Paraşütçü

Paraşütçü

Son dakika paraşütçü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan paraşütçü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını paraşütçü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Paraşütçü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan paraşütçü gelişmeleri de dahil olmak üzere 177 paraşütçü haberi bulunmuştur. Tüm paraşütçü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gökyüzünde kahvaltı keyfi! Çılgın paraşütçü sosyal medyada viral oldu
Gökyüzünde kahvaltı keyfi! Çılgın paraşütçü sosyal medyada viral oldu Erzincan’da bulunan Ergan Kayak Merkezinde yamaç paraşütü pilotu Hasan Kaval’ın özel olarak hazırladığı düzenek sayesinde paraşütüne bağladığı masada gökyüzünde kahvaltı yaptığı görüntüler kısa sürede sosyal medyada viral oldu.
1.02.2024 Vatan TV
Yamaç paraşütü eğitmeni 200 metre yükseklikten denize düşerek hayatını kaybetti! ‘Düşle ama düşme’  notuyla paylaşmıştı...
Yamaç paraşütü eğitmeni 200 metre yükseklikten denize düşerek hayatını kaybetti! ‘Düşle ama düşme’ notuyla paylaşmıştı... Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde yamaç paraşütü ile uçuş yapan Necip Ferhat Yayla, paraşütün iplerinin dolaşması nedeniyle 200 metre yükseklikten denize düştü. Hastaneye kaldırılan Yayla, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
28.06.2023 Yaşam
Milli paraşütçünün öldüğü kazada, İngiliz paraşüt pilotuna tutuklama
Milli paraşütçünün öldüğü kazada, İngiliz paraşüt pilotuna tutuklama Muğla'nın Fethiye ilçesinde 2 paraşütün çarpıştığı, milli paraşütçü Orkut Baysal'ın (39) hayatını kaybettiği, tandem (ikili) atlayış yaptığı Andaç Ünsal'ın (45) da yaralandığı kazada, diğer paraşütün pilotu İngiliz Thomas Aitken (45), tedavisinin ardından tutuklandı.
1.05.2023 Yaşam
Yamaç paraşütünün ipine takılarak havalandı sonrası korkunç
Yamaç paraşütünün ipine takılarak havalandı sonrası korkunç Samsun'un Bafra ilçesinde, yamaç paraşütüyle uçuş yapan sporcuya yardım ettiği sırada ipe takılarak havalanan paraşütçü Erdinç Ertuğrul (41), yaklaşık 20 metreden düşerek hayatını kaybetti.
12.11.2022 Gündem
MSB sözleşmeli er başvuru sonuçları açıklandı! Sözleşmeli er seçimi ne zaman yapılacak? Sözleşmeli er başvuru sonucu personel temin sorgulama ekranı!
MSB sözleşmeli er başvuru sonuçları açıklandı! Sözleşmeli er seçimi ne zaman yapılacak? Sözleşmeli er başvuru sonucu personel temin sorgulama ekranı! MSB sözleşmeli er başvuru sonuçları açıklandı. Millî Savunma Bakanlığı Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları Sözleşmeli Er Temini faaliyeti ile ilgili açıklama yaptı. Sözleşmeli Er Temini aralık ayında tamamlanacak. Peki, 2022 Sözleşmeli er başvuru sonucu nereden öğrenilir? MSB Personel Temin sözleşmeli er başvurusu sonucu sorgulama ekranı!
19.10.2022 Personel Alımı
Ankara'da metrelerce yüksekten düşen paraşütçü hayatını kaybetti
Ankara'da metrelerce yüksekten düşen paraşütçü hayatını kaybetti Ankara'nın Ayaş ilçesi Ayaş Paraşüt Tepesi'nden tek başına havalanan paraşütçü, kısa bir süre sonra metrelerce yüksekten düşerek hayatını kaybetti.
9.08.2022 Yaşam
Bucha'da adım adım infaza! Katliamın görüntüleri dünyayı sarstı...
Bucha'da adım adım infaza! Katliamın görüntüleri dünyayı sarstı... Rus ordusunun Bucha kentindeki sivil katliamı dünyayı şok etmişti. New York Times, Rus işgalcilerin Ukraynalı sivilleri ölüme doğru sürüklerken çekilmiş video kaydını yayınladı. Son kez hayattayken kayda alınan sekiz erkek, işgalcilerin karargah olarak kullandıkları binanın arka bahçesinde kurşuna dizildi.
20.05.2022 Dünya
Rus ordusunun öldüremediği adam! Ukrayna'da kardeşlerinin cesetleri ile diri diri gömüldü ama...
Rus ordusunun öldüremediği adam! Ukrayna'da kardeşlerinin cesetleri ile diri diri gömüldü ama... Ukrayna topraklarını işgal eden Rus ordusu binlerce sivilin ölümüne neden oldu. Rusya'nın harabeye çevirdiği ülkeden dehşete düşüren haberler gelmeye devam ediyor. Dizlerinin üzerine çökmüş gözleri bağlı üç Ukraynalı kardeş... Arkalarında bir Rus askeri... Susturucu takılmış bir silah... O kardeşlerin ikisi kafalarına sıkılan kurşunlarla infaz edildi, üçüncüsü ise ister şans deyin ister kader, küçücük bir detay sayesinde kurtuldu ve bugün yaşadıklarını dünyaya duyurmak istiyor. İşte savaşın korkunçluğunu tüm çıplaklığıyla gözler önüne seren bir hayatta kalma hikayesi...
18.05.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! Rusya resmen kabul etti, tarihi itiraf: büyük kayıp...
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! Rusya resmen kabul etti, tarihi itiraf: büyük kayıp... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta yaşananlar dünyayı dehşete düşürmeye devam ediyor. Rus birlikleri artık rotalarını tamamen Donbass bölgesine çevirmiş durumda. Rusya'nın Ukrayna'ya gönderdiği 60 seçkin paraşütçü isyan çıkarıp savaşmayı reddetti. Üslerine geri dönen askerler Rusya'da 'korkak' ilan edilirken şimdi hapis cezası ile karşı karşıyalar. Rus lider Putin’in işgalin tamamlanması için verdiği tarihin belli olduğu iddia edildi ve Rusya ordusunun Donbass halkına bölgeyi hemen boşaltmaları konusunda gözdağı verdiği bildirildi.
7.04.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 20. güne girildi. İşgal edilen Ukrayna topraklarında çatışmalar ve bombalamalar devam ediyor. Rusya'dan ABD'ye üst düzey misilleme geldi. Joe Biden, Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve CIA Direktörü William Burns dahil 13 ABD'li yetkilinin yaptırım listesine alındığını açıklandı. Ukrayna'nın güney komşusu Romanya'ya bir Orlan-10 drone'u düştü. Ukrayna'ya işgalin başlangıcından bu yana en üst düzey ziyaret gerçekleşiyor, Çekya, Polonya ve Slovenya başbakanları Kiev'de Zelenskiy ile buluşacak. Ukrayna lideri, Kiev'in muhtemel NATO üyeliğine ilişkin en karamsar açıklamasını yaptı. Rusya’da yayın yapan Kanal 1’de canlı yayın sırasında savaş karşıtı pankart açan editör Marina Ovsyannikov, gözaltına alınmasının ardından sorgusunun 14 saatten fazla sürdüğünü ifade ederken, editörün 30 bin ruble para cezasına çarptırıldığı aktarıldı.
15.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika! Avrupa kırmızı alarma geçti: Rusya NATO'nun dibindeki üssü vurdu...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika! Avrupa kırmızı alarma geçti: Rusya NATO'nun dibindeki üssü vurdu... Ukrayna, Rus ordusuna direnmeye devam ederken bölgede sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. ABD, Rusya'nın büyük kayıplar verdikten sonra Ukrayna'yı işgalinde Çin'den silah ve yardım istediğini iddia etti. Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakerelerin 4'üncü turu çevrim içi başladı. Moskova'nın askeri üsse gerçekleştirdiği füze saldırısı Polonya'da paniğe sebep oldu.
14.03.2022 Dünya
Dünyayı şoke eden açıklama Rusya'dan az önce geldi! 3. Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak...
Dünyayı şoke eden açıklama Rusya'dan az önce geldi! 3. Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak... Rusya'nın Ukrayna işgalinde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Ukrayna lideri Zelenski Kiev'deki gizli sığınağının kapılarını yabancı gazetecilere açtı. Burada CNN International'a konuşan Zelenski ateşkes için şartını açıkladı. Belarus Ukrayna sınırındaki birlik miktarını iki katına çıkarmaya karar verdi ABD Başkanı Biden ise, ülkesinin hava sahasını Rus uçaklarına kapattı. Rus ordusu bu sabah Harkov'u cehenneme çevirdi. Top mermisi düşmeyen yerin bulunmadığı şehirde üniversite de vuruldu; en az 21 kişi öldü, 112 yaralı var. Bugün ikincisinin yapılması planlanan Ukrayna-Rusya müzakereleri ertelendi. Lavrov "Üçüncü Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak." ifadelerini kullandı.
2.03.2022 Dünya
Rusya nereleri işgal etti, Ruslar Kiev’i aldı mı? Rusya Ukrayna savaş son durum!
Rusya nereleri işgal etti, Ruslar Kiev’i aldı mı? Rusya Ukrayna savaş son durum! Rusya Ukrayna savaşında son durum sorgulanıyor, “Rusya nereleri işgal etti?” soruna yanıt aranıyor. Rusya’nın Ukrayna’ya açtığı savaşın 3'üncü gününde de bölgeden sıcak haberler gelmeye devam ediyor. Kiev'de Ukrayna güçleri büyük direniş gösterirken, ABD, Zelensky'e ülkeden çıkarmayı teklif etti ancak Ukrayna lideri reddetti. Ukrayna lideri, sosyal medyadan "Ülkeden ayrılmadım, Kiev'deyim, silah bırakmayacağız" videosu paylaştı. Ukrayna’nın direnişi devam ederken, Rusya’nın kaç şehri işgal ettiği merak ediliyor. Peki, Ukrayna hangi şehirlere girdi?
26.02.2022 Dünya
Tataristan'da uçak düştü: Çok sayıda ölü var...
Tataristan'da uçak düştü: Çok sayıda ölü var... Rusya’ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti’nde paraşütçü taşıyan uçak düştü, 16 kişi öldü.
10.10.2021 Dünya
Akılalmaz olay! Türkiye'de rüzgara kapıldı, Lübnan'a kadar gitti
Akılalmaz olay! Türkiye'de rüzgara kapıldı, Lübnan'a kadar gitti Bugün sabah saatlerinde Türkiye’nin güneyinde uçuş yaptığı sırada rüzgar akımına kapılan Türk paraşütçü Mahmut Ertunç, Lübnan’da bulunan bir sahile iniş yapınca görenler hayretler içinde kaldı.
20.11.2020 Gündem
Eski paraşütçü dünya rekoru denemesinde ölümden döndü
Eski paraşütçü dünya rekoru denemesinde ölümden döndü İngiltere’de eski paraşütçü John Bream, rekor denemesinde ölümden döndü. Helikopterden 40 metre yükseklikten denize atlayan Bream'ın kazayı yaralı atlatmayı başarırken, rekor denemesi de başarısızlıkla sonuçlandı.
27.10.2020 Dünya
Ters rüzgara kapılan paraşütçü yere çakıldı
Ters rüzgara kapılan paraşütçü yere çakıldı Adana’da ters rüzgara kapılan yamaç paraşütçüsü boş bir araziye düştü. Yaralanan paraşütçü hastaneye kaldırıldı.
5.08.2020 Yaşam
"Uçan kale" Türkiye'ye teslim edildi
"Uçan kale" Türkiye'ye teslim edildi Türk Silahlı Kuvvetlerinin taktik ulaştırma kabiliyetlerini artıran A400M uçaklarının 9'uncusu Türkiye'ye teslim edildi. "Uçan kale"nin Türk pilotları tarafından bugün Türkiye'ye getirilerek Kayseri 12. Hava Ulaştırma Üs Komutanlığı'na konuşlandırılması bekleniyor.
7.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Önce uçtular, sonra ceza yediler!
Önce uçtular, sonra ceza yediler! Antalya'da uçuşun yasak olduğu falezlerde yamaç paraşütü yapan 4 kişiye Kabahatler Kanunu'ndan cezai işlem uygulandı. Polisin uygulama yaptığını görünce hızla yönünü değiştirerek sahile doğru iniş yapan paraşütçü de polisten kaçamadı.
23.04.2019 Yaşam
Paraşütçü iniş sırasında yere çakıldı!
Paraşütçü iniş sırasında yere çakıldı! Hatay'ın İskenderun ilçesinde yamaç paraşütüyle atlayış yapan Erdoğan Yarlılar (24), iniş sırasında yere çakıldı. Yaralanan Yarlılar, çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı
27.11.2018 Gündem
Feci olay! AFAD, AKUT ve itfaiye ekipleri devreye girdi
Feci olay! AFAD, AKUT ve itfaiye ekipleri devreye girdi Tekirdağ’da ters rüzgara yakalanan ve ağaçlık alana düşerek yaralanan paraşütçü 1 saatlik çalışmayla kurtarıldı.
28.10.2018 Yaşam
Sahneye  paraşütle  inecek
Sahneye paraşütle inecek Hayko Cepkin dünya üzerinde denenmemiş bir şova imza atacak. Zeytinli Rock Festivali’nde sahneye, bin metre yükseklikten özel olarak tasarlanmış paraşütüyle uçaktan atlayarak inecek
21.08.2018 Magazin
Koalisyondan "Fransa-PKK/YPG iş birliği" itirafı
Koalisyondan "Fransa-PKK/YPG iş birliği" itirafı ABD öncülüğündeki DEAŞ Karşıtı Koalisyon, Fransız özel kuvvetlerinin, Suriye'nin Daşişa kasabasında terör örgütü PKK/YPG'nin ana omurgasını oluşturduğu SDG ile iş birliği içinde olduğunu kabul etti.
18.06.2018 Dünya
İtalya'da Cumhuriyet Bayramı kutlandı
İtalya'da Cumhuriyet Bayramı kutlandı Ülkede referandumla monarşiden cumhuriyete geçişin 72. yılı kutlandı.
2.06.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Paraşütçü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki paraşütçü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.