne zaman?
24.12.2022 Personel Alımı
KPSS puanı kaç yıl geçerli, KPSS lisans puanıyla kaç yıl tercih yapılabilir? KPSS puanının geçerlilik süresi…
KPSS puanı kaç yıl geçerli, KPSS lisans puanıyla kaç yıl tercih yapılabilir? KPSS puanının geçerlilik süresi… KPSS lisans sonuçları açıklandı. ÖSYM AİS üzerinden sonuçlarını sorgulayanlar KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek, Alan Bilgisi ve Eğitim Bilimleri sınav puanlarını kaç yıl kullanacaklarını sorguluyor. Peki, KPSS puanı kaç yıl geçerli, kaç yıl tercih yapılabilir. İşte KPSS puanı geçerlilik süresi…
21.10.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Personel Alım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki personel alım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.