Paraşüt

Paraşüt

Son dakika paraşüt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan paraşüt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını paraşüt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Paraşüt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan paraşüt gelişmeleri de dahil olmak üzere 488 paraşüt haberi bulunmuştur. Tüm paraşüt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milyonlarca liralık alelacele ihaleler yüzlerce site sakinini isyan ettirdi! Milyonlar havada uçuştu
Milyonlarca liralık alelacele ihaleler yüzlerce site sakinini isyan ettirdi! Milyonlar havada uçuştu İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, görev süresi dolan site yönetiminin alelacele habersiz yaptığı ileri sürülen 4,5 milyonluk asansör bakım ihalesi ve 11 milyonluk dış cephe boya ihalesi, site sakinlerini çileden çıkardı. Yüzlerce site sakini durumu protesto ederken, yangından mal kaçırırcasına yapıldığı söylenen ihaleler yargıya taşındı.
22.02.2024 Gündem
Tekerleme Örnekleri... En Zor Tekerlemeler... Diksiyon Geliştiren Tekerleme Örnekleri...
Tekerleme Örnekleri... En Zor Tekerlemeler... Diksiyon Geliştiren Tekerleme Örnekleri... Düzgün bir diksiyona sahip olmak, birçok iş alanı için önemli bir kriterdir. Sunuculuk, oyunculuk, yöneticilik ya da hitabet sanatıyla uğraşan her insanın düzgün bir diksiyona sahip olması beklenir. Bununla birlikte, daha düzgün konuşmak, söylemlerini daha anlamlı cümlelerle ifade etmek isteyen insanlar da özel diksiyon kurslarında eğitim alırlar. 
4.02.2024 Gündem
Pamukkale'de 2 milyon 200 bin kişi ile ziyaretçi rekoru
Pamukkale'de 2 milyon 200 bin kişi ile ziyaretçi rekoru Denizli'deki UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan 'beyaz cennet' Pamukkale'yi 2023'te 2 milyon 200 bin kişi ziyaret etti. 2022 yılında 1 milyon 850 bin kişinin ziyaret ettiği Pamukkale, kendi rekorunu kırdı. Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, Pamukkale Hierapolis Örenyeri'nin ışıklandırılması ve gece müzeciliğine açılmasıyla bu rakamın 2024 yılında daha da artacağını söyledi.
31.12.2023 Gündem
2241 metre rakımlı Balık Gölü manzarası eşliğinde dev Türk bayrağı ile uçtu
2241 metre rakımlı Balık Gölü manzarası eşliğinde dev Türk bayrağı ile uçtu Yamaç paraşütü sporcusu Mustafa Ulutaş, Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında Ağrı'da 2241 metre rakımdaki Türkiye’nin en yüksek gölü olan Balık Gölü manzarası eşliğinde paraşütle uçarak 60 metrekarelik Türk bayrağı açtı.
28.10.2023 Yaşam
Cumhuriyetimiz 100 yaşında! Bayrakları asın...
Cumhuriyetimiz 100 yaşında! Bayrakları asın... Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tam 100 yıl önce bugün Çankaya Köşkü’nde en yakın kurmaylarıyla birlikteyken tarihi kararını açıkladı: Yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz...
28.10.2023 Gündem
TEKNOFEST coşkusu Ankara'da başladı! Gençler kıyasıya yarışacaklar
TEKNOFEST coşkusu Ankara'da başladı! Gençler kıyasıya yarışacaklar Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Cumhuriyet'in 100. yılında Ankara'da teknoloji ve bilim meraklılarına kapılarını açtı.
30.08.2023 Ekonomi
Deniz paraşütü ile uçarken dehşeti yaşadı! Ağaca asılı kaldı
Deniz paraşütü ile uçarken dehşeti yaşadı! Ağaca asılı kaldı Muğla'nın Marmaris ilçesinde tekneye bağlı deniz paraşütündeki Mert Taşkaya ile Barış İşleyen, ipin kopması sonucu, bir otelin bahçesindeki ağaca düştü. Kazayı yara almadan atlatan Taşkaya ve İşleyen, itfaiye ekipleri tarafından indirildi.
21.07.2023 Yaşam
Yamaç paraşütü eğitmeni 200 metre yükseklikten denize düşerek hayatını kaybetti! ‘Düşle ama düşme’  notuyla paylaşmıştı...
Yamaç paraşütü eğitmeni 200 metre yükseklikten denize düşerek hayatını kaybetti! ‘Düşle ama düşme’ notuyla paylaşmıştı... Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde yamaç paraşütü ile uçuş yapan Necip Ferhat Yayla, paraşütün iplerinin dolaşması nedeniyle 200 metre yükseklikten denize düştü. Hastaneye kaldırılan Yayla, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
28.06.2023 Yaşam
Milli paraşütçünün öldüğü kazada, İngiliz paraşüt pilotuna tutuklama
Milli paraşütçünün öldüğü kazada, İngiliz paraşüt pilotuna tutuklama Muğla'nın Fethiye ilçesinde 2 paraşütün çarpıştığı, milli paraşütçü Orkut Baysal'ın (39) hayatını kaybettiği, tandem (ikili) atlayış yaptığı Andaç Ünsal'ın (45) da yaralandığı kazada, diğer paraşütün pilotu İngiliz Thomas Aitken (45), tedavisinin ardından tutuklandı.
1.05.2023 Yaşam
Geriye ismi kaldı! Hayatı film konusu oldu, izleyemeden kahreden haber geldi
Geriye ismi kaldı! Hayatı film konusu oldu, izleyemeden kahreden haber geldi Diyarbakır’da uzun süredir köftecilik yapan ve yıllardır paramotor ile uçan Abdulkadir Arslan, namı diğer ‘Uçan Köfteci’, filmi çekildikten sonra vizyona girmeden deprem gecesi ailesiyle birlikte enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Acı detayı yeğeni İHA muhabirine anlattı.
6.04.2023 Yaşam
Prof. Dr. Sadettin Hülagü kimdir? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sadettin Hülagü’nün biyografisi!
Prof. Dr. Sadettin Hülagü kimdir? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sadettin Hülagü’nün biyografisi! Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına Prof. Dr. Sadettin Hülagü atandı. Karar, Resmi Gazete’de yayımlandı. Peki, Prof. Dr. Sadettin Hülagü kimdir? Sadettin Hülagü kaç yaşında ve nereli? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sadettin Hülagü’nün biyografisi!
14.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı’na Sadettin Hülagü atandı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı’na Sadettin Hülagü atandı Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına eski Kocaeli Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü atandı. Hülagü’nün atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı.
13.12.2022 Siyaset
Ankara’da paraşüt atlayışı esnasında yaşanan kazada bir asker şehit oldu
Ankara’da paraşüt atlayışı esnasında yaşanan kazada bir asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde icra edilen serbest paraşüt atlayışı esnasında meydana gelen kazada Hv. P. Asb. Kd. Çvş. Özkan Demir’in şehit olduğunu açıkladı.
3.11.2022 Gündem
Teknofest Samsun nerede? Teknofest Samsun ne zaman yapılacak, saat kaçta? Teknofest Karadeniz programı!
Teknofest Samsun nerede? Teknofest Samsun ne zaman yapılacak, saat kaçta? Teknofest Karadeniz programı! Teknofest Karadeniz nerede, Teknofest Samsun ne zaman yapılacak? Samsun merkezli düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST Karadeniz başlıyor. Festivale 81 il ve 107 farklı ülkeden 154 binin üzerinde takım, 600 binin üzerinde yarışmacı başvurdu. Peki, Teknofest Samsun saat kaçta yapılacak?
29.08.2022 Bilim ve Teknoloji
Yamaç paraşütü pilotları, havada çarpıştı
Yamaç paraşütü pilotları, havada çarpıştı Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Babadağ'dan tandem atlayış yapan yamaç paraşütü pilotları, kalkış sırasında birbirine dolandı. Havada çarpışıp, yaralanan 2 pilot ve 1'i Çinli 2 yolcu, hastaneye kaldırıldı. Çarpışma anı, cep telefonu kamerasına yansıdı.
15.08.2022 Yaşam
Ankara'da metrelerce yüksekten düşen paraşütçü hayatını kaybetti
Ankara'da metrelerce yüksekten düşen paraşütçü hayatını kaybetti Ankara'nın Ayaş ilçesi Ayaş Paraşüt Tepesi'nden tek başına havalanan paraşütçü, kısa bir süre sonra metrelerce yüksekten düşerek hayatını kaybetti.
9.08.2022 Yaşam
Turistler akın ediyor, adrenalin tutkunlarının gözdesi haline geldi! Yamaç paraşütü...
Turistler akın ediyor, adrenalin tutkunlarının gözdesi haline geldi! Yamaç paraşütü... Adrenalin tutkunlarının gözde adresi haline gelen Sakarya Kırantepe yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisini görüyor. Yamaç paraşütünün dışarıdan gözüktüğü gibi tehlikeli bir spor dalı olmadığına değinen Kubilay Ertürk, “Dünyanın her yerinden yolcu uçurduk burada. Burası turistlerin uğrak noktası oldu öyle söyleyebilirim” dedi.
6.08.2022 Ekonomi
Türkiye için sevindiren gelişme! 'ÇAKIR' için tarih belli oldu
Türkiye için sevindiren gelişme! 'ÇAKIR' için tarih belli oldu Öğrencilerin uzay teknolojileri alanına ilgilerini artırmak ve savunma sanayiinde iş sahibi olma imkanlarını geliştirmek amacıyla başlatılan TEKNOFEST Roket Yarışları'na katılan Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Roketsan Genel Müdürü Murat İkinci, Akıncı İHA'lara entegre edilecek 'ÇAKIR' füzesi için tarih verdi.
4.08.2022 Ekonomi
Eğitmen astsubay, paraşütü açılmadığı için zemine çakıldı!
Eğitmen astsubay, paraşütü açılmadığı için zemine çakıldı! Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde, uçaktan atlayış yapan eğitmen, Astsubay Kıdemli Başçavuş Murat Yılmaz, iniş sırasında teknik aksaklık nedeniyle paraşütü açılmayınca zemine düşerek ağır yaralandı.
4.08.2022 Yaşam
Kıbrıs Barış Harekatı’nın 48. yıldönümü! Kıbrıs Barış Harekatı nasıl başladı?
Kıbrıs Barış Harekatı’nın 48. yıldönümü! Kıbrıs Barış Harekatı nasıl başladı? Kıbrıs’ta barış ve huzuru tesis etmek amacıyla TSK tarafından gerçekleştirilen Kıbrıs Barış Harekatı’nın 48. Yıldönümü kutlanıyor. Kıbrıs Barış Harekatı Türklerin Rumlar tarafından uğradığı baskının önüne geçmek amacıyla yapıldı. Peki, Kıbrıs Barış Harekatı nasıl başladı? Kıbrıs Barış Harekatı ne zaman başladı, neden yapıldı? İşte detaylar…
20.07.2022 Gündem
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Hepsini havaya uçurdular... Ve savaşı kazanacak tarafı açıkladı!
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Hepsini havaya uçurdular... Ve savaşı kazanacak tarafı açıkladı! Rusya-Ukrayna savaşı 25'inci gününde... Bölgeden kritik haberler gelmeye devam ederken, New York Times Rusların Mykolaiv'deki bir deniz üssüne düzenlediği saldırıda 40'tan fazla Ukrayna askerin öldüğünü duyurdu. Ukrayna başbakan yardımcısı Iryna Vereshchuk, ellerinde bulunan Rus savaş esiri sayısını açıklarken Ukrayna savaşın başından beri Rus saldırılarında 115 çocuğun hayatını kaybettiğini duyurdu. Zelenski ise 'Bu savaşı durdurmak için sadece yüzde 1 şansımız varsa, bu şansı kullanmamız gerekiyor, bunu yapmalıyız' dedi. Ukrayna istihbaratı tarafından Rusya sınırına yakın bir bölgede bulunan ve Rus ordusunun Ukrayna’daki birliklerine ikmal yaptığı demiryolu hattındaki köprü havaya uçuruldu. Öte yandan Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanının Danışmanı Mihaylo Podolyak, “Bu savaşı yüzde 93 Ukrayna kazanacak” dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
20.03.2022 Dünya
E-fatura zorunluluğu ile ilgili flaş açıklama! Değişti, limitler aşağı çekildi, yeni sektörler eklendi
E-fatura zorunluluğu ile ilgili flaş açıklama! Değişti, limitler aşağı çekildi, yeni sektörler eklendi Gelir İdaresi Başkanlığı, 535 Numaralı Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği’nde elektronik belgelerin kullanımı ve denetimine yönelik önemli değişiklikler yaptı. Buna göre, e-fatura ve e-arşive geçiş zorunluluğu için belirlenen ciro limitleri aşağı çekilirken, e-faturaya geçmesi gereken sektörlere de yenileri eklendi. E-ticaret yapanlar için e-faturaya zorunlu geçiş şartları değişti.
23.01.2022 Gündem
MSB paylaştı: Kahraman komandolar aziz vatanımızın semalarında!
MSB paylaştı: Kahraman komandolar aziz vatanımızın semalarında! Milli Savunma Bakanlığı, 49’uncu Dönem Statik Paraşüt Atlatıcı ve Yer Ekip Komutanlığı Kursu’nun Kayseri 1. Komando Tugayı tarafından başarıyla icra edildiğini bildirdi.
22.12.2021 Gündem
İTO Başkanı Avdagiç'den çağrı: Fiyatlara acilen güncelleme yapılmalı
İTO Başkanı Avdagiç'den çağrı: Fiyatlara acilen güncelleme yapılmalı İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, "Fiyatlar roket hızında çıkıp paraşüt hızında inmemeli. Üyelerimize açık çağrıda bulunuyorum; fiyatlara acilen güncelleme yapılmalı" dedi.
21.12.2021 Ekonomi
Muş’ta 'Şahi' roketi fırlatıldı
Muş’ta 'Şahi' roketi fırlatıldı Muş Alparslan Üniversitesi (MAUN) tarafından bir yıllık mühendislik ve teknik çalışma sonucu tasarlanan ‘Şahi’ roketi başarılı bir şekilde fırlatıldı.
17.12.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Paraşüt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki paraşüt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.