Örnek Davranış

Örnek Davranış

Son dakika örnek davranış haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan örnek davranış ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını örnek davranış haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Örnek Davranış

haberleri sayfasında son dakika yaşanan örnek davranış gelişmeleri de dahil olmak üzere 658 örnek davranış haberi bulunmuştur. Tüm örnek davranış haberleri aşağıda listelenmiştir.
İçinde 590 bin lira olan çanta buldu, sahibine teslim etti! Örnek davranış
İçinde 590 bin lira olan çanta buldu, sahibine teslim etti! Örnek davranış Samsun’da Aysel Aktaş, bir çanta içerisinde bulduğu 590 bin TL'yi polise giderek, sahibine teslim etti.
24.10.2023 Yaşam
Sıla ve İlker Kaleli çiftinden örnek davranış!  ‘Bir Elimden Sen Tut’
Sıla ve İlker Kaleli çiftinden örnek davranış! ‘Bir Elimden Sen Tut’ Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağrısında bulunan Sıla Gençoğlu ile İlker Kaleli’nin başlattığı ‘Bir Elimden Sen Tut’ kampanyası hayata geçti
26.04.2023 Magazin
Aslı Tandoğan ve Özge Özder'den örnek davranış
Aslı Tandoğan ve Özge Özder'den örnek davranış Ünlü oyuncular Özge Özder ve Aslı Tandoğan, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası afet bölgesindeki can dostlarını, Bana Göz Kulak Ol aracılığıyla İstanbul'a ulaştırdılar. Pansiyona yerleştirilen, sağlık kontrolleri ve bakımları yapılacak olan can dostlar hakkında dernekten açıklama geldi.
17.02.2023 Magazin
Hayatı kabusa çeviriyor! Unutkanlık, sinirlilik, konsantrasyon güçlüğü ve uyku bozukluğu...
Hayatı kabusa çeviriyor! Unutkanlık, sinirlilik, konsantrasyon güçlüğü ve uyku bozukluğu... Pandemi biterken yeni bir kronik hastalığın ortaya çıktığını söyleyen Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Şevket Özkaya, “Pandemi sonrası sadece mekanik olarak nefes darlığı çekmekten öte insanlarda 'beyin sisi' dediğimiz bazı kelimeleri hatırlayamama, unutkanlık, sinirlilik, başladığı işi bitirememe, konsantrasyon güçlüğü ve bazı uyku bozukluğu gibi rahatsızlıkların ortaya çıktığını görüyoruz” dedi.
18.06.2022 Sağlık
Sağlık çalışanlarından örnek davranış
Sağlık çalışanlarından örnek davranış Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi Servisi’nde yatarak tedavi gören çocukların moralini yükseltmek isteyen sağlık çalışanları, çocuklara oyuncak hediye edip resim yaptırarak motive ediyor.
17.06.2022 Sağlık
Nur Fettahoğlu: İnsanları genellememek gerek
Nur Fettahoğlu: İnsanları genellememek gerek Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, önceki gün Etiler'de bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Fettahoğlu, Kerem Bürsin'in yurt dışındaki oyuncular için "Onlar 'dünyaları ben yarattım, burası benim setim kardeşim' diye bağırmıyorlar" demesinin hatırlatılması üzerine, dikkat çeken bir açıklama yaptı.
5.06.2022 Magazin
Ezgi Mola'dan örnek davranış!
Ezgi Mola'dan örnek davranış! Ezgi Mola, pandemi döneminde yaşanan ekonomik sıkıntılara karşı kiracılarına destek olmak amacıyla onlardan bir süre kira almamıştı. Mola, yine örnek bir davranış sergiledi.
8.05.2022 Magazin
MEB resmen duyurdu! Tarih belli oldu 7 Şubat ve...
MEB resmen duyurdu! Tarih belli oldu 7 Şubat ve... Milyonlar bekliyordu Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. Tarih belli oldu. 81 ilde yapılacak. Öte yandan bir ilk yaşanacak. Herkes yarıyıl tatili uzatılacak mı? sorusunu soruyordu. Bakan Özer iddiaya yanıt verdi. Öğretmenler 24 Ocak 6 Şubat arası eğitime uzaktan katılacak. Okullar 7 Şubat'ta yeniden eğitime başlayacak. Millî Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi eğitim kurumlarında kadrolu öğretmen olarak görev yapanların alan değişikliği takvimi açıklandı. Alan değişikliği için başvurular 7-11 Şubat 2022 tarihleri arasında alınacak. MEB, 2022 BİLSEM öğretmen seçme ve atama kılavuzu yayımladı. BİLSEM başvuru ve onay işlemleri 24-28 Ocak arasında bakanlığın resmi internet sitesinden yapılabilecek.
22.01.2022 Eğitim
Yarıyıl tatili başlıyor! Milyonlarca öğrenci karne alacak, saatler erkene çekildi
Yarıyıl tatili başlıyor! Milyonlarca öğrenci karne alacak, saatler erkene çekildi Türkiye'de milyonlarca öğrenci bugün karne alacak. 2021-2022 eğitim öğretim yılı birinci dönemi bugün sona erecek. Yarıyıl tatili başlıyor. Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 18 milyon öğrenci, bugün yarıyıl tatiline çıkacak. İstanbul Valiliği ise, öğrencilerin olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için karnelerin dağıtım saatlerinin erkene çekildiğini duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yarıyıl tatilinin uzatılıp uzatılmayacağına ilişkin son dakika açıklaması yaptı. Öte yandan notları iyi olanlar tatile keyifli girecek ancak içlerinde düşük notları olduğu için mutsuz olanlar da bulunacak. Peki, dersleri iyi olanlar tüm tatili dinlenerek mi geçirecekler ya da kötü olanlar sadece ders mi çalışacaklar? İyi karnenin ödülü ne olmalı, karnesi kötü olana nasıl yaklaşmalı? İşte Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamalar ve uzmanlardan karnelerle çocuk-ebeveyn iletişimi uyarıları...
22.01.2022 Eğitim
Almanya bu Türk gencini konuşuyor! Hükümet harekete geçti, başbakandan özel ödül
Almanya bu Türk gencini konuşuyor! Hükümet harekete geçti, başbakandan özel ödül Almanya’nın Nürnberg kentinde köprüden atlamak isteyen kadını kurtaran 2 Türk genci, Christophorus Madalyası ile ödüllendirildi.
14.01.2022 Dünya
Okul müdüründen takdir edilen davranış! Öğrencisini sırtında taşıdı!
Okul müdüründen takdir edilen davranış! Öğrencisini sırtında taşıdı! Hakkari’nin Işık köyünde yoğun kar yağışı nedeniyle araçların çıkamadığı yolda yürümekte güçlük çeken bir öğrenciyi okul müdürü sırtında taşıdı.
10.01.2022 Yaşam
Hak-İş'ten bulduğu 500 bin lirayı polise teslim eden işçiye teşekkür belgesi
Hak-İş'ten bulduğu 500 bin lirayı polise teslim eden işçiye teşekkür belgesi Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, yolda bulduğu içinde 500 bin lira olan çantayı polise teslim eden İstanbul Güngören Belediyesinde temizlik işçisi Adem Cevahir'e teşekkür belgesi takdim etti.
13.11.2021 Gündem
Devlet Bahçeli'den çok sert tepki: Aklın var ise hesabını buna göre yap!
Devlet Bahçeli'den çok sert tepki: Aklın var ise hesabını buna göre yap! Milliyetçi Hareket Partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli MHP İl Başkanları toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Cumhur İttifakı tekrar 2023'te iktidar olacak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'da tekrar cumhurbaşkanı olacak. Aklın var ise hesabını buna göre yap." dedi.
24.12.2020 Siyaset
Sinem Kobal'dan örnek davranış!
Sinem Kobal'dan örnek davranış! Anne olmak için gün sayan Sinem Kobal, doğum günü için kala takipçilerinden yardım istedi. Örnek bir davranışa imza atan Kobal, hediye yerine yerine Kansersiz Yaşam Vakfı'na bağış yapılmasını istedi.
10.08.2020 Magazin
Örnek davranış
Örnek davranış Melis Sezen, sinema ve televizyon alanında eğitim gören öğrencilerin hayvan haklarına farkındalık için çekecekleri kısa filmde rol alacak.
14.07.2020 Magazin
Duyarlı polis memurundan örnek davranış
Duyarlı polis memurundan örnek davranış Afyonkarahisar'da bir trafik polisi, yaşlı adamın karşıdan karşıya geçmekte zorluk çektiğini görünce kendisine gideceği yere kadar eşlik etti.
12.06.2020 Memur
Çocuk hastalıkları için 'sanal muayene' önerisi
Çocuk hastalıkları için 'sanal muayene' önerisi Prof. Dr. Alpay Çakmak, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle çocuklarını hastaneye götürmeye çekinen aileler için "sanal muayene" önerisinde bulundu.
13.05.2020 Sağlık
Yıldızhan'dan örnek davranış
Yıldızhan'dan örnek davranış Ünlü sanatçı yoğun bakımlarıda görev alan sağlık çalışanlarına yemek jesti yaptı.
17.04.2020 Magazin
Milli voleybolculardan örnek davranış
Milli voleybolculardan örnek davranış Milli voleybolcular, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle maddi anlamda zorluk çeken ailelere yardım eli uzattı. Galatasaraylı milli voleybolcu Doğukan Ulu'nun çağrısı ile harekete geçen voleybolcular, kira yardımında bulunmak için birlik oldular.
10.11.2021 Voleybol
Galatasaray'ın yıldız oyuncularından örnek davranış!
Galatasaray'ın yıldız oyuncularından örnek davranış! Galatasaraylı futbolcular Selçuk İnan, Şener Özbayraklı ve Ahmet Çalık, corona virüs salgını sebebiyle Sancaktepe’de bulunan bir hastaneye izolasyon malzemesi ve yatak yardımında bulundu.
29.03.2020 Galatasaray
Hazal Kaya'dan örnek davranış
Hazal Kaya'dan örnek davranış Kına gecesinde engelli çocukları olan iki annenin hazırladığı yemekleri misafirlerine ikram ederek onlara destek olan Hazal Kaya, bu kez çocukları sevindirecek.
3.12.2019 Magazin
Kerem Bürsin'den örnek davranış
Kerem Bürsin'den örnek davranış Bir markanın çekimi sırasında bulunduğu ormandaki çöplerden rahatsız olan oyuncu Kerem Bürsin, tüm ekibi seferber edip çevreyi temizledi.
10.10.2019 Magazin
9 yaşındaki çocuktan örnek davranış
9 yaşındaki çocuktan örnek davranış Günyüzü ilçesinde 9 yaşındaki bir çocuk, örnek bir davranışla yolda bulduğu parayı zabıta amirine teslim etti.
2.05.2019 Yaşam
Cansu Canan Özgen'den örnek davranış
Cansu Canan Özgen'den örnek davranış Sunucu ve yazar Cansu Canan Özgen, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
19.01.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Örnek Davranış ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki örnek davranış haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.