Gazete Vatan Logo
Magazin Fazıl Say'dan boşanma sonrası esprili paylaşım!

Fazıl Say'dan boşanma sonrası esprili paylaşım!

2019 yılında nikah masasına oturduğu Ece Dağıstanlı ile geçtiğimiz gün boşanan ünlü piyanist Fazıl Say'dan esprili bir paylaşım geldi.

Fazıl Say'dan boşanma sonrası esprili paylaşım!

Fazıl Say, son günlerde özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Yaklaşık üç yıl önce İtalya’nın Milano kentinde hayatını birleştirdiği, "Evlendikten sonra birlikte yaşamadıkları" açıklamasının çok konuşulduğu Ece Dağıstan ile sürpriz şekilde boşanan ünlü piyanist, Instagram hesabından Dağıstan ile mahkeme çıkışı el ele çekilen fotoğrafını yayınlamıştı. 

"ŞEVKAT DOLU YEDİ YILLIK SEVGİLİLİK" 

Çok üzgünüm, eşim Ece ile evliliğimizi sonlandırdık. Beykoz Adliye binasına el ele girdik, el ele çıktık Ece ile. Hatıralarımızı, anılarımızı, tüm güzel hikayelerimizi, seslerimizi, en iyi şekilde anacağım her zaman. Sevgi, aşk, emek, bağlılık ve şevkat dolu yedi yıllık bir sevgililik. Ben biliyorum. Dostlarım biliyor. Zor ve kötü bir dünyada, iki insan ezilebiliyor yüklerin altında, çare bulamıyor tedavi etmeye, 'bir ve iki birey arasında' bocalıyor. Bazen, dertlere yeniliyor, imkan olamıyor bir çıkışa, hem 'her şeye', hem de 'hiç bir şeye' yol alan ömürlerimizde.   

'Yeni bir sayfa' vurgusu yapan 52 yaşındaki sanatçı, "İki insan da mutlu olsun, Ece mutlu olsun. Ece hep iyi olsun. Böyle daha iyi belki. Yeni bir 'büyük' sayfa açılıyor 'büyük dönem' başlıyor, şimdi, yalnız hayatımda, iyi bir güzergah çizerek, iyiye yol almak istediğim, kendi yaşamıma sahip çıkacağım, sağlığıma, müziğe ve her şeye. Dostlarımla, hepimiz üzgünüz bugün. Sevgiyle, saygıyla, içtenlikle" notunu düşmüştü. 


 

"TÜM ANILARIMIZI CAM KUTULARDA SAKLAMAK VARDI" 

Instagram hesabından 'Say' soyadını kaldırmaması dikkat çeken Ece Dağıstan ise içinde eski eşi ile fotoğrafının olduğu bir kutunun görüntüsünü paylaşıp, şu ifadeleri kullanmıştı: 

Haberin Devamı

Hikayenin içinde ilk görüşte aşk vardı, yıllarca hayalini kurmak vardı, uzun yıllar bekleyip denemek yanılmak yine denemek vardı, dinlemek vardı, eğlenmek ağlamak saçmalamak vardı. Şaşırtmak vardı, öğrenmek öğretmek, el ele yürümeyi istemek, korumak kıyamamak, saçını taramak vardı, tam kızacakken gülmek vardı. Tüm anılarımızı cam kutularda saklamak vardı. Elimden gelenin daha iyisini becermeyi istemem vardı ama kendime tutmak zorunda olduğum tek sözüm vardı. O sebeple bize böyle bir son yazmam lazımdı. Çok güzeldi, hepsi hikayeydi. 

"TAKVİME GÖRE BİR SONRAKİ BOŞANMA 2040" 

1997–2004 yılları arasında Gülyar Balcı ile evlilik yaşayan Fazıl Say, ikinci kez Beykoz Adliyesi'nde boşanmasının ardından esprili bir paylaşıma imza attı. 

Beykoz'a hayatımda iki kere gittim. Daha doğrusu Beykoz Adliye'ye gittim. 2004'te Gülya ile boşandık, 2022'de Ece ile. İkisinde de sevgi dolu, iyilikle boşandık. Yani 18 yılda bir Beykoz'a gidiyorum. Takvime baktım, bir sonraki 2040. Artık bekleyelim görelim. 

Haberin Devamı

"AYRI EVLERDE" İTİRAFI! 

Fazıl Say ile Ece Dağıstan, Mart 2021'de yaptıkları açıklamayla dikkat çekmişti. Evlendikten sonra hiç birlikte yaşamadıklarını söyleyen çiftten Dağıstanlı “Biz sevgililiğe devam ediyoruz. Evlerimizi bile birleştirmedik. Ben Fazıl’a veya o bana, hâlâ sırt çantamızla gelip gidiyoruz” demişti. Eşine katılan Fazıl Say ise “Asla sıkılmayız. Ayrı evlerde yeni aşıklar gibi yaşıyoruz. Herkesin kendi işi, çalışması, hayatının bireyselliği var” şeklinde konuşmuştu.