Nazar Boncuğu

Nazar Boncuğu

Son dakika nazar boncuğu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nazar boncuğu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nazar boncuğu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nazar Boncuğu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nazar boncuğu gelişmeleri de dahil olmak üzere 225 nazar boncuğu haberi bulunmuştur. Tüm nazar boncuğu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nazar İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Nazar İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Nazar İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Nazar İle İlgili Hadisi Şerifleri... Toplum arasında nazar pek çok kişi tarafından bilinmektedir. Bazı insanların dikkatli bakışlarıyla iyi giden olayları olumsuz bir hale getirmeleri de nazar değmesi ile yorumlanır. İslam dininde de nazardan bahsedilmiştir. Nazar ile ilgili de pek çok hadis bulunur. 
3.02.2024 Dini Bilgiler
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinden kötü haber! İbrahim Tatlıses dua istedi
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinden kötü haber! İbrahim Tatlıses dua istedi İbrahim Tatlıses, oğlu İdo’nun ikiz bebeklerinin birinin kalbinde sorun olduğunu söyleyip dua istedi.
25.01.2024 Magazin
Nazlı Sabancı doğum için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar
Nazlı Sabancı doğum için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar Anne olmak için gün sayan Nazlı Sabancı, karnı burnunda yeni pozlarını sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.
6.08.2023 Magazin
Herkes 'Barbie' olurken Berdan Mardini de Ken oldu!
Herkes 'Barbie' olurken Berdan Mardini de Ken oldu! Fatoş Yelliler'den olaylı şekilde boşanan Berdan Mardini, geçtiğimiz aylarda yeni bir aşka yelken açmıştı. Farklı tarzıyla dikkat çeken Berdan Mardini, sosyal medyada paylaştığı pozlarla dikkatleri üzerine çekti. Gelen yorumlar herkesi güldürdü.
1.08.2023 Magazin
Sefo'nun şapkasındaki nazar boncuğu dikkat çekti! 'Çok düşünmüyorum'
Sefo'nun şapkasındaki nazar boncuğu dikkat çekti! 'Çok düşünmüyorum' Son zamanlarda adından söz ettiren şarkıcı Sefo, Nişantaşı sokaklarında hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Şapkasındaki nazar boncuğuyla dikkat çeken rap’çi “Yoldan geçen bir abla taktı” dedi.
1.06.2023 Magazin
Nazlı Sabancı'dan karnı burnunda pozlar!
Nazlı Sabancı'dan karnı burnunda pozlar! Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı (Kayı), Ekim 2021'de Arzu-Ömer Sabancı'nın yalısında nikâh masasına oturmuştu. Çift, Haziran 2022'de de Çırağan Sarayı'nda düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle evlenmişti. İkili, geçtiğimiz haftalarda ise bebek bekledikleri müjdesini vermişti. Eşi Hacı Sabancı'yla bir davete katılan Nazlı Sabancı, yeni karelerini takipçileriyle paylaştı.
13.05.2023 Magazin
"Zigana'nın Nazar Boncuğu" Limni Gölü'nde turizm sezonu Ramazan Bayramı ile başlayacak
"Zigana'nın Nazar Boncuğu" Limni Gölü'nde turizm sezonu Ramazan Bayramı ile başlayacak Tarih boyunca çok önemli bir geçit olan Zigana Dağının yamacında yer alan ve “Zigana'nın Nazar Boncuğu" olarak nitelendirilen tabiat harikası Limni Gölü Tabiat Parkında yeni sezon Ramazan Bayramı’yla başlayacak.
18.04.2023 Yaşam
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'den doğal poz!
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'den doğal poz! 20 Haziran'da uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturacak olan oyuncu Eda Ece'den yeni paylaşım geldi. Eda Ece son olarak sevgilisiyle olan yeni bir karesini paylaşarak kalp, nazar boncuğu, yüzük ve sonsuzluk işareti emojisi ekledi. Ünlü çiftin doğal hali beğeni topladı.
27.03.2023 Magazin
Fahriye Evcen, ikinci kez anne oldu!
Fahriye Evcen, ikinci kez anne oldu! Fahriye Evcen-Burak Özçivit çiftinin ikinci bebekleri bugün dünyaya geldi. Evcen, bugün Teşvikiye'de özel bir hastanede öğlen saatlerinde doğum yaptı. Burak Özçivit, doğum sırasında eşi Fahriye Evcen'i yalnız bırakmadı.2017 yılında evlenen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, ikinci bebeklerini kucaklarına aldı. Bugün öğlen saatlerinde sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen bebeğe çift "Kerem" adını verdi.
18.01.2023 Magazin
Bade İşçil: 2022 küçük bir nazar boncuğu taktı gitmeden
Bade İşçil: 2022 küçük bir nazar boncuğu taktı gitmeden Son olarak 'Aslında Özgürsün' dizisinde rol alan Bade İşçil, 2023 yılına girmeye saatler kala sağ ayağının sargılı halini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Ünlü oyuncu, takipçilerine durumunu açıkladı.
1.01.2023 Magazin
Engincan Ural'dan ayrılık iddialarına yanıt!
Engincan Ural'dan ayrılık iddialarına yanıt! Ekim ayında evlenen Engincan Ural ile Merve Kaya'nın evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı ve ikilinin boşanma kararı aldığı iddia edildi. Sibel Can iddiaları paylaştığı fotoğrafla yalanladı. Engincan Ural ise 'sadece gülüyorum' dedi.
30.11.2022 Magazin
Boran Kuzum ile Yasemin Szawlowski aşkını ilan etti!
Boran Kuzum ile Yasemin Szawlowski aşkını ilan etti! Bir döneme damgasını vuran 'Vatanım Sensin' adlı diziyle şöhreti yakalayan Boran Kuzum'un, kendisi gibi oyuncu Yasemin Szawlowski ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Ünlü çift, birlikteliklerini sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla duyurdu.
4.10.2022 Magazin
Hakan Peker ile Hande Ertekin evliliğe olumlu bakıyor!
Hakan Peker ile Hande Ertekin evliliğe olumlu bakıyor! Unutulmaz şarkıların sahibi Hakan Peker, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Hande Ertekin ile 'Kariyer ve Teknoloji Ödül Töreni' ne katıldı. Muhabirlerle sohbet eden ünlü çift, ilişkilerinden bahsederken, evlilik konusuna da sıcak baktıklarını söylediler. İşte detaylar...
28.09.2022 Magazin
Hande Soral kardeşiyle oğlunun pozunu paylaştı! 'Aşk diyebiliriz'
Hande Soral kardeşiyle oğlunun pozunu paylaştı! 'Aşk diyebiliriz' Oğlu Ali'yi kucağına alarak ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Hande Soral, şimdilerde tüm vaktini bebeğiyle geçiriyor. Soral, kendisi gibi oyuncu kardeşi Bensu Soral ile bir araya geldi. Birlikte vakit geçiren ikiliden Hande Soral, kardeşiyle oğlunun pozunu takipçileriyle paylaştı. 35 yaşındaki Soral'ın kardeşi Bensu Soral da aynı kareyi kendi sosyal medya hesabından yayınladı.
4.09.2022 Magazin
Av sezonu başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk mesaj: Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım
Av sezonu başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk mesaj: Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Su Ürünleri Av Sezonu Açılış Töreni’ne telefonla bağlanarak, “Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım” dedi. Öte yandan Sarıyer-Kireçburnu Balıkçı Barınağı'ndaki 2022-2023 Su Ürünleri Av Sezonu Açılış Töreni, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta, bakanlık tarafından üretilen kalkan, levrek ve mersin balığı yavruları denize bırakıldı, törene katılanlara balık dağıtıldı.
31.08.2022 Gündem
Ali Sunal'dan tekne paylaşımı!
Ali Sunal'dan tekne paylaşımı! 'Güldür Güldür Show' programının moderatörlüğünü yapan Ali Sunal, şimdilerde eşi ve kızları Narin ve Nil ile tatilin tadını çıkarıyor. Ailesiyle Bodrum'a giden başarılı oyuncu, eşi ve büyük kızının tekne pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
18.07.2022 Magazin
Demet Şener ve Tolga Arman'dan aşk pozları!
Demet Şener ve Tolga Arman'dan aşk pozları! Son dönemde Tolga Arman'la aşk yaşayan Demet Şener, sevgilisiyle objektif karşısına geçti. Bodrum'da tatil yapan ikiliden eski manken, romantik pozlarını Instagram'dan paylaştı.
15.07.2022 Magazin
Taner Ölmez'den kızıyla tatil pozu!
Taner Ölmez'den kızıyla tatil pozu! Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakteriyle ünlenen Taner Ölmez kızı Zeynep ile tatil pozunu paylaştı. Ece Çeşmioğlu ile Taner Ölmez çiftinin bebeklerine beğeni yağdı.
26.06.2022 Magazin
Nur Fettahoğlu: İnsanları genellememek gerek
Nur Fettahoğlu: İnsanları genellememek gerek Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, önceki gün Etiler'de bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Fettahoğlu, Kerem Bürsin'in yurt dışındaki oyuncular için "Onlar 'dünyaları ben yarattım, burası benim setim kardeşim' diye bağırmıyorlar" demesinin hatırlatılması üzerine, dikkat çeken bir açıklama yaptı.
5.06.2022 Magazin
Salda Gölü’nde son durum ne? Bakan Murat Kurum Salda Gölü’nde koruma çalışmalarını anlattı!
Salda Gölü’nde son durum ne? Bakan Murat Kurum Salda Gölü’nde koruma çalışmalarını anlattı! Türkiye’nin nazar boncuğu olarak nitelendirilen Salda Gölü’nde yapılan çalışmalar merak ediliyordu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, zaman zaman gündeme gelen ve Maldivler’e benzetilen Salda Gölü’nün turizm potansiyeli ve yapılan çalışmalarla ile ilgili CNN Türk'te Hakan Çelik'in programında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Murat Kurum, Salda Gölü ile ilgili “NASA'daki görüntülere benzeyen kumsalımızı, gölümüzü koruyoruz.” dedi. Peki, Salda Gölü’nde son durum ne? İşte Salda Gölü’nde yapılan çalışmalar ile ilgili son durum…
28.05.2022 Yaşam
Hanife yaz sezonunu açtı! Bikinili paylaşıma emojili önlem...
Hanife yaz sezonunu açtı! Bikinili paylaşıma emojili önlem... Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, eşi Kemal Ayvaz ile havuzda sarmaş dolaş verdiği pozları paylaştı. Kırmızı bikinisi dikkatlerden kaçmayan Gürdal'ın kareleri, sosyal medyada gündem oldu.
23.05.2022 Magazin
Bengü oğlu Selim'in yüzünü ilk kez gösterdi!
Bengü oğlu Selim'in yüzünü ilk kez gösterdi! Selim Selimoğlu ile evli olan şarkıcı Bengü, 1 Kasım 2021 tarihinde dünyaya gelen ve Selim adını verdikleri oğlunun yüzünü ilk kez gösterdiği bir fotoğraf paylaştı.
4.05.2022 Magazin
Dünyanın nazar boncuğu Meke Gölü’nden kötü haber!
Dünyanın nazar boncuğu Meke Gölü’nden kötü haber! Konya’nın Karapınar ilçesinde “dünyanın nazar boncuğu” olarak tanınan ve kuruyan Meke Gölü’ne bu yıl yoğun geçen kış mevsimindeki yağışlar da fayda etmedi. Uzmanlar, milyonlarca yıl biriken yer altı suyunun son 70-80 yılda çok hızlı bir şekilde çekildiğini, Meke’nin eski haline dönmesi gibi bir şansın olmadığını belirtiyor.
3.05.2022 Gündem
Buse Varol'dan Alişan'la mutluluk pozu!
Buse Varol'dan Alişan'la mutluluk pozu! Boşanmanın eşiğinden dönen Buse Varol ve Alişan çifti sosyal medya hesabından paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Güzel oyuncu son olarak oğullarının kendisini çektiği fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu.
27.04.2022 Magazin
İstanbul'da lale şöleni
İstanbul'da lale şöleni İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından düzenlenen "İstanbul Lale Bayramı" öncesinde Emirgan Parkı rengarenk çiçeklerle güzelleşti. Bu yıl festival kapsamında 5 farklı parka toplam 7,5 milyon çiçek ekildi. Festival öncesinde parkları gezenler lalelerle oluşturulan Türkiye haritası, Türk bayrağı, kuğu, nazar boncuğu ve İstanbul yazıları gibi temalar önünde gün boyu fotoğraf çekti. Çiçeklerin yarattığı görsel şölen havadan görüntülendi.
23.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nazar Boncuğu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nazar boncuğu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.