Nükleer Bomba

Nükleer Bomba

Son dakika nükleer bomba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nükleer bomba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nükleer bomba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nükleer Bomba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nükleer bomba gelişmeleri de dahil olmak üzere 421 nükleer bomba haberi bulunmuştur. Tüm nükleer bomba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan'dan İsrail'in Gazze'deki katliamlarına sert tepki: Sonunuz hüsran olacak
Erdoğan'dan İsrail'in Gazze'deki katliamlarına sert tepki: Sonunuz hüsran olacakCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. "Siyaseti ile ekonomisi ile askeri gücü ile her alanda güçlü olmazsak bizi bu topraklarda yaşatmazlar." diyen Erdoğan, "Yıllarca Ermenistan topraklarımızda ham hayaller peşinde koştu ve Karabağ savaşında dersini alıp yerine oturdu. Şimdi de İsrail benzer hezeyanları dile getiriyor. Bunların da sonu hüsran olacak." ifadelerini kullandı.
15.11.2023Gündem
Gazze savaşında tansiyonu zirveye çıkaran gelişme! İsrail'e sert Ültimatom: Savaş sebebi sayılacak
Gazze savaşında tansiyonu zirveye çıkaran gelişme! İsrail'e sert Ültimatom: Savaş sebebi sayılacakGazze'de İsrail ordusunun sivillere yönelik katliamı devam ederken kritik bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İsrail'e savaşın başından beri adeta sınırsız destek veren ABD'den 'nükleer' hamle geldi. CNN International Washington'ın bu adımının İran'a yönelik açık bir caydırıcılık mesajı olduğunu yazdı. Kuzeydeki çatışmalar sürerken Lübnan'dan ise dikkat çeken bir Hizbullah açıklaması geldi. ABD merkezli “The New York Times” (NYT) gazetesi, Washington’ın İsrail’e 'sivil kayıplarının azaltılması amacıyla' bazı önerilerde bulunduğunu yazdı. Ürdün Başbakanı Bisher Khasawneh, Filistinlilerin Gazze’den çıkarılmasının Ürdün’ün “kırmızı çizgisi” olduğunu ifade ederek, “Ürdün, Filistinlilere yönelik sürgün girişimini savaş ilanı sayacaktır” dedi.
6.11.2023Dünya
İran'dan flaş Türkiye ve Suudi Arabistan açıklaması: Bölgesel diyalog kurulabilir
İran'dan flaş Türkiye ve Suudi Arabistan açıklaması: Bölgesel diyalog kurulabilirİran Dış Politikalar Stratejik Konseyi Başkanı ve Dini Lider Ayetullah Ali Hamaney’in Danışmanı Kemal Harazi, "Türkiye ve Suudi Arabistan’ın katılımıyla bölgesel diyalog kurulabilir” ifadelerini kullanarak, “İran, nükleer bomba yapabilecek kapasiteye sahip ancak bunu uygulama kararı almadık" dedi.
17.07.2022Dünya
Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un dehşet senaryosunu açıkladı!
Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un dehşet senaryosunu açıkladı!Ukrayna savaşında Rusya'dan gelen nükleer tehditler dünyaya korku salarken Kuzey Kore'den çok konuşulacak bir açıklama geldi. Ülkeyi demir yumruk ile yöneten Kim Jong Un'dan flaş bir nükleer silah açıklaması geldi. Kim Jong Un, hangi senaryoda nükleer silah kullanacaklarını açıklayarak tabiri caizse başta ABD ve Güney Kore olmak üzere rakiplerine gözdağı verdi.
1.05.2022Dünya
Ukrayna'da karizması yerle bir olan Putin gözdağı vermek için nükleer silahları devreye sokabilir...
Ukrayna'da karizması yerle bir olan Putin gözdağı vermek için nükleer silahları devreye sokabilir...Ukrayna'yı işgal edip kısa sürede başkent Kiev'i ele geçirmek ve Zelenski'yi devirmek isteyen Putin amacına ulaşamayınca dünyayı dehşete düşürecek planını devreye alabilir. Askeri analistler savaş ve savaşın sonuçları ile zayıflayan Rusya'nın 'Batı'ya mesaj vermek ve gövde gösteri yapmak' için harekete geçmesini beklerken, Hamburg Üniversitesi'nden nükleer uzmanı Dr Kühn, Moskova'nın daha ölümcül saldırıların sinyalini vermenin bir yolu olarak nükleer silahları askeri birlikler yerine ıssız bir alana fırlatabileceğini iddia etti.
22.03.2022Dünya
Lavrov: ABD nükleer silahlarının bazı Avrupa ülkelerinde hala var olması kabul edilemez
Lavrov: ABD nükleer silahlarının bazı Avrupa ülkelerinde hala var olması kabul edilemezRusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "ABD nükleer silahlarının bazı Avrupa ülkelerinin topraklarında hala mevcut olması bizim için kabul edilemez. ABD nükleer silahlarının eve dönmesinin ve Avrupa'daki bunlarla ilgili altyapının tamamen ortadan kaldırılmasının zamanı geldi" ifadelerini kullandı.
1.03.2022Dünya
“Belarus, Rusya’nın nükleer silahlarına ev sahipliği yapabilecek”
“Belarus, Rusya’nın nükleer silahlarına ev sahipliği yapabilecek”Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları devam ederken, Belarus’ta düzenlenen referandumla ülkeye nükleer silah konuşlandırılmasına izin verildi. Kararı değerlendiren Uluslararası İlişkiler Uzmanı Prof. Dr. Armağan Gözkaman, “1991’deki bağımsızlığından beri topraklarında nükleer silah bulundurmayı reddeden Belarus, artık Rusya’nın nükleer silahlarına ev sahipliği yapabilecek” diye konuştu.
28.02.2022Dünya
Nükleer saldırılardan nasıl korunulur? Nükleer saldırısı öncesinde hazırlık nasıl yapılır?
Nükleer saldırılardan nasıl korunulur? Nükleer saldırısı öncesinde hazırlık nasıl yapılır? Tüm dünya Rus Lider Putin’in nükleer adımını konuşuyor! Rusya'nın nükleer silahlar ve hipersonik füzeleri de kapsayan "caydırıcı güçlerini" özel savaş görevi durumuna geçirmesi endişelere neden olurken NATO Putin’in nükleer emri vermesini sert bir şekilde eleştirdi. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Putin'in nükleer adımının "tehlikeli ve sorumsuzca" olduğunu söyledi. Dünya nefesini tuttu. Gözler Rusya Ukrayna müzakerelerine çevrildi. Pek çok kişi bu gelişmeler üzerine nükleer saldırılar, etkileri, sonuçları ve korunma yöntemlerini araştırıyor. Peki, Nükleer saldırılardan nasıl korunulur? Nükleer saldırısı öncesinde hazırlık nasıl yapılır? İşte detaylar…
28.02.2022Gündem
Nükleer bomba nedir? Nükleer bombanın etkisi nedir? Nükleer bombalar ilk ne zaman kullanıldı?
Nükleer bomba nedir? Nükleer bombanın etkisi nedir? Nükleer bombalar ilk ne zaman kullanıldı? Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin emir erdi. Putin’in Rus ordusunun nükleer caydırıcı güçlerini özel savaş görevi durumuna geçirmesi emri vermesi, gözleri Rusya’nın nükleer silahları ve hipersonik füzelerine çevirdi. Pek çok kişi nükleer bombanın etkilerini ve olası sonuçlarını araştırıyor. Peki, Nükleer bomba nedir? Nükleer bombanın etkisi nedir? Nükleer bombalar ilk ne zaman kullanıldı? Nükleer bombanın etki çapı ne? Nükleer silah etkisi ne? Nükleer bombalar kullanılırsa ne olur? İşte nükleer bombanın etkilerini ve olası sonuçları…
28.02.2022Dünya
Nükleer caydırıcı güç nedir? Rusya nükleer silah kullanırsa ne olur?
Nükleer caydırıcı güç nedir? Rusya nükleer silah kullanırsa ne olur? Tüm dünyanın gözü Rusya Ukrayna savaşında! Dünyanın en büyük nükleer silah kapasitesine sahip Rusya, savaşın 5. gününde nükleer caydırıcı güçlerini kullanma kararını aldı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Rus ordusunun nükleer caydırıcı güçlerini özel savaş görevi durumuna geçirmesi emri vermesi, gözleri bu ülkenin nükleer silahları ve hipersonik füzelerine çevirdi. Peki, Nükleer caydırıcı güç nedir? Rusya nükleer silah kullanırsa ne olur? Rusya nükleer caydırıcı güçlerini kullanacak mı? Rusya’nın elindeki nükleer silahlar neler? İşte detaylar…
28.02.2022Dünya
Nükleer silahı olan ülkeler listesi! Rusya’da kaç nükleer silah var? Rusya nükleer silahlarını kullanır mı?
Nükleer silahı olan ülkeler listesi! Rusya’da kaç nükleer silah var? Rusya nükleer silahlarını kullanır mı? Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, sabahın erken saatlerinde televizyon kanalından ulusa seslenerek Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurmasının ardından başkent Kiev dahil ülkenin çeşitli kentlerinde patlama sesleri duyuluyor. Türkiye’de diplomatik görüşmelerinin devam ettiklerini belirten Ukrayna’nın Ankara Büyükeçisi Vasyl Bodnar da yaptığı açıklamada, bölge tarihinde görülen bu olayın ilk defa nükleer silaha sahip bir devletin başka bir egemen devlete açık saldırısı olduğunu söyledi. Bu açıklamanın ardından Nükleer gücü olan ülkeler merak ediliyor. Peki, Rusya’da kaç nükleer silah var? Rusya nükleer silahlarını kullanır mı? İşte Nükleer silahı olan ülkeler listesi!
24.02.2022Dünya
Dünyanın en tehlikeli ülkesinde 60 nükleer bomba! İşte elinde en çok nükleer silah bulunan ülkeler...
Dünyanın en tehlikeli ülkesinde 60 nükleer bomba! İşte elinde en çok nükleer silah bulunan ülkeler...Son araştırmalara göre dünya üzerinde 14.995 nükleer silah bulunuyor. Her ülkenin elinde bulunmayan bu nükleer silahlar, bulundukları ülkelerin rakiplerine çok ciddi korku salabiliyorlar.
9.02.2022Dünya
Kuzey Kore'den dünyayı şok eden açıklama: ABD kıtasına füze atar dünyayı sallarız
Kuzey Kore'den dünyayı şok eden açıklama: ABD kıtasına füze atar dünyayı sallarızKin Jong-Un'un dikatörlüğü ile yönetilen Kuzey Kore'den dünyayı şok eden açıklama geldi. Kuzey Kore Dışişleri Bakanlığı hidrojen bombaları, kıtalararası balistik füzeler ve hipersonik füzelerin ABD kıtası menzilinde olduğunu ve dünyayı sallayabileceğini söyledi.
9.02.2022Dünya
İran, yüzde 20 oranında zenginleştirilmiş uranyum üretti
İran, yüzde 20 oranında zenginleştirilmiş uranyum ürettiİran Atom Enerjisi Kurumu Sözcüsü Behruz Kemalvendi, Fordo'daki nükleer tesiste dün başlatılan işlemler sonucunda yüzde 20 saflıkta zenginleştirilmiş uranyum elde ettiklerini söyledi.
5.01.2021Dünya
İran'ı sarsan suikastte gizli ses kaydı ortaya çıktı! Mossad ve...
İran'ı sarsan suikastte gizli ses kaydı ortaya çıktı! Mossad ve...İsrail medyası, Tahran'da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden İranlı nükleer bilimci Muhsin Fahrizade'nin İsrail istihbarat servisi Mossad tarafından 2008 öncesinden bu yana takip edildiğini yazdı. Yediot Ahronot gazetesi, Fahrizade'ye ilişkin ses getirecek ayrıntılara haberinde yer verdi.
4.12.2020Dünya
Joe Biden'dan flaş Türkiye açıklaması!
Joe Biden'dan flaş Türkiye açıklaması!İran'da yaşanan son gelişmeler dünyanın gözünün bölgeye çevrilmesine yol açtı. Tahran Yönetimi'nin 'nükleer babası' olarak anılan Muhsin Fahrizade'nin öldürülmesinin ardından ülkede nükleer faaliyetlerin hızlandırılmasına karar verildi. Bu gelişmelerin gölgesinde 20 Ocak'ta Beyaz Saray'a çıkacak olan seçilmiş ABD Başkanı Joe Biden, konuya ilişkin Türkiye'nin de adını geçirerek bir değerlendirmede bulundu.
2.12.2020Dünya
Türkiye'de kayıp nükleer madde alarmı! Sahte emniyet müdürü çaldı
Türkiye'de kayıp nükleer madde alarmı! Sahte emniyet müdürü çaldıAlacağına karşılık yurtdışından 15 tüp halinde Sezyum-137 adlı maddeyi ithal ettiğini iddia eden İsmet B., maddenin çalındığı ihbarında bulundu. Emniyet ekiplerinin tüm yurtta peşine düştüğü isim ise bir sahte emniyet müdürü! İsmet B. nükleer bomba yapılan maddenin "MİT'e teslim edeceğiz" diyen sahte emniyet müdürü Mustafa Ç. tarafından alındığını belirtti. Edinilen son dakika bilgisine göre kayıplara karışan sahte müdür için Polis ekipleri harekete geçti.
27.11.2020Gündem
'İstanbul depremi 7.3'ün üzerinde olacak'
'İstanbul depremi 7.3'ün üzerinde olacak'Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi (DEMAR) Müdürü Prof. Dr. Samet Arslan, "İstanbul depremi 1 ay önce çok yakındı, bugün çok çok daha yakın. İstanbul ve Marmara bölgesine sesleniyorum; orası için beklenen şiddet biraz daha yüksek, İzmir'deki gibi değil. İstanbul'da en az 7.2, 7.3'ün üzerinde depremi beklemek lazım" dedi.
4.11.2020Gündem
İran'dan Netanyahu'nun 'nükleer bomba' iddiasına tepki
İran'dan Netanyahu'nun 'nükleer bomba' iddiasına tepkiİran, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun "Tahran yönetiminin birkaç ay içinde iki nükleer bomba için yeterli zenginleştirilmiş uranyuma sahip olacağı" yönündeki iddiasına tepki gösterdi.
30.09.2020Dünya
Beyrut'taki patlamada şok dalgasının gücü böyle görüntülendi!
Beyrut'taki patlamada şok dalgasının gücü böyle görüntülendi!Dün akşam saatlerinde Lübnan Beyrut Limanı'ndan korkunç bir patlama meydana geldi. Beyrut'ta yaşanan patlamadan yayılan şok dalgası bir mağazanın güvenlik kameralarına yansıdı.
5.08.2020Dünya
Simpsons dizisi Beyrut patlamasını bildi mi? Simpson kenaheti yine gerçek oldu!
Simpsons dizisi Beyrut patlamasını bildi mi? Simpson kenaheti yine gerçek oldu!Dünyaca ünlü kült çizgi film Simpsons kehanetleriyLe olay yaratmaya devam ediyor. Beyrut patlamasının ardından binlerce kişi sosyal medyada dizideki patlama görüntülerini paylaşmaya başladı. Peki, Simpsons dizisi Beyrut patlamasını da bildi mi? Simpson kehanetleri gerçek mi oldu? Simpsons neleri bildi? İşte Simpsons gelecek tahminleri...
5.08.2020Gündem
ABD jetleri Rus savaş uçaklarının önünü kesti!
ABD jetleri Rus savaş uçaklarının önünü kesti!Hareketli anlar... Nükleer bomba taşıyabilen Rus savaş uçakları ABD kıyılarına kadar yaklaştı, Amerikan jetleri yıldırım gibi havalandı.
10.06.2020Dünya
Öğrenciler keşfetti, Rusya topraklarına kattı
Öğrenciler keşfetti, Rusya topraklarına kattıRusya, Kuzey Kutbu'nda bir öğrencinin keşfettiği beş adayı topraklarına kattı
30.08.2019Dünya
Almanya'da Türklere ırkçı tehdit mektupları
Almanya'da Türklere ırkçı tehdit mektuplarıAlmanya'nın Köln kentinde Türklerin posta kutularına gamalı haç ve nükleer bomba sembolleri içeren tehdit mektupları bırakılması tedirginlik yarattı.
8.06.2019Dünya
Çinli Huawei teknolojisi ile ABD'yi sallıyor
Çinli Huawei teknolojisi ile ABD'yi sallıyorHuawei’nin küresel akıllı telefon pazarındaki payı hızla yükselirken, 5G teknolojisinde ABD'yi geçerek yarışın en ön sıralarında yer alması ABD'de gözlerin Huawei'ye çevrilmesine neden oldu.

Benzer Haber Etiketleri

Nükleer Bomba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nükleer bomba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.