Oyuncak

Oyuncak

Son dakika oyuncak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oyuncak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oyuncak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oyuncak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oyuncak gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.356 oyuncak haberi bulunmuştur. Tüm oyuncak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliğinde gerçekleşen “Geleceği Gülümsetecek Hayaller” projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hataylı çocukların hayalinden çıkan geleceğin icatlarının ilk prototipleri, İTÜ’deki Dijital Fabrikasyon dersi öğrencilerinin elinde 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu.
24.04.2024 Yaşam
Oyuncak  kaleşnikofla gasp yaptılar! O anlar saniye saniye kaydedildi
Oyuncak kaleşnikofla gasp yaptılar! O anlar saniye saniye kaydedildi İzmir'in Konak ilçesinde otomobildeki 3 bin 800 TL'sini gasbeden 4 şüpheli Çeşme ilçesinde yakalandı. Hırsızlıkta kullanılan Kalaşnikof silahın oyuncak olduğu tespit edilirken, olay anı saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı.
16.04.2024 Vatan TV
Oyuncak kaleşnikofla gasp yaptılar! O anlar saniye saniye kaydedildi
Oyuncak kaleşnikofla gasp yaptılar! O anlar saniye saniye kaydedildi İzmir'in Konak ilçesinde otomobildeki 3 bin 800 TL'sini gasbeden 4 şüpheli Çeşme ilçesinde yakalandı. Hırsızlıkta kullanılan Kalaşnikof silahın oyuncak olduğu tespit edilirken, olay anı saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı.
16.04.2024 Gündem
Tümgeneral, uygulamayı denetleyip çocuklara şeker ve hediye verdi! Bayram boyunca devam edecek
Tümgeneral, uygulamayı denetleyip çocuklara şeker ve hediye verdi! Bayram boyunca devam edecek Adana İl Jandarma Komutanı Tümgeneral, Coşkun Sel, uygulama noktalarını denetleyerek, durdurulan araçlardaki çocuklara şeker ve hediye verdi.
9.04.2024 Adana
İstanbul'da Moskova'daki saldırıda ölenler anısına konsolosluk önüne çiçek bırakıldı
İstanbul'da Moskova'daki saldırıda ölenler anısına konsolosluk önüne çiçek bırakıldı Rusya’nın başkenti Moskova'da konser salonuna düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybedenler anısına Rusya'nın İstanbul Başkonsolosluğu önüne çiçek ve oyuncak bırakıldı.
23.03.2024 Gündem
Yeni yasa sonrası ABD polisi suçluların fotoğraflarına montajla ‘oyuncak’ kafası yerleştirdi
Yeni yasa sonrası ABD polisi suçluların fotoğraflarına montajla ‘oyuncak’ kafası yerleştirdi ABD’nin Kaliforniya eyaletinde polis, suçluların görüntülerini paylaşmaya kısıtlama getiren yasa sebebiyle gözaltına aldığı suçluların fotoğraflarına montaj yaparak ‘oyuncak’ kafası yerleştirdi.
21.03.2024 Dünya
Bursa'da 91 yıllık gelenek! İftarlık tabanca, kılıç ve testiler büyük ilgi görüyor
Bursa'da 91 yıllık gelenek! İftarlık tabanca, kılıç ve testiler büyük ilgi görüyor Bursa’da bir fırıncı dedesinden kalma 91 yıllık geleneğini sürdürerek, her yıl ramazan ayında çocuklara özel iftariyelik için tabanca, kılıç, testi ve telefon poğaçalar yapıyor.
13.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara oyuncak dağıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara oyuncak dağıttı Antalya'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Serik ilçesindeki Mecek Camii'nde kıldı. Çıkışta sevgi gösterileriyle karşılanan Erdoğan, çocuklara harçlık verdi, oyuncak dağıttı.
1.03.2024 Gündem
Mirasını köpeğine bırakacak! Pınar Soykan: Köpekleri oyuncak gibi kullanmalarını sevmiyorum
Mirasını köpeğine bırakacak! Pınar Soykan: Köpekleri oyuncak gibi kullanmalarını sevmiyorum Şarkıcı Pınar Soykan, önceki gün köpeğiyle birlikte Bebek'te görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Soykan, ünlü modacı Karl Lagerfeld'i örnek alarak mirasını evcil hayvanına bırakacağını söyledi.
1.03.2024 Magazin
Bakanlık açıkladı! 508 milyon liralık kaçak eşya ve araç ele geçirildi
Bakanlık açıkladı! 508 milyon liralık kaçak eşya ve araç ele geçirildi Ticaret Bakanlığı, Gümrük Muhafaza ekiplerince yaklaşık 508 milyon lira değerinde çeşitli ürün, eşya ve araç ele geçirildiğini açıkladı.
24.02.2024 Gündem
İBB Başkan adayı Kurum: En önemli gündemlerimizden biri deprem biri de ulaşım
İBB Başkan adayı Kurum: En önemli gündemlerimizden biri deprem biri de ulaşım AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Bağdat Caddesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Bir vatandaşın “En büyük sorun kentsel dönüşüm” demesi üzerine, Kurum “1 Nisan sabahı en önemli gündemlerimizden biri deprem biri de ulaşım” dedi.
10.02.2024 Gündem
Narlıca Deprem Şehitliği'ndeki çocuk mezarlarına vatandaşlar oyuncak bıraktılar
Narlıca Deprem Şehitliği'ndeki çocuk mezarlarına vatandaşlar oyuncak bıraktılar Hatay'ın Antakya ilçesindeki Narlıca Deprem Şehitliği'ndeki çocuk mezarlarına vatandaşlar oyuncak bıraktı.
6.02.2024 Gündem
Mezarlıklarda herkes göz yaşlarına boğuldu
Mezarlıklarda herkes göz yaşlarına boğuldu Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatlarını kaybedenlerin yakınları mezarlıklara akın ederken mezarlıklarda gözyaşları sel oldu.
6.02.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışını yaptığı hastanede tedavi gören çocukları ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışını yaptığı hastanede tedavi gören çocukları ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılışını yaptığı Gaziantep Şehir Hastanesi'nde tedavi gören çocukları ziyaret ederek oyuncak hediye etti.
4.02.2024 Gündem
Sıfat Tamlaması Nedir, Nasıl Bulunur? Sıfat Tamlamalarının Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir?
Sıfat Tamlaması Nedir, Nasıl Bulunur? Sıfat Tamlamalarının Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir? İsim soylu kelimelerin nicelik ve nitelik bakımından tanımlandıkları, en az iki kelimeden oluşan söz gruplarına tamlama denir. Tamlamalar isim ve sıfat tamlaması olarak ikiye ayrılır. İsim tamlamalarında sadece isim soylu kelimeler yer alırken, sıfat tamlamalarında sayı, soru, işaret ve niteleme sıfatları yer alabilir. 
4.02.2024 Gündem
26 Ocak 2024 BİM indirimli ürünleri: BİM aktüel ürünlerde bu hafta neler var?
26 Ocak 2024 BİM indirimli ürünleri: BİM aktüel ürünlerde bu hafta neler var? BİM'de bu hafta neler var? BİM 26 Ocak 2024 aktüel kataloğu marketin internet sitesinde yayımlandı. Farklı kategorilerde pek çok sınırlı sayıdaki ürün cuma günü müşterilerin beğenisine sunulacak. 26 Ocak 2024 BİM kataloğunda; çeşit çeşit hurç ve oyuncak modelleri öne çıkıyor. İşte 26 Ocak BİM aktüel katalog...
24.01.2024 Ekonomi
Murat Kurum: İstanbul bir olimpiyat şehri olacak
Murat Kurum: İstanbul bir olimpiyat şehri olacak AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum seçim çalışmalarına devam ediyor. Bahçelievler Belediyesi Sosyal Tesisleri’ni ziyaret eden Kurum; "Mevcut yönetim orayı engellemeye çalıştı ama biz durmadık, inşaatını bitiriyoruz.” dedi. Öte yandan Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu.
22.01.2024 Gündem
A101 25 Ocak katalogu: Koltuk takımı da var, karavan da! A101 Aldın Aldın'da bu hafta neler var?
A101 25 Ocak katalogu: Koltuk takımı da var, karavan da! A101 Aldın Aldın'da bu hafta neler var? A101'de bu Perşembe (25 Ocak) koltuk takımı olmak üzere; karavan ve elektrikli moped geliyor. Bu Perşembe günü Aldın Aldın kataloğunda ev tekstili, mutfak gereçleri, beyaz eşya, küçük ev aletleri ve oyuncak gibi farklı birçok ürün bulunuyor. İşte, 25 Ocak Perşembe A101 Aldın Aldın akteül kataloğu ile indirimli ürünler listesi...
22.01.2024 Ekonomi
Erdoğan'dan CHP'ye tepki: DEM gibi bölücü partilerin elinde oyuncak oldular
Erdoğan'dan CHP'ye tepki: DEM gibi bölücü partilerin elinde oyuncak oldular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP gibi istismar siyaseti yapanların sonu DEM gibi bölücü partilerin elinde oyuncak olmaktır. SİHA'lardan rahatsız olanlar bunlar, bölücü emellere set çeken sınır ötesi harekatlarımızdan rahatsız olanlar bunlar." ifadelerini kullandı. Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Akkuş'a da sert tepki gösteren Erdoğan, "Başörtülü bir yaşlı teyzeye saldırıyor ve boğazından adeta gırtlaklıyor. Utan. Hani kadına şiddet yoktu. Anan yaşındaki bir kadına bu şekilde saldırmanın izahı olmaz" dedi.
19.01.2024 Gündem
2 ayda 25 kilo sözü vermişti! Şarkıcı Güllü mide ameliyatı sonrası eridi, tükendi!
2 ayda 25 kilo sözü vermişti! Şarkıcı Güllü mide ameliyatı sonrası eridi, tükendi! Şarkıcı Güllü adeta eridi, tükendi! "Oyuncak gibi", "Unutamazsın Beni" gibi dillere pelesenk olan şarkıları seslendiren Güllü, mide ameliyatı sonrası 70 kilo verdi. İmajını da yenileyen güzel şarkıcıyı zayıfladıktan sonra tanımak mümkün değil. 49 yaşındaki şarkıcı Güllü'nün son hali merak uyandırdı.
14.12.2023 Televizyon
Büyük indirim! Onlarca firma harekete geçti, 81 ilde başladı
Büyük indirim! Onlarca firma harekete geçti, 81 ilde başladı Bugüne kadar gıda, aksesuar, ambalaj, arsa, konut, rezidans, beyaz eşya, mobilya, bisiklet, eğitim, ev tekstili ve eşyaları, hırdavat, hizmet, inşaat, dekorasyon, kırtasiye, temizlik ve kozmetik ürünleri, otel, oyuncak, spor malzemeleri, teknoloji, tekstil, yapı malzemeleri sektörlerinden 932 firma on binlerce mağazası ile indirim kampanyasına katıldı.
3.12.2023 Ekonomi
Bakan Koca duyurdu: Gazzeli kanser hastaları Türkiye'ye getiriliyor
Bakan Koca duyurdu: Gazzeli kanser hastaları Türkiye'ye getiriliyor Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gazzeli 26 kanser hastasının tedavileri için Türkiye'ye getirileceğini açıkladı.
15.11.2023 Gündem
Hapları bebeğin kucağına saklamışlar! Şok olay
Hapları bebeğin kucağına saklamışlar! Şok olay Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde durdurulan şüpheli araçta bulunan 7 yaşındaki çocuğun kucağında bulunan ve oyuncak süsü verilmiş kazak içinde, toplam 896 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
7.11.2023 Yaşam
Büyük tehlike! Aileler bile zorluyor, oyuncak içinde ilaç teslimatı
Büyük tehlike! Aileler bile zorluyor, oyuncak içinde ilaç teslimatı Sınavlara hazırlanan öğrenciler, dikkat artırmak ve daha iyi odaklanmak için kırmızı reçeteli ilaçlara yöneldi. Kimi arkadaşının önerisiyle kimisi de velisinin zorlamasıyla ilaca başlıyor. Kaçak yollardan ulaşmak isteyenlere ise peluş oyuncak içerisinde 1.300 TL’ye ilaç teslimatı yapılıyor.
18.10.2023 Yaşam
Oyuncak Müzesi'nde büyük yangın!  Alev alev yanan müze küle döndü
Oyuncak Müzesi'nde büyük yangın! Alev alev yanan müze küle döndü Fatih'te bulunan Balat Oyuncak Müzesi'nde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Oyuncak müzesinin çatısından alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. Birçok ilçeden olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın güçlükle söndürülürken, müzenin içerisi küle döndü.
13.10.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Oyuncak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oyuncak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.