Nişanlısı

Nişanlısı

Son dakika nişanlısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nişanlısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nişanlısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nişanlısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nişanlısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.525 nişanlısı haberi bulunmuştur. Tüm nişanlısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Düğün alış verişinde ayakları kırılınca nikahı hastane odasına kıydılar
Düğün alış verişinde ayakları kırılınca nikahı hastane odasına kıydılarKahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde, düğün alışverişi yaparken düşüp 2 ayağı kırılan sözleşmeli er Selçuk Avcu (25), hastane odasında kıyılan nikahla Fadime Avcu (25) ile evlendi.
24.07.2024Gündem
Müzisyen Umut Emre Aytekin'in darp ederek öldüren 2 sanık hakkında istenen ceza belli oldu
Müzisyen Umut Emre Aytekin'in darp ederek öldüren 2 sanık hakkında istenen ceza belli olduGüngören'de Şubat ayında bir fast food dükkanında Umut Emre Aytekin'i darp ederek öldüren 2 sanık hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede 2 sanığın müebbet hapisle cezalandırılması istendi.
10.07.2024Gündem
Zimmetine 37 milyon lira geçirdiği iddia edilen banka çalışanı, parayı böyle kaybetmiş
Zimmetine 37 milyon lira geçirdiği iddia edilen banka çalışanı, parayı böyle kaybetmişKonya'nın Ereğli ilçesinde çalıştığı bankadan zimmetine 37 milyon 137 bin TL geçirdiği suçlamasıyla nişanlısı Settar Arslan (36) ile birlikte tutuklanın Perihan Yazar’ın (37) ifadesi ortaya çıktı. Yazar’ın ilk ifadesinde paraları önce 25 müşterinin hesabına gönderdiğini, ardından müşterileri yönlendirip, kendisinin ve nişanlısının hesabına geçirdiğini belirterek, “Paranın 20 milyonunu kripto borsasındaki hesaplara yatırdım ve orada yaptığım işlemlerle kaybettim” dedi.
3.07.2024Gündem
Erkek arkadaşı tarafından şiddete uğradı, kameralar kaydetti!  'Düştüm' dedi
Erkek arkadaşı tarafından şiddete uğradı, kameralar kaydetti! 'Düştüm' dediMersin'de bir kadın otomobile bindiği sırada erkek arkadaşı tarafından tekme tokat dövüldü. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından polis merkezine giderek ifade veren kadın, dövülmediğini, nişanlısı tarafından araca binmesi için eliyle ittirildiği sırada yere düştüğünü ileri sürdü.
4.06.2024Gündem
Burak Sergen yarın evleniyor! İhanet iddiası ile 5 ay önce boşanmıştı
Burak Sergen yarın evleniyor! İhanet iddiası ile 5 ay önce boşanmıştı2021'de nikah masasına oturduğu Nihan Ünsal'dan beş ay önce 'ihanet' iddiasıyla boşanan oyuncu Burak Sergen, kendi tiyatrosunda genel müdür olarak çalışan Gizem Şağban ile evlenme kararı aldı. Çiftin düğününün yarın gerçekleşeceği öğrenildi.
30.05.2024Magazin
Firari cinayet şüphelisi yaşadığı arbede sırasında kendi silahı ile vuruldu!
Firari cinayet şüphelisi yaşadığı arbede sırasında kendi silahı ile vuruldu!İstanbul'un Küçükçekmece İlçesinde işlenen Bahar Kaban cinayetinin firari şüphelisi Gökhan Yıldız, Kadıköy'de polisten kaçarken girdiği arbede sırasında belinden çıkardığı kendi silahıyla vurularak hayatını kaybetti. Olay sırasında bacağından yaralan polis memuru E.B. ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı açıklandı.
22.05.2024Gündem
Tuvalette doğurduğu bebeği çöpe atmıştı! Annenin ifadesi kan dondurdu
Tuvalette doğurduğu bebeği çöpe atmıştı! Annenin ifadesi kan dondurduKastamonu’da tuvalette doğum yaptıktan sonra yeni doğmuş bebeğini çöp poşetine sarıp çöp konteynerinin yanına bırakan genç kadının yargılanmasına başlandı. Duruşmada kendisini savunan kadın, "Çocuğumu ölü doğdu sandım. Doğduğunda 10 dakika başında bekledim. Hiç hareket etmedi. Çocuğu çöp poşetine koydum ve babama verdim. Babama, 'evde çöpler var' diyerek, bunları çöpe at dedim, o da gidip çöpe attı” dedi.
21.05.2024Gündem
Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk'un düğün tarihi belli oldu
Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk'un düğün tarihi belli olduHaziran ayında dünyaevine girecek olan oyuncu Tolga Sarıtaş (32) ile modacı nişanlısı Zeynep Mayruk (35), önceki gün Arnavutköy'de objektiflere yansıdı.
17.05.2024Magazin
6 Şubat depremlerinde nişanlısını 5 gün enkaz başında bekledi! Sağlığına kavuşunca evlendiler
6 Şubat depremlerinde nişanlısını 5 gün enkaz başında bekledi! Sağlığına kavuşunca evlendiler6 Şubat depremlerinde Hatay’da nişanlısı Muhammet Yıldız ile küs olduğu sırada depreme yakalanıp 5 gün enkaz altında kalan Hediye Demirkol, uzun süren tedavi sürecinin ardından yerleştiği Zonguldak’ta düzenlenen törenle evlendi. İnsan sevdiğinden kopamayacağını vurgulayan Yıldız, "Depremin olduğu gün kendisiyle küstük. Sürekli bunu düşünüyordum, kahroldum. Neden kavga ettiğimizi düşündüm. Demek ki iki günlük dünyaymış, kavga etmeye hiç gerek yokmuş” dedi.
7.05.2024Gündem
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un açtığı davada yeni gelişme! .
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un açtığı davada yeni gelişme! .Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur ile eski nişanlısı Burak Kalfa arasındaki hukuki mücadele sürüyor. Tuğçe Tayfur, Burak Kalfa'dan aldığı şantaj, hakaret ve tehdit içerikli mesajlar nedeniyle şikayetçi olmuştu..
23.04.2024Magazin
Burak Sergen'den olaylı şekilde boşanan Nihan Ünsal nişanlandı
Burak Sergen'den olaylı şekilde boşanan Nihan Ünsal nişanlandıOyuncu Burak Sergen ile olaylı boşanma davası geçtiğimiz ocak ayında sonuçlanan Nihan Ünsal, yapımcı Ali Balkan Avcı ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Nihan Ünsal, nişanlısı ile çekilen pozunu sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi.
9.04.2024Magazin
Telefondaki KADES uygulaması hayatını kurtardı
Telefondaki KADES uygulaması hayatını kurtardıBursa'da eski nişanlısıyla yolda karşılaşan kadın, telefonunda kurulu KADES uygulamasını kullanarak yardım istedi. Uzaklaştırması olduğu halde rahatsız eden eski nişanlı, polisin geleceğini anlayınca bölgeden kaçarak uzaklaştı. Yaklaşık 3 dakikada olay yerine gelen yunus timleri, eski nişanlıyı kısa sürede yakaladı.
7.03.2024Gündem
Olaylı bir şekilde boşanmıştı! Ece Ronay yeni aşkını ilan etti!
Olaylı bir şekilde boşanmıştı! Ece Ronay yeni aşkını ilan etti!Şovmen Mehmet Ali Erbil ile taciz iddiası yüzünden mahkemelik olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay 2,5 aylık hamileyken nişanlısı Mehmet Bilir’le evlenmiş ve kısa süre sonra da boşanmıştı. Boşanması olayı olan Ronay yeni sevgilisiyle paylaşım yaptı.
1.03.2024Magazin
Aynı saatte aynı sokakta 48 kez ceza kesildi! Mahkemeden karar çıktı
Aynı saatte aynı sokakta 48 kez ceza kesildi! Mahkemeden karar çıktıEsenler’de bazı araç sürücülerine 55. sokakta kural ihlali yaptığı gerekçesiyle defalarca trafik cezası yazıldı. 55. sokağa giden araç sürücüleri konvoy oluşturup, korna çalarak durumu protesto etti.
25.02.2024Gündem
6 ay sonra düğün yapacağı eşi tarafından öldürüldü! Korkunç olay
6 ay sonra düğün yapacağı eşi tarafından öldürüldü! Korkunç olayElazığ’da özel hastanede görevli fizyoterapi teknikeri kadın, hastane arkasında bir ay önce evlendiği kocasının silahından çıkan kurşunla öldürüldü. Kadının ağustos ayında ise düğününün olacağı öğrenildi.
8.02.2024Gündem
Müzisyene tekme tokat saldırı; nişanlısının kollarında can verdi
Müzisyene tekme tokat saldırı; nişanlısının kollarında can verdiGöngören'de nişanlısıyla birlikte bir restorana giden müzisyen Umut Emre Aytekin(36) ile iki kişi arasında tartışma çıktı. İki kişinin tekme tokat saldırdığı Aytekin'i nişanlısı Maria Zeppin kurtarmaya çalıştı. Başına aldığı darbelerle ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aytekin yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
5.02.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaralı üsteğmenin ailesiyle telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaralı üsteğmenin ailesiyle telefonda görüştüCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde yaralanan Üsteğmen Mutlu Duran'ın ailesiyle telefonda görüştü.
13.01.2024Gündem
Erdoğan başkanlığındaki Dolmabahçe'deki tarihi zirve sonrası ilk açıklama: Teröristan'a izin verilmeyecek
Erdoğan başkanlığındaki Dolmabahçe'deki tarihi zirve sonrası ilk açıklama: Teröristan'a izin verilmeyecekCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki Dolmabahçe Çalışma Ofisi'ndeki güvenlik toplantısı sona erdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Toplantının ardından İletişim Başkanlığı'ndan yazılı açıklama yapıldı.
13.01.2024Gündem
Seçil Erzan ponzisindeki en mutlu kişi ortaya çıktı! 'Hayırlı işler Mahmut amca'
Seçil Erzan ponzisindeki en mutlu kişi ortaya çıktı! 'Hayırlı işler Mahmut amca'Seçil Erzan’ın kırık cep telefonundan kurtarılan mesajlaşmalarda Erzan’ın eski nişanlısı Avukat Candaş Gürol’un “işin içinde” olduğunu söylediği, Arda Turan’ın da parasını alamayacağını anladığında numarasını istediği Fatin isimli kişinin kim olduğu merak konusuydu. Seçil Erzan’ın kırık telefonundan çıkan yazışmalardaki tek mutlu kişi, 2 ayda dolar bazında yüzde 37 faiz alan akrabası Mahmut Yılmaz’dı. Erzan birkaç gün sarkmayla Yılmaz’ın parasını faiziyle birlikte ödedi. Teşekkürüne de “Hayırlı işler Mahmut Amca” diye yanıt verdi.
5.01.2024Gündem
Gökberk Demirci'ye Özge Yağız sorusu! 'Herkesin kendi hayatı'
Gökberk Demirci'ye Özge Yağız sorusu! 'Herkesin kendi hayatı'Üç sezondur Kanal D'de ekranlara gelen 'Üç Kız Kardeş' dizisinde Kartal karakterine hayat veren Demirci, geçtiğimiz gece Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isime, eski nişanlısı Özge Yağız ile ilgili de sorular soruldu.
30.12.2023Magazin
Bir gün sonra nikahları vardı! Feci şekilde can verdiler
Bir gün sonra nikahları vardı! Feci şekilde can verdilerTekirdağ'ın Saray ilçesinde, mayıs ayında otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu 1 gün sonra nikahları olan Kardelen Coşkuntuna (22) ile Burhan Çetin (24) çiftinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan trafik kazasında bilirkişi raporunu açıkladı. Raporda, çiftin bulunduğu otomobile çarpan kamyonet sürücüsü Tuncay Ekici asli, otomobil sürücüsü Nurettin Akgül ise tali kusurlu bulundu.
11.12.2023Gündem
50 yaşındaki Hande Ataizi sırt kaslarını paylaştı
50 yaşındaki Hande Ataizi sırt kaslarını paylaştıAşk-ı Memnu'nun sinema uyarlaması 'Bihter' filmindeki Firdevs Hanım karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hande Ataizi Instagram hesabından yaptığı bir dikkatleri üzerine çekti. 50 yaşındaki Ataizi'nin sırt kasları sosyal medyada gündem oldu.
28.11.2023Magazin
Nişanlısının eski kocasını vurmuştu! Radyocu Ersin Baydamar tutuklandı
Nişanlısının eski kocasını vurmuştu! Radyocu Ersin Baydamar tutuklandı Bakırköy'de nişanlısı Ebru Manay'ın eski kocası Mithat Şahin'i kendisine hakaret ve tehdit ettiği gerekçesiyle silahla vuran radyocu Ersin Baydamar tutuklandı.
20.11.2023Gündem
Rezidanstaki işkence davasında 3 sanığın cezası belli oldu
Rezidanstaki işkence davasında 3 sanığın cezası belli olduKonya'nın Selçuklu ilçesinde eski sevgilisi Demet Aydın'ı (21) kaçırıp, rezidansta işkence yaptıkları suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Murat Demirci (41) ile nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci (22) hakkında 'nitelikli yağma' suçundan 5'er yıl, 'hürriyeti yoksun kılma' suçundan ise 5'er yıl olmak üzere 10’ar yıl hapis cezası verildi.
19.10.2023Gündem
Kızılcık Şerbeti 35. bölüm fragmanı: Nursema Mihri'ye itiraf etti, Abdullah'tan Alev'e korkutan teklif geldi!
Kızılcık Şerbeti 35. bölüm fragmanı: Nursema Mihri'ye itiraf etti, Abdullah'tan Alev'e korkutan teklif geldi!Kızılcık Şerbeti 35 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ünallar'ın konağına Nursema'nın eski kocası İbrahim geldi. Ancak Ertuğrul'un kızı Mihri'nin nişanlısı olarak. Nursema'nın Mihri'ye İbrahim'in nasıl bir psikopat olduğunu açıklayacağı yeni bölümde Abdullah'tan Alev'e inanılmaz bir teklif geldi.
13.10.2023Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Nişanlısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nişanlısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.