Neo Nazi

Neo Nazi

Son dakika neo nazi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan neo nazi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını neo nazi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Neo Nazi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan neo nazi gelişmeleri de dahil olmak üzere 223 neo nazi haberi bulunmuştur. Tüm neo nazi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dünya Mülteciler Günü mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dünya Mülteciler Günü mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Mülteciler Günü münasebetiyle yayımladığı mesajında, “İnsanlık ve komşuluk görevini her zaman yerine getiren Türkiye, sığınmacıların güvenli, gönüllü ve onurlu bir şekilde anavatanlarına geri dönüşlerini desteklemekte, bunun için gerekli projeleri hayata geçirmektedir.” dedi.
20.06.2023 Gündem
Putin: Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak
Putin: Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak Savaş muhabirleriyle Ukrayna-Rusya Savaşı’na dair açıklamalarda bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Batı'nın sağladığı silahların yakında tükeneceğini söyleyerek, "Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak” dedi.
13.06.2023 Dünya
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Nükleer silah kullanımına yönelik Rusya'nın doktrini var
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Nükleer silah kullanımına yönelik Rusya'nın doktrini var ABD'nin New York kentindeki Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmanın ardından basın toplantısı düzenleyen Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Nükleer silah kullanımına yönelik Rusya'nın doktrini var" dedi.
25.09.2022 Dünya
Azov taburu nedir, Azov taburu komutanı kimdir? Azov taburu kaç kişi?
Azov taburu nedir, Azov taburu komutanı kimdir? Azov taburu kaç kişi? Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yaptıkları anlaşmaya göre, Rusya’nın serbest bıraktığı Ukraynalı askerlerin arasında bulunan 5 Azov komutanının Türkiye’de kalacağını açıkladı. Söz konusu açıklamanın ardından Azov taburu nedir, kaç kişi?
22.09.2022 Gündem
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: ABD öncülüğündeki kolektif batı Rusya'yı savaş alanında yenmeye çalışıyor
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: ABD öncülüğündeki kolektif batı Rusya'yı savaş alanında yenmeye çalışıyor Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu için ABD’de bulunan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "ABD öncülüğündeki kolektif batı Rusya'yı savaş alanında yenmeye çalışıyor" ifadelerini kullanarak, “ABD ve müttefikleri, jeopolitik hedefleri uğruna Ukrayna'yı feda etmeye hazır” dedi.
21.09.2022 Dünya
İsveç Başbakanı Magdalena Andersson Sol Parti’ye PKK tepkisi: Ortaklık yapmayı düşünmüyoruz
İsveç Başbakanı Magdalena Andersson Sol Parti’ye PKK tepkisi: Ortaklık yapmayı düşünmüyoruz NATO Madrid Zirvesi'nde İsveç ve Finlandiya'nın İttifak’a katılımını öngören Üçlü Muhtıra imzalanmış, terörle mücadele konusunda Türkiye ile dayanışma ve iş birliği sergileyecekleri taahhüdünde bulunmuştu. İsveç Başbakanı Magdalena Andersson, yaklaşan seçimler öncesi terör örgütü PKK’ya yakınlığıyla bilinen Sol Parti’yi eleştirdi. Koalisyon kapısını kapattığı Sol Parti için, “PKK bayrağı sallamaları hükümetin etkinliğini arttıran bir şey değil. Bu beni düşündürüyor” ifadelerini kullandı.
26.08.2022 Dünya
Putin: ABD, darbeler düzenliyor ve iç savaşlar çıkarıyor
Putin: ABD, darbeler düzenliyor ve iç savaşlar çıkarıyor Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova Uluslararası Güvenlik Konferansı’nda yaptığı konuşmada ABD’nin egemen devletlerin iç işlerine kaba bir şekilde müdahale ettiğini belirterek, “Provokasyonlar, darbeler, iç savaşlar düzenliyorlar” dedi.
16.08.2022 Dünya
Rusya'dan yaptırım misillemesi! İngiltere’nin eski Başbakanı Cameron da dahil 39 kişi listede
Rusya'dan yaptırım misillemesi! İngiltere’nin eski Başbakanı Cameron da dahil 39 kişi listede Rusya Dışişleri Bakanlığı, aralarında İngiltere’nin eski Başbakanı David Cameron'un da bulunduğu 39 İngiltere vatandaşını yaptırım listesine aldı.
1.08.2022 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Putin için flaş sözler! Sergey Lavrov sağlık durumunu açıkladı...
Rusya Devlet Başkanı Putin için flaş sözler! Sergey Lavrov sağlık durumunu açıkladı... Ukrayna'daki Rus işgali 24 Şubat'tan beri sürüyor. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Fransız televizyonu TF1'e verdiği mülakatta, Ukrayna'nın Donbas bölgesinin 'özgürleştirilmesinin' Moskova için koşulsuz bir öncelik olduğunu söyledi. Lavrov, Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık durumu ile ilgili de flaş açıklamalarda bulundu.
30.05.2022 Dünya
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan sert tepkiler! Ukrayna'yı suçladı, Almanya Başbakanı Scholz'u hedef aldı
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan sert tepkiler! Ukrayna'yı suçladı, Almanya Başbakanı Scholz'u hedef aldı Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş tüm hızıyla devam ederken, dünya gelişmeleri yakından takip ediyor. Son olarak peşe peşe sert açıklamalarda bulunan Lavrov, Almanya’yı sert bir dille eleştirdi ve müzakerelerin devam etmemesinden dolayı Kiev yönetimini eleştirdi. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, “Almanya, Scholz hükümeti iktidara geldikten sonra bağımsızlığının son belirtilerini de kaybetti” dedi. Lavrov barış müzakerelerine ilişkin de “Rusya ile Ukrayna arasında müzakereler devam etmiyor çünkü Kiev bu süreçten çekildi” dedi. Kremlin Sözcüsü Peskov ise Putin’in, Ankara’yı ziyaret planlanı olmadığını söyledi.
17.05.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Ukrayna'daki savaş Türkiye'nin önemini ortaya koydu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Ukrayna'daki savaş Türkiye'nin önemini ortaya koydu! Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyükelçilerle iftar programında konuştu. NATO ve AB'ye mesaj veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mesnetsiz iddiaların aksine Ukrayna bağlamındaki son gelişmeler NATO içinde Türkiye'nin önemini açıkça ortaya koymuştur. " dedi. Ukrayna - Rusya savaşında İstanbul sürecine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İki komşumuz arasında önce ateşkesin ardından da kalıcı barışın tesisi, insanlık adına yapılan en hayırlı işlerden biri olacaktır. Diyalog yoluyla barışçı bir çözüm bulunacağına gönülden inanıyorum." açıklamasında bulundu.
18.04.2022 Siyaset
Rusya-Ukrayna savaşında flaş gelişme! Rus istihbaratında Putin depremi...
Rusya-Ukrayna savaşında flaş gelişme! Rus istihbaratında Putin depremi... Ukrayna'da beklemediği bir direnişle karşılaşan Rusya'da büyük bir şok yaşanıyor. Rus istihbarat servisi Putin'i "Ukrayna'nın direnişinin bu denli büyük olacağına karşı" uyarmadı. Harekat hedeflendiği gibi gitmediği için Rus istihbarat servisi başkanı ve yardımcısı de ev hapsine alındı.
14.03.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Vladimir Putin görüşmesinin detayları belli oldu! Talimat verecek...
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Vladimir Putin görüşmesinin detayları belli oldu! Talimat verecek... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in telefon görüşmesine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
7.03.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüştü! Kritik görüşme sonrası art arda açıklamalar geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüştü! Kritik görüşme sonrası art arda açıklamalar geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşme, yaklaşık bir saat sürdü. Kritik görüşme sonrası İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı ele alındı" denildi. Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'e "Sorunun barışçıl, yöntemlerle çözümü için katkıya hazırız" ifadelerini kullandı. iki liderin görüşmesinin ardından Rusya'dan da bir açıklama geldi. Kremlin'den yapılan açıklamada, “Operasyonların durması ancak Kiev’in Rusya’nın taleplerini karşılamasına bağlı” ifadelerini kullandı.
6.03.2022 Siyaset
Putin resmen açıkladı: Operasyonlarımız devam ediyor
Putin resmen açıkladı: Operasyonlarımız devam ediyor Ukrayna lideri Zelenski'nin ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de kameralar karşısına geçti. Operasyonların devam ettiğini belirten Putin, sivil kayıpları önlemek için Rus güçlerinin elinden gelen her şeyi yaptığını belirtti. Putin, "Bu büyük, çok uluslu bir halkın parçası olmaktan gurur duyuyorum. Aynı zamanda Rusların ve Ukraynalıların tek halk olduğu kararından vazgeçmeyeceğim." ifadelerini kullandı. Ayrıca Putin, ölenlerin yakınlarına 7 milyon ruble verileceğini ve yakınlarının maaşa bağlanacağını söyledi.
3.03.2022 Dünya
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Nükleer savaş, Rusya’dakilerin değil, Batı’dakilerin bahsettiği bir şey
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Nükleer savaş, Rusya’dakilerin değil, Batı’dakilerin bahsettiği bir şey Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Nükleer savaş, Rusya’dakilerin değil, Batı’dakilerin bahsettiği bir şey. Biz provokasyonlara karşıyız” dedi.  
3.03.2022 Dünya
Ukrayna'dan Rus askerlerine çarpıcı silah bırakma teklifi!
Ukrayna'dan Rus askerlerine çarpıcı silah bırakma teklifi! Ukrayna, silah bırakan Rus askerlerini affedeceğini açıklayıp para teklif etti. Teklif Ukrayna Savunma Bakanı Oleksii Reznikov tarafından duyuruldu. Reznikov pazartesi günü Ukrayna'da çatışmaya katılan Rus askerlerine, "Katil olup ölmek istemeyenler kendini kurtarabilir" diye çağrıda bulundu.
28.02.2022 Dünya
Rusya Ukrayna savaşı neden başladı, Rusya Ukrayna savaşının sebebi nedir? Rusya Ukrayna'ya neden savaş açtı, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının nedeni!
Rusya Ukrayna savaşı neden başladı, Rusya Ukrayna savaşının sebebi nedir? Rusya Ukrayna'ya neden savaş açtı, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının nedeni! Rusya Ukrayna savaşının neden ve sebepleri merak ediliyor. Rusya Ukrayna’ya neden savaş açtı, Rusya Ukrayna savaşı neden çıktı? sorularına yanıt aranıyor. Rusya Ukrayna savaşının 3. Gününde yeni gelişmeler yaşanıyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Ukrayna'nın doğusundaki Donbas bölgesine özel askeri operasyon başlattıklarını duyurmasının ardından NATO, AB ve BM sert uyarılarda bulunmuş, Rusya'ya yönelik ağır yaptırımlar uygulanacağını belirtmişti. Öte yandan Ukrayna lideri Zelenskiy, "Ölümlerin bitmesi için oturalım konuşalım." dedi. Rus lider Putin ise Zelenskiy'nin bu çağrısına "Rusya üst düzey müzakereye hazır" mesajı verdi. Putin, ilerleyen saatlerde yaptığı başka bir açıklamada ise Ukrayna ordusuna darbe çağrısında bulunarak, "Neo-Nazi pislikleriyle elbette anlaşmayacağız. Ukrayna ordusu iktidarı eline almalı" açıklaması yaptı. Savaş devam ederken savaşın nedeni sorgulanıyor. Peki, Rusya Ukrayna savaşı nedeni nedir, Rusya neden savaş açtı? Rusya Ukrayna savaşının sebebi ne? Kısaca Rusya Ukrayna savaşı nedeni…
26.02.2022 Gündem
Rusya'nın Ukrayna harekatı sonrası NATO'dan net  mesaj: En sert yaptırımları uygulayacağız
Rusya'nın Ukrayna harekatı sonrası NATO'dan net mesaj: En sert yaptırımları uygulayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çevrimiçi olarak gerçekleştirilen NATO olağanüstü zirvesine katıldı. 'Rusya-Ukrayna Savaşı' gündemiyle toplanan NATO Zirvesi'nde açılış konuşmasını yapan NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, "Rusya'ya en sert yaptırımları uygulayacağız" dedi.
25.02.2022 Siyaset
Parti yöneticisinin cenazesindeki skandal görüntüler ülkede deprem etkisi yarattı!
Parti yöneticisinin cenazesindeki skandal görüntüler ülkede deprem etkisi yarattı! İtalya'da cumhurbaşkanlığı seçimine sayılı günler kala bir partinin yöneticisinin cenazesinde yaşanan görüntülerülkede tam anlamıyla deprem etkisi yarattı.
12.01.2022 Dünya
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 15.55'te başlayan Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kameralar karşısına geçerek ulusa sesleniş konuşması yaptı. Toplantıda yeni normalleşme süreci etraflıca değerlendirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan yeni kararları ve yerinde karar' dönemi ile ilgili kademeli normalleşme sürecinin detaylarını açıkladı. İşte hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı, illerdeki vaka sayısı değerlendirme kriterleri, okullar, sınavlar ve esnaf ile ilgili merak edilen sorular ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası son dakika açıklamalarından öne çıkan satır başları...
1.03.2021 Gündem
İletişim Başkanı Altun'dan Wilders'in skandal sözlerine sert tepki
İletişim Başkanı Altun'dan Wilders'in skandal sözlerine sert tepki Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Hollanda'da aşırı sağcı Özgürlük Partisinin Başkanı Geert Wilders'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ifadelerine tepki gösterdi.
15.02.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birlikte karşı çıkmamız şart
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birlikte karşı çıkmamız şart Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe Cumhurbaşkanlığı Ofisi’nde, Uluslararası Demokratlar Birliği heyetini kabul programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Avrupa İslamı, Fransa İslamı, Avusturya İslamı gibi projelerle Müslümanlar çift yönlü cendereye alınıyor. Bu bir asimilasyon projesidir. Giderek yaygınlaşan bu projeye karşı hep birlikte karşı çıkmamız şarttır" dedi.
6.02.2021 Gündem
Almanya’nın Solingen kentindeki bir evde 5 çocuk cesedi bulundu
Almanya’nın Solingen kentindeki bir evde 5 çocuk cesedi bulundu Alman medyası, batı şehri Solingen'de yaşları 1, 2, 3, 6 ve 8 olan beş çocuğun anneleri tarafından öldürüldüğünü bildiriyor. 11 yaşındaki diğer çocuğunu yanına alarak evden çıkan ve bir trenin önüne atlayan anne ağır yaralı halde kurtuldu.
3.09.2020 Dünya
MHP lideri Bahçeli'den Ozan Ceyhun çıkışı
MHP lideri Bahçeli'den Ozan Ceyhun çıkışı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşma yaptı. Bahçeli, "PKK'nın yan kolu olan HDP'nin kongresindeki rezillikler rahatsız etmiştir. Cumhuriyet savcıları HDP'nin bölücü kongresi hakkında mutlaka soruşturma açmalıdır" dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Viyana Büyükelçiliği'ne atanan Ozan Ceyhun'la ilgili de konuştu ve "Bizim Viyana Büyükelçiliği'ne atanan şahısla ilgili ortak hiçbir noktamız yoktur. Geldiği yer bellidir, hüviyeti bellidir, mazisi bellidir. Sorumluluk elbette hükümetindir" ifadesini kullandı.
25.02.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Neo Nazi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki neo nazi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.