Nebati

Nebati

Son dakika nebati haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nebati ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nebati haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nebati

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nebati gelişmeleri de dahil olmak üzere 886 nebati haberi bulunmuştur. Tüm nebati haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl aradan sonra ziyaret ettiği Mısır’ın başkenti Kahire’de Mısırlı mevkidaşı Abdulfettah es-Sisi tarafından İttihadiye Sarayı'nda resmi törenle karşılandı.
14.02.2024 Gündem
TL dönüşümlü KKM'de yeni hesap açılamayacak
TL dönüşümlü KKM'de yeni hesap açılamayacak 1 Ocak 2024'ten itibaren TL dönüşümlü yeni KKM hesabı açılamayacak, mevcut TL dönüşümlü KKM hesapları ise vade sonunda yenilenmeyecek. Döviz dönüşümlü KKM'de yeni hesap açılışları ve vade sonunda yenileme devam edecek.
29.12.2023 Ekonomi
Kalyoncu ailesinin acı günü
Kalyoncu ailesinin acı günü İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu'nun eniştesi Fahri Cengiz Kalyoncu son yolculuğuna uğurlandı.
21.12.2023 Gündem
İzmir’de yağ fabrikasında korkutan yangın
İzmir’de yağ fabrikasında korkutan yangın İzmir’in Aliağa ilçesinde bir yağ fabrikasında çıkan yangın, büyük paniğe neden olurken, yaklaşık 3 saatlik müdahalenin ardından itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
11.06.2023 Yaşam
Nureddin Nebati: Mersin milletvekili olarak hizmet etmeye devam edeceğim
Nureddin Nebati: Mersin milletvekili olarak hizmet etmeye devam edeceğim Hazine ve Maliye Bakanlığı görevini Mehmet Şimşek'e devreden Nureddin Nebati, sosyal medyadan konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
4.06.2023 Gündem
Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda devir teslimi! Bakan Mehmet Şimşek'ten ilk mesaj
Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda devir teslimi! Bakan Mehmet Şimşek'ten ilk mesaj Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, görevi törenle Nureddin Nebati'den devraldı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, konuşmasında enflasyonla mücadeleye vurgu yaparak 'Sürdürülebilir büyüme için, mali disiplinin tesis edilmesi ve fiyat istikrarının sağlanması temel hedefimiz olacak. Orta vadede enflasyonunu tek hanelere düşürülmesi, her alanda öngörülebilirliğin artırılması, cari açığı azaltacak yapısal dönüşümün hızlandırılması ülkemiz için hayati önem taşımaktadır' dedi.
4.06.2023 Gündem
TÜİK büyüme rakamlarını açıkladı! Bakan Nebati: Türkiye en yüksek büyüyen ikinci ülke
TÜİK büyüme rakamlarını açıkladı! Bakan Nebati: Türkiye en yüksek büyüyen ikinci ülke Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak-Mart 2023 dönemini kapsayan yılın 1'inci çeyreğinde ekonominin yüzde 4 büyüdüğünü açıkladı. Büyüme rakamlarını değerlendiren Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, şunları söyledi: “Türkiye ekonomisi 2023 yılının ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre reel yüzde 4,0 büyüme kaydetmiştir. Böylece ülkemiz, verisi açıklanan AB ve OECD ülkeleri arasında yılın ilk çeyreğinde yıllık bazda en yüksek büyüyen ikinci ülke olmayı başarmıştır” dedi.
31.05.2023 Ekonomi
Bakan Nebati: Ekonomik güven endeksi son 20 ayın en yüksek seviyesine ulaştı
Bakan Nebati: Ekonomik güven endeksi son 20 ayın en yüksek seviyesine ulaştı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Ekonomik güven endeksi mayıs ayında bir önceki aya göre 1,5 puan artarak 103,7 olmuş ve son 20 ayın en yüksek seviyesine ulaşmıştır" dedi.
29.05.2023 Ekonomi
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Seçimi 2. turunun kesin olmayan ikinci oylaması sonuçlarına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yurt dışı ve yurt içinden tebrikler peş peşe geldi. Katar Emiri ilk tebrik edenlerden olurken, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Erdoğan’ı telefonla arayarak tebrik etti. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Twitter hesabından yaptığı türkçe paylaşımda "Yeniden seçilmesi dolayısıyla tebriklerimi ilettiğim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte, ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.
29.05.2023 Dünya
Bakan Nebati: Bugün Türkiye’nin günü, bugün ümmetin, bayrağın, devletin, milletin, vatanın günü
Bakan Nebati: Bugün Türkiye’nin günü, bugün ümmetin, bayrağın, devletin, milletin, vatanın günü Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanmasının ardından yaptığı açıklamada vatandaşlara teşekkür ederek, "Bugün Türkiye’nin günü, bugün ümmetin, bayrağın, devletin, milletin, vatanın günü” dedi.
28.05.2023 Gündem
Erdoğan'a tebrik mesajları yağıyor: Türkiye Yüzyılı başlamıştır
Erdoğan'a tebrik mesajları yağıyor: Türkiye Yüzyılı başlamıştır 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur seçiminde sandıkların büyük bir bölümü açıldı. Kesin olmayan sonuçlara göre seçimin galibi Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları gelmeye başladı.
28.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu, oy kullandığı sandıktan 1'inci çıktı
Kılıçdaroğlu, oy kullandığı sandıktan 1'inci çıktı CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, oy kullandığı sandıkta 224, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 90 oy aldı.
Bakan Nebati'nin sandığından Erdoğan çıktı!
Bakan Nebati'nin sandığından Erdoğan çıktı! Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci oylamasında, Mersin'de, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin oyunu kullandığı 1176 numaralı sandıkta, 305 oy kullanıldı.
28.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı seçiminde sonuçlar geldi! İşte 81 ildeki son durum
Cumhurbaşkanlığı seçiminde sonuçlar geldi! İşte 81 ildeki son durum Cumhurbaşkanlığı Genel Seçimi ikinci turu için Türkiye sandık başına gitti. Dün saat 17.00 itibarıyla oy verme işlemi sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi olmayan sonuçlara göre 2. tur cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 52.16'lık oy oranı ile yeniden cumhurbaşkanı seçildi.
29.05.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu: Depremzede öğrenciler yurtlarda öncelikli olacak, kredileri bursa çevrilecek
Bakan Kasapoğlu: Depremzede öğrenciler yurtlarda öncelikli olacak, kredileri bursa çevrilecek Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Depremzede öğrencilerin yurtlarda öncelikli olacağını söyleyen Kasapoğlu "Bu hafta cumhurbaşkanımız ilan etti, depremzede öğrenciler, evi iş yeri hasarlı olan öğrenciler yurtlarımızda öncelikli olarak kalacak. Başvuru sürecinde onlardan başka kıstas istemeyeceğiz. Kredisi olanı bursa çeviriyoruz" ifadelerini kullandı
26.05.2023 Gündem
Bakan Nebati: Tek dertleri oy devşirmek
Bakan Nebati: Tek dertleri oy devşirmek Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Bir gün terör örgütünün sözcüsü gibi konuşuyorlar, ertesi gün aşırı sağcı oluyorlar, sonraki gün dindar kesilmeye karar veriyorlar, daha sonra laikliğin tek bekçisi kesiliyorlar. Böyle bir siyaset, bu milletin vicdanında, hissiyatında, fikriyatında yer bulamaz. İsterdik ki, bu seçim süreci ilkeli, temiz bir rekabet içinde ilerlesin" dedi.
26.05.2023 Ekonomi
BDDK'dan bankalarla ilgili çıkan haberlere ilişkin açıklama
BDDK'dan bankalarla ilgili çıkan haberlere ilişkin açıklama Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada bankalar hakkında beyan edilen, belge ve bilgiye dayanmayan açıklamaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
25.05.2023 Ekonomi
BDDK'dan bankalarla ilgili çıkan haberlere ilişkin açıklama
BDDK'dan bankalarla ilgili çıkan haberlere ilişkin açıklama Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada bankalar hakkında beyan edilen, belge ve bilgiye dayanmayan açıklamaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
24.05.2023 Ekonomi
Bakan Özer: 100 bin öğrenciye aylık 863 TL burs vereceğiz
Bakan Özer: 100 bin öğrenciye aylık 863 TL burs vereceğiz Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı kapsamında, bu yıl 100 bin öğrenciye aylık 863 TL burs verileceğini ve deprem bölgesindeki öğrencilere 30 bin kontenjan ayrılacağını açıkladı.
24.05.2023 Eğitim
Asgari ücrete ara zam var mı, temmuzda asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak 2023?
Asgari ücrete ara zam var mı, temmuzda asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak 2023? Asgari ücret ne kadar olacak 2023, asgari ücrete ara zam var mı? sorularının yanıtı belli oldu. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, milletvekili olarak seçildiği Mersin'in Erdemli ilçesinde Mersinli işadamı Hüseyin Çalışkan'ın otelinde düzenlenen "İş İnsanları ile Hasbihal Toplantısı"nda, işadamları ile bir araya geldi ve asgari ücrete ara zam konusunda açıklamalarda bulundu. Peki, asgari ücrete ara zam gelecek mi?
23.05.2023 Çalışan Hakları
Bakan Nebati'den asgari ücret zammı açıklaması
Bakan Nebati'den asgari ücret zammı açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, milletvekili olarak seçildiği Mersin'de düzenlenen "İş İnsanları ile Hasbihal Toplantısı"nda, işadamları ile bir araya gelirken, dikkat çeken asgari ücret zammı açıklaması yaptı.
23.05.2023 Ekonomi
Bakan Nebati: Türkiye birçok ülkeye fark atmıştır
Bakan Nebati: Türkiye birçok ülkeye fark atmıştır Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati "Salgın döneminde dünya küçülürken Türkiye büyümüştür. Türkiye, 2021 yılında yüzde 11,4’lük güçlü büyümesinin ardından, Rusya-Ukrayna Savaşı’yla birlikte emtia fiyatlarının tüm dünyada fırladığı 2022 yılında yüzde 5,6’lık büyüme kaydetmeyi başarmış, bu performansıyla birçok ülkeye fark atmıştır" dedi.
22.05.2023 Ekonomi
MİT'ten nokta operasyon: PKK'nın sözde sorumlusu etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon: PKK'nın sözde sorumlusu etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı Irak’ın Gare bölgesinde gerçekleştirdiği nokta operasyonla terör örgütü PKK/KCK’nın sözde iletişim sorumlusu Emre Şahin’i etkisiz hale getirdi.
22.05.2023 Gündem
Bakan Özer: Deprem bölgesindeki kurslardan 340 bin vatandaş yararlandı
Bakan Özer: Deprem bölgesindeki kurslardan 340 bin vatandaş yararlandı  Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem bölgesinde açılan 24 bin 413 kurstan 340 bin vatandaşın yararlandığını açıkladı. 
21.05.2023 Gündem
Bakan Nebati'den Kur Korumalı Mevduat açıklaması
Bakan Nebati'den Kur Korumalı Mevduat açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Bugün toplam 2,3 trilyon liraya ulaşan Kur Korumalı Mevduat uygulamasının bütçeye maliyeti giderek azalmaya devam etmiş, toplamda 95,3 milyar lira olarak gerçekleşmiştir." dedi.
21.05.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Nebati ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nebati haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.