Nostalji

Nostalji

Son dakika nostalji haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nostalji ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nostalji haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nostalji

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nostalji gelişmeleri de dahil olmak üzere 448 nostalji haberi bulunmuştur. Tüm nostalji haberleri aşağıda listelenmiştir.
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına alınan Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Adanalılar ve civar kentlerden gelenler, kendilerine günlük rotalar çizerek, şehrin dört bir yanına yayılan etkinlikleri ziyaret ediyor.
17.04.2024 Adana
Bursa'da 91 yıllık gelenek! İftarlık tabanca, kılıç ve testiler büyük ilgi görüyor
Bursa'da 91 yıllık gelenek! İftarlık tabanca, kılıç ve testiler büyük ilgi görüyor Bursa’da bir fırıncı dedesinden kalma 91 yıllık geleneğini sürdürerek, her yıl ramazan ayında çocuklara özel iftariyelik için tabanca, kılıç, testi ve telefon poğaçalar yapıyor.
13.03.2024 Gündem
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
8.01.2024 İddaa
Nostalji severlere gelsin: 2024 haliyle en eski yılbaşı kartpostalları! Eski yılbaşı kartları 2024...
Nostalji severlere gelsin: 2024 haliyle en eski yılbaşı kartpostalları! Eski yılbaşı kartları 2024... Eski yılbaşı kartları hatıraları canlandırmaya yetiyor. 2024 yılı için artık saatler kala bir zamanlar insanların uzaktaki dost ve sevdiklerine iyi niyet ve dileklerini yazarak gönderdikleri yılbaşı kartpostalları tekrar gündem oldu. İşte 2024 haliyle en eski yılbaşı kartpostalları...
31.12.2023 Gündem
Tarçınlı yılbaşı kurabiyesi | Gingerbread kurabiye tarifi, yapımı ve malzemeleri: Zencefilli kurabiye adam ve yılbaşı ağacı nasıl yapılır? Yılbaşı kurabiyesi
Tarçınlı yılbaşı kurabiyesi | Gingerbread kurabiye tarifi, yapımı ve malzemeleri: Zencefilli kurabiye adam ve yılbaşı ağacı nasıl yapılır? Yılbaşı kurabiyesi Gingerbread, Batı mutfağında köklü bir geleneksel lezzet olarak bilinir. Zencefilli kurabiye, sadece Birleşik Krallık'ta değil, aynı zamanda Man Adası, Avustralya, Yeni Zelanda ve eski İngiliz İmparatorluğu'nun birçok köşesinde yaygın olarak tüketilir ve sevilir. Bu lezzetli kurabiyeler genellikle "zencefil fıstığı" olarak adlandırılır. Birleşik Krallık'tan Man Adası'na, Avustralya'dan Yeni Zelanda'ya kadar, zencefilli kurabiyelerin eşsiz tadı ve baharatlı aroması, tatlı bir nostalji ve kutlamaların vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Peki, Gingerbread kurabiye nasıl yapılır? Yılbaşında neden gingerbread kurabiye yapılır? İşte Zencefilli tarçınlı pekmezli yılbaşı kurabiyesinin malzemeleri ve yapımı
30.12.2023 Gündem
Antalya'da 4 günlük Kurban Bayramı'nda ulaşım ücretsiz
Antalya'da 4 günlük Kurban Bayramı'nda ulaşım ücretsiz Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin resmi plakalı toplu ulaşım araçları ve hafif raylı sistem araçlarının 4 günlük bayram tatilinde toplu ulaşımda ücretsiz yolcu taşıyacağı bildirildi.
23.06.2023 Gündem
İzel-Çelik-Ercan, Kuruçeşme'de 90'lı yılları yeniden yaşattı
İzel-Çelik-Ercan, Kuruçeşme'de 90'lı yılları yeniden yaşattı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki akşam 90’lı yıllara damga vurmuş İzel-Çelik-Ercan’ı ağırladı. Fenomen grup, Boğaz'ın ışıkları altında tam anlamıyla nostalji rüzgarı estirdi. Muhteşem bir konsere imza atan efsane grup, en sevilen şarkılarını binlerce hayranı ile birlikte seslendirdi.
10.06.2023 Magazin
Hobi olarak başladı, yüz binlerce antika ve nostalji eser biriktirdi
Hobi olarak başladı, yüz binlerce antika ve nostalji eser biriktirdi Erzincan’da esnaf Hasan Akın, başladığı hobi sayesinde yüz binlerce antika ve nostalji eser biriktirdi. Akın, bugüne kadar biriktirdiği antika eşya ve nostaljik ürünleri iş yerinde sergiliyor.
5.06.2023 Yaşam
Merve Boluğur çocukluk fotoğraflarını paylaştı
Merve Boluğur çocukluk fotoğraflarını paylaştı Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur, 'Anneler Günü'nü çocukluk kareleriyle kutladı. Ünlü oyuncunun paylaşımına takipçilerinden ''Hiç değişmemişsin'' yorumları geldi.
14.05.2023 Magazin
2500 liradan satılıyor! Doğal gaza rağmen evde kullanıyorlar
2500 liradan satılıyor! Doğal gaza rağmen evde kullanıyorlar Eskişehir’de köylere yerleşmeye başlayan vatandaşlar bu sene soba işlerinde artışa sebep oldu, şehirde yaşayanlar ise evlerinde doğal gaz olmasına rağmen nostalji yapmak için sobalara ilgi gösterdi.
4.02.2023 Yaşam
Sahte doktordan sonra şimdi de sahte meteorolog! ‘Yüzyılın kışı geliyor’ dedi hepsi yalan çıktı
Sahte doktordan sonra şimdi de sahte meteorolog! ‘Yüzyılın kışı geliyor’ dedi hepsi yalan çıktı Sahte doktor, diş hekimi, mimardan sonra şimdi de sahte meteorolog ortaya çıktı. Sosyal medyada vatandaşlara 'kar yağacak' ‘Yüzyılın kışı geliyor’ gibi uyarılarda bulunan kişinin aslında uzman olmadığını ortaya çıktı. Sahte meteoroloji uzmanının kendini savunmasıysa herkesi şaşırttı. İşte haberin detayları...
31.01.2023 Gündem
Ek gelir elde etmek için yapabilirsiniz! Kurtulmak istediğiniz eşyalar kazanca dönüşebilir
Ek gelir elde etmek için yapabilirsiniz! Kurtulmak istediğiniz eşyalar kazanca dönüşebilir Günümüzün en büyük hobileri ve ihtiyaçları arasında alışveriş yapmak var. Bu alışkanlığından vazgeçmek istemeyenler de son zamanlarda mağazalardaki artan fiyatlar nedeniyle ikinci el satışına yöneldi. Alıp kullanmadığı eşyaları satan insanlar, ikinci el alışveriş yapılan uygulamaları kullanıp ek gelir elde ediyor. Son olarak nişanlısından ayrılıp elindeki bohçayı değerlendirmek isteyen Ayşe B. 'Bohçamdaki malzemeleri sattım, harcadığım paranın bir kısmını kazanmış oldum' diyor.
20.02.2023 Ekonomi
Tuba Büyüküstün eskilere götürdü: Yaş 22
Tuba Büyüküstün eskilere götürdü: Yaş 22 Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından söz ettiren Tuba Büyüküstün, 18 yıl önce rol aldığı diziden bir kareyi paylaşarak geçmişi andı. Ünlü oyuncunun 22 yaşında çekilen fotoğrafı takipçilerinden ilgi gördü. Maya ve Toprak adında ikizleri bulunan Büyüküstün, şimdilerde vaktinin bir çoğunu kızlarıyla geçiriyor.
19.01.2023 Magazin
Defne Samyeli 90'lı yıllara döndü!
Defne Samyeli 90'lı yıllara döndü! Oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli, Mahsun Kırmızıgül’ün 3 Şubat’ta vizyona girecek olan yeni filmi 'Prestij Meselesi' ile nostaljik bir yolculuğa çıktı. Ünlü isim, filmde kendisini canlandırdı.
6.01.2023 Magazin
31 Aralık 2022'de TV'de neler var, yılbaşı gecesi kanallarda ne var? 31 Aralık 2023 Kanal D, TRT1, ATV, Show, TV 8, FOX TV yayın akışı...
31 Aralık 2022'de TV'de neler var, yılbaşı gecesi kanallarda ne var? 31 Aralık 2023 Kanal D, TRT1, ATV, Show, TV 8, FOX TV yayın akışı... Yılbaşı gecesi TV’de neler var, 31 Aralık 2023 gecesi hangi kanalda ne var? Sorularının yanıtı yeni yılı evde geçirecekler tarafından sorgulanıyor. Yılbaşı gecesi 31 Aralık TV yayın akışı günün en çok aranan konu başlıklarından biri oldu. 31 Aralık Yılbaşı gecesi yılbaşına özel programlar, diziler ve filmler izleyicilerin evlerine konuk olacak. İşte, Show TV, Kanal D, Star, ATV ve TV8 31 Aralık yayın akışı...
31.12.2022 Televizyon
İl il gezerek topladığı eski eşyalarla dizayn ettiği kafe, nostalji tutkunlarını cezbediyor
İl il gezerek topladığı eski eşyalarla dizayn ettiği kafe, nostalji tutkunlarını cezbediyor Tokat'ta açtığı iş yerinde müzik dersleri veren Sercan Yıldız, pandemi döneminde olumuz yönde etkilendi. İş yerinde değişikliğe giden Yıldız, yaklaşık 9 il dolaşarak eski eşya temin etti. 1980'li yıllarda kullanılan plaklar, gramofon, masa, sandalye, oturma grubu, radyo, telefon ve masa örtüsü gibi birçok eşya ile iş yerini donatan Yıldız, kafenin duvarlarını Yeşilçam sanatçılarının fotoğraflarıyla süsledi. 'Neşeli Günler' filminden esinlenerek açtığı iş yerinde müşterilerine nostalji yaşatan Yıldız, gördüğü ilgiden memnun. Kafede insanların adeta geçmiş yıllara giderek terapi gördüğünü belirten Yıldız, konsept olarak ise orta yaş kesimine hitap etmelerine rağmen gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını ifade ederek, "Buraya gelen herkes kendi geçmişinden bir anı yakalıyor. Bu da bizi mutlu ediyor. Biz burayı açtığımızda hitap edeceğimiz kesimi orta yaş grubu olarak düşünüyorduk. Ama neredeyse gençlerin ilgisi orta yaş grubundan daha fazla. Bu da bizleri ayrıca mutu ediyor" dedi.
30.11.2022 Vatan TV
İzel, Çelik, Ercan'dan 90’lar rüzgârı!
İzel, Çelik, Ercan'dan 90’lar rüzgârı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dün akşam 90’lı yıllara damga vurmuş İzel, Çelik, Ercan’ı ağırladı. Yıllar sonra tekrar bir araya gelen fenomen grup, Boğaz'ın ışıkları altında nostalji rüzgarı estirdi. Her konserlerinde olduğu gibi bitmeyen enerjileriyle kendisine bir kez daha hayran bırakan efsane grup, müzikseverlerin yine vazgeçilmezi oldu.
25.10.2022 Magazin
Sanatçılar Barış Manço için sahnede!
Sanatçılar Barış Manço için sahnede! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi önceki akşam farklı ve anlamlı bir geceye imza attı. Boğazın ışıkları altında 23 yıl önce aramızdan ayrılan Barış Manço anıldı. Bu özel gecede Kurtalan Ekspres, Haluk Levent, Şevval Şam, Melek Mosso ve Okan Şarlı gibi değerli sanatçılar aynı sahnede bir araya gelerek birbirinden değerli Barış Manço şarkılarını seslendirdi.
13.10.2022 Televizyon
Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde Emel Sayın rüzgarı
Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde Emel Sayın rüzgarı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dün akşam Türk Sanat Müziği'nin efsane sesi Emel Sayın’ı ağırladı. Muhteşem bir konsere imza atan sanatçı, sevenlerini, geçmişte yolculuğa çıkartarak, unutamayacakları bir gece armağan etti. Paraf Kuruçeşme Açıkhava dinleyicisi Emel Sayın şarkılarına doyamadı.
24.09.2022 Magazin
Hobi olarak başladı, mesleği oldu: ‘Odanın için Yeşilçam gibi’
Hobi olarak başladı, mesleği oldu: ‘Odanın için Yeşilçam gibi’ Hobi olarak başladığı antikacılık ile köy köy, şenlik şenlik gezerek satış yapıyor. Edirne’de yaşayan 44 yaşındaki Ali Çakal, "Antikacılığa 20 yıl önce başladım hobi olarak. Sonra ticarete döndü. Türkiye genelinde mal alıp satıyorum. Antikalar ile ilgilenirken geçmişe gidiyorum. Evimde kendime ait bir odam var, girdiğin gibi odanın için Yeşilçam gibi. En çok ilgimi çeken sinema afişleri" dedi.
10.09.2022 Yaşam
Kanal D'den yeni sezona görkemli başlangıç...
Kanal D'den yeni sezona görkemli başlangıç... Türkiye’nin kanalı Kanal D, dün akşam muhteşem bir organizasyonla yeni yayın dönemine "merhaba" dedi... Medya dünyasından çok sayıda ünlü isim geceye katıldı... Açılış konuşmasını "Demirören Medya TV Grup Başkanı" Murat Yancı'nın yaptığı gece sahne performanslarıyla devam etti.
9.09.2022 Televizyon
Gerzek Şaban filmi nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kim? Gerzek Şaban filmi konusu ne?
Gerzek Şaban filmi nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kim? Gerzek Şaban filmi konusu ne? Kemal Sunal filmleri arasında yer alan Gerzek Şaban filmi televizyon ekranlarına geliyor. Kemal Sunal’in iki farklı karakteri oynadığı Gerzek Şaban’da, mafya babası Seyfi ile gariban Osman’ın hikayesi anlatılıyor. Peki, Gerzek Şaban filmi nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kim? Gerzek Şaban filmi konusu ne? Gerzek Şaban filmi kaç yılında çekildi? İşte detaylar…
4.09.2022 Televizyon
Muazzez Ersoy'dan mayolu pozlar!
Muazzez Ersoy'dan mayolu pozlar! Türk Sanat Müziği'nin Nostalji Kraliçesi Muazzez Ersoy, geçtiğimiz günlerde 63. yaş gününü yakın dostlarıyla Bodrum'da kutlamıştı. Muazzez Ersoy'dan sosyal medyayı kasıp kavuran mayolu paylaşımlar geldi. Ersoy'a takipçilerinden 'Allah nazarlardan korusun' gibi yorumları yapıldı.
17.08.2022 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava’da arabesk rüzgârı
Kuruçeşme Açıkhava’da arabesk rüzgârı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam müziğin iki dev ismi Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen’i ağırladı. İkili, sevenleriyle birlikte söyledikleri unutulmayan şarkılarıyla Boğaz'da arabesk rüzgârı estirdi.
22.07.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten 13 yıl aradan sonra kadınlar matinesi!
İbrahim Tatlıses'ten 13 yıl aradan sonra kadınlar matinesi! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında İmparator İbrahim Tatlıses “Kadınlar Matinesi” konseptiyle kadın hayranlarını ağırladı.
22.06.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Nostalji ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nostalji haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.