Ömer Hayyam

Ömer Hayyam

Son dakika Ömer Hayyam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ömer Hayyam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ömer Hayyam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ömer Hayyam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ömer hayyam gelişmeleri de dahil olmak üzere 115 ömer hayyam haberi bulunmuştur. Tüm ömer hayyam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Marmaray bugün çalışıyor mu (açık mı), 1 Mayıs nedeniyle Marmaray kapalı mı? Bugün Marmaray’da kapalı duraklar hangileri, 1 Mayıs’ta Marmaray ücretsiz ve açık mı?
Marmaray bugün çalışıyor mu (açık mı), 1 Mayıs nedeniyle Marmaray kapalı mı? Bugün Marmaray’da kapalı duraklar hangileri, 1 Mayıs’ta Marmaray ücretsiz ve açık mı? Marmaray 1 Mayıs kapalı mı, çalışıyor mu, 1 Mayıs Marmaray açık mı? Sorularının yanıtı 1 Mayıs İşçi Bayramı kapsamında toplu taşımada alınan kararlar nedeniyle merak ediliyor. İstanbul Valiliği, bazı metro, metrobüs istasyonları ve hatların kapalı olacağını resmi internet sitesi aracılığıyla paylaştı. Peki, Marmaray bugün çalışıyor mu, Marmaray 1 Mayıs Çarşamba günü kapalı mı? Marmaray 1 Mayıs kapalı duraklar hangileri? 1 Mayıs Marmaray ücretsiz mi? İşte merak edilen soruların yanıtı ve 1 Mayıs Marmaray saatleri…
1.05.2024 Gündem
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı. Trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı. İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamaya göre; "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" etkinlikleri kapsamında karayolu trafiğine kapatılacak yollarda kısıtlama uygulamaları saat 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşım ağlarındaki kısıtlama uygulamaları saat 05.30 itibariyle başlatılacak. Peki, 1 Mayıs kapalı yollar ne zaman açılacak, bugün işçi bayramı nedeniyle kapalı yollar saat kaçta açılacak?
1.05.2024 Gündem
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
"Şahları da Vururlar" izleyiciden tam not aldı
"Şahları da Vururlar" izleyiciden tam not aldı Tiyatronun usta ismi Ferhan Şensoy'un kaleme aldığı "Şahları da Vururlar", Ortaoyuncular Tiyatrosu'nda izleyicisi ile buluştu. Bir tarih parodisi olan oyun, üst düzey oyunculuk performansları ile seyircinin beğenisini kazandı.
17.03.2024 Magazin
Zerin Kılınç ölümünde şüpheli olarak tutuklandı! Duruşmada aileyi ve basın mensuplarını şoke eden sözler
Zerin Kılınç ölümünde şüpheli olarak tutuklandı! Duruşmada aileyi ve basın mensuplarını şoke eden sözler Eskişehir’de ikinci kattaki evinin camından düşerek hayatını kaybeden Zerin Kılınç’ın ölümüyle ilgili dava görülmeye devam etti. Duruşmasında konuşan tutuklu sanık Yılmaz S., kendisini savunmak yerine Ömer Hayyam’dan bir şiir okuyarak basın mensuplarına hakaret etti.
10.07.2023 Yaşam
Beyoğlu'nda kahvehaneye silahlı saldırı: Yanlış kişiyi öldürdüler!
Beyoğlu'nda kahvehaneye silahlı saldırı: Yanlış kişiyi öldürdüler! Beyoğlu'nda bir kahvehaneyi tarayarak kapıda oturan emekli Mehmet İlhan Ergün'ü yanlışlıkla öldüren, hasımları Cüneyt Yılmaz'ı yaralayan motosikletli 2 saldırgan yakalandı.
12.06.2023 Yaşam
Putin kimdir? Vladimir Putin kaç yaşında? Putin kaç yıldır başkan? Putin ne zaman geldi? İşte bilinmeyen yönleriyle Putin’in hayatı!
Putin kimdir? Vladimir Putin kaç yaşında? Putin kaç yıldır başkan? Putin ne zaman geldi? İşte bilinmeyen yönleriyle Putin’in hayatı! Tüm dünya Vladimir Putin’i konuşuyor! Rusya-Ukrayna krizi ile birlikte pek çok kişinin merak ettiği isimlerin başında gelen Putin son 20 yıla damga vuran siyasetçilerin başında geliyor. Tüm dünyanın gözü Rusya – Ukrayna gerilimine çevrilirken, Putin’in hayatı da en çok merak edilen konuların başında geliyor. Peki, Putin kimdir? Vladimir Putin kaç yaşında? Putin ne zaman geldi? Putin kaç yıldır başkan? İşte Putin’in hayatı!
24.02.2022 Gündem
Yılbaşı ile ilgili flaş karar! Yasak geldi, kapatılıyor, resmen açıklandı
Yılbaşı ile ilgili flaş karar! Yasak geldi, kapatılıyor, resmen açıklandı Yılbaşı ile ilgili flaş karar verildi. Resmen açıklandı. Detaylar belli oldu. Yasak geldi. Ankara Valiliği, başkentte yapılacak yeni yıl kutlamaları nedeniyle, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla trafiğe kapatılacak yolların listesini paylaştı. Öte yandan İstanbul Valiliği, yılbaşı gecesi ve günü için trafik tedbirler aldı. Tedbirler kapsamında bazı ilçelere 31 Aralık 2021 Cuma günü saat 08.00’den 1 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 08.00’e kadar ağır tonajlı araçların girişi yasaklandı.
30.12.2021 Gündem
Gizemli kadın! 5 gündür orada oturuyor, para ve yemek kabul etmiyor...
Gizemli kadın! 5 gündür orada oturuyor, para ve yemek kabul etmiyor... İstanbul Beyoğlu’nda Afrikalı bir kadın 5 gündür aynı duvarda oturuyor. Çevredekilerin verdiği yiyecekleri kabul etmeyen, kimse ile konuşmayan sadece tuvalet ihtiyacını gidermek için yakındaki parka gidip gelen kadının durumundan endişe eden çevre sakinleri, ilgililerin duruma müdahale etmesini istedi.
24.05.2021 Gündem
Bugün Uyanış Büyük Selçuklu var mı? Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman? İşte Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanı!
Bugün Uyanış Büyük Selçuklu var mı? Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman? İşte Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanı! Uyanış Büyük Selçuklu için nefesler tutuldu. Yeni bölüm heyecanla beklenirken Uyanış Büyük Selçuklu'nun setinde koronavirüs vakaları artınca dizi bir süre ekranlara ara vermişti. Dizinin takipçileri 'Uyanış Büyük Selçuklu bugün var mı? Uyanış Büyük Selçuklu bu akşam var mı?' sorularını araştırıyor. Peki, Bugün Uyanış Büyük Selçuklu var mı? Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman? Uyanış Büyük Selçuklu bu akşam var mı? Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde ne oldu? Uyanış Büyük Selçuklu 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Uyanış Büyük Selçuklu ile ilgili tüm detaylar...
29.03.2021 Gündem
Putin evli mi? Putin’in kaç kızı var? Rusya lideri Putin’in korona aşısı açıklaması sonra merak ediliyor! İşte Putin ailesi…
Putin evli mi? Putin’in kaç kızı var? Rusya lideri Putin’in korona aşısı açıklaması sonra merak ediliyor! İşte Putin ailesi… Rusya Devlet Başkanı Putin'in açıklamasına göre, Rusya Sağlık Bakanlığı, Gamaley Epidemiyoloji ve Mikrobiyoloji Enstitüsü tarafından geliştirilen koronavirüs aşısını tescil etti. Rusya böylece koronavirüs aşısını tescil eden ilk ülke oldu. Aşıyı ilk deneyen isimlerden biri de Putin'in kızı oldu. Putin’in aşı açıklaması dışında, aşının kızına da yapılması dikkatleri Putin’in ailesine çevirdi. Putin’in evli olup olmadığı, kaç tane çocuğu olduğu araştırılmaya başladı. Peki, Putin evli mi?
11.08.2020 Gündem
Tunç Başaran kimdir? Tunç Başaran'ın hayatı!
Tunç Başaran kimdir? Tunç Başaran'ın hayatı! 'Uçurtmayı Vurmasınlar', 'Piano Piano Bacaksız', 'Abuzer Kadayıf' ve 'Uzun İnce Bir Yol' gibi birçok filme imza atan ünlü yönetmen Tunç Başaran, 81 yaşında hayatını kaybetti. Başaran bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Peki, Uçurtmayı Vurmasınlar filminin yönetmeni Tunç Başaran kimdir?
18.12.2019 Gündem
İstanbul elektrik kesintisi - 25 Kasım 2019 planlı elektrik kesintisi programı!
İstanbul elektrik kesintisi - 25 Kasım 2019 planlı elektrik kesintisi programı! 25 Kasım İstanbul’da birçok semt ve mahallede elektrik kesintisi olacak. BEDAŞ tarafından yayımlanan elektrik kesintisi listesine göre, 25 Kasım 2019 Pazartesi İstanbul’un birçok ilçesindeki sem ve mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak.
25.11.2019 Yaşam
Salih Dinçel'den 'Mucize'
Salih Dinçel'den 'Mucize' Akademisyen ve şarkıcı Salih Dinçel, üçüncü single'ı 'Mucize'yi müzikseverlerin beğenisine sundu. Söz ve müziği Grup Gündoğarken'in kurucularından Burhan Şeşen'e ait olan parçanın aranjörlüğünü Gürol Ağırbaş yaptı.
29.04.2019 Kültür Sanat
Terör örgütünün öldürülen ele başının eşi yakalandı
Terör örgütünün öldürülen ele başının eşi yakalandı Endonezya, DEAŞ'a bağlı Maute terör örgütünün elebaşlarından Ömer Hayyam Maute'nin Endonezyalı eşinin yakalandığını doğruladı.
6.11.2017 Dünya
Adı Efsane oyuncularından sürpriz düet!
Adı Efsane oyuncularından sürpriz düet! Sevilen dizi Adı Efsane'nin genç oyuncuları Baran Bölükbaşı ve Özgü Kaya, düet yaptılar.
4.07.2017 Televizyon
Bonzai içen taksici önüne geleni ezdi
Bonzai içen taksici önüne geleni ezdi Beyoğlu'nda bonzai içip işe çıktığı iddia edilen bir taksici, direksiyon başında kendinden geçip 4 kişiyi ezdi. Bonzai dehşetini bir kez daha gözler önüne seren korkunç kaza güvenlik kameralarına anbean yansıdı.
28.06.2017 Yaşam
Şiirlerin ilham verdiği şarkılar
Şiirlerin ilham verdiği şarkılar Şenay Lambaoğlu, üçüncü albümü Başka Türlü Bir Şey’i hayranları ile buluşturdu. Can Yücel’den Nazım Hikmet’e, Ömer Hayyam’dan Füruğ Ferruhzad’a dek unutulmaz ozanların unutulmaz eserlerine ses verdi
19.01.2016 Magazin
Fazıl Say ve Serenad Bağcan büyüledi
Fazıl Say ve Serenad Bağcan büyüledi DÜNYACA ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, Ege konserleri kapsamında Denizlili hayranlarıyla buluştu. Fazıl Say ve ünlü şairlerin şiirlerini yorumlayan Serenad Bağcan, salonu dolduran Denizlililere muhteşem bir müzik ziyafeti sundu.
29.09.2021 Gündem
Fazıl Say 16 Aralık’ta TİM Show Center’da
Fazıl Say 16 Aralık’ta TİM Show Center’da Üç senedir her yıl TİM Show Center’da dinleyicileriyle farklı projelerde bir araya gelen Fazıl Say, bu kez Serenad Bağcan’ın güçlü yorumuyla Türkiye’nin en çok dinlenenleri arasında yer alan şarkılarını 16 Aralık Çarşamba günü TİM Show Center’da seslendirecek.
10.12.2015 Magazin
‘Ondan herkes nefret edecek’
‘Ondan herkes nefret edecek’ BURSASPOR Mali Asbaşkanı Kemal Güler, Bursa TV’de dün gece yayınlanan spor programında Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş’in maçtan sonra yaptığı açıklamalarına yanıt verdi.
10.11.2015 Beşiktaş
Yargıtay'dan Fazıl Say kararı!
Yargıtay'dan Fazıl Say kararı! Piyanist ve besteci Fazıl Say 2012 yılında kendisine ait Twitter hesabından Ömer Hayyam'a ait bazı mısraları paylaştığı için "halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılamak" suçundan 10 ay hapis cezası almıştı...
29.09.2021 Gündem
Açılışı şehitler için ‘Memleketim Şiiri’ ile yaptı
Açılışı şehitler için ‘Memleketim Şiiri’ ile yaptı YALOVA’da ünlü piyanist Fazıl Say ve Serenad Bağcan'ın verdiği konser büyük ilgi gördü.
3.09.2015 Magazin
Meşkin ve Demin mekânı meyhane, belgesel oldu!
Meşkin ve Demin mekânı meyhane, belgesel oldu! 8. İstanbul, belgesel günleri 'Documentarst film festivali' başlıyor. İranlı yönetmen Mehdi Shabani tarafından çekilen 'Meyhane-Dedemin Can Evi' de festivalde seyirciyle buluşacak.
16.06.2015 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Ömer Hayyam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ömer hayyam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.