Nikah Tarihi

Nikah Tarihi

Son dakika Nikah tarihi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nikah tarihi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nikah tarihi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nikah Tarihi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nikah tarihi gelişmeleri de dahil olmak üzere 328 nikah tarihi haberi bulunmuştur. Tüm nikah tarihi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Düğünlerde yeni dönem, talep patladı! Ücreti 1500 ila 4 bin lira arasında değişiyor
Düğünlerde yeni dönem, talep patladı! Ücreti 1500 ila 4 bin lira arasında değişiyor Nikah tarihi ile düğün yeri rezervasyonu uyuşmayan çiftlerin, misafirlerinin beklentisini karşılamak amacıyla düzenlediği nikah programında görev alan temsili nikah memurluğu, evlilik sektöründe meslek haline geldi. Cübbesiyle organizasyona katılıp, çiftin isteğine göre günün anlamına uygun konuşma yapan, nikah defterini imzalatıp, evlilik cüzdanını teslim eden temsili nikah memurunun ücreti 1500 ila 4 bin lira arasında değişiyor.
10.03.2024 Gündem
Ünlü Astrolog 2024'te nikah tarihi için en şanslı günleri verdi: Aygül Aydın: Bu tarihlerde doğduysanız sürprize hazır olun!
Ünlü Astrolog 2024'te nikah tarihi için en şanslı günleri verdi: Aygül Aydın: Bu tarihlerde doğduysanız sürprize hazır olun! Merkür'ün Oğlak burcunda ilerlemesi birçok burç için etkili oluyor. Astrolog Aygül Aydın, doğum tarihinize göre yaşayacağınız değişimleri sosyal medya hesabından paylaştı. Öte yandan 2024 yılında evlenecekler için en şanslı nikah günleri de belli oldu.
18.01.2024 Astroloji
Alina Boz ile Umut Evirgen'in nikah tarihi ve detayları belli oldu
Alina Boz ile Umut Evirgen'in nikah tarihi ve detayları belli oldu Alina Boz ve Umut Evirgen, geçen temmuz ayında ilişki yaşamaya başladı. Çift, şimdi de nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor. İşte ünlü çiftin nikah tarihi...
27.11.2023 Magazin
Galatasaraylı Lucas Torreira ve Devrim Özkan evleniyor! Nikah tarihi belli oldu!
Galatasaraylı Lucas Torreira ve Devrim Özkan evleniyor! Nikah tarihi belli oldu! Galatasaraylı Lucas Torreira sevgilisi Devrim Özkan'ı evliliğe ikna etti. İddialara göre, ünlü çift Süper Lig sezonunun bitmesinin ardından nikah masasına oturmayı planlıyor.
22.11.2023 Magazin
Alina Boz ile Umut Evirgen'in nikah tarihi belli oldu
Alina Boz ile Umut Evirgen'in nikah tarihi belli oldu Alina Boz, bir süredir ünlü oyuncularla yaşadığı birlikteliklerle gündemden düşmeyen Umut Evirgen ile aşk yaşıyor. Mutlu beraberlikleri devam eden ve evlenecekleri konuşulan çiftin nikah tarihi belli oldu.
8.11.2023 Magazin
Merve Boluğur'un nikah tarihi belli oldu!
Merve Boluğur'un nikah tarihi belli oldu! Geçtiğimiz hafta sevgilisi Mert Aydın'dan evlilik teklifi alan Merve Boluğur, ani bir karar alarak evlenmeye karar verdi. Boluğur’un nikah tarihi belli oldu.
12.09.2022 Magazin
Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun nikah tarihi belli oldu!
Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun nikah tarihi belli oldu! ATV'nin en çok izlenen programlarından biri olan Müge Anlı İle Tatlı Sert'in sunucusu Müge Anlı, dün programının canlı yayınında Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıklamıştı. Daha önce bir evlilik yapan Anlı, "Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var" demişti. Ünlü sunucunun nikah masasına oturacağı tarih belli oldu.
21.06.2022 Magazin
Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın düğün tarihi netleşti!
Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın düğün tarihi netleşti! Ebru Şahin ve Cedi Osman geçtiğimiz ay evlilik yolunda ilk adımı atarak nişan töreni yapmışlardı. Şimdi ise Ebru Şahin ve Cedi Osman’ın nikah tarihi ve düğün tarihi netleşti.
16.06.2022 Magazin
Petek Ertüre ve sevgilisi Serdar Oal evleniyor
Petek Ertüre ve sevgilisi Serdar Oal evleniyor Petek Ertüre bir süredir birlikte olduğu iş insanı Serdar Oal ile evleniyor. Çift, 7 Ağustos’ta Bodrum’da nikâh masasına oturacak.
14.04.2022 Magazin
Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu'nun düğün tarihi belli oldu!
Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu'nun düğün tarihi belli oldu! Uzun süredir aşk yaşayan ve sosyal medyada yaptıkları romantik paylaşımlarla konuşulan oyuncu çift Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel, önceki gün Nişantaşı’nda bir mekan çıkışı görüntülendi.
12.04.2022 Magazin
Çağlar Ökten aşka geldi: Seda Sayan eşim, kıymetlim
Çağlar Ökten aşka geldi: Seda Sayan eşim, kıymetlim Seda Sayan, Kıbrıs’taki bir otelde sevgilisi Çağlar Ökten'le birlikte sahneye çıktı. Gecenin açılışını yapan Ökten, daha sonra "Sahneyi kıymetli eşim Seda Sayan’a bırakıyorum" diyerek, mikrofonu ünlü şarkıcıya devretti.
28.03.2022 Magazin
Çağlar Ökten,Seda Sayan'a aşkını haykırdı! Nikah tarihi belli oldu...
Çağlar Ökten,Seda Sayan'a aşkını haykırdı! Nikah tarihi belli oldu... Seda Sayan, geçtiğimiz akşam evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Çağlar Ökten'i dinlemeye gitti. Mekana girmeden muhabirlerle sohbet eden Sayan, nikah tarihini açıklarken; sahnede sevgilisine şarkılar söyleyen 34 yaşındaki Ökten, ünlü isme aşkını haykırdı.
21.03.2022 Magazin
Seda Sayan ve Çağlar Ökten aşka geldi! İşte o anlar...
Seda Sayan ve Çağlar Ökten aşka geldi! İşte o anlar... Seda Sayan ile mayısta Prag'ta nikah masasına oturacak olan Çağlar Ökten sahnede aşka geldi. Sayan'a dönerek iltifat yağdıran Ökten, daha sonra sahneden inerek ünlü şarkıcıyı dansa kaldırdı. O anlar objektiflere yansıdı.
20.03.2022 Magazin
Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in nikah tarihi belli oldu! Evlilik sözleşmesi...
Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in nikah tarihi belli oldu! Evlilik sözleşmesi... Seda Sayan, televizyon programında, müzisyen Çağlar Ökten’den evlilik teklifi aldığını ve evleneceklerini açıklamıştı. Sayan, şimdi ise düğün tarihini ve nerede evleneceğiyle alakalı bilgi verdi.
15.03.2022 Magazin
Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup evleniyor! Nikah tarihi belli oldu
Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup evleniyor! Nikah tarihi belli oldu Nikah masasına oturmaya hazırlanan şarkıcı Mustafa Sandal (52) ile kendisinden 19 yaş küçük Melis Sütşurup çifti, düğün tarihini netleştirdi. Sosyetik güzel, davetiyeyi sosyal medya hesabından paylaşarak, müjdeli haberi duyurdu.
18.02.2022 Magazin
Konya'da her yer Ahmet Çalık!
Konya'da her yer Ahmet Çalık! Dün trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık için Konya Belediyesi 'Seni unutmayacağız' yazılı Ahmet Çalık'ın fotoğrafını yayınladı.
12.01.2022 Konya Spor
Ahmet Çalık'ın yaptığı kaza ortaya çıktı! Tam 135 metre sürüklenmiş!
Ahmet Çalık'ın yaptığı kaza ortaya çıktı! Tam 135 metre sürüklenmiş! Ankara - Niğde yolunda yaptığı kaza sonrası hayatını kaybeden ve son yolculuğuna uğurlanan Ahmet Çalık'la ilgili kesin bilgiler gelmeye başladı. Kaza sonrası olay yerine giden bölge halkından Zeki Uğur "Araba pert olmuş. Her şeyi gitmiş arabanın. Hızlı olmasaydı araç o hale gelmezdi" diye konuştu."
11.01.2022 Şampiy10
Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup evleniyor! İşte nikah tarihi...
Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup evleniyor! İşte nikah tarihi... Emina Jahovic ile 2018 yılında boşanan şarkıcı Mustafa Sandal'ın, üç yıldır birlikte olduğu cemiyetin ünlü ismi Melis Sütşurup'la yazın nikah masasına oturacağı konuşuluyor.
15.12.2021 Magazin
Kademeli normalleşmenin ilk gününde nikah dairelerinde yoğunluk
Kademeli normalleşmenin ilk gününde nikah dairelerinde yoğunluk Koronavirüs ile mücadele kapsamında uygulanan 17 günlük 'Tam Kapanma' nın sona ermesiyle nikah dairelerinin önünde yoğunluk oluştu. Kademeli normalleşme sürecinin başlamasıyla nikah tarihlerinde değişiklik yapmak isteyenler ve nikah tarihi erteleyenler nikah dairelerine akın etti.
17.05.2021 Gündem
Fatma Toptaş'tan nikah tarihi açıklaması
Fatma Toptaş'tan nikah tarihi açıklaması Uzun süredir birlikte olduğu şef Gürkan Topçu ile evlilik hazırlığı yapan oyuncu Fatma Toptaş, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.
8.04.2021 Magazin
İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! 1 yıl şartı...
İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! 1 yıl şartı... Kanuna göre, kıdem tazminatı, işçi işveren tarafından ahlâk ve iyi niyet kurallarına aykırı haller dışında bir nedenle çıkartıldığında, işçi tarafından haklı nedenle iş akdi feshedildiğinde, erkek işçiler askerlik nedeniyle işten ayrıldıklarında, emeklilikte, yaş dışındaki emeklilik koşullarının yerine getirilmesi halinde ödenir. İşçinin ölümü halinde ise mirasçılarına ödeme yapılır. Ayrıca, kadın çalışanlar, evlendikleri tarihten itibaren bir yıl içerisinde kendi arzuları ile işten ayrıldıklarında kıdem tazminatını alabilirler.
27.02.2021 Çalışan Hakları
Fatma Toptaş-Gürkan Topçu'nun nikah tarihi belli oldu
Fatma Toptaş-Gürkan Topçu'nun nikah tarihi belli oldu Oyuncu Fatma Toptaş ile şef sevgilisi Gürkan Topçu'nun nikah tarihi belli oldu.
9.10.2020 Magazin
İşte Arka Sokaklar'da 15 yılın sırrı! Başrol oyuncuları anlattı
İşte Arka Sokaklar'da 15 yılın sırrı! Başrol oyuncuları anlattı Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi "Arka Sokaklar" 15. sezona da iddialı giriyor.
18.09.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Nikah Tarihi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nikah tarihi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.