Nostaljik

Nostaljik

Son dakika nostaljik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nostaljik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nostaljik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nostaljik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nostaljik gelişmeleri de dahil olmak üzere 639 nostaljik haberi bulunmuştur. Tüm nostaljik haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Ölüler Kıraathanesi'nde buruk bayramlaşma! Kuran okundu, dualar edildi
'Ölüler Kıraathanesi'nde buruk bayramlaşma! Kuran okundu, dualar edildi Adana’nın Kozan ilçesinde ölen vatandaşların fotoğraflarının yer aldığı 'Ölüler Kıraathanesi' olarak bilinen nostaljik kıraathanede buruk bayramlaşma yaşandı. İlçede vefat eden vatandaşlar için kıraathanede Kuran okundu, dualar edildi.
10.04.2024 Adana
Adana Bahçeşehir Mahallesi’ne gündüz bakımevi açıldı
Adana Bahçeşehir Mahallesi’ne gündüz bakımevi açıldı Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bahçeşehir Gündüz Bakımevi açıldı.
14.03.2024 Adana
Kadın Akademisi açıldı, Kent Meydanı 5. Etap’ın temeli atıldı! "Turist sayımız artıyor"
Kadın Akademisi açıldı, Kent Meydanı 5. Etap’ın temeli atıldı! "Turist sayımız artıyor" Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kadınların mesleki eğitim ve psiko-sosyal destek alacağı Kadın Akademisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Eş zamanlı olarak Kent Meydanı'nda, içerisinde ofisler ve dükkanların yer alacağı 5. Etap binasının temeli de atıldı. Açılış ve temel atma programının coşkusu, Kolpa müzik grubunun şarkılarıyla arttı. Adanalılar hem hizmetin sevincini yaşadı hem de konserle eğlendi.
10.03.2024 Adana
Metin Arolat'tan nostaljik paylaşım! 'Daldım gittim o günlere'
Metin Arolat'tan nostaljik paylaşım! 'Daldım gittim o günlere' Hit şarkılarıyla 90'lı yıllara damgasını vuran; 'Dert Değil' ve 'Elveda' parçalarıyla hafızalarda yer eden Metin Arolat, takipçilerini yıllar öncesine götürdü. Üniversite yıllarında çekilen bir fotoğrafını paylaşan Arolat, duygularını dile getirdi
3.03.2024 Magazin
Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli? Arka Sokaklar dizisine konuk olan Serpil Örümcer'in çocuğu var mı?
Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli? Arka Sokaklar dizisine konuk olan Serpil Örümcer'in çocuğu var mı? Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer Arka Sokaklar dizisine konuk oluyor. Peki, Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli?
16.02.2024 Magazin
Ece Erken'i çocukluk fotoğrafı duygulandırdı! ‘Dereceye girememiştim’
Ece Erken'i çocukluk fotoğrafı duygulandırdı! ‘Dereceye girememiştim’ Sosyal medyada eski gazete sayfalarına yer veren bir hesap, Ece Erken'i çocukluk yıllarına götürdü. Ünlü sunucunun, Güzel Çocuklar Yarışması'ndaki nostaljik fotoğrafı büyük ilgi gördü.
23.11.2023 Magazin
Nilgün Belgün'den Metin Akpınar'a destek! İkiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı!
Nilgün Belgün'den Metin Akpınar'a destek! İkiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı! Göksel Özdoğdu ile 62 yıldır evli olan Metin Akpınar'ın, yıllar önce yaşadığı evlilik dışı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıktı. Kızı Duygu Nebioğlu'nun açıklamaları magazin gündeminde şok etkisi yaratırken, filmleri aratmayan olay sıcaklığını koruyor. Günlerdir gündemden düşmeyen usta sanatçıya, meslektaşı Nilgün Belgün'den nostaljik bir fotoğrafla birlikte destek mesajı geldi.
17.10.2023 Magazin
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları! Beyaz “1980, Ankara Yenimahalle...” İstanbul'a geldiği gün hayatı değişti!
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları! Beyaz “1980, Ankara Yenimahalle...” İstanbul'a geldiği gün hayatı değişti! Çocukluğu Eskişehir ve Ankara arasında geçen Beyazıt Öztürk, yıllar önce çekilen aile fotoğrafını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.
13.10.2023 Magazin
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları! Ozan Akbaba "Yer: Kars, Benliahmet Köyü"
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları! Ozan Akbaba "Yer: Kars, Benliahmet Köyü" Ünlü oyuncu yıllar önce çekilen fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. Rol aldığı dizilerle geniş bir hayran kitlesi edinen oyuncu Ozan Akbaba, yıllar önce çekilen okul fotoğrafını takipçileri ile paylaştı. Akbaba , fotoğrafın altına "Terekeme balaları" notunu düştü.
6.10.2023 Magazin
Sertap Erener Sezen Aksu ile olan görüntüsünü yıllar sonra ilk kez paylaştı
Sertap Erener Sezen Aksu ile olan görüntüsünü yıllar sonra ilk kez paylaştı Ünlü isimler yıllar önceki fotoğraf ve videolarını sosyal medyadan paylaşmaya devam ediyor. Son olarak Sertap Erener, Sezen Aksu ile olan videosunu paylaştı. Görüntüle ikilinin yıllar içindeki değişimini gözler önüne serdi.
2.10.2023 Magazin
Ali Sunal yeni yaşını gazete kupürüyle kutladı! 22 Eylül... Evet, ben doğdum!
Ali Sunal yeni yaşını gazete kupürüyle kutladı! 22 Eylül... Evet, ben doğdum! Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal 46 yaşına girdi. Ali Sunal doğum gününü paylaştığı bir gazete kupürüyle kutlarken Gül Sunal, sosyal medya hesabından yaptığı nostaljik paylaşımla oğlu Ali Sunal'ın doğum gününü Gül Sunal, oğlu ve eşi Kemal Sunal'ın yer aldığı kareye "Seni ne kadar çok çok seviyorum nasıl anlatsam... Sen biliyorsun işte" notuyla kutladı.
22.09.2023 Magazin
İstanbul'a yeni hat geliyor! 8 durak olacak, yayalar da yürüyebilecek
İstanbul'a yeni hat geliyor! 8 durak olacak, yayalar da yürüyebilecek Sirkeci ile Yedikule arasındaki 7 kilometrelik tren yolu yaya trafiğine açılıyor. İki ray yolundan birini trenler diğerini de yayalar kullanabilecek. Bisiklet ve scooter ile bu tarihi hatta yolculuk yapılabilecek. Böylece 1872’de hizmete alınan hat tarihinde ilk kez yaya kullanımına açılmış olacak.
14.09.2023 Ekonomi
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları şaşırtıyor! 'Hangi şartlarda çektirdim acaba?'
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları şaşırtıyor! 'Hangi şartlarda çektirdim acaba?' Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren ünlü model, çocukluk fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.
15.08.2023 Magazin
Taksiciler Odası Başkanı Aksu: Esnaf Sanatkarlar Odası yarın zam oranını belirleyecek
Taksiciler Odası Başkanı Aksu: Esnaf Sanatkarlar Odası yarın zam oranını belirleyecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi, UKOME toplantısında toplu ulaşıma yapılan yüzde 51.52 zammı yeterli bulmayan İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, "İstanbul Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği 5362 sayılı esnaf sanatkarlar kanununun 63. maddesi gereği yarın yönetim kurulu olağanüstü toplanacak. Ve bizim ücret tarifelerimizde değişiklik yapacak. Biz de kamuoyuna duyuracağız. UKOME'nin verdiği bu oranı biz kabul etmiyoruz" dedi.
8.08.2023 Ekonomi
Fuat Güner'den duygulandıran 'Özkan Uğur' paylaşımı! 'Biz en zorunu başardık'
Fuat Güner'den duygulandıran 'Özkan Uğur' paylaşımı! 'Biz en zorunu başardık' MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur, lenf kanseri tadavisi gördüğü hastanede 8 Temmuz'da hayata gözlerini yumdu. Türk pop ve rock müziğinin efsane müzik grubunun bir diğer üyesi ve Uğur'un 52 yıllık dostu Fuat Güner, usta sanatçının ardından duygusal bir paylaşıma imza attı.
28.07.2023 Magazin
İstanbul'daki taşımalarda yeni dönem: Minibüslerde geçerli olacak
İstanbul'daki taşımalarda yeni dönem: Minibüslerde geçerli olacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi toplantısında İstanbul'da hizmet veren minibüslerin elektronik bilet entegrasyonuna dahil edilmesi teklifi görüşüldü. Teklif oy birliğiyle kabul edildi. Bundan sonra minibüslerde İstanbulkart'ta geçerli olacak.
27.07.2023 Ekonomi
İstanbul’da toplu ulaşıma zam ile ilgili flaş karar!
İstanbul’da toplu ulaşıma zam ile ilgili flaş karar! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında toplu ulaşımda ücret tarifelerinin değişimi görüşüldü. İstenilen zam oranlarında anlaşmaya varılamadığı için İstanbul’da toplu ulaşıma zam ertelenmiş oldu. 
27.07.2023 Ekonomi
Öğrenci abonman ne kadar 2023? İstanbul'da öğrenci akbiline zam mı geldi, aylık öğrenci akbili ne kadar 2023 oldu? Aylık öğrenci abonman ücreti 2023
Öğrenci abonman ne kadar 2023? İstanbul'da öğrenci akbiline zam mı geldi, aylık öğrenci akbili ne kadar 2023 oldu? Aylık öğrenci abonman ücreti 2023 Aylık öğrenci abonman kaç TL oldu, öğrenci akbiline zam mı geldi? İstanbul Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplu ulaşım zammı ile birlikte gündeme geldi. İstanbul toplu taşıma ücretleri zammı, 27 Temmuz yani bugün gerçekleştirilecek olan UKOME toplantısıyla birlikte merak ediliyor. Peki, öğrenci abonman ne kadar 2023? Aylık öğrenci akbili ne kadar 2023 oldu? İşte aylık öğrenci abonman ücreti 2023
27.07.2023 Gündem
UKOME toplantısı canlı yayın - İBB UKOME toplantısı canlı yayın nasıl izlenir? UKOME toplantısı İstanbul canlı nereden takip edilir? İBB TV UKOME toplantısı canlı yayın
UKOME toplantısı canlı yayın - İBB UKOME toplantısı canlı yayın nasıl izlenir? UKOME toplantısı İstanbul canlı nereden takip edilir? İBB TV UKOME toplantısı canlı yayın İstanbul UKOME toplantısı canlı yayın ile ilgili aramalar İstanbullular tarafından gündeme geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısı, 27 Temmuz Perşembe günü toplu ulaşıma zam gündemiyle toplanacak. İBB'nin ise UKOME alt komisyonunda, toplu ulaşıma yüzde 57 zam yapılması teklifinde bulunduğu öğrenilirken UKOME toplantısını canlı izlemek isteyenler ise İBB UKOME toplantısı canlı yayın nasıl izlenir? UKOME toplantısı İstanbul canlı nereden takip edilir? Sorularına yanıt arıyor. UKOME toplantısı canlı yayın ile ilgili detaylar…
27.07.2023 Gündem
İstanbul'da toplu taşımaya zam var mı, toplu taşıma ücretlerine zam gelecek mi? İETT otobüslerine zam geldi mi? Toplu taşıma zammı 2023
İstanbul'da toplu taşımaya zam var mı, toplu taşıma ücretlerine zam gelecek mi? İETT otobüslerine zam geldi mi? Toplu taşıma zammı 2023 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısı 27 Temmuz Perşembe günü toplu ulaşıma zam gündemiyle toplanıyor. Peki, İstanbul'da toplu taşımaya zam var mı, toplu taşıma ücretlerine zam gelecek mi? İETT otobüslerine zam geldi mi? İşte toplu taşıma zammı 2023…
27.07.2023 Gündem
UKOME Toplantısı ne zaman (2023 İstanbul)? Toplu taşımaya UKOME 2023 zam oranı ne kadar? UKOME zam kararı 2023
UKOME Toplantısı ne zaman (2023 İstanbul)? Toplu taşımaya UKOME 2023 zam oranı ne kadar? UKOME zam kararı 2023 Akaryakıt fiyatlarının artmasıyla birçok şehirde toplu taşımaya zam geldi. En son Ankara’da yapılan zammın ardından İstanbullular gözlerini İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi toplantısına çevrildi. Peki, UKOME Toplantısı ne zaman (2023 İstanbul)? Toplu taşımaya UKOME 2023 zam oranı ne kadar?
26.07.2023 Gündem
Erol Evgin'den nostaljik kare! 'Paçalar ve topuklar 70'ler diyor'
Erol Evgin'den nostaljik kare! 'Paçalar ve topuklar 70'ler diyor' İlk 45'lik plağını 1969 yılında çıkaran, Türk pop müziğinde unutulmaz şarkılara imza atan Erol Evgin, Instagram hesabından yayınladığı nostaljik karelere bir yenisini daha ekledi.
20.07.2023 Magazin
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları!
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları! 'Sürünüyorum', 'Kırılsın Ellerim' ve 'Dilek Taşı' gibi hafızalara kazınan şarkılara imza atan Gülden Karaböcek, sosyal medyada nostaljik bir paylaşım yaptı.
18.07.2023 Magazin
Nazan Öncel takipçilerini eskiye götürdü!  'Çok severiz şarkılarını'
Nazan Öncel takipçilerini eskiye götürdü! 'Çok severiz şarkılarını' Şarkıcı ve söz yazarı Nazan Öncel (67), 'efsane' diye bahsettiği Türk rock müziğine damga vuran Erkin Koray (82) ile nostaljik bir fotoğrafını yayınladı.
17.07.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun evlilik yıl dönümünü nostaljik pozla kutladı!
Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun evlilik yıl dönümünü nostaljik pozla kutladı! 2006 yılında Enis Cergel ile nikah masasına oturan oyuncu Açelya Akkoyun, evlilik yıl dönümünü Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla kutladı.
5.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nostaljik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nostaljik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.