Özel Harekat Polisi

Özel Harekat Polisi

Son dakika özel harekat polisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özel harekat polisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özel harekat polisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özel Harekat Polisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özel harekat polisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.148 özel harekat polisi haberi bulunmuştur. Tüm özel harekat polisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Babasını hiç görmeyen şehit oğlu, özel harekat polisi olmak istediğini söyledi! "Seve seve giderim savaşmaya"
Babasını hiç görmeyen şehit oğlu, özel harekat polisi olmak istediğini söyledi! "Seve seve giderim savaşmaya" Babası Uzman Çavuş Murat Özkozanoğlu, Hakkari'de 2011 yılında bölücü terör örgütü PKK'lıların saldırısı sonucu şehit olduğunda henüz dünyada olmayan 13 yaşındaki Murat, özel harekat polisi olacağını söyledi.
18.03.2024 Adana
Şehidin adına sancağa bayrak diken genç ölünce, geleneği kardeşi devraldı
Şehidin adına sancağa bayrak diken genç ölünce, geleneği kardeşi devraldı Van’da teröristler ile girdiği çatışmada 2016 yılında şehit olan Kozanlı özel harekât polisi Önder Ertaş anısına 100. Yıl Ormanı'nda Mustafa Yılmaz tarafından sancak yapılıp bayrak dikildi. Geçtiğimiz günlerde Yılmaz hayatını kaybedince, sancağa bayrak dikme geleneğini kardeşi devraldı.
26.01.2024 Adana
Yeraltı dünyasının isimleri Kalamış'ta çatıştı, 47 saniye içinde 59 kurşun sıkıldı! Çakır kardeşlerin cezası belli oldu...
Yeraltı dünyasının isimleri Kalamış'ta çatıştı, 47 saniye içinde 59 kurşun sıkıldı! Çakır kardeşlerin cezası belli oldu... İstanbul Kalamış'ta 20 Aralık 2021 tarihinde bir restoranda yaşanan olayda iki kişi çıkan çatışmada öldürülmüştü. Kalamış'ta Ziya Bandırmalıoğlu ve Şahin Arslan, aralarında 25 milyon dolarlık yat anlaşmazlığı bulunan Fuat Çakır ve kardeşi Ayhan Çakır ile bir restoranda buluşmuştu. Anlaşma sağlanamayınca 2 grup arasında silahlar konuşmuştu. Bandırmalıoğlu ve Arslan’ı öldüren Çakır kardeşlerin, ‘nefsi müdafaa’ gerekçesiyle mayıs ayında 2 yıl 8 ay hapis cezası aldıkları ortaya çıktı.
18.09.2023 Gündem
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Şişli’de, kendisine para vermeyen babasını darp etti
Şişli’de, kendisine para vermeyen babasını darp etti Şişli'de, madde bağımlısı olduğu iddia edilen Bulut Taşyürek, kendisine para vermediği gerekçesiyle tartıştığı babasına saldırdı. Kendi iş yerinde oğlu tarafından darp edilen ve kafasında bardak kırılan Ziya Taşyürek, 2'nci kat penceresinden sarkarak kaçtı. Babasını darbettikten sonra intihar girişiminde bulunan Bulut Taşyürek ise Özel Harekat Polisi'nin operasyonuyla yakalandı. 
3.04.2023 Yaşam
Oğlunun katiline verilen cezayı duyunca sarsıldı! ‘Sen bir kez daha öldün’
Oğlunun katiline verilen cezayı duyunca sarsıldı! ‘Sen bir kez daha öldün’ Bursa'da hasarlı trafik kazası sonrası çıkan tartışmada, İbrahim Can Asanı özel harekat polisi Oktay Doğru tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Cinayet sonrası tutuklanan Doğru, ‘Kasten yaralama sonucu ölüme neden olmak’ suçundan 13 yıl 10 ay, kavgaya karışan iki arkadaşı ise 1 yıl 3'er ay hapse çarptırıldı. Cinayete tanık olan ve 13 yıl hapis cezasını az bulan İbrahim Can Asanı'nın annesi Gülsevim Asanı, oğlunun mezarı başına gidip kararı okuyarak tepki gösterdi.
2.04.2023 Yaşam
Kökünü Kurutma Operasyonu'nda gözaltına alınan 161 şüpheli adliyeye sevk edildi
Kökünü Kurutma Operasyonu'nda gözaltına alınan 161 şüpheli adliyeye sevk edildi İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 900 kişilik ekibin katılımıyla geçtiğimiz günlerde İstanbul genelinde 175 şüpheli için yapılan eş zamanlı operasyonlar sonucunda gözaltına alınan 161 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 
17.03.2023 Gündem
Uyuşturucu kuryeliği yapan taksiciler gözaltına alındı
Uyuşturucu kuryeliği yapan taksiciler gözaltına alındı İstanbul'da çok sayıda adrese eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda, 161 şüpheli gözaltına alındı. 'Kökünü Kurutma' adı verilen operasyonda, adreslere kokain servisi yapan 24 taksi şoförü de yakalandı. Operasyon İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yaptığı konuşma sonrası başladı.
14.03.2023 Gündem
Duygulandıran buluşma! 'Polise sırtını kırarım dedim, bir şey olmaz sen benim annemsin dedi’
Duygulandıran buluşma! 'Polise sırtını kırarım dedim, bir şey olmaz sen benim annemsin dedi’ Diyarbakır'da depremde yıkılan Galeria Sitesi’ndeki 8 katlı apartmanın yan tarafındaki ağır hasarlı binadan Polis Özel Harekat (PÖH) ve Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri tarafından sırtlarına alınarak kurtarılan 78 yaşındaki Aysel Kirişçi, enkazdan çıktığı alana geldi. Burada çalışmaları gözyaşları içerisinde izleyen Kirişçi, kendisini kurtaran özel harekat polisi Gökhan Çavuşoğlu’na sarılarak teşekkür etti.
12.02.2023 Gündem
İstanbul'da özel harekat polisinden nefes kesen tatbikat
İstanbul'da özel harekat polisinden nefes kesen tatbikat İstanbul'da 540 özel harekat polisi, yıl sonu tatbikatı gerçekleştirdi. İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaç'ın yönettiği tatbikatta polisler helikopterlerle araziye indi, gerçek mermilerle çatıştı. Zodyak botlarının da katıldığı tatbikatta helikopter boş araziye atış yaptı.
17.12.2022 Gündem
Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine roketli saldırı: 8 yaralı
Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine roketli saldırı: 8 yaralı Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine Suriye tarafından PKK/YPG'li teröristler tarafından roketli saldırı düzenlendi. Polis özel harekat yerleşkesine düzenlenen çok namlulu roketatar saldırısında 1 asker ile 7 özel harekat polisi yaralandı.
20.11.2022 Gündem
Mersin'de organize suç örgütlerine şafak operasyonu! 51 gözaltı kararı
Mersin'de organize suç örgütlerine şafak operasyonu! 51 gözaltı kararı Mersin'de organize suç örgütlerine yönelik şafak operasyonu başlatıldı. 51 kişi hakkında gözaltı kararı verilirken, polislerin adreslerdeki aramaları devam ediyor.
15.11.2022 Gündem
Fırat Kalkanı bölgesinde Özel Harekat Polisi Mustafa Çalışgan şehit oldu
Fırat Kalkanı bölgesinde Özel Harekat Polisi Mustafa Çalışgan şehit oldu Fırat Kalkanı Harekat Bölgesinde, Ribat-2 Üs Bölgesi'ne sızma girişiminde bulunan PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada Özel Harekat Polisi Mustafa Çalışgan şehit oldu.
2.10.2022 Gündem
Hastane önünde silahlı saldırı: 1 ölü, 2 yaralı
Hastane önünde silahlı saldırı: 1 ölü, 2 yaralı Bakırköy Dr. Sadi Konuk Hastanesi önünde meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi yaralandı. Polis ekiplerinin hastane çevresindeki güvenlik önlemi devam ediyor.
27.09.2022 Yaşam
Başakşehir'de 2 kişiyi öldürüp Fatih'te 2 polisi vurdu! Saldırgan yakalandı
Başakşehir'de 2 kişiyi öldürüp Fatih'te 2 polisi vurdu! Saldırgan yakalandı İstanbul Başakşehir'de sabah 2 kişiyi öldürüp 2 kişiyi de yaralayan saldırgan, Fatih'te kimlik kontrolü yapan 2 polis memurunu vurdu. Saldırganın bindiği taksinin şoförüne silahını gösterip "Bana iyi davrandın yoksa seni de öldürecektim" dediği öğrenildi. Polisler, kaçan saldırganları yakalamak için operasyonlar düzenlendi. Saldırgan Güven Güler isimli şahıs yakalandı. Saldırganın viyadük altında saklandığı kaydedildi.
19.09.2022 Yaşam
Gaziantep'te dev uyuşturucu operasyonu: 20 gözaltı
Gaziantep'te dev uyuşturucu operasyonu: 20 gözaltı Gaziantep'te, 37 ekipten oluşan 88 personelin katılımı, özel harekat, dedektör köpek ve dron destekli narkotik operasyonu yapıldı. Belirlenen 11 adrese yönelik operasyonda 43 kök kenevir bitkisi ele geçirilirken, 20 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
27.08.2022 Yaşam
İzmir'deki cami imamı gündem oldu! Turistlerle İngilizce sohbet edip hediye veriyor
İzmir'deki cami imamı gündem oldu! Turistlerle İngilizce sohbet edip hediye veriyor İzmir'in Selçuk ilçesindeki İsa Bey Camisi'nin imamı İbrahim Taşdemir, gelen yabancı turistleri kolonya ve şeker ikram ederek karşılıyor. Misafirperverliği ile dikkat çeken Taşdemir, turistlere ayrıca İslam dinini anlatıp, Kuran-ı Kerim hediye ediyor.
8.08.2022 Yaşam
Sinop'ta başlayan kavga Esenyurt'ta sürdü: 3 yaralı
Sinop'ta başlayan kavga Esenyurt'ta sürdü: 3 yaralı Esenyurt'ta aralarında husumet bulunduğu ileri sürülen iki aile arasında çıkan kavgada 3 kişi yaralandı. Kavganın ardından sokağa özel harekat polisi ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Kavgadan hemen sonra sokakta yaşananlar cep telefonu görüntülerine yansıdı.
18.07.2022 Yaşam
15 Temmuz şehidi Cennet Yiğit'in babası: 15 Temmuz'da ölümü, ölümle korkuttuk
15 Temmuz şehidi Cennet Yiğit'in babası: 15 Temmuz'da ölümü, ölümle korkuttuk 15 Temmuz hain darbe gecesinde Gölbaşı’nda bulunan Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit olan özel harekat polisi Cennet Yiğit’in babası Yahya Kemal Yiğit, "Bu vatandaki imanlı insanlar, vallahi onlara yeteriz. Onlardan korkmuyoruz, onların binine birimiz yeteriz. Bir Cennet gitti, binlerce Cennet geldi; bir Ömer Halisdemir gitti, binlerce Ömer Halisdemir geldi. Biz 15 Temmuz'da ölümü, ölümle korkuttuk" dedi.
14.07.2022 Gündem
Komşusunun evini yaktı, kendini yakmak istedi, özel harekat operasyonuyla yakalandı
Komşusunun evini yaktı, kendini yakmak istedi, özel harekat operasyonuyla yakalandı Adana’da komşusunun evini yakan bir kişi daha sonra da kendini yakmak isteyince özel harekat polisi evin kapsını koçbaşıyla kırıp kadını etkisiz hale getirip gözaltına aldı.
8.07.2022 Yaşam
Türkiye'deki yabancı sayısını duyurdu! İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı'dan flaş göçmen açıklaması
Türkiye'deki yabancı sayısını duyurdu! İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı'dan flaş göçmen açıklaması İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, CNN TÜRK canlı yayınında Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Çataklı görseller ile desteklediği açıklamalarında, "2017'den sonra Suriyeliler resmen gelmemeye başlamış. Fırat Kalkanı Operasyonu ile beraber güvenli bölge oluşturduk. Zeytin Dalı ve Barış Pınarı ile beraber orada durdular. Askerimizi gönderdik ve operasyonları yaptık. 10 milyon göçmen gelmesi ihtimalini bu sayede 3 milyonda tuttuk." dedi.
11.05.2022 Gündem
Önce kardeşi, 19 yıl sonra da oğlu şehit oldu
Önce kardeşi, 19 yıl sonra da oğlu şehit oldu Aksaray’da önce kardeşi piyade komando Erdal Akbulut, 19 yıl sonra da oğlu özel harekat polisi Sinan Kunduracı'yı (24) şehit veren Pakize Kunduracı (46), oğlu ve kardeşinin eşya ve fotoğraflarından oluşan hatıralarıyla hayata tutundu. Kunduracı, ''İkisi de genç yaşta şehit düştü. Acısı da gururu da çok büyük. Onların hatıralarıyla yaşıyorum'' dedi.
3.05.2022 Yaşam
Şehit  özel harekat polisi Aytaç Altunörs  toprağa verildi
Şehit özel harekat polisi Aytaç Altunörs toprağa verildi Suriye'de Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Özel Harekat Polisi Aytaç Altunörs (34) memleketi Malatyada gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
23.04.2022 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: Fırat Kalkanı bölgesinde 54 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: Fırat Kalkanı bölgesinde 54 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen operasyonda 54 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
23.04.2022 Gündem
Acı haber geldi: 2 asker ve 1 polis şehit oldu
Acı haber geldi: 2 asker ve 1 polis şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 22 Nisan 2022 tarihinde, teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan P.Uzm.Çvş. Furkan Gök hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı. İlerleyen saatlerde MSB'den bir acı haber daha geldi. MSB, Piyade Teğmen Bekir Can Kerek şehit olduğunu duyurdu. Son dakika haberi olarak EGM, Fırat Kalkanı Bölgesinde teröristlerin saldırısında Özel Harekat Polisi Aytaç Altunörs'ün şehit olduğunu bildirdi.
22.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Özel Harekat Polisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özel harekat polisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.