Öncüpınar Sınır Kapısı

Öncüpınar Sınır Kapısı

Son dakika Öncüpınar Sınır Kapısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Öncüpınar Sınır Kapısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Öncüpınar Sınır Kapısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öncüpınar Sınır Kapısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öncüpınar sınır kapısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 280 öncüpınar sınır kapısı haberi bulunmuştur. Tüm öncüpınar sınır kapısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB duyurdu! Misliyle karşılık verildi
MSB duyurdu! Misliyle karşılık verildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), terör örgütü PKK/YPG mensuplarınca Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine düzenlenen roket saldırısı sonucu aralarında terör örgütü sözde yöneticilerinin de bulunduğu 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
11.06.2023 Gündem
Suriye'nin kuzeyinden Öncüpınar'a 5 roket atıldı
Suriye'nin kuzeyinden Öncüpınar'a 5 roket atıldı Kilis'in Elbeyli ilçesinde bulunan Öncüpınar Sınır Kapısı yakınlarına roket düştü.
11.06.2023 Gündem
Suriyeliler 'deprem' izni ile ülkelerine gidiyor
Suriyeliler 'deprem' izni ile ülkelerine gidiyor Kahramanmaraş merkezli 2 depremin yıkıma yol açtığı Suriye'de hayatını kaybedenlerin Türkiye'de yaşayan yakınları, izinle Suriye'ye gidiyor.
19.02.2023 Gündem
Bakan Akar'dan İsveç'e sert tepki: Alçak girişimleri sonlandırmalarını bekliyoruz
Bakan Akar'dan İsveç'e sert tepki: Alçak girişimleri sonlandırmalarını bekliyoruz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyelik sürecine ilişkin, "Taahhütlerini yerine getirmelerini ve iğrenç, alçak girişimleri de sonlandırmalarını bekliyoruz. Bunlar yapıldığı takdirde bizim hiçbir sorunumuz yok" dedi.
23.01.2023 Gündem
MSB: PKK/YPG'li 11 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: PKK/YPG'li 11 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Tel Rıfat'tan Öncüpınar Hudut Karakolu sorumluluk sahasına saldıran 11 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
20.01.2023 Gündem
Kilis Öncüpınar Sınır Kapısı yakınlarına roket atıldı
Kilis Öncüpınar Sınır Kapısı yakınlarına roket atıldı Kilis Öncüpınar Sınır Kapısı yakınlarına, terör örgütü PKK/YPG kontrolünde bulunan bölgeden 6 adet roket atıldı.
20.01.2023 Gündem
Terör örgütü PKK'dan Öncüpınar'a roket saldırısı
Terör örgütü PKK'dan Öncüpınar'a roket saldırısı Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine YPG/PKK'lı teröristlerce atılan 3 roket düştü. Suriye'nin kuzeyinden atılan roketler boş araziye düşerken ölen ya da yaralanın olmadığı bildirildi.
22.11.2022 Gündem
Karkamış’a roketli saldırı sonrası kahreden detay
Karkamış’a roketli saldırı sonrası kahreden detay Terör örgütü PKK/YPG, dün Gaziantep’in Karkamış ilçesine roketler ve havan toplarıyla saldırı düzenledi. Saldırılarda anaokulu öğrencisi Hasan Karataş ve öğretmen Ayşenur Alkan şehit olurken, 19 kişi de yaralandı. Roketlerin ateşlendiği bölgeler ise TSK tarafından bombalanırken Bakan Akar, Pençe Kılıç Harekatı'nın başlangıcından bugüne kadar 184 terörist etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
22.11.2022 Gündem
YPG'den Karkamış'a roketli saldırı! 3 ölü 10 yaralı
YPG'den Karkamış'a roketli saldırı! 3 ölü 10 yaralı PKK/YPG terör örgütü kontrolündeki Suriye'nin Kobani bölgesinden ateşlenen 7 roket, Gaziantep'in Karkamış ilçesine düştü. Roketlerden birinin bir ilkokula isabet ettiği belirtildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep'in Karkamış ilçesine gerçekleştirilen havan saldırısına ilişkin, "6 yaralımız vardı, onlar hastaneye intikal ettirildi. Maalesef ilk aldığımız bilgiler çerçevesinde 3 vatandaşımız hayatını kaybetti" dedi.
21.11.2022 Gündem
Roketli saldırılar sonrası sınır hattında güvenlik üst seviyeye çıkarıldı
Roketli saldırılar sonrası sınır hattında güvenlik üst seviyeye çıkarıldı Gaziantep ve Kilis'e yönelik peş peşe düzenlenen roketli saldırılar sonrası sınır hattında tedbirler artırıldı. Güvenlik güçleri teyakkuza geçerken, teröristlere ait mevziler ateş altına alındı.
21.11.2022 Gündem
Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine roketli saldırı: 8 yaralı
Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine roketli saldırı: 8 yaralı Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine Suriye tarafından PKK/YPG'li teröristler tarafından roketli saldırı düzenlendi. Polis özel harekat yerleşkesine düzenlenen çok namlulu roketatar saldırısında 1 asker ile 7 özel harekat polisi yaralandı.
20.11.2022 Gündem
Suriyelilerin ülkelerine gönülle geri dönüşleri sürüyor
Suriyelilerin ülkelerine gönülle geri dönüşleri sürüyor İç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyelilerin, ülkelerine gönüllü geri dönüşleri sürüyor. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen sınır ötesi harekatlar ile güvenli hale getirilen bölgelere bugüne kadar 521 bin 39 kişi, gönüllü geri dönüş yaptı.
19.09.2022 Gündem
Rusya ve Çin, Öncüpınar ve Cilvegözü'nden Suriye'ye uluslararası  yardımların girişini veto etti
Rusya ve Çin, Öncüpınar ve Cilvegözü'nden Suriye'ye uluslararası yardımların girişini veto etti Rusya ve Çin, Suriye'ye Türkiye üzerinden uluslararası yardımların gönderildiği mekanizmayı ikinci kez veto etti ve Öncüpınar ve Cilvegözü sınır kapıları, yardımların girişine kapatıldı.
10.07.2020 Dünya
Kaç Suriyeli ülkesine döndü?
Kaç Suriyeli ülkesine döndü? Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye gelen Suriyeliler, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarıyla terör örgütlerinden temizlenen bölgelerine geri dönmeyi sürdürüyor. Peki, kaç Suriyeli ülkesine döndü?
8.11.2019 Yaşam
Azez'den acı haber geldi: 2 asker şehit...
Azez'den acı haber geldi: 2 asker şehit... Azez'de Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) üssüne düzenlenen saldırıda yaralanan 5 askerden ikisi şehit oldu. Yaralı 3 askerin tedavisi ise sürüyor.
11.10.2019 Gündem
8 bin Suriyeli bayram için ülkesine gitti
8 bin Suriyeli bayram için ülkesine gitti Kurban Bayramı için ülkesine giden Suriyelilerin sayısı bu sabah itibariyle 8 bini buldu.
29.07.2019 Gündem
Suriyelilerin bayram izdihamı
Suriyelilerin bayram izdihamı Kurban Bayramı nedeniyle ülkelerine gitmek isteyen Suriyelilerin Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı'ndan geçişleri devam ediyor. Suriyelilerin ülkelerine gitmek için akın ettiği sınır kapısında izdiham oluştu.
26.07.2019 Gündem
Azez'de terör saldırısı: 1 şehit, 5 yaralı
Azez'de terör saldırısı: 1 şehit, 5 yaralı Suriye'nin Azez kentinde bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri üssüne, PKK ve PYD'li teröristler tarafından düzenlenen saldırıda bir asker şehit 5 asker yaralı.
9.06.2019 Dünya
Suriye sınırına askeri sevkiyat
Suriye sınırına askeri sevkiyat Suriye sınırındaki birliklere takviye amaçlı gönderilen askeri araçlar Kilis'e geldi.
7.05.2019 Gündem
15 bin Suriye'li Türkiye'ye döndü
15 bin Suriye'li Türkiye'ye döndü Bayram tatili için Suriye'ye giden 15 bin göçmen, Türkiye'ye döndü.
18.09.2018 Yaşam
Suriyeliler ülkelerine dönüyor
Suriyeliler ülkelerine dönüyor Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan bazı Suriyeliler, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatları ile terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ'tan temizlenen bölgelere dönüyor.
13.09.2018 Gündem
Suriye ve sınır hattına askeri sevkiyat sürüyor
Suriye ve sınır hattına askeri sevkiyat sürüyor Suriye'nin Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatları ile teröristlerden arındırılan bölgeleri ile İdlib'e komşu Hatay sınır hattına askeri personel ve araç sevkiyatı sürüyor.
13.09.2018 Gündem
Suriye sınırına askeri sevkiyat sürüyor
Suriye sınırına askeri sevkiyat sürüyor Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarının yapıldığı bölgelere askeri sevkiyat bugün de sürdü.
12.09.2018 Gündem
Bu sabah konvoy halinde gittiler
Bu sabah konvoy halinde gittiler Hatay'ın Hassa ilçesinden askeri iş makineleri, konvoy halinde Yayladağı ilçesine sevk edildi. Kilis'e ise gece saatlerinde de askeri sevkiyat devam etti.
11.09.2018 Gündem
Kilis'ten Suriye'ye askeri sevkiyat!
Kilis'ten Suriye'ye askeri sevkiyat! Kilis'ten, Suriye'ye Öncüpınar Sınır kapısı üzerinden topçu bataryaları ile askeri araç sevk edildi.
7.09.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Öncüpınar Sınır Kapısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öncüpınar sınır kapısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.