Olağan Kongre

Olağan Kongre

Son dakika olağan kongre haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan olağan kongre ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını olağan kongre haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Olağan Kongre

haberleri sayfasında son dakika yaşanan olağan kongre gelişmeleri de dahil olmak üzere 937 olağan kongre haberi bulunmuştur. Tüm olağan kongre haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zekeriya Yapıcıoğlu kimdir? HÜDA PAR başkanı nereli, kaç yaşında, nereden milletvekili?
Zekeriya Yapıcıoğlu kimdir? HÜDA PAR başkanı nereli, kaç yaşında, nereden milletvekili? Zekeriya Yapıcıoğlu, zaman zaman gündem oluyor. HÜDA PAR Genel Başkanı olan Zekeriya Yapıcıoğlu'nun hayatı ve kariyeri araştırılıyor. Peki, Zekeriya Yapıcıoğlu kimdir? HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu kaç yaşında ve nereli?
26.12.2023 Gündem
AK Parti, seçimden önce kan tazeliyor! 21 il başkanı değişti
AK Parti, seçimden önce kan tazeliyor! 21 il başkanı değişti AK Parti’nin önceki gün toplanan MYK’sında olağanüstü kongrenin 7 Ekim’de yapılması kesinleşti. Böylece Mart 2024’teki yerel seçimlere yeni yönetim kadrosuyla gidilecek. 2024’ün sonbaharında büyük olağan kongre yapılacak.
12.08.2023 Gündem
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, 28 Mayıs seçimleri sonrası Ankara'daki son kulis bilgilerini aktardı.
30.05.2023 Gündem
Seçimlerin hemen ardından İYİ Parti'den kurultay kararı! Tarih belli oldu
Seçimlerin hemen ardından İYİ Parti'den kurultay kararı! Tarih belli oldu İYİ Parti kurultay kararı aldı. Genel Başkan Meral Akşener kararı imzaladı. CNN Türk muhabiri Melike Görür aktardı.
22.05.2023 Gündem
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı Bursa'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti ise 2’şer milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
Zekeriya Yapıcıoğlu milletvekili oldu mu, HÜDA PAR Genel Başkanı Meclis’e girdi mi? Zekeriya Yapıcıoğlu kimdir?
Zekeriya Yapıcıoğlu milletvekili oldu mu, HÜDA PAR Genel Başkanı Meclis’e girdi mi? Zekeriya Yapıcıoğlu kimdir? HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu meclise girdi. Peki, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu kimdir? İşte biyografisi…
14.05.2023 Gündem
Celal Erdoğan öldü mü, neden öldü? Celal Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli, cenaze töreni ne zaman ve nerede?
Celal Erdoğan öldü mü, neden öldü? Celal Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli, cenaze töreni ne zaman ve nerede? AK Parti’nin önemli isimlerinden Celal Erdoğan hayatını kaybetti. Celal Erdoğan’ın vefat haberi sonrasında Celal Erdoğan neden öldü, Celal Erdoğan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Celal Erdoğan cenaze töreni ve ölüm nedeni…
29.11.2022 Gündem
HDP kongresinde slogan atanlar hakkında soruşturma başlatıldı
HDP kongresinde slogan atanlar hakkında soruşturma başlatıldı Halkların Demokratik Partisi (HDP) tarafından gerçekleştirilen 5’inci Olağan Kongre esnasında yüzlerini bezle kapatan iki kişi, salonda terörist başı Abdullah Öcalan’ın posterini açmaya çalıştı. Salonda, terör örgütü elebaşı için destek sloganları da atıldı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alınırken Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca "terör örgütü propagandası" yapmak suçundan re'sen soruşturma başlatıldı.
3.07.2022 Siyaset
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü belli oldu! İmzayı resmen atıyor, Dursun Özbek bu kez...
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü belli oldu! İmzayı resmen atıyor, Dursun Özbek bu kez... Galatasaray'ın yeni teknik direktörü belli oldu. Galatasaray'da Burak Elmas'ın yıllık olağan kongre toplantısında idari yönden ibra edilmemesi sonrasında tüzük gereği zorunlu olarak seçime gitme kararı alınmış ve 11 Haziran'da gerçekleştirilen seçimli genel kurulda Dursun Özbek başkanlık koltuğuna oturmuştu. Özbek'in göreve gelmesinin ardından gözler takımın başına geçecek olan teknik direktöre çevrilmişti. Sarı - kırmızılıların yeni teknik direktörü için anlaşmaya varıldı. İşte son dakika haberinin detayları...
18.06.2022 Galatasaray
Kabine toplantısı bugün saat kaçta yapılacak? Cumhurbaşkanı ne zaman açıklama yapacak 29 Mart?
Kabine toplantısı bugün saat kaçta yapılacak? Cumhurbaşkanı ne zaman açıklama yapacak 29 Mart? Kabine’nin değişeceği konuşulurken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kabine toplanıyor. Kabine'nin ana gündem maddesi ise son dönemde artan vakalar sonrası koronavirüse karşı alınacak yeni önlemler olacak. Bugün Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine Toplantısı bugün mü?
29.03.2021 Gündem
Kabine ne zaman toplanacak? Kabine toplantısının gündeminde neler var?
Kabine ne zaman toplanacak? Kabine toplantısının gündeminde neler var? Milyonların gözü kulağı Kabine toplantısında... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine toplantısında kritik konular görüşülecek. Öncelikle ana gündem maddesi koronavirüs vaka sayılarındaki hızlı yükseliş ve yeni önlemler... Ancak AK Parti’nin 7. Olağan kongre süreci ile birlikte kulislerde kabinenin bazı üyelerini değiştirebileceği iddiası ile ilgili herşey Kabine toplantısında netlik kazanacak. Peki, Kabine ne zaman toplanacak? Kabine toplantısının gündeminde neler var? Kabine değişikliği olacak mı? Kabine değişikliği ne zaman? İşte Kabine toplantısı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
28.03.2021 Gündem
Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü trafik kazası geçirdi
Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü trafik kazası geçirdi AK Parti kongresine katılmak için Ankara'ya giden Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, dönüş yolunda trafik kazası geçirdi. Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Başkan Döğücü'nün durumunun iyi olduğu öğrenildi.
24.03.2021 Siyaset
Ayhan Salman kimdir? AK Parti MKYK Üyesi Ayhan Salman ile ilgili merak edilenler…
Ayhan Salman kimdir? AK Parti MKYK Üyesi Ayhan Salman ile ilgili merak edilenler… Ayhan Salman, MKYK Üyesi olarak seçildi. Ayhan Salman’ın MKYK üyesi olarak seçilmesinin ardından hakkında yapılan araştırmalar arttı. İnegöl Ticaret Sanayi Odası Meclis Üyeliği görevinde de bulunan Ayhan Salman, MÜSİAD Şube Başkan Yardımcılığı olarak da görev aldı. Peki, AK Parti MKYK Üyesi Ayhan Salman kimdir? Ayhan Salman aslen nereli, kaç yaşında? İşte, Ayhan Selman hakkında detaylı bilgiler…
24.03.2021 Gündem
AK Parti kongresi canlı yayın! AK Parti 7. Olağan kongre takvimi ve programı… Cumhurbaşkanı konuşuyor!
AK Parti kongresi canlı yayın! AK Parti 7. Olağan kongre takvimi ve programı… Cumhurbaşkanı konuşuyor! AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor. Koronavirüs ile mücadele kapsamında tüm tedbirlerin alındığı kongrede, Cumhur İttifakı'na ithafen, "Cumhur İttifakı bir masa başı ittifakı değil, gönül mutabakatıdır" pankartı dikkat çekerken, "Her arayan bulamaz ama bulanlar hep arayanlardır" ifadelerinin yer aldığı brandalar da salonda yer aldı. AK Parti kongresi canlı izle...
24.03.2021 Gündem
Kabine değişiyor! Ankara kulislerini sallayan iddia
Kabine değişiyor! Ankara kulislerini sallayan iddia Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti 7. Olağan Kongresi'nde vereceği mesajlar merakla bekleniyor. Ankara kulislerinde kabine değişikliği olacağı iddiaları artık yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Kabinede bazı bakanlıkların da ayrılacağı ifade edildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ise kabine değişikliği ile ilgili soruya cevap vererek, "Değişim konuşulmaya başlayınca kaçınılmaz olarak bir parça değiştiğinde sistemin hepsinde bir hareketlilik oluyor. 2023'e yönelik sadece partiye yönelik değil, ekibinde yeni bir düzenlemeye gidecektir. Önümüzdeki günlerde bunu göreceğiz." ifadelerini kullandı.
23.03.2021 Siyaset
AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi 24 Mart Çarşamba yapılacak
AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi 24 Mart Çarşamba yapılacak AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi, 24 Mart Çarşamba günü Ankara Spor Salonu'nda yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongrede 2023 seçimlerine dair bir manifesto ve yol haritası açıklayacak.
21.03.2021 Siyaset
AK Parti'de flaş değişiklik!
AK Parti'de flaş değişiklik! AK Parti 24 Mart'ta yapılacak olan 7. Büyük Olağan Kongre'ye hazırlanırken, bugün yapılacak AK Parti Kadın Kolları Kongresi'nde önemli bir değişiklik yaşanacak. 6 yıldır Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten AK Parti Ankara milletvekili Lütfiye Selva Çam'ın yerine AK Parti Düzce milletvekili Ayşe Keşir getirilecek.
8.03.2021 Gündem
AK Parti kongresi ne zaman 2021? AK Parti 7. Olağan Büyük Kongre hazırlıkları sürüyor!
AK Parti kongresi ne zaman 2021? AK Parti 7. Olağan Büyük Kongre hazırlıkları sürüyor! AK Parti kongresi ne zaman 2021? "İnandığın yolda yürü" sloganıyla 2019 yılı aralık ayında başlatılan, koronavirüs tedbirleri nedeniyle bir süre kesintiye uğrayan kongre süreci, 24 Mart'taki büyük kongre ile tamamlanacak. Kurulduktan 15 ay sonra 3 Kasım 2002'de girdiği ilk genel seçimle iktidara gelen ve 18 yılı aşkın süredir ülkeyi yöneten AK Parti, 7. Olağan Büyük Kongresini 24 Mart'ta gerçekleştirecek.
27.02.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki! 'Bal gibi PKK'nın yanındasınız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki! 'Bal gibi PKK'nın yanındasınız' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Rize 7. olağan kongresinde önemli açıklamalarda bulunarak, "İşte ABD'nin yaptığı bir açıklama var. Evlere şenlik. Hani siz PKK'nın yanında değildiniz? Hani siz YPG'nin yanında değildiniz? Bal gibi yanındasınız ve arkasındasınız. Bunlar binlerce TIR mühimmat getirdiler, teröristlere teslim ettiler." ifadelerini kullandı.
15.02.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Nedim Urhan'a sürpriz ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Nedim Urhan'a sürpriz ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hem siyasi partilerle hem de milli görüş kanadında etkili isimlerle görüşmeleri devam ediyor. Peki başkent Ankara'da neler konuşuluyor, perde arkasında neler var?
21.01.2021 Siyaset
Galatasaray'da Genel Kurul yok!
Galatasaray'da Genel Kurul yok! Galatasaray, Aralık ayında yapılması için başvurduğu olağanüstü genel kurulunu gerçekleştiremeyecek.
25.11.2020 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Kocaeli 7. Olağan İl Kongresi'nde açıklamalarda bulunarak, "Sözlerime Dağlık Karabağ'ı kurtarmak için mücadele eden Azerbaycanlı kardeşlerimin Şuşa zaferini tebrik ederek başlamak istiyorum. Şuşa'nın kurtuluşu, işgal altındaki toprakların kalan kısmının özgürlüğüne kavuşmasının yakın olduğunun da işaretidir." dedi.
8.11.2020 Gündem
Ömer Çelik'ten MYK sonrası flaş açıklamalar
Ömer Çelik'ten MYK sonrası flaş açıklamalar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız 18 Ekim'de Şırnak, 24 Ekim'de Kayseri, 25 Ekim'de Malatya il kongrelerimize katılacak. Kongre sürecimizin hayırlı olmasını diliyoruz." dedi.
13.10.2020 Siyaset
Taraftar kulüp başkanlığına adaylığını açıkladı!
Taraftar kulüp başkanlığına adaylığını açıkladı! TFF 2. Lig ekiplerinden Gümüşhanespor'da Miraç Koç adlı taraftar, kulüp başkanlığına adaylığını açıkladı.
14.08.2020 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Alçaklar yayın yaparken CHP zevkten dört köşe izliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Alçaklar yayın yaparken CHP zevkten dört köşe izliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı öncesinde video konferans yöntemiyle il başkanlarına hitap etti. Erdoğan, "İzmir'de camilerin hoparlörüne sızan alçaklar, saygısızca yayınlar yaparken, o ildeki CHP yöneticileri zevkten dört köşe bu rezilliği aktarıyor." dedi.
22.05.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Olağan Kongre ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki olağan kongre haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.