Öğretmen Alımı

Öğretmen Alımı

Son dakika öğretmen alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öğretmen alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öğretmen alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öğretmen Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öğretmen alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 358 öğretmen alımı haberi bulunmuştur. Tüm öğretmen alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
DKAB öğretmen alımı ne zaman, öğretmen alımı DKAP kontenjanı alımı açıklandı mı?
DKAB öğretmen alımı ne zaman, öğretmen alımı DKAP kontenjanı alımı açıklandı mı? DİKAB Öğretmenliği Son 3 yılda toplamda 6.657 kontenjan alarak en yüksek kontenjan alan dördüncü bölüm. En düşük 2022 KPSS atama puanı 78,75. Peki, DKAB öğretmen alımı ne zaman, öğretmen alımı DKAP kontenjanı alımı açıklandı mı?
1.03.2024 Çalışma Hayatı
Öğretmen atama taban puanları 2023! 45 bin sözleşmeli öğretmen atama sonuçları taban puanları kaç, öğretmen atama taban puanları nedir?
Öğretmen atama taban puanları 2023! 45 bin sözleşmeli öğretmen atama sonuçları taban puanları kaç, öğretmen atama taban puanları nedir? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan 45 bin sözleşmeli öğretmen alımı tercih sonuçları açıklandı. Tercih sonuçları ise e-Devlet sonuç ekranı üzerinden sorgulanabiliyor. Bakan Özer, yapılan atamaların büyük bir bölümünün deprem bölgelerine yapılacağını kaydetti. Bilgisayar ortamında gerçekleştirilen atama sonuçları, e-devlet sistemi üzerinden yayımlanacak olup adaylar sonuçlarını kişisel e-devlet kullanıcı adı ve şifreleriyle öğrenebileceklerdir. Ataması yapılanların başvuruda belirttikleri cep telefonu numaralarına atama sonucu kısa mesaj yoluyla bildirilecektir.
23.10.2023 Eğitim
3500 engelli öğretmen ne zaman göreve başlayacak? Engelli öğretmenler istediği yere atanabilir mi?
3500 engelli öğretmen ne zaman göreve başlayacak? Engelli öğretmenler istediği yere atanabilir mi? 3500 engelli öğretmen ne zaman göreve başlayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan "25 Nisan'da 3 bin 500 engelli öğretmen atamamızı yapmıştık. Atamada müjdesini verdiğimiz gibi, başvuru yapan ancak o gün 3 bin 500'e giremeyip atanamayan tüm adayların da atamasını bugün gerçekleştirdik. Tüm öğretmenlerimize hayırlı olsun." açıklamasında bulundu. Şimdi gözler engelli öğretmen alımı sonuçlarına çevrildi.
27.04.2023 Çalışma Hayatı
45 bin öğretmen ataması branş dağılımı 2023, kontenjanlar açıklandı mı? 45 bin öğretmen alımı ne zaman, öğretmen ataması başvuru şartları nelerdir?
45 bin öğretmen ataması branş dağılımı 2023, kontenjanlar açıklandı mı? 45 bin öğretmen alımı ne zaman, öğretmen ataması başvuru şartları nelerdir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MEB Şura Salonu'ndaki 3500 Engelli Öğretmen Ataması Töreni'nde konuştu. Erdoğan, Mayıs ayında 45 bin öğretmen ataması yapılacağını duyurdu. Erdoğan’ın açıklamasının ardından 45 bin öğretmen alımının ne zaman yapılacağı, 45 bin öğretmen ataması branş dağılımı ve kontenjanları merak konusu oldu. İşte 45 bin öğretmen ataması…
25.04.2023 Memur
MEB son dakika açıkladı! 45 bin sözleşmeli öğretmen alımı sonuçları
MEB son dakika açıkladı! 45 bin sözleşmeli öğretmen alımı sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı'nca 45 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin başvuru yapan adayların sözlü sınav sonuçları açıklandı.
18.04.2023 Eğitim
45 bin atama kontenjan dağılımı ve öğretmen ataması branç dağılımı 2023! MEB öğretmen atama takvimi ile öğretmen alımı ne zaman, 45 bin öğretmen ataması hangi KPSS?
45 bin atama kontenjan dağılımı ve öğretmen ataması branç dağılımı 2023! MEB öğretmen atama takvimi ile öğretmen alımı ne zaman, 45 bin öğretmen ataması hangi KPSS? Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bugün itibarıyla 45 bin yeni öğretmen ataması takvimini ve branş bazında kontenjan dağılımını ilan ettiklerini duyurdu. Peki, 45 bin atama branş dağılımı 2023 ve kontenjan dağılımı nasıl olacak? Öğretmen ataması 2023 branş dağılımı ve öğretmen atama kontenjanlarına dair merak edilenler…
25.03.2023 Memur
DEAŞ'ın sözde 'savaşçı' militanı tutuklandı
DEAŞ'ın sözde 'savaşçı' militanı tutuklandı Adana'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheliden 2'si tutuklandı, 2'si adli kontrol şartı, 1'i de savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Tutuklulardan Muhammed Hac Ahmed'in (28), örgütün Tel Abyad'daki kampında askeri eğitim alıp, silahlı çatışmalarda 'savaşçı' diye yer aldığı ve işgaldeki bölgelerde silahlı nöbet tuttuğu ortaya çıktı.
1.10.2022 Gündem
Öğretmenlerin güvenlik soruşturması ne zaman bitecek? Öğretmenler ne zaman göreve başlayacak? Öğretmen atama tebligatı ne zaman gönderilecek?
Öğretmenlerin güvenlik soruşturması ne zaman bitecek? Öğretmenler ne zaman göreve başlayacak? Öğretmen atama tebligatı ne zaman gönderilecek? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından atanan 20 bin öğretmenin güvenlik soruşturması devam ediyor. Öğretmenler güvenlik soruşturması tamamlandıktan sonra resmen göreve başlayacak. Bakan Soylu Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması’nın tamamlanacağı tarihi açıkladı. Peki, Öğretmenlerin güvenlik soruşturması ne zaman bitecek? Öğretmenler ne zaman göreve başlayacak? İşte atanan öğretmenlerin göreve başlama süreci ile ilgili detaylar…
11.09.2022 Eğitim
Sözleşmeli öğretmen atama tercihleri ne zaman alınacak? Sözleşmeli öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? 20 bin öğretmen atama takvimi!
Sözleşmeli öğretmen atama tercihleri ne zaman alınacak? Sözleşmeli öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? 20 bin öğretmen atama takvimi! 20 bin öğretmen atama başvuruları ve mülakatları tamamlandı. Öğretmenlerin sözlü sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından itiraz süreci de 22 Ağustos’ta sona erdi. 20 bin öğretmen alımı ile ilgili süreç devam ederlen Kabine toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “1 Eylül'de atamalarını yapacağımız 20 bin öğretmenin 7 bin 500'den fazlasını okul öncesi öğretmenliğe tahsis ettik.” Açıklamasını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözleşmeli öğretmenlik ile ilgili açıklamasının ardından gözler MEB tarafından yayınlanacak 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı tercih tarihlerine çevrildi. Adaylar MEB sözleşmeli öğretmenlik tercih kılavuzunun yayınlanıp yayınlanmadığını araştırıyor. Peki, Sözleşmeli öğretmen tercih kılavuzu açıklandı mı? Sözleşmeli öğretmen tercihleri ne zaman? MEB atama sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 20 bin öğretmen atama takvimi!
23.08.2022 Eğitim
MEB 20 bin öğretmen ataması! Sözlü sınav sonuçları açıklandı
MEB 20 bin öğretmen ataması! Sözlü sınav sonuçları açıklandı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sözleşmeli 20 bin öğretmen alımına ilişkin yapılan sözlü sınav sonuçları açıklandı. İşte 20 bin öğretmen alımı sözlü mülakat sonuçları e-Devlet sorgulama ekranı!
16.08.2022 Eğitim
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı? 20 bin öğretmen alımında son durum ne? İşte sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav sonucu öğrenme ekranı!
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı? 20 bin öğretmen alımında son durum ne? İşte sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav sonucu öğrenme ekranı! Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları için gözler Milli Eğitim Bakanlığı’na çevrildi. 20 bin öğretmen ataması için sözlü sınavlar 13 Ağustos’ta tamamlanmıştı. 20 bin sözleşmeli öğretmen atamalarında mülakat sonuçları açıklandı. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları nereden öğrenilir? Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav sonucu öğrenme ekranı!
16.08.2022 Personel Alımı
Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu ne zaman bitiyor, mülakat başvurusu nasıl yapılır? 2022 öğretmen ataması mülakat tarihleri ne?
Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu ne zaman bitiyor, mülakat başvurusu nasıl yapılır? 2022 öğretmen ataması mülakat tarihleri ne? 20 bin sözleşmeli öğretmen ön başvuruları için süreç başladı. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde öğretmen olarak görev almak isteyen adaylar başvurulara yönelik yoğun bir koşuşturma içine girdi. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu ne zaman bitiyor, mülakat başvurusu nasıl yapılır? 2022 öğretmen ataması mülakat tarihleri ne?
19.07.2022 Memur
2022 öğretmen atama kontenjanları belli oldu mu? Hangi branştan kaç öğretmen alınacak? 20 bin öğretmen atama kontenjanları branş dağılımı!
2022 öğretmen atama kontenjanları belli oldu mu? Hangi branştan kaç öğretmen alınacak? 20 bin öğretmen atama kontenjanları branş dağılımı! 20 bin öğretmen alımı ile ilgili geride bıraktığımız haftada Milli Eğitim Bakanlığı atama ve sonuç takvimini paylaşmıştı. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer katıldığı bir televizyon programında 20 bin öğretmen atamasına ilişkin branş bazında kontenjan dağılımını açıkladı. Peki, 2022 öğretmen atama kontenjanları belli oldu mu? Hangi branştan kaç öğretmen alınacak? İşte Bakan Özer’in 20 bin öğretmen atama kontenjanları branş dağılımı!
3.07.2022 Eğitim
MEB duyurdu! Öğretmen atama ve sonuç takvimi belli oldu! Öğretmen atamaları ne zaman olacak? 20 bin öğretmen alımı başvurusu ne zaman?
MEB duyurdu! Öğretmen atama ve sonuç takvimi belli oldu! Öğretmen atamaları ne zaman olacak? 20 bin öğretmen alımı başvurusu ne zaman? MEB duyurdu. 20 bin öğretmen ataması ile ilgili süreç belli oldu. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıkladı. Öğretmen atama ve sonuç takvimi belli oldu. Bakan Özer, 20 bin öğretmen atama sürecine ilişkin takvimin yayımlandığını bildirerek ön başvuruların 18-26 Temmuz tarihinde, atamaların ise 1 Eylül'de yapılacağını açıkladı. Peki, Öğretmen atamaları ne zaman olacak? 20 bin öğretmen alımı başvurusu ne zaman? İşte 20 bin öğretmen atama takvimi…
29.06.2022 Eğitim
Bakan müjdeyi verdi! Öğretmen ataması yapılacak! İşte Bakan Özer’in açıklaması!
Bakan müjdeyi verdi! Öğretmen ataması yapılacak! İşte Bakan Özer’in açıklaması! Öğretmen ataması müjdesi! Bakan açıkladı! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den öğretmen ataması açıklaması geldi. Bakan Özer, öğretmen atamalarına dair çalışmaların yapıldığınının müjdesini verdi. Özer, "Ağırlık okul öncesi eğitime verilecek ama diğer alanlarda da mutlaka öğretmen alımı gerçekleşecek, umut ediyoruz ki kısa süre içerisinde bunu kamuoyu ile paylaşacağız" dedi. Peki, Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? İşte Bakan Özer’in öğretmen atamaları açıklaması!
16.03.2022 Eğitim
Deneyap Teknoloji Atölyeleri 13 ilde eğitmen alacak! İşte başvuru şartları!
Deneyap Teknoloji Atölyeleri 13 ilde eğitmen alacak! İşte başvuru şartları! Deneyap Teknoloji Atölyeleri Adana, Ankara, Antalya, Alanya, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Hakkari, İzmir, Konya, Manisa, Muğla ve Trabzon illerinde eğitmen alacak. Başvurular internet üzerinden alınacak. Peki, Deneyap Teknoloji Atölyeleri eğitmen başvurusu nasıl yapılır? Deneyap Teknoloji Atölyeleri başvuru şartları ne? İşte detaylar…
16.03.2022 Personel Alımı
Öğretmen ataması olacak mı? 2022 yılı öğretmen atamaları ile ilgili Bakan Özer’den açıklama!
Öğretmen ataması olacak mı? 2022 yılı öğretmen atamaları ile ilgili Bakan Özer’den açıklama! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den atama müjdesi! Bakan Özer, katıldığı bir televizyon programında öğretmen atamaları ile ilgili konuştu. 'Atama olmayacak' spekülasyonlarına cevap verenn Bakan Özer, “Atama olacak” açıklaması yaptı. Peki, 2022 yılında öğretmen ataması yapılacak mı? MEB öğretmen alımı ne zaman? İşte Bakan Özer’in açıklamaları…
5.03.2022 Memur
Adalet Bakanlığı CTE personel alımı 2022! CTE 5.455 İKM, katip, hemşire, şoför, aşçı ve kaloriferci alımı başvuruları nasıl ve nasıl yapılır, alım şartları nelerdir?
Adalet Bakanlığı CTE personel alımı 2022! CTE 5.455 İKM, katip, hemşire, şoför, aşçı ve kaloriferci alımı başvuruları nasıl ve nasıl yapılır, alım şartları nelerdir? CTE personel alımı başvuruları başladı. Adalet Bakanlığı CTE bünyesine 5.016 infaz ve koruma memuru, 141 büro personeli (ceza infaz kurumu kâtibi), 66 hemşire, 113 teknisyen, 90 destek personeli (şoför), 27 destek personeli (aşçı), 2 destek personeli (kaloriferci) olmak üzere toplam 5.455, sözlü sınav ile 51 psikolog, 27 Öğretmen, 22 Sosyal Çalışmacı, 2 veteriner, 1 mühendis (inşaat), 1 mühendis (gıda) ve 4 fizyoterapist olmak üzere toplam 108 personel alımı olacak şekilde 5.563 kişiyi katacak. Peki, CTE personel alımı 2022 başvuru şartları nelerdir, CTE personel alımı başvuruları nasıl ve nereden yapılır?
1.03.2022 Çalışma Hayatı
Öğretmen ataması canlı yayın! Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları açıklanıyor! İşte atama yayınını canlı izle!
Öğretmen ataması canlı yayın! Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları açıklanıyor! İşte atama yayınını canlı izle! Öğretmen atamaları canlı yayın ile takip edilebilecek mi? Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı, belirlenen kontenjan bilgilerine göre belli olacak. 15 bin öğretmen alımı ataması bugün tamamlanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılım göstereceği salonda başlayan sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları TC Kimlik Numarası ve şifre ile E-Devlet üzerinden sorgulanabilecek. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları saat kaçta öğrenilebilecek?
31.01.2022 Çalışma Hayatı
MEB resmen duyurdu! Tarih belli oldu 7 Şubat ve...
MEB resmen duyurdu! Tarih belli oldu 7 Şubat ve... Milyonlar bekliyordu Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. Tarih belli oldu. 81 ilde yapılacak. Öte yandan bir ilk yaşanacak. Herkes yarıyıl tatili uzatılacak mı? sorusunu soruyordu. Bakan Özer iddiaya yanıt verdi. Öğretmenler 24 Ocak 6 Şubat arası eğitime uzaktan katılacak. Okullar 7 Şubat'ta yeniden eğitime başlayacak. Millî Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi eğitim kurumlarında kadrolu öğretmen olarak görev yapanların alan değişikliği takvimi açıklandı. Alan değişikliği için başvurular 7-11 Şubat 2022 tarihleri arasında alınacak. MEB, 2022 BİLSEM öğretmen seçme ve atama kılavuzu yayımladı. BİLSEM başvuru ve onay işlemleri 24-28 Ocak arasında bakanlığın resmi internet sitesinden yapılabilecek.
22.01.2022 Eğitim
BİLSEM Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu yayımlandı! BİLSEM öğretmen kontenjanları!
BİLSEM Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu yayımlandı! BİLSEM öğretmen kontenjanları! MEB duyurdu! BİLSEM Öğretmen alımı başvuruları başlıyor! MEB, BİLSEM Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu'nu ve kontenjanları yayınladı. Bilim ve sanat merkezlerine öğretmen alımı için başvurular 24 Ocak'ta başlıyor. Peki, BİLSEM Öğretmen alımı başvurusu nasıl yapılır? BİLSEM öğretmen kontenjanları ve başvuru şartları!
19.01.2022 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu, 5 gün içerisinde...
MEB'den son dakika kararı! Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu, 5 gün içerisinde... MEB harekete geçti ve Milli Eğitim Bakanlığı son dakika gelişmesini resmen duyurdu. Çok sayıda kişi bekliyordu. 5 gün içerisinde yapılacak. Tarihler netlik kazandı. 24 Ocak'ta başlayıp 28 Ocak tarihine kadar devam edecek. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Bilim ve Sanat Merkezlerine (BİLSEM) öğretmen alımı amacıyla hazırlanan '2022 Yılı BİLSEM Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu' ile kontenjanları yayımladı. Ayrıca Bakan Özer'den öğretmenleri ilgilendiren bir haber daha geldi. Bakan Özer yaptığı açıklamada, "Öğretmenlerimize uzaktan eğitimde, seçeneklerini zenginleştirmek için Öğretmen Bilişim Ağını (ÖBA) kurduk. Bu platformu ilk kez 21 Ocak-7 Şubat 2022 tarihleri arasındaki 2 haftalık tatilde uygulayacağız. Bu tarihler arasında öğretmenlerimizin mesleki gelişim eğitimlerini uzaktan eğitim olarak düzenleyeceğimizin müjdesini de buradan duyurmak isterim" ifadelerini kullandı.
19.01.2022 Eğitim
Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri ne zaman? İşte öğretmen atama takvimi ve 2022 öğretmen atama kontenjanları!
Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri ne zaman? İşte öğretmen atama takvimi ve 2022 öğretmen atama kontenjanları! 15 bin sözleşmeli öğretmenlik ataması ile ilgili süreç devam ediyor. Binlerce aday, sözleşmeli öğretmenlik atama tercihlerinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. 15 bin sözleşmeli öğretmen atama kontenjanları ve branş dağılımı listesi MEB'in internet sitesinde yayınlanmıştı. Yayınlanan kontejan dağılımına göre, en çok atama yapılacak branşlar sırasıyla 2 bin 175 kontenjanla sınıf öğretmenliği, bin 755 kontenjanla özel eğitim öğretmenliği ve bin 302 kontenjanla okul öncesi öğretmenlik oldu. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri ne zaman? İşte öğretmen atama takvimi ve 2022 öğretmen atama kontenjanları...
10.01.2022 Eğitim
MEB sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarını açıkladı! işte E-Devlet sonuç ekranı!
MEB sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarını açıkladı! işte E-Devlet sonuç ekranı! MEB 15 bin sözleşmeli öğretmen alımı için yapılan mülakat sonuçlarını açıkladı. Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınavlarının değerlendirmesini tamamlayan MEB, e-Devlet üzerinden mülakat sonuçlarını açıkladı. Peki, Öğretmenlik mülakat sonuçları nasıl öğrenilir? İşte sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları E-Devlet sorgulama ekranı!
28.12.2021 Personel Alımı
MEB e-devlet sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sorgulama ekranı!
MEB e-devlet sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sorgulama ekranı! Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları aramaları arttı. Sözlü sınava giren öğretmen adayları, gözlerini mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevirdi ve son durumu takip ediyor. MEB e-devlet sözleşmeli öğretmenlik mülakat sorgulama ekranı üzerinden sonuçları sorgulanabilecek. İşte öğretmenlik mülakat sonuçları 2021…
27.12.2021 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Öğretmen Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öğretmen alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.