Ölü Ve Yaralılar Var

Ölü Ve Yaralılar Var

Son dakika ölü ve yaralılar var haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ölü ve yaralılar var ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ölü ve yaralılar var haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ölü Ve Yaralılar Var

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ölü ve yaralılar var gelişmeleri de dahil olmak üzere 741 ölü ve yaralılar var haberi bulunmuştur. Tüm ölü ve yaralılar var haberleri aşağıda listelenmiştir.
Muhtarlık seçimi için akrabasını desteklemeyen kuzenlerine ateş açtılar! Ölü ve yaralılar var
Muhtarlık seçimi için akrabasını desteklemeyen kuzenlerine ateş açtılar! Ölü ve yaralılar var Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde düzenlenen bir eğlencede, yerel seçimlerde akrabalarından olmayan muhtar adayını desteklediği iddiasıyla amcasının oğulları E.Y. (36) ve M.Y. tarafından pompalı tüfekle vurulan Yusuf Yiğit hayatını kaybetti, saçmaların isabet ettiği biri 3 yaşındaki çocuk 2 kişi de yaralandı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı olaya ilişkin açıklama yaparken, E.Y. ve M.Y.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
31.03.2024 Gündem
Yozgat'ta yolcu otobüsü devrildi! Ölü ve yaralılar var
Yozgat'ta yolcu otobüsü devrildi! Ölü ve yaralılar var Yozgat-Kayseri yolu Battal köyü yakınlarında yolcu otobüsü kaza yaparak yan yattı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3'ü ağır yaralı toplam 18 kişi yaralandı.
15.02.2024 Gündem
Hemzemin geçitte feci kaza! Ölü ve yaralılar var
Hemzemin geçitte feci kaza! Ölü ve yaralılar var Muş’ta hemzemin geçitte büyükbaş hayvan yüklü tıra trenin çarpması sonucu çok sayıda hayvan telef olurken, ölü ve yaralıların da olduğu belirtildi.
2.02.2024 Gündem
Ürdün’deki ABD üssüne dron saldırısı! Ölü ve yaralılar var
Ürdün’deki ABD üssüne dron saldırısı! Ölü ve yaralılar var ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM), Ürdün’de Suriye sınırına yakın bir bölgede bulunan üsse düzenlenen dron saldırısında 3 ABD askerinin hayatını kaybettiğini, 25 ABD askerinin de yaralandığını duyurdu.
28.01.2024 Dünya
Bakan Şimşek duyurdu! OVP'ye uygun politikaları kararlılıkla uyguluyoruz
Bakan Şimşek duyurdu! OVP'ye uygun politikaları kararlılıkla uyguluyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, iddialara ilişkin olarak "Seçim ekonomisi iddiaları gerçeği yansıtmıyor. 2024 yılında bütçe hedeflerimizi tutturmakta kararlıyız. Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü destekleriyle Program hedeflerimize ulaşmak için gerekli politikaları kararlılıkla uyguluyoruz" dedi.
19.01.2024 Gündem
Ara tatilde otobüsle yolculuk yapacaklar dikkat
Ara tatilde otobüsle yolculuk yapacaklar dikkat Eskişehir’de bir otobüs firmasında vardiya amirliği yapan Gökhan Güldaş, son dönemlerde artan otobüs kazalarının çok üzücü olduğunu ve kayıpların azaltılması için mutlaka emniyet kemeri kullanılması gerektiğini söyledi.
19.01.2024 Gündem
Kartalkaya kayak merkezinde sömestir tatilinde otel rezervasyonları yüzde 80
Kartalkaya kayak merkezinde sömestir tatilinde otel rezervasyonları yüzde 80 Bolu'da, kayak merkezi Kartalkaya'daki otellerde rezervasyonlar sömestir tatili nedeniyle yüzde 80'e ulaştı. Kar kalınlığının 2 metreyi bulduğu ve tüm pistlerin kayak tutkunları için açık olduğu merkezde, hafta sonu rezervasyonların yüzde 100'e yaklaşması bekleniyor.
19.01.2024 Gündem
Nevşehir'de iki otomobil çarpıştı! Ölü ve yaralılar var
Nevşehir'de iki otomobil çarpıştı! Ölü ve yaralılar var Nevşehir'in Avanos ilçesinde, iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı.
19.01.2024 Gündem
Kars'ta otobüs kazası! Ölü ve yaralılar var
Kars'ta otobüs kazası! Ölü ve yaralılar var Kars Sarıkamış Karakurt mevkiinde kontrolden çıkan otobüs kaza yaptı. İlk belirlemelere göre kazada ölü ve yaralılar var.
5.01.2024 Gündem
İstanbul'da feci kaza! Cip temizlik aracı ile çarpıştı: Ölü ve yaralılar var
İstanbul'da feci kaza! Cip temizlik aracı ile çarpıştı: Ölü ve yaralılar var Esenyurt Hadımköy Bağlantı Yolu’nda kırmızı ışıkta geçen cip, İSTAÇ’a ait mekanik süpürme aracına çarptı. Kazada cipte bulunan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, cipte bulunan bir kişi ve mekanik süpürme aracında bulunan şoför yaralandı.
31.12.2023 Gündem
Şanlıurfa'da yolcu otobüsü ile 2 TIR çarpıştı: Ölü ve yaralılar var
Şanlıurfa'da yolcu otobüsü ile 2 TIR çarpıştı: Ölü ve yaralılar var Şanlıurfa'da yoğun sis nedeniyle 2 TIR ile yolcu otobüsünün karıştığı zincirleme kazada 1 kişi öldü, 15 kişi yaralandı.
23.12.2023 Gündem
Çekya'da silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var
Çekya'da silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var Çekya’nın başkenti Prag’da bulunan Charles Üniversitesi Felsefe Fakültesi'ne düzenlenen silahlı saldırıda, hayatını kaybedenlerin sayısı 15’e yükselirken, daha önce 30 olarak açıklanan yaralı sayısı ise 24 olarak revize edildi. Saldırganın üniversitedeki saldırıdan önce babasını öldürdüğü ortaya çıktı.
21.12.2023 Dünya
Vefat eden annenin maaşını alabilmek için anlaşmalı boşandı, kendisini kapının önünde buldu!
Vefat eden annenin maaşını alabilmek için anlaşmalı boşandı, kendisini kapının önünde buldu! Ölen annenin maaşını alabilmek için eşiyle anlaşmalı boşandı sonrasında kendisini kapının önünde buldu. Eşinden boşanan Ersin Kurt, "Bir gün beni kapının önüne koydu. Kayınbabama da bakmıyorlar ben bakıyorum nasıl bırakayım” diyerek başından geçenleri anlattı.
11.12.2023 Gündem
İstanbul'da silahlı çatışma: Ölü ve yaralılar var
İstanbul'da silahlı çatışma: Ölü ve yaralılar var Güngören'de iki grup arasında çıkan tartışmada, taraflar birbirine silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucu bir kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı. Polis, olay sonrası üzerinde 2 tabanca bulunan bir şüpheliyi gözaltına alırken, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
11.12.2023 Gündem
Maaş artı prim ile çalışan milyonlara kötü haber geldi! Emsal karar verildi
Maaş artı prim ile çalışan milyonlara kötü haber geldi! Emsal karar verildi Yargıtay 9. Hukuk Dairesi'nden maaş artı primle çalışanları üzen karar çıktı. Yüksek Mahkeme, ücret artı prim usulü ile çalışmada fazla çalışmaya esas ücretin sabit ücret olacağına, prim ödemelerinin fazla çalışma ücretinin hesabında dikkate alınmayacağına hükmetti.
10.12.2023 Çalışan Hakları
Şanlıurfa’da emniyet önünde silahlı kavga! Ölü ve yaralılar var
Şanlıurfa’da emniyet önünde silahlı kavga! Ölü ve yaralılar var Şanlıurfa’da sabah kavga ettikleri için birbirinden şikayetçi olan Aslan ve Sarı aileleri emniyetten çıkarken, yine birbirine girdi. Silahların kullandıldığı kavgada Haşmet Sarı (39 ) öldü, 2 kişi yaralandı. Polisin güçlükle sonlandırdığı kavgada 6 kişi gözaltına alındı.
10.12.2023 Gündem
Diyarbakır’da otomobiller çarpıştı! Ölü ve yaralılar var
Diyarbakır’da otomobiller çarpıştı! Ölü ve yaralılar var Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
28.11.2023 Gündem
Ankara'da asansör tamiri gürültüsü vahşeti! Ölü ve yaralılar var
Ankara'da asansör tamiri gürültüsü vahşeti! Ölü ve yaralılar var Ankara'da Hüseyin Alkan (59), asansör tamiri sırasında çıkan gürültü nedeniyle tartıştığı komşusu Uğur Şahan (48) ve oğlu Mehmet Ali Şahan'ı (15) tüfekle vurarak öldürdü, eşi Sevda Şahan ile yönetici Sema Taşkıran'ı (46) yaraladı. Olayın ardından elinde tüfekle binaya girerken kameraya yansıyan Hüseyin Alkan, gözaltına alındı.
25.11.2023 Gündem
İzmir'de istediği şarkı çalınmadı diye dehşet saçtı! Ölü ve yaralılar var
İzmir'de istediği şarkı çalınmadı diye dehşet saçtı! Ölü ve yaralılar var İzmir'in Menemen ilçesinde düğünde istediği parça çalmadığı için bir süre sonra düğünü pompalı tüfekle basan kişi dehşet saçtı. Meydana gelen olayda 16 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybederken 7 kişi de yaralandı.
17.11.2023 Gündem
İzmir'de ticari araca silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var
İzmir'de ticari araca silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var İzmir'de hafif ticari araca düzenlenen silahlı saldırıda Çağatay Arpaz hayatını kaybetti, kardeşi ve arkadaşı yaralandı.
13.11.2023 Gündem
Diyarbakır'da 3 aracın karıştığı zincirleme kaza! Ölü ve yaralılar var
Diyarbakır'da 3 aracın karıştığı zincirleme kaza! Ölü ve yaralılar var Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde TIR, traktör ve otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3’ü çocuk, 6 kişi yaralandı.
7.11.2023 Yaşam
Orta Doğu'daki kriz Türkiye'yi nasıl etkileyecek? Dikkat çeken analiz geldi
Orta Doğu'daki kriz Türkiye'yi nasıl etkileyecek? Dikkat çeken analiz geldi S&P Global raporunda "İsrail - Hamas çatışmasından Ortadoğu ve Kuzey Afrika turizminin darbe alması büyük olasılık, Türkiye'ye etkisi minimum olacaktır" dedi.
6.11.2023 Ekonomi
Düğün dönüşü kahreden kaza! Ölü ve yaralılar var
Düğün dönüşü kahreden kaza! Ölü ve yaralılar var Antalya'da kamyonet ile çarpışan otomobilin sürücüsü Murat Temirtaş (22) ile kuzeni Seyfettin Temirtaş (18) hayatını kaybetti, Hilmi Partal (18) ağır yaralandı. Düğün dönüşü yaşanan kazadan kısa süre önce Murat Temirtaş'ın, kendisini arayan annesine '10 dakikaya evdeyiz' dediği ortaya çıktı.
6.11.2023 Yaşam
Sivas'ta otomobiller çarpıştı! Ölü ve yaralılar var
Sivas'ta otomobiller çarpıştı! Ölü ve yaralılar var Sivas'ın Kangal ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
6.11.2023 Yaşam
Gazze yoğun ateş altında! Katliam sonrası İsrail durmuyor, ABD'den skandal 'veto'
Gazze yoğun ateş altında! Katliam sonrası İsrail durmuyor, ABD'den skandal 'veto' Havalimanında Netanyahu tarafından kucaklanarak karşılanan ABD lideri Biden, hastanedeki saldırıya 'patlama' deyip Filistinli grupları sorumlu tuttu. Temasları sonrası basın açıklaması düzenleyen Biden, İsrail için ABD Kongresi'nden destek isteyeceğini bildirdi. Öte yandan Washington yönetimi BM'nin insani yardım için talep ettiği ateşkesi reddetti.
19.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ölü Ve Yaralılar Var ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ölü ve yaralılar var haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.