Pcr Testi Zorunluluğu

Pcr Testi Zorunluluğu

Son dakika PCR testi zorunluluğu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan PCR testi zorunluluğu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını PCR testi zorunluluğu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pcr Testi Zorunluluğu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pcr testi zorunluluğu gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 pcr testi zorunluluğu haberi bulunmuştur. Tüm pcr testi zorunluluğu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çin karantinayı kaldırıyor! THY Shangay uçuşlarına başlayacak, tarih belli oldu
Çin karantinayı kaldırıyor! THY Shangay uçuşlarına başlayacak, tarih belli oldu Kısa süre öncesine kadar "sıfır Covid" politikasıyla çok sıkı önlemler uygulayan Çin, 8 Ocak'tan itibaren ülkeye gelen yolcuların karantina zorunluluğunun kaldıracağını açıkladı. Türk Hava Yolları (THY) ise 13 Ocak tarihi itibarıyla Shangay seferlerine başlamayı planlıyor.
27.12.2022 Ekonomi
Bakan Koca duyurdu! Koronavirüs tablosu artık haftalık olarak açıklanacak!
Bakan Koca duyurdu! Koronavirüs tablosu artık haftalık olarak açıklanacak! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, günlük yayınlanan Covid-19 tablosunun, 1 Haziran'dan itibaren haftalık olarak yayınlanacağını duyurdu.
1.06.2022 Gündem
Ameliyat öncesi PCR testi kalktı mı? PCR testi kaldırıldı mı?
Ameliyat öncesi PCR testi kalktı mı? PCR testi kaldırıldı mı? Sağlık Bakanlığı duyurdu! Ameliyat öncesi PCR testi zorunluluğu ile ilgili önemli karar! Sağlık Bakanlığı ameliyat ya da endoskopi, kolonoskopi gibi girişimsel işlemler öncesinde hastalara tarama amaçlı test zorunluluğunu uyguluyordu. Peki, Ameliyat öncesi PCR testi kalktı mı? PCR testi kaldırıldı mı? İşte detaylar…
6.05.2022 Sağlık
Maçlarda aşı zorunluluğu kalktı mı? Maçlarda PCR testi zorunluluğu kaldırıldı mı?
Maçlarda aşı zorunluluğu kalktı mı? Maçlarda PCR testi zorunluluğu kaldırıldı mı? İçişleri Bakanlığı duyurdu! Koronavirüs ile ilgili yeni genelge yayınlandı! Son yapılan Bilim Kurulu toplantısında alınan kararlar genelgeyle birlikte hayata geçti. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu, salgının etkisinin azalması nedeniyle maske, PCR testi ve HES kodu uygulamasının kaldırılması tavsiyesinde bulunmuştu. İçişleri Bakanlığı Genelgesi’yle birlikte uygulamalara son verildi. Ancak akıllarda pek çok soru var. Özellikle uçuşlarda ve maçlarda aşı zorunluluğunun olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Maçlarda aşı zorunluluğu kalktı mı? Maçlarda PCR testi zorunluluğu kaldırıldı mı? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi’nin detayları…
4.03.2022 Gündem
PCR testi kalktı mı? Uçakta PCR testi zorunluluğu kalktı mı? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi!
PCR testi kalktı mı? Uçakta PCR testi zorunluluğu kalktı mı? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi! İçişleri Bakanlığı Genelgesi yayınlandı! Bilim Kurulu’nda alınan yeni kararlar uygulamaya geçti! Koronavirüsün başından itibaren alınan ve sıkı bir şekilde denetlenen başta maske olmak üzere, HES kodu ve PCR testi zorunluluğunun kaldırılmasına ilişkin genelde yayınlandı. Peki, PCR testi kalktı mı? Uçakta PCR testi zorunluluğu kalktı mı? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi!
4.03.2022 Gündem
Gürcistan’a girişlerde PCR test zorunluluğu kalkıyor! 1 Mart'tan itibaren...
Gürcistan’a girişlerde PCR test zorunluluğu kalkıyor! 1 Mart'tan itibaren... Artvin'de Türkiye'nin Kafkaslara açılan Sarp Sınır Kapısı'nda, 1 Mart itibariyle PCR testi zorunluluğu kaldırılıyor.
25.02.2022 Gündem
Sinemaya aşısız giriliyor mu? Sinemada aşı ve PCR testi zorunlu mu?
Sinemaya aşısız giriliyor mu? Sinemada aşı ve PCR testi zorunlu mu? Covid-19 aşısı olmayan kişilere pek çok yerde PCR testi zorunluluğu getirilmişti. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgede de PCR testi ya da aşı zorunluluğunda karar kılınmıştı. Hafta sonu sinemaya gitmek isteyen pek çok kişi de "Sinemaya aşısız giriliyor mu? Sinemada aşı ve PCR testi zorunlu mu?" sorularını araştırıyor. İşte detaylar...
21.01.2022 Gündem
Bulgar turistlere PCR engeli! Esnaf endişeli
Bulgar turistlere PCR engeli! Esnaf endişeli Bulgaristan'ın artan koronavirüs vakaları ve ülkelerinde aşılama oranının düşük olması nedeniyle Türkiye'yi 'kırmızı bölge'ye almasının ardından ülkeye girişlerde PCR testi zorunluluğuna geçmesi, Edirne'ye gelen Bulgar turist sayısını düşürdü. Kentte çoğu Bulgar turiste satış yapan bazı işletmeciler de müşteri gelmediği için kepenk kapattı.
21.01.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika kararı! 81 ilde resmen değişti! Uçak, otobüs, toplu ulaşım, konser, sinema, tiyatro...
İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika kararı! 81 ilde resmen değişti! Uçak, otobüs, toplu ulaşım, konser, sinema, tiyatro... İçişleri Bakanlığı 81 ile son dakika genelge gönderdi. Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren karar. Resmen değişti. Tamamen kaldırıldı. Okul, kamu ve özel işyerleri, konser, sinema, tiyatro, uçak, otobüs, tren veya diğer toplu ulaşım araçları hepsini kapsıyor. Öte yandan Koronavirüs salgınıyla ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sağlık Bakanlığı tarafından 15 Ocak koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 63 bin 967 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı. 177 kişi hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kötü haberi bu sözlerle duyurdu. İşte haberin detayları...
15.01.2022 Gündem
YHT'de PCR testi zorunluluğu kaldırıldı
YHT'de PCR testi zorunluluğu kaldırıldı Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü Hasan Pezük, YHT, anahat ve bölgesel trenlerde seyahat için negatif PCR test zorunluluğunun kaldırıldığını bildirdi.
15.01.2022 Gündem
Öğretmenlere PCR testi zorunluluğu kalktı mı? PCR testi zorunluluğu kimlere kalktı, aşısız öğretmene PCR testi zorunlu mu?
Öğretmenlere PCR testi zorunluluğu kalktı mı? PCR testi zorunluluğu kimlere kalktı, aşısız öğretmene PCR testi zorunlu mu? Sağlık Bakanlığı'nın aşısız ve aşı sürecini tamamlamayan kişilerin toplu alanlarda bulunması ve seyahat etmeleriyle ilgili genelgesi değişti. Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında aşısız kişilerden seyahat, etkinlik, iş yeri ve okullarda istenen test zorunluluğu kalktı. Peki, Öğretmenlere PCR testi zorunluluğu kalktı mı?
15.01.2022 Gündem
Karantina süresi ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu, artık değişti
Karantina süresi ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu, artık değişti Koronavirüs aşısıyla ilgili son dakika açıklaması! Karantina ile ilgili flaş karar! Sağlık Bakanlığı resmen duyurdu, artık değişti. Bakanlık tarafından paylaşılan rehbere göre; Kovid-19 yakın temaslı olup, hatırlama dozu yapılmış veya son 3 ay içinde hastalığı geçirmiş kişiler karantinaya alınmayacak; maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak, kendi semptomlarını da takip ederek, günlük yaşamlarına devam edecek.
15.01.2022 Gündem
Aşısızlar konsere gidebilir mi? Konserlerde aşısızlar için PCR testi zorunlu mu?
Aşısızlar konsere gidebilir mi? Konserlerde aşısızlar için PCR testi zorunlu mu? Sağlık Bakanlığı'nın aşısız ve aşı sürecini tamamlamayan kişilerin toplu alanlarda bulunması ve seyahat etmeleriyle ilgili genelgesi değişti. Koronavirüs Bilim Kurulu'nun yeni tavsiye kararı doğrultusunda genelge yürürlükten kaldırıldı. 81 il valiliğine kararla ilgili yazı gönderildi. Söz konusu gelişmenin ardından Aşısızlar konsere gidebilir mi? Konserlerde aşısızlar için PCR testi zorunlu mu, sorularına yanıt aranamaya başlandı.
15.01.2022 Gündem
Aşısızlar şehirler arası otobüse binebilir mi? Şehirler arası seyahatte PCR testi zorunlu mu, aşısızlar seyahat edebilir mi?
Aşısızlar şehirler arası otobüse binebilir mi? Şehirler arası seyahatte PCR testi zorunlu mu, aşısızlar seyahat edebilir mi? Koronavirüs Bilim Kurulu'nun yeni tavsiye kararı doğrultusunda genelge yürürlükten kaldırıldı. 81 il valiliğine kararla ilgili yazı gönderildi. Covid-19 aşısı olmayan işçiler, öğretmenler, eğitim personeli, kantin çalışanları ile öğrenci servislerinin şoför ve rehber personellerinden PCR testi istenmeyecek. Uçak, otobüs, tren veya diğer toplu ulaşım araçlarıyla gerçekleştirecekleri şehirler arası seyahatler için de negatif sonuçlu PCR testi isteniyordu. Peki, Aşısızlar şehirler arası otobüse binebilir mi? Şehirler arası seyahatte PCR testi zorunlu mu, aşısızlar seyahat edebilir mi?
15.01.2022 Gündem
PCR testi zorunluluğu kalktı mı? Zorunlu PCR testi kaldırıldı mı, iç hat uçuşlarda PCR testi gerekli mi? THY iç hatlar PCR testi açıklaması!
PCR testi zorunluluğu kalktı mı? Zorunlu PCR testi kaldırıldı mı, iç hat uçuşlarda PCR testi gerekli mi? THY iç hatlar PCR testi açıklaması! PCR testi kalktı mı, uçuşlarda zorunlu PCR testi kaldırıldı mı? sorularına THY iç hatlar PCR testi açıklaması sonrası yanıt aranıyor.  
15.01.2022 Gündem
Aşısızlara PCR zorunluluğu kalktı mı? PCR testi hangi koşullarda aşısızlardan istenmeyecek, PCR testi zorunluluğu kimlere kalktı?
Aşısızlara PCR zorunluluğu kalktı mı? PCR testi hangi koşullarda aşısızlardan istenmeyecek, PCR testi zorunluluğu kimlere kalktı? Aşısızlara PCR zorunluluğu kalktı mı? Seyahat, toplu etkinlik, kamu ve özel işyerleri ile okullarda aşısız ve aşı süreci tamamlanmamış kişiler için getirilen negatif PCR testi zorunluluğu tamamen kaldırıldı. Peki, PCR testi hangi koşullarda aşısızlardan istenmeyecek, PCR testi zorunluluğu kimlere kalktı?
15.01.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderildi!  Ve resmen değişti...
İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderildi! Ve resmen değişti... Son dakika haberi... Koronavirüs aşısı olmayanlarla ilgili flaş karar! 81 ile genelge gönderildi! Resmen değişti, artık zorunlu değil. Toplu etkinlik, seyahat, kamu ve özel işyerleri ile okullarda aşısız ve aşı süreci tamamlanmamış kişiler için getirilen negatif PCR testi zorunluluğu kaldırıldı. Konuyla ilgili THY’den yapılan açıklamada ise "Yetkili makamlarımızın aldığı karar doğrultusunda tüm yolcularımızdan İÇ HAT uçuşlarında PCR TEST zorunluluğu kaldırılmıştır" ifadelerini kullanıldı.
15.01.2022 Gündem
3 doz aşı olan karantinaya girmeyecek mi? 3 doz aşı olanlara karantina uygulaması kalktı mı? İşte Bakan Koca'nın karantina açıklaması!
3 doz aşı olan karantinaya girmeyecek mi? 3 doz aşı olanlara karantina uygulaması kalktı mı? İşte Bakan Koca'nın karantina açıklaması! Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplandı. Bilim Kurulu toplantısının ardından kameralar karşısına geçen Bakan Koca, Omicron varyantının Türkiye'de baskın hale geldiğini duyurdu. Bilim Kurulu'nda alınan yeni kararlar doğrultusunda aşısı tam olan temaslılara karantina uygulamasında değişikliğe gidildi. Belirti göstermeyen kişilere PCR testi yapılmaması kararı alındı. Peki, 3 doz aşı olan karantinaya girmeyecek mi? 3 doz aşı olanlara karantina uygulaması kalktı mı? İşte Bilim Kurulu kararları ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın karantina açıklaması!
13.01.2022 Sağlık
İngiltere'ye gelen yolcular için PCR testi zorunluluğu kaldırıldı
İngiltere'ye gelen yolcular için PCR testi zorunluluğu kaldırıldı İngiltere'de hükümet, ülkeye gelen yolcular için uçuş öncesinde ve İngiltere'deki 2. günlerinde yapmaları gereken PCR testi zorunluluğunu kaldırdı. Salgında son 24 saatte 334 kişinin hayatını kaybetmesiyle 2 Mart'tan bu yana en yüksek günlük can kaybı sayısı kayda geçti.
5.01.2022 Dünya
7 Avrupa ülkesinden Türkiye kararı!
7 Avrupa ülkesinden Türkiye kararı! Omicron varyantı nedeniyle güncellenen ülkelere giriş kurallarına göre, İspanya, Hollanda ve İsviçre'nin de aralarında bulunduğu 7 Avrupa ülkesine Türk yolcuların kabul edilmeyeceği açıklandı.
30.12.2021 Gündem
Otobüs biletleriyle ilgili flaş açıklama! O şart ortadan kaldırıldı
Otobüs biletleriyle ilgili flaş açıklama! O şart ortadan kaldırıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Covid-19 önlemleri kapsamında otobüs yolculuğu yapacak vatandaşların mağdur olmaması için açık bilette '12 saat önce' şartını 'sefer başlayıncaya kadar' olarak değiştirdi.
5.10.2021 Yaşam
Aşı ve PCR testi kararı! İptal edildi...
Aşı ve PCR testi kararı! İptal edildi... Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika gelişmesi! Koronavirüs aşısı olmayan öğrenciler hakkında kritik karar. PRC testi isteniyordu, artık değişti. Üniversite öğrencilerinden 2 doz aşı olmayanlar için istenen PCR testi zorunluluğu iptal edildi.
5.10.2021 Gündem
Para ödeniyor! Şartlar değişti, yüz binler merak ediyordu, artık...
Para ödeniyor! Şartlar değişti, yüz binler merak ediyordu, artık... İşveren tarafından para ödemesi yapılması gerekiyor. Yeni uygulama sonrası çalışanlar en çok bu konuyu merak ediyordu. Aşı olmayan ve zorunlu PCR testini yaptırmayan kişiler işten çıkarılabilir mi? Bu konuda kanuni bir düzenleme bulunmuyor. Ancak işverenin PCR testi yaptırmayan çalışanı işten çıkarması durumunda tazminat ödemesi gerekiyor.
15.09.2021 Çalışma Hayatı
Öğrencilere PCR testi zorunlu mu? Bakan Özer açıkladı!
Öğrencilere PCR testi zorunlu mu? Bakan Özer açıkladı! Okullar uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitime başladı. Okullarda eğitimiin ilk haftasını katıldığı televizyon programında değerlendiren Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, koronavirüs sürecinde eğitimin yol haritasını anlattı. Pek çok kişinin merak ettiği "Öğrencilere PCR testi zorunlu mu?" sorusuna da yanıt veren Bakan Özer, "1 ay sonra bilimsel veriler değişirse ona göre önlemler alacağız." ifadelerini kullandı. Peki, Öğrencilere PCR testi zorunlu mu? İşte Bakan Mahmut Özer'in açıklamaları...
13.09.2021 Eğitim
MEB'den son dakika açıklaması! Okulların yeniden kapatılması, uzaktan eğitim ve....
MEB'den son dakika açıklaması! Okulların yeniden kapatılması, uzaktan eğitim ve.... MEB'den son dakika açıklaması! Herkes merak ediyordu. Okulların kapatılması ve uzaktan eğitimle ilgili Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den açıklama geldi. 'Okullar yeniden kapanır mı?' sorusuna yanıt veren Özer, "Okulların kapanması söz konusu değil. Vakaların artması durumunda, vakaların etkilediği sınıflarla ilgili karar alacağız. Okul ya da ilçeleri etkileyecek karar alınmayacak. Okulların açık kalması için her türlü önlemi alıp devam edeceğiz." derken, aynı zamanda öğretmen atamaları, ücretsiz tablet dağıtımı, PCR testi, ikili eğitim gibi birçok konuya dair de açıklamalarda bulundu.
13.09.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Pcr Testi Zorunluluğu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pcr testi zorunluluğu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.