Öğretmenlik Meslek Kanunu Nedir

Öğretmenlik Meslek Kanunu Nedir

Son dakika Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öğretmenlik Meslek Kanunu Nedir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öğretmenlik meslek kanunu nedir gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 öğretmenlik meslek kanunu nedir haberi bulunmuştur. Tüm öğretmenlik meslek kanunu nedir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öğretmenlik Meslek kanununda iptal edilen maddeler! ÖMK’nın hangi maddeleri iptal edildi? Öğretmenlik Meslek Kanunu Anayasa Mahkemesi kararı nedir?
Öğretmenlik Meslek kanununda iptal edilen maddeler! ÖMK’nın hangi maddeleri iptal edildi? Öğretmenlik Meslek Kanunu Anayasa Mahkemesi kararı nedir? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, AYM iptal edilen kanun maddeleri hangileri? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Anayasa Mahkemesi Öğretmenlik Meslek Kanunu'nun bazı maddelerinin iptaline karar verdi. İşte AYM iptal edilen maddeler hakkındaki detaylar…
13.07.2023 Çalışma Hayatı
Uzman öğretmenlik sınavı ertelendi mi? Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman yapılacak?
Uzman öğretmenlik sınavı ertelendi mi? Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman yapılacak? Uzman öğretmenlik sınavı ertelendi mi? Milli Eğitim Bakanlığı, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı'nın ertelendiği yönündeki paylaşımların ardından açıklama yaptı.
11.11.2022 Eğitim
Öğretmen Meslek Kanunu nedir, öğretmenlik yasasında neler var? Öğretmenlik Meslek Kanunu maddeleri ve tam metni!
Öğretmen Meslek Kanunu nedir, öğretmenlik yasasında neler var? Öğretmenlik Meslek Kanunu maddeleri ve tam metni! Öğretmenlik Meslek Kanunu yönetmeliği, Resmi Gazete yayımlandı. Kanun yönetmeliğinin yayımlanmasının ardından öğretmenler grev kararı aldı. Öğretmenler bugün derslere girmeyerek, odalarında ortak metin okuyacak. Peki, öğretmenlik meslek kanunu nedir? Öğretmenlik yasasında neler var?
2.11.2022 Memur
Öğretmenler neden grevde, öğretmenler grevde mi? 2 Kasım öğretmen grevi nedir?
Öğretmenler neden grevde, öğretmenler grevde mi? 2 Kasım öğretmen grevi nedir? Öğretmenler grev mi yapıyor, öğretmenler neden grev yapıyor? Uzun bir süredir gündemde olan Öğretmenlik Meslek Kanunu yönetmeliği, Resmi Gazete yayımlanarak resmiyet kazandı. Öğretmen meslek kanunuyla aday öğretmen, uzman öğretmen ve baş öğretmen unvanları şekillendi. Öğretmenler Öğretmenlik Meslek Kanunu’nu iptalini istiyor. Peki, 2 Kasım öğretmen grevi nedir, öğretmenlerin grevi kaç gün sürecek?
2.11.2022 Memur
MEB son dakika olarak duyurdu! Tamamen değişiyor, artık zorunlu... Bugün başladı, 15 Mart'a kadar...
MEB son dakika olarak duyurdu! Tamamen değişiyor, artık zorunlu... Bugün başladı, 15 Mart'a kadar... Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak paylaştı. Yeni karar sonrası detaylar merak ediliyordu. MEB tarafından tek tek açıklandı. Bugün başladı ve 15 Mart tarihine kadar devam edecek. MEB son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Öğrenciler, veliler ve öğretmenler bakanlık tarafından yapılan açıklara kilitlendi. Öğrenci ve veliler yüz yüze eğitim sürecini merak ederken öğretmenler Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili ayrıntıları araştırıyor. Öğretmenlik Meslek Kanunu Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen yürürlüğe girdi. Öğretmenler için yeni bir süreç başlıyor. Öğretmenlik mesleği tamamen değişerek kariyer odaklı bir meslek haline getiriliyor. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan bugün yapılan açıklamada Aday Öğretmenlik Ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği Taslağı'nın hazırlandığı duyuruldu. Öğretmenler, okul yöneticileri ve diğer tüm paydaşlar görüşlerini 15 Mart tarihine kadar bakanlığa iletebilecekler.
14.02.2022 Eğitim
Öğretmenlik Meslek Kanunu maddeleri neler? Öğretmenlik Meslek Kanunu Resmi Gazete’de yayımlandı!
Öğretmenlik Meslek Kanunu maddeleri neler? Öğretmenlik Meslek Kanunu Resmi Gazete’de yayımlandı! Öğretmenlik Meslek Kanunu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, Öğretmenlik Meslek Kanunu maddeleri neler? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir? Sözleşmeli öğretmenlik kalktı mı? Öğretmenlik Meslek Kanunu tam metni!
14.02.2022 Memur
MEB harekete geçti! Son dakika kararı, yeni dönem başladı! Artık zorunlu oldu, öğretmenler ve...
MEB harekete geçti! Son dakika kararı, yeni dönem başladı! Artık zorunlu oldu, öğretmenler ve... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Tamamen değişti. Artık zorunlu oldu. Detaylar belli oldu. Yüzde 120 arttı. Öğretmenleri yakından ilgilendiren karar. Öğretmenlik Meslek Kanunu Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen yürürlüğe girdi. Yeni kanunla öğretmenlik, kariyer temelli meslek grupları arasına girecek. Öğretmenlere 4 farklı kadro ihdas edilecek, ilave özlük ve mali haklar verilecek. Aday öğretmenler 240 saat mesleki eğitim alacak. Süreç sonunda mülakat yapılmayacak. Eğitimlere katılmayanlar 3 yıl görev yapamayacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada, " Öğretmenlik Meslek Kanunu, Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Başta değerli öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim camiamıza hayırlı olsun. Tarihî nitelikteki bu adıma öncülük eden Sayın Cumhurbaşkanımıza eğitim camiamız adına şükranlarımı sunuyorum." dedi. İşte son dakika haberinin detayları ve Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri neler?
13.02.2022 Gündem
Öğretmen Meslek Kanunu ne zaman yürürlüğe girecek? Öğretmenlik Meselek Kanunu nedir, kanunda neler var, hangi maddeleri içeriyor?
Öğretmen Meslek Kanunu ne zaman yürürlüğe girecek? Öğretmenlik Meselek Kanunu nedir, kanunda neler var, hangi maddeleri içeriyor? Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi kabul edilerek yasalaştı. Öğretmenlik Meslek Kanun Teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edildi. Uzman öğretmenlere ödenen eğitim öğretim tazminatı yüzde 20’den yüzde 60’a, başöğretmenlere ödenecek tazminat ise yüzde 40’tan yüzde 120’ye çıkarılıyor. Peki, Öğretmenlik Meslek Kanunu ne zaman yürürlüğe girecek? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, neleri kapsıyor, kaç madde?
4.02.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu, yarıyıl tatilinde güzel haber geldi, tamamen değişiyor, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan  flaş karar, şubatta...
MEB resmen duyurdu, yarıyıl tatilinde güzel haber geldi, tamamen değişiyor, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan flaş karar, şubatta... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Şubat ayında değişiyor. Milyonlarca öğrenci ve öğretmen yarıyıl tatilindeyken güzel haberi Bakan Özer duyurdu. MEB yeni gelişmenin detaylarını paylaştı. Uzun süredir bekleniyordu. Milli eğitimde büyük değişiklik hayata geçiriliyor. Öğretmenlik Meslek Kanunu şubat ayında yürürlüğe girecek. Bu kanunla pek çok değişiklik olacak. Öğretmenlik kariyer mesleği haline getirilecek. Kariyer basamaklarında ilerleyen öğretmenlerin eğitim öğretim tazminatlarında da artış yapılacak. Tazminatlarda uzman öğretmenler için yüzde 60 oranında (bugün itibarıyla yaklaşık 1310 TL'lik bir artış), başöğretmenler içinse yüzde 120 oranında (bugün itibarıyla yaklaşık 2 bin 620 TL) artış olacak. Bakan Özer konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ülkemiz, öğretmenliği kariyer yolu olarak tanımlayan ülkeler arasına girmiş olacak. Öğretmenlerimizin kat ettikleri mesafe ödüllendirilecek’’ ifadelerini kullandı.
26.01.2022 Eğitim
Maaşlar 2.000 TL artacak! MEB harekete geçti, Meclis'te kabul edildi, tamamen değişiyor
Maaşlar 2.000 TL artacak! MEB harekete geçti, Meclis'te kabul edildi, tamamen değişiyor Maaşlarda 1.000 ile 2.000 lira arasında artış olacak. TBMM'de kabul edildi. Detaylar belli oldu. Binlerce kişi bekliyordu. MEB harekete geçti. Tüm öğretmenleri çok yakından ilgilendiriyor. Tamamen değişiyor. Meclis Komisyonu’ndan geçen Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi’ne göre öğretmenlik, öğretmen, uzman ve başöğretmen olmak üzere üç kariyer basamağına ayrılacak. Her unvan için ayrı ayrı derece verilecek.
12.01.2022 Çalışma Hayatı
Öğretmenlik Meslek Kanunu ne zaman yürürlüğe girecek? Öğretmen meslek kanunu teklifi içeriği nedir, taslağı?
Öğretmenlik Meslek Kanunu ne zaman yürürlüğe girecek? Öğretmen meslek kanunu teklifi içeriği nedir, taslağı? Öğretmenlik Meslek Kanunu'na ilişkin yasa teklifi Meclis Başkanlığı'na sunuldu. Öğretmenlik Meslek Kanunu teklifi ne içeriyor, meslek kanunun içeriği ne? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, ne zaman çıkar?
31.12.2021 Memur
Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir? Meclis’e sunulan kanunun içeriği ve taslağı ne, öğretmen meslek kanunu ne zaman çıkacak?
Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir? Meclis’e sunulan kanunun içeriği ve taslağı ne, öğretmen meslek kanunu ne zaman çıkacak? Öğretmenlik Meslek Kanunun içeriği ve taslağı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, öğretmenlerin merakla beklediği teklifle ilgili "Öğretmenlerimizin hak ettiği birçok yeniliği içeren bu yasal düzenleme inşallah en kısa sürede yürürlüğe girecektir" sözlerine yer vererek kanunun Meclis’e geldiğini aktardı. Söz konusu gelişmenin ardından öğretmen meslek kanunu nedir, ne demek? Öğretmenlik Meslek Kanunu ne zaman çıkacak? gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı. İşte TBMM’ye sunulan Öğretmenlik Meslek Kanunu içeriği ve taslağı ile yeni öğretmenlik kararları…
30.12.2021 Eğitim
Öğretmenlik Meslek Kanunu ne zaman Meclis'e gelecek? Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda neler var?
Öğretmenlik Meslek Kanunu ne zaman Meclis'e gelecek? Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda neler var? Öğretmenlik Meslek Kanunu Meclis'e geliyor! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıkladı! Öğretmenlerin mesleki gelişimlerini destekleyecek. Bakan Özer, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamada eğitimde pek çok yeniliğin ve öğretmenlere destekleri de içeren Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi ile Türkiye eğitim tarihinde öğretmenlerin, ilk kez kapsamlı ve bütüncül bir meslek kanununa kavuşacağını dile getirdi. Peki, Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir? Öğretmenlik Meslek Kanunu ne zaman Meclis'e gelecek? Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda neler var? Öğretmenlik Meslek Kanunu ne getirecek? Öğretmenlik Meslek Kanunu içeriği!
13.12.2021 Eğitim
Öğretmenlik meslek kanunu nedir, ne işe yarar, içeriği ve taslağı hazır mı? Kanun ne getirecek, ne zaman çıkacak?
Öğretmenlik meslek kanunu nedir, ne işe yarar, içeriği ve taslağı hazır mı? Kanun ne getirecek, ne zaman çıkacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 yıl sonra düzenlenen Milli Eğitim Şurası'nın açılışında, çalışmaları tamamlanan Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu kısa sürede Meclis'e sunacağını aktararak, “Sözleşmeli öğretmen ile kadrolu öğretmen ayrımı ortadan kalkacak. 10 yıllık uzman öğretmenler, eğitimlerini tamamlayıp sınavda başarılı oldukları takdirde başöğretmen unvanıyla görev yapacaklardır'' dedi. Yapılan açıklamanın ardından öğretmenlik meslek kanununun detayları sorgulanmaya başlandı. Öğretmenleri, Öğretmenlik meslek kanunu nedir, ne işe yarar, içeriği ve taslağı hazır mı? Öğretmenlik meslek kanunu ne getirecek, öğretmenlik meslek kanunu ne zaman çıkacak? gibi soruların yanıtlarını sorguluyor.
2.12.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu 906 lira fark...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu 906 lira fark... Milyonlarca kişi merakla bekliyordu ve belli oldu. Peş peşe açıklamalar geldi. 3600 ek göstergenin ilk müjdesi açıklandı.950 bin öğretmenin maaş ve ikramiyesi artacak. Memurların 3600 ek göstergesi konusunda çalışma devam ederken kapsamı hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmamıştı. Polis, öğretmen, hemşire, din görevlileri bu anlamda öne çıkıyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Öğretmenler Günü kapsamında öğretmenlerle bir araya geldiği toplantıda 3600 ek gösterge müjdesini verdi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de hem 3600 ek gösterge hem de meslek kanunu için önemli bilgileri paylaştı...
25.11.2021 Eğitim
Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir? Öğretmen meslek kanununda neler var, meslek kanunu ne zaman çıkacak? İçeriği ve taslağı merak ediliyor!
Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir? Öğretmen meslek kanununda neler var, meslek kanunu ne zaman çıkacak? İçeriği ve taslağı merak ediliyor! Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, ne zaman çıkacak? Öğretmenler Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamanın ardından öğretmenlik meslek kanunu hakkında aramaları hızlandırdı. Öğretmenler günü vesilesiyle 81 ilden 81 öğretmenle bir araya gelen Erdoğan, "Öğretmenlik Meslek Kanunu" müjdesini verdi. Peki, Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir? Öğretmen meslek kanununda neler var, meslek kanunu ne zaman çıkacak? Öğretmenlik Meslek Kanunu tasarımı ve içeriği merak ediliyor.
24.11.2021 Eğitim
Bugün okullar tatil mi, ders işlenecek mi, 2 Kasım okullar var mı? Öğretmen grevi nedir, hangi sendikalar 2 Kasım’da grev kararı aldı?
Bugün okullar tatil mi, ders işlenecek mi, 2 Kasım okullar var mı? Öğretmen grevi nedir, hangi sendikalar 2 Kasım’da grev kararı aldı? Öğretmen grevi 2022 için yapılan aramalar arttı. “Bugün okullar tatil mi, 2 Kasım okul var mı?” sorularına yanıt aranıyor. 2 Kasım Çarşamba günü öğretmenler iş bırakıyor. Öğretmenler Öğretmenlik Meslek Kanunu’nun revize edilmesini istiyor. Bu kapsamda sosyal medya platformu Twitter üzerinden ‘YarınZilçalmayacak’ etiketi ile birçok paylaşımlar yapılınca hem veliler hem de öğrenciler bugün okulların tatil olup olmadığını sorguluyor. Peki, Bugün okullar tatil mi 2 Kasım? Öğretmen grevi nedir, 2 Kasım grev kararı alanlar hangi sendika, 2 Kasım ne günü?
2.11.2022 Eğitim
ÖMK nedir, ne demek? ÖMK iptal edildi mi?
ÖMK nedir, ne demek? ÖMK iptal edildi mi? ÖMK nedir, ÖMK ne demek, ÖMK İptal edildi mi? sorularına yanıt aranıyor. Sosyal medya platformu Twitter’da en çok konuşulan konu başlıklarından biri olan ÖMK oldu. ÖMK kısaltmasının ne olduğu ise merak ediliyor.
23.09.2022 Memur
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bize yavrularıyla haşır neşir olacak öğretmenler lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bize yavrularıyla haşır neşir olacak öğretmenler lazım Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki 20 bin Öğretmen Atama Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Bu sene yürürlüğe giren Öğretmenlik Meslek Kanunu sayesinde öğretmenliği uzman ve başöğretmen unvanlarıyla kariyer mesleği haline getirdik. Bizden önceki iktidarlar öğretmenlik meslek kanunu üzerinden siyaset yaptı. Sürüncemede bırakılan bu meseleyi biz çözdük. Boykot çağrısı öğretmenlerimizi siyasi malzeme olarak kullanmayı amaçlıyor. Bırakın boykotu. Bize yavrularıyla haşır neşir olacak öğretmenler lazım" dedi.
1.09.2022 Siyaset
Bakan Özer resmen duyurdu: Eylül ayı içerisinde...
Bakan Özer resmen duyurdu: Eylül ayı içerisinde... Sakarya’da 2022-2023 eğitim öğretim hazırlık toplantısına katılan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, uzman ve başöğretmenlik eğitimleri bittikten sonra örnek kitapçıklar yayınlayacaklarını söyledi. Bakan Özer, “İlk defa sınav yapılacak, belki öğretmenlerimiz tedirgin, sınavların sorularının nasıl olacağını kestiremiyorlar. Gereksiz şekilde kaygılanıyorlar, eğitimler bittikten sonra örnek kitapçıklar yayınlamaya karar verdik ki nasıl bir çerçeve içerisinde uzman ve başöğretmenlik sınavlarının yapılacağını sizlere göstermiş olacağız” dedi.
11.08.2022 Eğitim
EYT ve 3600 ek göstergede son dakika gelişmesi! Onlar da dahil edildi...
EYT ve 3600 ek göstergede son dakika gelişmesi! Onlar da dahil edildi... Milyonlarca kişinin emekli maaşları ve ikramiyelerinde artış sağlayacak 3600 ek göstergede yengi gelişme. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda 3600 gösterge ve EYT ile ilgili çok kapsamlı çalışmalar başladı. Özellikle; 3600 ek gösterge konusunda artık Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması beklenirken, yeni bir gelişme de yaşandı. Öğretmen, polis, din görevlisi gibi görevden bulunanlara verilen 3600 göstergede kapsam genişledi, yeni bir grup dahil edildi. EYT'liler konusunda yeni model üzerinde çalışma başlatıldı. Ek gösterge ile emekli bir öğretmenin maaşı 1234 lira artacak. İşte 3600 ek gösterge ve EYT ile ilgili yeni gelişmeler...
4.06.2022 Memur
Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı ne zaman yapılacak? Sınav takvimiyle ilgili açıklama yapıldı!
Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı ne zaman yapılacak? Sınav takvimiyle ilgili açıklama yapıldı! Uzman öğretmenlik sınavı ve başöğretmenlik sınavının ne zaman yapılacağına yönelik araştırmalar arttı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı hakkında yaptığı açıklamada “Uzman ve başöğretmenlik ile ilgili eğitim programını ve sınav takvimini tüm kamuoyu ile paylaşacağız” ifadelerini kullandı. Peki, Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı ne zaman yapılacak?
12.05.2022 Memur
Memur ve emekli maaşlarına zam geliyor! Kritik tarih belli oldu, 1000 TL fark ve...
Memur ve emekli maaşlarına zam geliyor! Kritik tarih belli oldu, 1000 TL fark ve... Memur ve emekli milyonlarca kişiyi kapsıyor. Memurların maaşlarında artış olacak. Emekli olanların da emekli maaşları artacak. Emekli maaşında 1000 TL civarında fark olacak. 3600 ek gösterge ile ilgili Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan son dakika açıklaması geldi. Yalçın, 3'üncü toplantının tarihini açıkladı ve emekli ikramiyelerinde 30 bin TL artış olacağını söyledi. Yalçın, "Ek göstergelerin hayata geçmesi durumunda memurların maaşları artacak, emekli olanların da emekli maaşları artacak. Emekli ikramiyelerinde 30 bin lira bir fark olacak. Emekli maaşında da bin liraya varan farklar meydana gelecek. Bu da bir emekli zammı anlamına geliyor. Ek gösterge ile ilgili samimiyetle ter akıtmaya, konuya ilişkin katkı sunmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
23.03.2022 Çalışma Hayatı
3600 ek göstergede son durum! Milyonlarca emekli ve memur bekliyordu ve belli oldu
3600 ek göstergede son durum! Milyonlarca emekli ve memur bekliyordu ve belli oldu 4 milyon memur ve memur emeklisini ilgilendiriyor. 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Yeni yılla beraber çalışmaları hız kazanan 3600 ek gösterge ile polis, hemşire, öğretmenler yüksek maaş ve ikramiye ile emekli olabilecek. Bir süredir üzerinde çalışılan 3600 ek gösterge konusu memur ve emeklilerinin 2022-2023 mali ve sosyal haklarını belirleyen 6. Dönem Toplu Sözleşmede gündeme gelmiş ve toplu sözleşmenin maddesi haline getirilmişti. Peki, 3600 ek gösterge ne zaman Meclis’e gelecek? 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? 3600 ek gösterge nedir, kimlere verilecek? 3600 ek gösterge kimleri kapsıyor? İşte 3600 ek gösterge ile ilgili merak edilen detaylar...
7.02.2022 Memur
Adaylık sınavı kaldırıldı mı? Uzman öğretmenlik nasıl olacak?
Adaylık sınavı kaldırıldı mı? Uzman öğretmenlik nasıl olacak? Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi TBMM'de kabul edildi. Genel Kurul'da görüşülen öğretmenliğin kariyer mesleği olmasını öngören 'Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi' Meclis'ten geçti. Peki, Adaylık sınavı kaldırıldı mı? Uzman öğretmen unvanı nedir? Uzman öğretmenlik nasıl olacak? İşte detaylar...
4.02.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Öğretmenlik Meslek Kanunu Nedir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öğretmenlik meslek kanunu nedir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.