Fazıl Say

Fazıl Say

Son dakika fazıl say haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fazıl say ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fazıl say haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fazıl Say

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fazıl say gelişmeleri de dahil olmak üzere 736 fazıl say haberi bulunmuştur. Tüm fazıl say haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cem Adrian’ın eski mesleği şaşırttı! Fazıl Say açıkladı!
Cem Adrian’ın eski mesleği şaşırttı! Fazıl Say açıkladı! Ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say, şarkıcı ve söz yazarı Cem Adrian ile tanışma hikayesini ilk kez anlattı. Hikaye okuyanları hem duygulandırdı hem şaşırttı.
18.12.2023 Magazin
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan Fazıl Say'a yanıt: Kapımız size hep açık
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan Fazıl Say'a yanıt: Kapımız size hep açık Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, Atatürk Kültür Merkezi ve CSO Ada Ankara'da konser daveti almadığını açıkladı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Fazıl Say'a sosyal medya hesabından yanıt verdi.
25.11.2023 Magazin
Güneş Altunkaş ve Fazıl Say'ın 8 aylık aşkı bitti!
Güneş Altunkaş ve Fazıl Say'ın 8 aylık aşkı bitti! Yaklaşık 8 aydır aşk yaşayan Fazıl Say ile Güneş Altunkaş ilişkilerini noktaladı. Ayrılık açıklaması Güneş Altunkaş'tan geldi.
14.11.2023 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu'dan Gazze mesajı! Fazıl Say'a destek verdi
Kenan İmirzalıoğlu'dan Gazze mesajı! Fazıl Say'a destek verdi Kim Milyoner Olmak İster programının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu, programın bu akşamki bölümünde konuştu. İsrail'in Gazze'de yaptığı katliama değinen İmirzalıoğu, Avrupa konserleri iptal edilen Fazıl Say'a da destek verdi.
5.11.2023 Televizyon
AK Parti, Fazıl Say'ın Avrupa'daki konserlerinin iptal edilmesini kınadı
AK Parti, Fazıl Say'ın Avrupa'daki konserlerinin iptal edilmesini kınadı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Sanatçımız Fazıl Say'ın İsrail'in Filistin'deki insanlık dışı saldırılarına karşı çıkan fikirlerinden dolayı Avrupa'daki konserlerinin iptal edilmesini kınıyoruz." dedi.
21.10.2023 Gündem
Filistin’e destek sansürü! Fazıl Say'ın İsviçre konserleri iptal edildi
Filistin’e destek sansürü! Fazıl Say'ın İsviçre konserleri iptal edildi İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını eleştiren dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’ın, Zürih, Bern, Cenevre ve Luzern’de (23-24-25-26 Ekim) tarihlerinde vereceği konserleri İsviçre Migros tarafından iptal edildi. Fazıl Say yaşanan konuyla alakalı sosyal medya sayfasından bir açıklama yaptı.
21.10.2023 Magazin
Filistin'e destek açıklaması yapan Fazıl Say'ın konserleri iptal edildi
Filistin'e destek açıklaması yapan Fazıl Say'ın konserleri iptal edildi Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’ın İsviçre’nin Zürih, Bern, Cenevre ve Luzern’de (23-24-25-26 Ekim) vereceği konserler Filistin’e destek açıklamaları nedeniyle iptal edildi.
21.10.2023 Kültür Sanat
Eski CHP'li Mehmet Sevigen'den Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı: Alsın kırk haramilerini gitsin
Eski CHP'li Mehmet Sevigen'den Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı: Alsın kırk haramilerini gitsin 14 Mayıs 2023 Seçim sonuçlarını eski Devlet Bakanı ve CHP'li Mehmet Sevigen'in CNN TÜRK'te değerlendirdi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim sürecini yanlış yönettiğini belirten Sevigen, "Kılıçdaroğlu bugün istifa etmeli" dedi.
15.05.2023 Gündem
Fazıl Say'dan şaşırtan karar! "İyi değilim'
Fazıl Say'dan şaşırtan karar! "İyi değilim' Geçtiğimiz günlerde Ece Dağıstan ile tek celsede boşanan Fazıl Say, yaptığı paylaşımla sosyal medyaya ara vereceğini duyurdu. İşlerine konsantre olarak kendisini tedavi edeceğini söyleyen Fazıl Say, "İyi değilim. Bu ülke de iyi değil. Kötü etkiliyor insanları" dedi.
9.12.2022 Magazin
Fazıl Say'dan boşanma sonrası esprili paylaşım!
Fazıl Say'dan boşanma sonrası esprili paylaşım! 2019 yılında nikah masasına oturduğu Ece Dağıstanlı ile geçtiğimiz gün boşanan ünlü piyanist Fazıl Say'dan esprili bir paylaşım geldi.
2.12.2022 Magazin
Ece Dağıstan'dan duygusal mesaj!
Ece Dağıstan'dan duygusal mesaj! Ece Dağıstan, iki sene önce İtalya'da masasına oturduğu piyanist Fazıl Say ile dün tek celsede boşandı. Eski eşiyle el ele geldiği adliyeden yine el ele çıkması çok konuşulan Dağıstan, içinde Fazıl Say ile fotoğraflarının olduğunu bir kutunun fotoğrafını yayınlayıp, duygusal bir mesaj yazdı. Ünlü isimler de dikkat çeken paylaşıma kayıtsız kalmadı.
1.12.2022 Magazin
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç arabasını değiştirmek zorunda kaldı!
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç arabasını değiştirmek zorunda kaldı! Evlendiklerinde Demet Özdemir'in Zekeriyaköy'deki evinde kalmaya karar veren ancak daha sonra Oğuzhan Koç'un Levent'teki evinde yaşamayı tercih eden çift arabasını da değiştirmek zorunda kaldı.
1.12.2022 Magazin
Fazıl Say ve Ece Dağıstan boşandı! Adliyeden el ele çıktılar
Fazıl Say ve Ece Dağıstan boşandı! Adliyeden el ele çıktılar Ünlü piyanist Fazıl Say, üç yıl önce nikâh masasına oturduğu eşi Ece Dağıstan ile boşandıklarını sosyal medya hesabından duyurdu. İki isim adliye binasından el ele çıktı.
30.11.2022 Magazin
Babasını kaybeden Fazıl Say'dan duygulandıran paylaşım!
Babasını kaybeden Fazıl Say'dan duygulandıran paylaşım! Geçtiğimiz günlerde babası müzikolog, yayıncı, öykü ve roman yazarı Ahmet Say'ı kaybeden ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Babasıyla 1998 yılında Ankara'da çekilen bir fotoğraf karesini paylaşan Fazıl Say bu zorlu süreçte yanında olan dostlarına teşekkür etti.
17.05.2022 Magazin
Ahmet Say kimdir, nereli, neden öldü? Fazıl Say’ın babası müzikolog Ahmet Say’ın hayatına dair merak edilenler!
Ahmet Say kimdir, nereli, neden öldü? Fazıl Say’ın babası müzikolog Ahmet Say’ın hayatına dair merak edilenler! Müzikolog, edebiyatçı ve piyanist Fazıl Say’ın babası Ahmet Say, 86 yaşında hayatını kaybetti. Fazıl Say, babasının vefat haberini, “Babamı kaybettik. Üzüntüm sonsuz” sözleriyle duyurdu. Peki, Ahmet Say kimdir, neden öldü? Fazıl Say’ın babası müzikolog Ahmet Say’ın biyografisi…
11.05.2022 Televizyon
Piyanist Fazıl Say'ın babası Ahmet Say hayatını kaybetti
Piyanist Fazıl Say'ın babası Ahmet Say hayatını kaybetti Piyanist ve besteci Fazıl Say'ın 86 yaşındaki babası Ahmet Say hayatını kaybetti. Say ailesi tarafından cenaze töreniyle ilgili yapılan açıklamada “Ankara Kocatepe Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Karşıyaka Mezarlığı'nda sonsuzluğa uğurlanacaktır” denildi.
10.05.2022 Gündem
Tepkiler peş peşe geldi! İBB başkanı İmamoğlu özür dilemek zorunda kaldı
Tepkiler peş peşe geldi! İBB başkanı İmamoğlu özür dilemek zorunda kaldı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz gezisiyle ilgili başlayan tartışmalara yanıt verdi. İmamoğlu tepkiler için ‘Vız gelir tırıs gider’ dedi. İmamoğlu’nun bu açıklamasına birçok ünlü isim sosyal medyadan tepki gösterdi. İmamoğlu, 'vız gelir tırıs gider' sözleri nedeniyle bugünkü bir programında özür diledi.
7.05.2022 Siyaset
Ünlülerin 'yok artık' dedirten ilişkileri! Hepsi ortaya saçıldı...
Ünlülerin 'yok artık' dedirten ilişkileri! Hepsi ortaya saçıldı... Ünlü isimlerin bilinmeyen, görünce ‘yok artık’ dedirtecek ilişkileri ortay çıktı. Listede görünce büyük şaşkınlık yaratacak birçok isim yer alıyor. Magazin tarihinin tozlu sayfalarında kalan ve unutulup giden aşklar dönemlerine damga vururken, ayrılma süreçleri de bir o kadar sancılı olmuştu. İşte Cem Yılmaz-Deniz Akkaya çiftinden, Hande Ataizi-Fazıl Say aşkına ünlü isimlerin bilinmeyen ilişkileri...
22.04.2022 Magazin
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten İBB'ye karla mücadele konusunda tepki: Büyük bir yönetim zaafiyeti
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten İBB'ye karla mücadele konusunda tepki: Büyük bir yönetim zaafiyeti AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, "Türkiye'nin afetle mücadele kapasitesi, belediyenin deneyimleri bakımından bir ölçü ortaya konulduğunda gereken tedbirleri alıp almadığınız ortaya çıkar. Bütün bunlar olurken İstanbul Belediyesi'nin hiçbir şekilde bir hazırlığının olmadığının, koordinasyon içerisinde davranmadığının, büyük bir yönetim zaafı ortaya çıkardığı görüldü." dedi.
26.01.2022 Gündem
Genco Erkal hakim karşısında
Genco Erkal hakim karşısında Tiyatro sanatçısı Genco Erkal, "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Erkal, paylaşımlarında hakaret unsuru olmadığını belirterek beraatini talep etti.
25.11.2021 Magazin
Fenerbahçeli Fazıl Say'dan Beşiktaş paylaşımı
Fenerbahçeli Fazıl Say'dan Beşiktaş paylaşımı Süper Lig'in 39. haftasında lider Beşiktaş, sahasında Atakaş Hatayspor'u 7-0 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. Mücadelede Beşiktaş adeta gol yağdırdı. Siyah-beyazlı takımda Larin maça damga vururken Beşiktaş lig tarihine geçti. Dünyaca ünlü sanatçı Fazıl Say'dan da Beşiktaş paylaşımı geldi.
1.05.2021 Futbol
Zeynep Beşerler'den Fazıl Say açıklaması! 'Mantıksız, neden evlisin?'
Zeynep Beşerler'den Fazıl Say açıklaması! 'Mantıksız, neden evlisin?' Fazıl Say-Ece Dağıstan çiftinin "Sevgililiğe devam ediyoruz. Evlerimizi bile birleştirmedik. Birbirimize hâlâ sırt çantamızla gelip gidiyoruz" açıklaması gündemden düşnmüyor. Bu konuda bir açıklama da oyuncu Zeynep Beşerler'den geldi.
27.03.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fazıl Say ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fazıl say haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.