Koleksiyon

Koleksiyon

Son dakika koleksiyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan koleksiyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını koleksiyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Koleksiyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan koleksiyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.154 koleksiyon haberi bulunmuştur. Tüm koleksiyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Modest Fashion Week 2024 Fişekhane’de başladı!
İstanbul Modest Fashion Week 2024 Fişekhane’de başladı! Istanbul Modest Fashion Week 2024 (IMFW24) Modest Fashion Weeks ve Think Fashion'ın CEO'su ve yaratıcısı Özlem Şahin Ertaş, Fişekhane’de 25 global tasarımcı ve markanın defilelerinin yanı sıra 30 marka standının da yer aldığı organizasyon, moda severlere 25-26-27 Nisan’da kapılarını açtığını söyledi. Ertaş, "Avrupa’dan Asya’ya, Orta Doğu’dan Birleşik Arap Emirlikleri’ne, Amerika’dan Afrika’ya ve Avusturalya’ya kadar uzanan geniş bir yelpaze var" dedi.
26.04.2024 Gündem
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı Demirören Yayınları'ndan çıkan Antoine Ignace Melling'in 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' adlı eserinin çok özenle hazırlandığını söyleyen Zero Kitap'ın sahibi Ahmet Boratav, "Demirören Yayınları'nın çıkartmaya başladığı prestij yayınları gerçekten çok önemli. Baskı kaliteleri çok iyi ve satışında kitapçılar ile sahafları desteklemesi de önemli. Çünkü satış kanalları bunlar. Yani Demirören Yayınları piyasayı olumlu yönde destekliyor. Örneğin Antoine Ignance Melling'in A Picture Voyage to Constantinople kitabı yeniden basıldı. Bu çok kaliteli bir baskı ve çok kaliteli bir cilt. Bugüne kadar alamamış olan kitap meraklıları için çok önemli bir yayın. Eski bir matbaacı olarak söylüyorum Melling'in kitabının baskısı gerçekten çok iyi. Seçilen kağıt, baskı kalitesi orijinal, arşivlerden alınıp renk ayrımı düzgün yapılmış. Mükemmel bir cilt ile gerçek bir koleksiyon kitabı" diye konuştu.
19.04.2024 Vitrin
Fossati’nin kaleminden Ayasofya
Fossati’nin kaleminden Ayasofya Demirören Yayınları tarafından yayımlanan Chevalier Caspard Fossati imzalı “Ayasofya” adlı kitap özel koleksiyon eseri olarak basıldı. Arşivlik kitap Ayasofya’nın görkemli tarihine ışık tutuyor.
9.04.2024 Yaşam
Çukurova’nın narenciye gen kaynakları yenileniyor
Çukurova’nın narenciye gen kaynakları yenileniyor Çukurova Üniversitesi Suptropik Meyveler Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde bulunan ağaçların mevsimlik bakımları yapıldı. Çukurova Bölgesi’nin narenciye gen kaynaklarını koruyan merkez bünyesinde bulunup ekonomik ömrünü tamamlamış, yaşlanmış, gelişimleri durmuş olan ağaçlar sökülerek yerine yeni fidanlar dikiliyor.
14.03.2024 Adana
Gen kaynakları yenilendi: ÇÜ'de ağaçların mevsimlik bakımları yapıldı
Gen kaynakları yenilendi: ÇÜ'de ağaçların mevsimlik bakımları yapıldı Çukurova Üniversitesi Suptropik Meyveler Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde bulunan ağaçların mevsimlik bakımları yapıldı.
12.03.2024 Adana
Milliyet Executive ile İnovasyon ve Başarı
Milliyet Executive ile İnovasyon ve Başarı İş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri modern bir perspektifle okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 27. sayısı, 6 Mart tarihinde raflarda yerini alıyor. Sayı; Girişimcilik ve Yenilik kavramları ile geniş konu seçkisine yer veriyor.
6.03.2024 Vitrin
25 yılda topladığı 1101 parça tarihi eseri müzeye bağışladı
25 yılda topladığı 1101 parça tarihi eseri müzeye bağışladı Edirne'nin Keşan ilçesinde yaşayan Sezgin Serin (39), 25 yılda dedelerinin yaşadığı Yerlisu köyünden topladığı ve çoğunluğu Kurtuluş Savaşı dönemine ait 1101 parça tarihi eseri, Keşan Kent Müzesi’ne bağışladı.
22.12.2023 Gündem
Paris 2024 öncesi Uluslararası Olimpiyat Komitesi’ne Türk partner
Paris 2024 öncesi Uluslararası Olimpiyat Komitesi’ne Türk partner E-ticaret platformu Trendyol, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC)’nin resmi “E-Ticaret Hizmetleri Partner”i Trendyol oldu. İşbirliğinin, Türkiye’yle birlikte Avrupa ülkelerini de kapsayacağı belirtildi.
20.12.2023 Diğer Sporlar
Pembe İncili Kaftan Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Pembe İncili Kaftan Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Pembe İncili Kaftan Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Pembe İncili Kaftan Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Pembe incili kaftan Ömer Seyfettin tarafından yazılmış roman türünde bir eserdir. Kitabın ana teması insanların kendi çabaları ile sorunları çözmesi ve devlete karşı fedakar olunmasıdır. 
19.12.2023 Eğitim
Sivas'ta TÜBİTAK destekli proje çalışmasında yeni bir tür keşfedildi: Medon turcicus
Sivas'ta TÜBİTAK destekli proje çalışmasında yeni bir tür keşfedildi: Medon turcicus Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Alaşehir Meslek Yüksek Okulu'nda görev yapan Prof. Dr. Sinan Anlaş ve Doç. Dr. Semih Örgel TÜBİTAK destekli bir proje çalışmasında Sivas'ta yeni bir böcek türü buldu. 2019 yılında Sivas, Yıldız Dağları'na yapılan bir arazi çalışması sırasında bulunan yeni türe 'Medon turcicus' ismi verildi.
6.12.2023 Gündem
Ömer Seyfettin Eserleri Nelerdir? Ömer Seyfettin Eserleri'nin Özellikleri
Ömer Seyfettin Eserleri Nelerdir? Ömer Seyfettin Eserleri'nin Özellikleri Ömer Seyfettin Türk Edebiyatının en büyük isimlerinden birisidir. Eserlerinin yanı sıra hayatı da pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. Hikayeleri ile bilinen Ömer Seyfettin aslında hikayeci olmadan önce bir şair olmaktadır. Şiirleri dergi sayfalarında kalıp bir araya toplanmadığı için özellikleri de pek bilinmemektedir. Şiiri bırakarak hikayeye devam etmesi edebiyatımız için de büyük bir kazanç olmuştur. 
1.09.2023 Eğitim
Realme 10 Pro Coca Cola Edition İncelemesi
Realme 10 Pro Coca Cola Edition İncelemesi Herkese merhaba. Bugün oldukça renkli bir konukla sizlerleyim. İki markanın özel işbirliğiyle ortaya çıkan bir akıllı telefon olan Realme 10 pro 5G Coca - cola edition yanımda. Kutusundan, dış tasarımına ve ara yüzüne kadar oldukça dikkat çekici olan bu telefon dünyada sadece 1000 tane üretilmiş. Gelin bu sınırlı sayıda üretilen cihaza yakından bakalım.
11.08.2023 Advertorial
Ya Çok Seversen yeni bölümü ile ekrana geldi!
Ya Çok Seversen yeni bölümü ile ekrana geldi! Kanal D’nin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan Ay Yapım imzalı dizisi ‘Ya Çok Seversen’ dün gece yayınlanan 4. bölümüyle yine çok beğenildi.
28.07.2023 Televizyon
Yenikapı batıklarında arkeolojik duraklama: 8500 yıllık tarih müze bekliyor
Yenikapı batıklarında arkeolojik duraklama: 8500 yıllık tarih müze bekliyor Marmaray projesi sırasında keşfedilen ve dünyanın en büyük antik gemi koleksiyonu olarak kabul edilen Yenikapı batıklarının konservasyon sürecinde arkeolojik duraklama yaşanıyor. Yenikapı Batıkları Kazısı ve Konservasyon Projesi'nin başkanlığını yürüten Prof. Dr. Ufuk Kocabaş, “Bir müze veya çok iyi bir depo kurulmadığı için yeni batıklara geçemiyoruz. Bu anlamda iş akışımızda bir kırılma var. Eserlerin korunabilmesi adına müzenin muhakkak kurulması gerekiyor” açıklamasında bulundu.
18.06.2023 Gündem
Dua Lipa özel koleksiyon tasarladı!
Dua Lipa özel koleksiyon tasarladı! İngiliz şarkıcı Dua Lipa (27), marka yüzü olduğu moda evi Versace için özel koleksiyon tasarladı. Defilede Irina Shayk, Iris Law, Lila Moss ve Amelia Gray gibi ünlü modeller yürüdü.
29.05.2023 Magazin
Çağla Şıkel: Ayakkabı için kredi başvurusunda bulunduğum bile yazıldı
Çağla Şıkel: Ayakkabı için kredi başvurusunda bulunduğum bile yazıldı Manken Çağla Şıkel, geçtiğimiz haftalarda oğlu için baktığı ayakkabının 200 bin TL olduğunu öğrenmesiyle büyük bir şok yaşamış, "Bir ayakkabı için bu parayı vermem" demişti. Önceki gün ablasıyla görüntülenen ünlü isim, basın mensuplarının çok konuşulan sözlerini hatırlatması üzerine yeni bir açıklama yaptı.
12.05.2023 Magazin
Çağla Şıkel sitem etti: Bir ayakkabı için 200 bin TL vermem!
Çağla Şıkel sitem etti: Bir ayakkabı için 200 bin TL vermem! Avukat Nail Gönenli ile yaşadığı aşkla gündemde olan sunucu Çağla Şıkel, önceki gün oğlu Kuzey ile birlikte Etiler'de alışveriş yaparken görüntülendi. Özel koleksiyon ayakkabıların satıldığı mağazada objektiflere yansıyan tescilli güzel, ayakkabıların fotoğrafını çekmeyi ihmal etmedi. Mağazadan eli boş ayrılan ünlü isim, ayakkabının pahalılığından şikayet etti.
6.04.2023 Magazin
GS müzayede toplam bağış miktarı ne kadar? Galatasaray müzayede sonuçları ne oldu, neler satıldı, kim neyi, ne kadara satın aldı, depremzedeler için toplam ne kadar bağış yapıldı?
GS müzayede toplam bağış miktarı ne kadar? Galatasaray müzayede sonuçları ne oldu, neler satıldı, kim neyi, ne kadara satın aldı, depremzedeler için toplam ne kadar bağış yapıldı? Galatasaray camiası depremzedeler için anlamlı bir etkinlikte bir araya geldi. Sarı-kırmızılıların, özel koleksiyon parçalarının sergilenip yeni sahiplerini bulduğu açık artırma Galatasaray Lisesi'nde gerçekleşti. Peki, GS müzayede toplam bağış miktarı ne kadar? Galatasaray müzayede sonuçları ne oldu, depremzedeler için toplam ne kadar bağış yapıldı?
11.03.2023 Şampiy10
Arda Turan araba koleksiyonuna yenisini ekledi!
Arda Turan araba koleksiyonuna yenisini ekledi! Lüks otomobillere olan tutkusuyla bilinen Arda Turan, garajına yeni bir araba daha ekledi. Eski futbolcunun otomobilinin fiyatını duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.
26.02.2023 Magazin
TOGG ön satışlarında yeni gelişme! 3 farklı yöntemle resmen başlıyor
TOGG ön satışlarında yeni gelişme! 3 farklı yöntemle resmen başlıyor Türkiye'nin Otomobili Togg, için geri sayım başladı. Ön sipariş hakkı 3 farklı yöntemle sunulacak. Togg'dan yapılan yeni paylaşımda 5 Şubat'a işaret edildi.
1.02.2023 Ekonomi
Survivor Kerem Tavşancı kimdir? Survivor Kerem ne iş yapıyor?
Survivor Kerem Tavşancı kimdir? Survivor Kerem ne iş yapıyor? Survivor Kerem Tavşancı kimdir, kaç yaşında sorularının yanıtı merak ediliyor. Survivor 2023'te yedek kadroda olanlar SMS oylarıyla kadroya geçmeye çalışacak. Kerem Tavşancı, Survivor yedek kadrosunda yer alan isimler arasında bulunuyor. Peki Survivor Kerem kimdir, ne iş yapıyor?
26.01.2023 Televizyon
Uraz Kaygılaroğlu ve Gülcan Arslan defilede pişti oldu!
Uraz Kaygılaroğlu ve Gülcan Arslan defilede pişti oldu! Ünlü modacı Züleyha Kuru’nun bir otomobilden ilham alarak hazırladığı ilk koleksiyon olma özelliği taşıyan Allure Collection önceki gün beğeniye sunuldu. Defilenin açılışını Çağla Şıkel yaptı. Defilede eski aşıklar Uraz Kaygılaroğlu ve Gülcan Arslan pişti oldu.
21.10.2022 Magazin
Bakan Ersoy: Dünyanın en etkili tanıtım yapan ülkesiyiz
Bakan Ersoy: Dünyanın en etkili tanıtım yapan ülkesiyiz Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin tanıtımına önem verdiklerini belirterek, "Dünyanın en etkili tanıtım yapan ülkesiyiz. 200 ülkede, televizyon ve dijital dünya olmak üzere, hedef pazarlarımızda ülkemizi tanıtıyoruz" dedi.
15.09.2022 Siyaset
Bakan Ersoy: Dünyanın en etkili tanıtım yapan ülkesiyiz
Bakan Ersoy: Dünyanın en etkili tanıtım yapan ülkesiyiz Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin tanıtımına önem verdiklerini belirterek, "Dünyanın en etkili tanıtım yapan ülkesiyiz. 200 ülkede, televizyon ve dijital dünya olmak üzere, hedef pazarlarımızda ülkemizi tanıtıyoruz" dedi.
15.09.2022 Siyaset
Tam 23 yıldır biriktiriyor,  80 ülkenin parası aynı yerde toplandı
Tam 23 yıldır biriktiriyor, 80 ülkenin parası aynı yerde toplandı Antalya’da aktarlık yapan Ali İhsan Darıcı, dükkanından alışveriş yapan turistlerin kendisine hediye ettiği üzerine notlar yazan hatıra paraları sergiliyor. 23 yılda yaklaşık 80 ülkeye ait notların yazıldığı paraların arasına her geçen gün bir yenisi eklenirken, paralar dükkana gelen turistlerin dikkatini çekiyor.
15.09.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Koleksiyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki koleksiyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.