Nişanlısı

Nişanlısı

Son dakika nişanlısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nişanlısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nişanlısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nişanlısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nişanlısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.525 nişanlısı haberi bulunmuştur. Tüm nişanlısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burak Sergen'den olaylı şekilde boşanan Nihan Ünsal nişanlandı
Burak Sergen'den olaylı şekilde boşanan Nihan Ünsal nişanlandı Oyuncu Burak Sergen ile olaylı boşanma davası geçtiğimiz ocak ayında sonuçlanan Nihan Ünsal, yapımcı Ali Balkan Avcı ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Nihan Ünsal, nişanlısı ile çekilen pozunu sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi.
9.04.2024 Magazin
Telefondaki KADES uygulaması hayatını kurtardı
Telefondaki KADES uygulaması hayatını kurtardı Bursa'da eski nişanlısıyla yolda karşılaşan kadın, telefonunda kurulu KADES uygulamasını kullanarak yardım istedi. Uzaklaştırması olduğu halde rahatsız eden eski nişanlı, polisin geleceğini anlayınca bölgeden kaçarak uzaklaştı. Yaklaşık 3 dakikada olay yerine gelen yunus timleri, eski nişanlıyı kısa sürede yakaladı.
7.03.2024 Gündem
Olaylı bir şekilde boşanmıştı! Ece Ronay yeni aşkını ilan etti!
Olaylı bir şekilde boşanmıştı! Ece Ronay yeni aşkını ilan etti! Şovmen Mehmet Ali Erbil ile taciz iddiası yüzünden mahkemelik olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay 2,5 aylık hamileyken nişanlısı Mehmet Bilir’le evlenmiş ve kısa süre sonra da boşanmıştı. Boşanması olayı olan Ronay yeni sevgilisiyle paylaşım yaptı.
1.03.2024 Magazin
Aynı saatte aynı sokakta 48 kez ceza kesildi! Mahkemeden karar çıktı
Aynı saatte aynı sokakta 48 kez ceza kesildi! Mahkemeden karar çıktı Esenler’de bazı araç sürücülerine 55. sokakta kural ihlali yaptığı gerekçesiyle defalarca trafik cezası yazıldı. 55. sokağa giden araç sürücüleri konvoy oluşturup, korna çalarak durumu protesto etti.
25.02.2024 Gündem
6 ay sonra düğün yapacağı eşi tarafından öldürüldü! Korkunç olay
6 ay sonra düğün yapacağı eşi tarafından öldürüldü! Korkunç olay Elazığ’da özel hastanede görevli fizyoterapi teknikeri kadın, hastane arkasında bir ay önce evlendiği kocasının silahından çıkan kurşunla öldürüldü. Kadının ağustos ayında ise düğününün olacağı öğrenildi.
8.02.2024 Gündem
Müzisyene tekme tokat saldırı; nişanlısının kollarında can verdi
Müzisyene tekme tokat saldırı; nişanlısının kollarında can verdi Göngören'de nişanlısıyla birlikte bir restorana giden müzisyen Umut Emre Aytekin(36) ile iki kişi arasında tartışma çıktı. İki kişinin tekme tokat saldırdığı Aytekin'i nişanlısı Maria Zeppin kurtarmaya çalıştı. Başına aldığı darbelerle ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aytekin yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
5.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaralı üsteğmenin ailesiyle telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaralı üsteğmenin ailesiyle telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde yaralanan Üsteğmen Mutlu Duran'ın ailesiyle telefonda görüştü.
13.01.2024 Gündem
Erdoğan başkanlığındaki Dolmabahçe'deki tarihi zirve sonrası ilk açıklama: Teröristan'a izin verilmeyecek
Erdoğan başkanlığındaki Dolmabahçe'deki tarihi zirve sonrası ilk açıklama: Teröristan'a izin verilmeyecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki Dolmabahçe Çalışma Ofisi'ndeki güvenlik toplantısı sona erdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Toplantının ardından İletişim Başkanlığı'ndan yazılı açıklama yapıldı.
13.01.2024 Gündem
Seçil Erzan ponzisindeki en mutlu kişi ortaya çıktı! 'Hayırlı işler Mahmut amca'
Seçil Erzan ponzisindeki en mutlu kişi ortaya çıktı! 'Hayırlı işler Mahmut amca' Seçil Erzan’ın kırık cep telefonundan kurtarılan mesajlaşmalarda Erzan’ın eski nişanlısı Avukat Candaş Gürol’un “işin içinde” olduğunu söylediği, Arda Turan’ın da parasını alamayacağını anladığında numarasını istediği Fatin isimli kişinin kim olduğu merak konusuydu. Seçil Erzan’ın kırık telefonundan çıkan yazışmalardaki tek mutlu kişi, 2 ayda dolar bazında yüzde 37 faiz alan akrabası Mahmut Yılmaz’dı. Erzan birkaç gün sarkmayla Yılmaz’ın parasını faiziyle birlikte ödedi. Teşekkürüne de “Hayırlı işler Mahmut Amca” diye yanıt verdi.
5.01.2024 Gündem
Gökberk Demirci'ye Özge Yağız sorusu! 'Herkesin kendi hayatı'
Gökberk Demirci'ye Özge Yağız sorusu! 'Herkesin kendi hayatı' Üç sezondur Kanal D'de ekranlara gelen 'Üç Kız Kardeş' dizisinde Kartal karakterine hayat veren Demirci, geçtiğimiz gece Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isime, eski nişanlısı Özge Yağız ile ilgili de sorular soruldu.
30.12.2023 Magazin
Bir gün sonra nikahları vardı! Feci şekilde can verdiler
Bir gün sonra nikahları vardı! Feci şekilde can verdiler Tekirdağ'ın Saray ilçesinde, mayıs ayında otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu 1 gün sonra nikahları olan Kardelen Coşkuntuna (22) ile Burhan Çetin (24) çiftinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan trafik kazasında bilirkişi raporunu açıkladı. Raporda, çiftin bulunduğu otomobile çarpan kamyonet sürücüsü Tuncay Ekici asli, otomobil sürücüsü Nurettin Akgül ise tali kusurlu bulundu. 
11.12.2023 Gündem
50 yaşındaki Hande Ataizi sırt kaslarını paylaştı
50 yaşındaki Hande Ataizi sırt kaslarını paylaştı Aşk-ı Memnu'nun sinema uyarlaması 'Bihter' filmindeki Firdevs Hanım karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hande Ataizi Instagram hesabından yaptığı bir dikkatleri üzerine çekti. 50 yaşındaki Ataizi'nin sırt kasları sosyal medyada gündem oldu.
28.11.2023 Magazin
Nişanlısının eski kocasını vurmuştu! Radyocu Ersin Baydamar tutuklandı
Nişanlısının eski kocasını vurmuştu! Radyocu Ersin Baydamar tutuklandı  Bakırköy'de nişanlısı Ebru Manay'ın eski kocası Mithat Şahin'i kendisine hakaret ve tehdit ettiği gerekçesiyle silahla vuran radyocu Ersin Baydamar tutuklandı. 
20.11.2023 Gündem
Rezidanstaki işkence davasında 3 sanığın cezası belli oldu
Rezidanstaki işkence davasında 3 sanığın cezası belli oldu Konya'nın Selçuklu ilçesinde eski sevgilisi Demet Aydın'ı (21) kaçırıp, rezidansta işkence yaptıkları suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Murat Demirci (41) ile nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci (22) hakkında 'nitelikli yağma' suçundan 5'er yıl, 'hürriyeti yoksun kılma' suçundan ise 5'er yıl olmak üzere 10’ar yıl hapis cezası verildi.
19.10.2023 Gündem
Kızılcık Şerbeti 35. bölüm fragmanı: Nursema Mihri'ye itiraf etti, Abdullah'tan Alev'e korkutan teklif geldi!
Kızılcık Şerbeti 35. bölüm fragmanı: Nursema Mihri'ye itiraf etti, Abdullah'tan Alev'e korkutan teklif geldi! Kızılcık Şerbeti 35 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ünallar'ın konağına Nursema'nın eski kocası İbrahim geldi. Ancak Ertuğrul'un kızı Mihri'nin nişanlısı olarak. Nursema'nın Mihri'ye İbrahim'in nasıl bir psikopat olduğunu açıklayacağı yeni bölümde Abdullah'tan Alev'e inanılmaz bir teklif geldi.
13.10.2023 Televizyon
Gülseren Ceylan sessizliğini bozdu! İddialar hakkında ilk kez konuştu
Gülseren Ceylan sessizliğini bozdu! İddialar hakkında ilk kez konuştu Şovmen Mehmet Ali Erbil (66), evlenme hazırlığı yaptığı kendisinden 40 yaş küçük nişanlısı Gülseren Ceylan ile İstinye'de objektiflere yansıdı. "Erbil'den ev istediği" haberi magazin gündemine bomba gibi düşen Ceylan, kısa süreli de olsa ayrılığı doğrularken, iddialar hakkında ise ilk kez konuştu.
11.10.2023 Magazin
Yavuz Bingöl'den evlilik açıklaması
Yavuz Bingöl'den evlilik açıklaması Yavuz Bingöl, nişanlısı Nilşah Ağaoğlu ile uzun bir yol yürüdüğünü söyledi ve ekledi: “Kısmet olursa evleniriz. Kendisi çok detaycıdır. İşime de çok büyük emeği ve katkısı vardır.”
8.10.2023 Magazin
Mahkemeden çocuk gelin ile ilgili örnek karar
Mahkemeden çocuk gelin ile ilgili örnek karar Iraklı aile, bir süre önce nişanladıkları 16 yaşındaki kızlarının evlenmesine izin verilmesi için mahkemeye başvurdu. Mahkeme de “Eşler ve toplum açısından yüksek önem arz eden evlilik kurumunun, yaşı ve vücut/psikolojik gelişimi dikkate alınarak, izin talep edilen küçüğün menfaatine olamayacağı” gerekçesiyle reddetti.
8.10.2023 Yaşam
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi!
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi! Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile anılıyor. Özyıldız'ın yeni aşkı belgelenirken, romantik kare sosyal medyaya bomba gibi düştü.
7.10.2023 Magazin
Burak Sergen: Yüzde iki yaşama şansım vardı, iki ay yürüyemedim
Burak Sergen: Yüzde iki yaşama şansım vardı, iki ay yürüyemedim Nisan 2021'de koronavirüse yakalanan Burak Sergen, durumunun ağırlaşması üzerine entübe edilmişti. Uzun süre yoğun bakımda ve evinde tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşan ve setlere dönen ünlü oyuncu yaşadığı zor süreci samimi bir şekilde anlattı.
28.09.2023 Magazin
Bursa'da kavga cinayetle bitti: Cep telefonu silah sayıldı, detaylar şok etti
Bursa'da kavga cinayetle bitti: Cep telefonu silah sayıldı, detaylar şok etti Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Yasin Sakarya’nın (22) öldürülmesi ile ilgili davada cep telefonu silah sayıldı. Cinayet davasında Muhammet Can Oktan (20) ile ağabeyi Mustafa Oktan'a (23) önce müebbet hapis cezası verildi, ardından ‘iyi hal’ indirimiyle ceza 25'er yıla indirildi. Davanın karar duruşmasında söz alan Muhammet Can Oktan'ın avukatı Hakan Gündoğdu, ‘Kasten öldürmek’ suçlamasını kabul etmediklerini belirterek, “Hakim Bey, cep telefonu ile kim kimi öldürebilir? Cep telefonu ile ancak birilerine mesaj atıp, tehdit edebilirsiniz. Cep telefonu ile kişinin öldüğü duyulmamıştır" dedi.
26.09.2023 Yaşam
Ece Ronay'dan 'şiddet' açıklaması! 'Psikolojik olarak tükendim'
Ece Ronay'dan 'şiddet' açıklaması! 'Psikolojik olarak tükendim' Ece Ronay 2,5 aylık hamileyken nişanlısı Mehmet Bilir’le evlenmiş ve kısa süre sonra da boşanmıştı. Mehmet Ali Erbil'in tacizine maruz kaldığını ifşa etmesiyle tanınan Ronay eski kocasından şiddet gördüğünü açıklayarak fotoğrafını paylaştı.
25.09.2023 Magazin
AFAD, AKUT ve UMKE devredeydi! Dünyadaki en kapsamlı kurtarma operasyonunda 9. günde güzel haber geldi
AFAD, AKUT ve UMKE devredeydi! Dünyadaki en kapsamlı kurtarma operasyonunda 9. günde güzel haber geldi Araştırma yapmak için girdiği Morca Mağarası’nda mide kanaması geçirince 1040 metrede doktorların tedavi ettiği ABD’li Mark Dickey 11’inci günde yeryüzüne çıkarıldı. Operasyonun son aşamasında Türk kurtarma ekiplerince çıkarılan Dİckey tedavi altına alındı.
12.09.2023 Gündem
Gaziosmanpaşa'da caddede yürüyen kadını kaçırma iddiası! Polis ekipleri gerçeği ortaya çıkardı
Gaziosmanpaşa'da caddede yürüyen kadını kaçırma iddiası! Polis ekipleri gerçeği ortaya çıkardı Gaziosmanpaşa'da iş yerinden bir arkadaşı ile çıkan kadın, caddede yürürken iddiaya göre bir otomobile zorla bindirilerek kaçırıldı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayın ardından çalışma başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçırıldığı iddia edilen İ.J ve onu kaçırdıkları ileri sürülen 3 kişinin Iğdır'da olduklarını tespit etti. Iğdır'da gözaltına alınan 4 kişi ifadelerinde kaçırılma olmadığını İ.M.'nin nişanlısı olan İ.J.'ye 'sürpriz' yaptığını söyledikleri öğrenildi.
10.09.2023 Gündem
Kuzenini ve nişanlısını öldürdüğü iddia edildi! Katil zanlısını idama iten ise en yakını çıktı
Kuzenini ve nişanlısını öldürdüğü iddia edildi! Katil zanlısını idama iten ise en yakını çıktı ABD’li Ivan Cantu'nun hikayesi, başta ülkesi olmak üzere tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. Kendi kuzenini öldüren Cantu’nun işlediği bu cinayet ve hukuki dönemeçlerle dolu etkileyici hikaye, popüler bir suç podcastinin konusu oldu. Yakın zamanda Cantu'nun kaderini tamamen mühürleyebilecek önemli bir gelişme yaşandı.
24.08.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nişanlısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nişanlısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.